gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Είδα μόλις το καινούργιο spiderman. Ευχάριστη περιπέτεια σίγουρα. Βέβαια, περίμενα να δω κάτι πιο "σοβαρό" από τα προηγούμενα, και με ανώτερα εφέ. Μια αναβάθμιση ρε παιδί. Αντί αυτού, η ταινία ήταν πιο "ελαφριά" σε όλα. Σενάριο μέτριο κατ' εμέ, λίγη δράση, φτηνά και λίγα εφέ (αρκετά ήταν), αλλά τα συγκρίνω με την παλιά τριλογία. Άλλη κατηγορία εντελώς... Τώρα λέω να δω το μπάτμαν, εάν δεν με πάρει ο ύπνος.... To μπάτμαν ήταν πάρα πολύ καλό!! Μπορεί να μην είχε το σενάριο του 2ου, αλλά νομίζω ήταν καλύτερο από το πρώτο. Θα μπορούσα να το δω στο σινεμά (αυτό δεν ισχύει για το spiderman...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Για θριλερακι, μπορω να πω καλα λογια για το REC2.....αλλα προς Θεου, μη δειτε το REC3 ποτε.....Καμια σχεση...Η επιτομη της βλακειας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Ντοκιμαντέρ είναι,αλά ειδικά στους λάτρεις του χώματος,πιστεύω πως θα αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Μα τι ωραία ταινία το Avengers, καλά όχι τόσο το ίδιο το έργο αλλά η παράσταση που έδωσε ο Robert Downey Jr. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Χθες είδα το Ted του αγαπημένου μου Seth McFarlane και χέστηκα στο γέλιο, το προτείνω ανεπιφύλακτα ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Dobermann του 1997 Ξύλο, πιστολίδι, gangsters, soundtrackάρα κ Μόνικα Μπελούτσι.. http://www.imdb.com/title/tt0118996/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Είδα πρόσφατα το hunger games, νταξ καλούτσικο αλλά γιατί τόσος ντόρος για αυτή την ταινία;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 The hauting of the whaley house, the pact, cassadaga.. 3 πρόσφατα θριλλεράκια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazerelec 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 "Taken" με τον Liam Neeson..Ειναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο & το all time classic "The Shawshank Redemption" με διαφορα η καλυτερη ταινια που εχω δει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) κοιτα γι`αυτη την ταινια The Shawshank Redemption εχω ακουσει τα καλυτερα λογια παιρνει φοβερα υψηλη βαθμολογια στο imdb ειμαι τρελος σινεφιλ και ακομα δεν εχω μπει στον κοπο να την κατεβασω και να την δω ρε μπας και ειμαι λοιπον ειδα προσφατα: αδιαφθοροι 2 αντρες με τα μαυρα 3 dark shadows η χιονατη και ο κυνηγος safe inception ο δικτακτορας raven comme un chef edit ξεχασα ετοιμαζομαι να δω και την καινουργια του βαν νταμ το 6 bullets Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Οποιος γουσταρει ΜΜΑ και κλωτσομπουνιδια μαζι με καλο σεναριο: Never Back Down 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 O,τιδήποτε από Christopher Nolan(ο άνθρωπος απλά δεν έχει κάνει κακή ταινία): Μemento Illusionist The Prestige Inception Και φυσικά η τριλογία του Βatman,που επιτέλους κατάφερε ένας άνθρωπος να αποδώσει σωστά σε ταινία τον αγαπημένο μου χαρακτήρα.Για το "The Dark Knight Rises" που το χω και πρόσφατο,ο μόνος λόγος που δεν είναι καλύτερο από το προηγούμενο(The Dark Knight) είναι η διαφορά των Joker-Bane,και το οτί για να χτίσει την ιστορία(πολλοί δεν ξέρουν ποιος είναι ο Bane) χρησιμοποιεί το πρώτο μέρος της ταινίας ενώ στο Dark Knight σε πιάνει από τα μούτρα από την αρχή. Για ταινίες με γρήγορο μοντάζ,περίεργες ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους οι 2 πρώτες του Guy Ritchie αξίζουν,εδικά για αυτούς που γουστάρουν και βρετανική αργκό: Lock Stock and two smoking barrells Snatch Kαι κάτι παρόμοιο αμερικανικής παραγωγής και σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει το "Lucky number Slevin". Cheers! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 "Taken" με τον Liam Neeson..Ειναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο οντως πολυ καλο!! τωρα βγαινει το 2 στο σινεμα!!! μακαρι να ειναι ανταξιο του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 είδα το καινούριο μπατμαν. καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 είδα το καινούριο μπατμαν. καλό Σε πάιρατ μπέι,εεεεεε μπλού ρέι ήθελα να πω ...πότε θα βγεί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Σε πάιρατ μπέι,εεεεεε μπλού ρέι ήθελα να πω ...πότε θα βγεί ? Σε κανα μήνα φαντάζομαι,ίσως βέβαια αμφιβόλου ποιότητας.Στα @@ρια σου βέβαια,πειρατής είσαι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 O,τιδήποτε από Christopher Nolan(ο άνθρωπος απλά δεν έχει κάνει κακή ταινία): Μemento Illusionist The Prestige Inception Και φυσικά η τριλογία του Βatman,που επιτέλους κατάφερε ένας άνθρωπος να αποδώσει σωστά σε ταινία τον αγαπημένο μου χαρακτήρα.Για το "The Dark Knight Rises" που το χω και πρόσφατο,ο μόνος λόγος που δεν είναι καλύτερο από το προηγούμενο(The Dark Knight) είναι η διαφορά των Joker-Bane,και το οτί για να χτίσει την ιστορία(πολλοί δεν ξέρουν ποιος είναι ο Bane) χρησιμοποιεί το πρώτο μέρος της ταινίας ενώ στο Dark Knight σε πιάνει από τα μούτρα από την αρχή. Για ταινίες με γρήγορο μοντάζ,περίεργες ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους οι 2 πρώτες του Guy Ritchie αξίζουν,εδικά για αυτούς που γουστάρουν και βρετανική αργκό: Lock Stock and two smoking barrells Snatch Kαι κάτι παρόμοιο αμερικανικής παραγωγής και σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει το "Lucky number Slevin". Cheers! περαν του νυχτεριδανθρωπου ολα σουπερ που λες, ταινιαρες... Επισης Amores Perros Trainspotting Oldboy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Οποιος γουσταρει ΜΜΑ και κλωτσομπουνιδια μαζι με καλο σεναριο: Never Back Down 2 Είδα πρόσφατα το πρώτο, ψιλομάπα για ταινία του είδους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Aν γουστάρετε ταινίες με φυλακές, δείτε την παρακάτω. Μαζί με το Shawshank Redemption από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. http://www.imdb.com/title/tt0061512/ Ταινία του '67 με τον Πολ Νιούμαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Aν γουστάρετε ταινίες με φυλακές, δείτε την παρακάτω. Μαζί με το Shawshank Redemption από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. http://www.imdb.com/title/tt0061512/ Ταινία του '67 με τον Πολ Νιούμαν! Π'αρα πολύ καλή ταινία!Μαζί με το http://www.imdb.com/title/tt0054997/, από τις καλύτερες ταινίες του Newman. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 ε το μλκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagosofron 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 2 φοβερες ταινιες με φυλακες... http://www.imdb.com/title/tt1242422/ "κελι 211" http://www.imdb.com/title/tt0997152/ " το πειραμα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 είδα το καινούριο μπατμαν. καλό Σχετικά μέτριο Το αναλωσιμοι 2 πιστεύω καλύτερο να δεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Υπέροχο ήταν ρε παιδιά τι μέτριο?? όλοι οι φιλοι μου και εγώ σκεφτόμαστε να πάμε στο σινεμά ξανά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες