Foxgre 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Γεια σας παιδια... Ειμαι αρκετα χρονια μελος του forum και οτι χρειαστηκα το βρηκα. Αλλα αυτη τη φορα εχω ενα σοβαρο προβλημα και ηθελα τα φωτα σας. Ενα φιλαρακι, μου εδωσε το V-strom για 15μερες γιατι εφυγε διακοπες. Σημερα λοιπον με τη λιακαδα κι εγω ειπα να παω μια βολτουλα. Εκει που προχωρουσα normal παντα,ειπαμε ξενο μηχανακι μου εσβησε εν κινησει πεταξε ενα "check" και δε ξαναπηρε μπρος. ΠΟΛΥ σπρωξιμο... Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να φταιει.Ειναι μοντελο του '08 με ABS. HELP!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Λογικά κάτι ηλεκτρικό θα είναι.... Μου έχει συμβεί και μένα.... Ή μπαταρία η ανορθωτής άντε το πολύ πολύ καμιά αντλία βενζίνης που απλά ήταν η ώρα της να <<μπουκώσει>> Αν έχει λαδάκια μέσα δεν πιστεύω ότι είναι κάτι μηχανικό πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 βγαλε τους πολους της μπαταριας και ξαναβαλτους μηπως ξεκολλησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Σε ένα 1000άρι που έχω οδηγήσει, με πρόβλημα στην τρόμπα βενζίνης, μου το έκανε και άναβε το λαμπάκι Fι (`02-03 νομίζω), ώσπου ξεκολλούσε η τρόμπα και έπαιρνε μπροστά κανονικά μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Παίξε με το kill switch, ακούς την αντλία βενζίνης να δουλεύει? Για να σου βγάζει check τότε ή το kill switch έχει πρόβλημα ή ο μικροδιακόπτης που ανιχνεύει αν είναι ανεβασμένο το πλαϊνό σταντ! Τσέκαρε τους και τους δύο, εν ανάγκη ρίξε και λίγο σπρέυ επαφών και πες αν έγινε κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παίξε με το kill switch, ακούς την αντλία βενζίνης να δουλεύει? Για να σου βγάζει check τότε ή το kill switch έχει πρόβλημα ή ο μικροδιακόπτης που ανιχνεύει αν είναι ανεβασμένο το πλαϊνό σταντ! Τσέκαρε τους και τους δύο, εν ανάγκη ρίξε και λίγο σπρέυ επαφών και πες αν έγινε κάτι. με προλαβες αδερφε κοιτα στην αριστε ρη μανετα εχει ενα καλωδιακι με ενα φισακι αν εχει ξεκουμπωσει πολυ πιθανον τσεκαρετο το ειχα παθει και εγω οταν ειχα στρωμα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 με προλαβες αδερφε κοιτα στην αριστε ρη μανετα εχει ενα καλωδιακι με ενα φισακι αν εχει ξεκουμπωσει πολυ πιθανον τσεκαρετο το ειχα παθει και εγω οταν ειχα στρωμα.. Το φισάκι αυτό είναι άσχετο με το πρόβλημα που περιγράφει το παιδί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το φισάκι αυτό είναι άσχετο με το πρόβλημα που περιγράφει το παιδί... Το φισακι σορυ ειναι απο τον συμπλεκτη που παταμε για να παρει μπροστα η μηχανη, μια φορα οπως οδηγουσα σε δρομο ψιλοανωμαλο εφυγε το φισακι δεν εκανε καλη επαφη με αποτελεσμα να σβησει η μηχανη ,δοκιμασετο στο ρελαντι να δεις οταν δουλευει η μηχανη και το βγαλεις σβηνει το εχουν παθει αρκετοι.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 επίσης τσέκαρε το σταντ όπως προείπε κάποιος...ενός φίλου κουνήθηκε το καλωδιάκι και δεν έπαιρνε μπρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Μη μπερδεύοσαστε... το φις στον συμπλέκτη και να φύγει δεν σβήνει η μηχανή. Αν τη σβήσετε όμως και το φις δεν είναι κουμπωμένο τότε δεν θα πάρει. Παρόλα αυτά όμως, και ξεκούμπωτο να είναι το φις, το check δεν ανάβει. Το ότι βγάζει check στον φίλο είναι είτε από τον αισθητήρα του σταντ είτε από τον διακόπτη ΔΕΞΙΑ στο τιμόνι. Αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου αδερφέ, λύσε τον διακόπτη και πλάκωσε τον με σπρέυ επαφών. Δύο βιδούλες είναι, δεν θα σου πάρει πάνω από 5-10 λεπτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Μη μπερδεύοσαστε... το φις στον συμπλέκτη και να φύγει δεν σβήνει η μηχανή. Αν τη σβήσετε όμως και το φις δεν είναι κουμπωμένο τότε δεν θα πάρει. Παρόλα αυτά όμως, και ξεκούμπωτο να είναι το φις, το check δεν ανάβει. Το ότι βγάζει check στον φίλο είναι είτε από τον αισθητήρα του σταντ είτε από τον διακόπτη ΔΕΞΙΑ στο τιμόνι. Αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου αδερφέ, λύσε τον διακόπτη και πλάκωσε τον με σπρέυ επαφών. Δύο βιδούλες είναι, δεν θα σου πάρει πάνω από 5-10 λεπτά. Aκριβώς όπως στα είπε ο terino (τυχαίος δεν είναι) ..και τίποτα άλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Foxgre 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια και το ενδιαφερον.Τελικα ηταν τρομπα βενζινης.Η Suzuki ηθελε 400 ευρω, αλλα το πηγα σε τοπικο πολυ καλο μαστορα και μου βρηκε ανταλλακτικο για την τρομπα της tellarini. 120 ευρω και 30 τα εργατικα. Μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Μηπως στο αφησε επιτηδες ο φιλος για να του την αλλαξεις εσυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια και το ενδιαφερον.Τελικα ηταν τρομπα βενζινης.Η Suzuki ηθελε 400 ευρω, αλλα το πηγα σε τοπικο πολυ καλο μαστορα και μου βρηκε ανταλλακτικο για την τρομπα της tellarini. 120 ευρω και 30 τα εργατικα. Μια χαρα. Στα υπόψιν...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες