Jump to content
afentishonda

Αγορές μέσω www.e-racing.gr

Recommended Posts

Έχει κάνει κανείς αγορά μέσω http://www.e-racing.gr

Είναι εμπιστοσύνης; Αυτό που με φοβίσει είναι ότι δεν έχει διεύθυνση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάνε και ένα check εδώ. http://www.fc-moto.de Έχει καλύτερες τιμές σε κράνη τουλάχιστον και τα έξοδα αποστολής δεν είναι πολλα. Εγώ παράγγειλα ένα κρανάκι από εκεί σε πολύ καλή τιμή και το περιμένω να μου έρθει. Από εκεί είχε αγοράσει και ο alexwho αν δεν κάνω λάθος.

Τροποποιήθηκε από τον billye11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε και ένα check εδώ. http://www.fc-moto.de Έχει καλύτερες τιμές σε κράνη τουλάχιστον και τα έξοδα αποστολής δεν είναι πολλα. Εγώ παράγγειλα ένα κρανάκι από εκεί σε πολύ καλή τιμή και το περιμένω να μου έρθει. Από εκεί είχε αγοράσει και ο alexwho αν δεν κάνω λάθος.

οh yesss απο κει πηρα τη κρανουμπα μ....

απλα δεν ξερουμε τι θελει το παιδι και αν ειναι κοντινες τιμες καλυτερα σε δικους μας τα λεφτα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μια γρηγορη ματια αφου λεει αντικαταβολη τι σε φοβιζει!

Πώς ξέρω αν το κράνος ας πούμε shoei είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία ή κάνει δικιά του εισαγωγή;

Δεν εξηγείται αυτη η διαφορά τιμής σε σχέση με την αντιπροσωπεία κοντά στα 70 με 100 ευρώ.

Στο κατάλογο Τζωρτζόπουλου (η αντιπροσωπεία) το έχει 550 ευρώπουλα και στο e-racing 450.

Μήπως δεν παραδίδεται με σακούλα/θήκη μεταφοράς, σύστημα αντιθάμβωσης pinlock και υποσιάγονο όπως της αντιπροσωπείας;

Για να αγοράζω ένα κράνος πρέπει να το δοκιμάζω και ας είναι δοκιμασμένο απο άλλο κατάστημα, μου δίνει αυτή την δυνατότητα;

... και η αγορά θα γίνει μόνο απο ελληνικό κατάστημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς ξέρω αν το κράνος ας πούμε shoei είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία ή κάνει δικιά του εισαγωγή;

Δεν εξηγείται αυτη η διαφορά τιμής σε σχέση με την αντιπροσωπεία κοντά στα 70 με 100 ευρώ.

Στο κατάλογο Τζωρτζόπουλου (η αντιπροσωπεία) το έχει 550 ευρώπουλα και στο e-racing 450.

Μήπως δεν παραδίδεται με σακούλα/θήκη μεταφοράς, σύστημα αντιθάμβωσης pinlock και υποσιάγονο όπως της αντιπροσωπείας;

Για να αγοράζω ένα κράνος πρέπει να το δοκιμάζω και ας είναι δοκιμασμένο απο άλλο κατάστημα, μου δίνει αυτή την δυνατότητα;

1ον καλα θα κανεις να επικοινωνησεις μαζι του.

2ον δε ερω απο που τα φερνει.

3ον ο Τζωρτζ.που λες το ξεκιναει τοσο για δεχτι παζαρι μεχρι 490 500

4ον αποκλειετε να το στελνει μισο το κρανος.450 ειπες θα δωσεις αρα δε παιζει,μια χαρα θα το στειλουν

5ον οπωσδηποτε τσεκαρε νουμερο σε ενα μαγαζι γτ αν κανεις :kaaaala: μετα εχεις τρεξιματα και μπορει και να μη βγαλεις ακρη

6ον δεν ξερω απο που τα παιρνει ο μαστορης...

7ον δεν ειμαστε φιλοι τη γνωμη μ σ λεω

Με λιγα λογια κανε οτι θες!!! :crazy: :crazy: :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shoei xr1100 που πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν κανονικοτατο και κομπλε .

απο οτι γνωριζω σχεδον ολα τα προιοντα του ειναι απο την ενχωρια αγορα .

επικοινωνια με το καταστημα μονο μεσω e-mail .

ειναι περιεργη η πολιτικη του να μην παρουσιαζει τα στοιχεια του ενω εχει κανονικο καταστημα αλλα μονο με αυτον τον τροπο , οπως λεει ο ιδιος , μπορει να κραταει τα εξοδα και τις τιμες χαμηλα . στο φυσικο του καταστημα πουλαει σε ακριβοτερες τιμες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shoei xr1100 που πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν κανονικοτατο και κομπλε .

απο οτι γνωριζω σχεδον ολα τα προιοντα του ειναι απο την ενχωρια αγορα .

επικοινωνια με το καταστημα μονο μεσω e-mail .

ειναι περιεργη η πολιτικη του να μην παρουσιαζει τα στοιχεια του ενω εχει κανονικο καταστημα αλλα μονο με αυτον τον τροπο , οπως λεει ο ιδιος , μπορει να κραταει τα εξοδα και τις τιμες χαμηλα . στο φυσικο του καταστημα πουλαει σε ακριβοτερες τιμες .

Και πού είναι αυτό το φυσικό του κατάστημα; Nα πάω να το δοκιμάζω το κράνος και μετά να κάνω την παραγγελία ήσυχος μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον καλα θα κανεις να επικοινωνησεις μαζι του.

2ον δε ερω απο που τα φερνει.

3ον ο Τζωρτζ.που λες το ξεκιναει τοσο για δεχτι παζαρι μεχρι 490 500

4ον αποκλειετε να το στελνει μισο το κρανος.450 ειπες θα δωσεις αρα δε παιζει,μια χαρα θα το στειλουν

5ον οπωσδηποτε τσεκαρε νουμερο σε ενα μαγαζι γτ αν κανεις :kaaaala: μετα εχεις τρεξιματα και μπορει και να μη βγαλεις ακρη

6ον δεν ξερω απο που τα παιρνει ο μαστορης...

7ον δεν ειμαστε φιλοι τη γνωμη μ σ λεω

Με λιγα λογια κανε οτι θες!!! :crazy: :crazy: :shock:

Το νούμερο το έχω ήδη τσεκάρει. Απλώς να πάω στο κατάστημα να δώ αν είναι σε καλή κατάσταση το κράνος, μπας και έχει γρατσουνιές, λέμε τώρα, και να μην το πάρω επι τόπου αλλά μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά, πάγια τακτική της εταιρίας του, δεν με πειράζει, και να πάω στο σπιτάκι μου, να το παραλάβω με αντικαταβολή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νούμερο το έχω ήδη τσεκάρει. Απλώς να πάω στο κατάστημα να δώ αν είναι σε καλή κατάσταση το κράνος, μπας και έχει γρατσουνιές, λέμε τώρα, και να μην το πάρω επι τόπου αλλά μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά, πάγια τακτική της εταιρίας του, δεν με πειράζει, και να πάω στο σπιτάκι μου, να το παραλάβω με αντικαταβολή.

εγω σε βοηθησα οσο επρεπε .

αν θες στειλε του μηνυμα να σου δωσει ο ιδιος τα στοιχεια του αν θελει .

εμενα δεν μου εκανε τιποτα το παιδι να του φορτωσω αλλον εναν ''εξυπνακια'' .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω σε βοηθησα οσο επρεπε .

αν θες στειλε του μηνυμα να σου δωσει ο ιδιος τα στοιχεια του αν θελει .

εμενα δεν μου εκανε τιποτα το παιδι να του φορτωσω αλλον εναν ''εξυπνακια'' .

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου.

Ήδη του έστειλα απο χθες e-mail, και αναμένω απάντησή του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Τζωρ. είναι ο εισαγωγέας και τιμές καλύτερες δεν του επιτρέπεται να κάνει... μπορείς να δοκιμάζεις εκεί και το διπλανό μαγαζί να μπορεί να σου κάνει έκπτωση όση θέλει.... Μου είχε τύχει και σε άλλο εισαγωγέα (Μπαξ.): καλύτερη τιμή γίνεται? είχα ρωτήσει... και μου λέει "μη φωνάζεις". Κάτι θα κάνουμε αν και δεν μας επιτρέπεται...

Α

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιότερα που είχα παραγγείλει έκανε 2 μέρες να έρθει στη θεσσαλονίκη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρηγγειλα ενα κρανος ls2 χθες γιαυτο ρωταω, δηλαδη αυριο λογικα περιμενω τηλ.email(?) εγω παντως (επειδη το καταστημα ειναι θεσσ) τους ειπα να παω να το παρω απο εκει για να το δω και απο κοντα το μεγεθος(99% διαλεξα το σωστο), κατασταση, να γλιτωσω και τα εξοδα αποστολης :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα