afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Έχει κάνει κανείς αγορά μέσω http://www.e-racing.gr Είναι εμπιστοσύνης; Αυτό που με φοβίσει είναι ότι δεν έχει διεύθυνση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 με μια γρηγορη ματια αφου λεει αντικαταβολη τι σε φοβιζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάνε και ένα check εδώ. http://www.fc-moto.de Έχει καλύτερες τιμές σε κράνη τουλάχιστον και τα έξοδα αποστολής δεν είναι πολλα. Εγώ παράγγειλα ένα κρανάκι από εκεί σε πολύ καλή τιμή και το περιμένω να μου έρθει. Από εκεί είχε αγοράσει και ο alexwho αν δεν κάνω λάθος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 από τον billye11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Κάνε και ένα check εδώ. http://www.fc-moto.de Έχει καλύτερες τιμές σε κράνη τουλάχιστον και τα έξοδα αποστολής δεν είναι πολλα. Εγώ παράγγειλα ένα κρανάκι από εκεί σε πολύ καλή τιμή και το περιμένω να μου έρθει. Από εκεί είχε αγοράσει και ο alexwho αν δεν κάνω λάθος. οh yesss απο κει πηρα τη κρανουμπα μ.... απλα δεν ξερουμε τι θελει το παιδι και αν ειναι κοντινες τιμες καλυτερα σε δικους μας τα λεφτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 με μια γρηγορη ματια αφου λεει αντικαταβολη τι σε φοβιζει! Πώς ξέρω αν το κράνος ας πούμε shoei είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία ή κάνει δικιά του εισαγωγή; Δεν εξηγείται αυτη η διαφορά τιμής σε σχέση με την αντιπροσωπεία κοντά στα 70 με 100 ευρώ. Στο κατάλογο Τζωρτζόπουλου (η αντιπροσωπεία) το έχει 550 ευρώπουλα και στο e-racing 450. Μήπως δεν παραδίδεται με σακούλα/θήκη μεταφοράς, σύστημα αντιθάμβωσης pinlock και υποσιάγονο όπως της αντιπροσωπείας; Για να αγοράζω ένα κράνος πρέπει να το δοκιμάζω και ας είναι δοκιμασμένο απο άλλο κατάστημα, μου δίνει αυτή την δυνατότητα; ... και η αγορά θα γίνει μόνο απο ελληνικό κατάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Πάρε τηλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Πώς ξέρω αν το κράνος ας πούμε shoei είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία ή κάνει δικιά του εισαγωγή; Δεν εξηγείται αυτη η διαφορά τιμής σε σχέση με την αντιπροσωπεία κοντά στα 70 με 100 ευρώ. Στο κατάλογο Τζωρτζόπουλου (η αντιπροσωπεία) το έχει 550 ευρώπουλα και στο e-racing 450. Μήπως δεν παραδίδεται με σακούλα/θήκη μεταφοράς, σύστημα αντιθάμβωσης pinlock και υποσιάγονο όπως της αντιπροσωπείας; Για να αγοράζω ένα κράνος πρέπει να το δοκιμάζω και ας είναι δοκιμασμένο απο άλλο κατάστημα, μου δίνει αυτή την δυνατότητα; ... και η αγορά θα γίνει μόνο απο ελληνικό κατάστημα. 1ον καλα θα κανεις να επικοινωνησεις μαζι του. 2ον δε ερω απο που τα φερνει. 3ον ο Τζωρτζ.που λες το ξεκιναει τοσο για δεχτι παζαρι μεχρι 490 500 4ον αποκλειετε να το στελνει μισο το κρανος.450 ειπες θα δωσεις αρα δε παιζει,μια χαρα θα το στειλουν 5ον οπωσδηποτε τσεκαρε νουμερο σε ενα μαγαζι γτ αν κανεις μετα εχεις τρεξιματα και μπορει και να μη βγαλεις ακρη 6ον δεν ξερω απο που τα παιρνει ο μαστορης... 7ον δεν ειμαστε φιλοι τη γνωμη μ σ λεω Με λιγα λογια κανε οτι θες!!! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosthegar 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 shoei xr1100 που πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν κανονικοτατο και κομπλε . απο οτι γνωριζω σχεδον ολα τα προιοντα του ειναι απο την ενχωρια αγορα . επικοινωνια με το καταστημα μονο μεσω e-mail . ειναι περιεργη η πολιτικη του να μην παρουσιαζει τα στοιχεια του ενω εχει κανονικο καταστημα αλλα μονο με αυτον τον τροπο , οπως λεει ο ιδιος , μπορει να κραταει τα εξοδα και τις τιμες χαμηλα . στο φυσικο του καταστημα πουλαει σε ακριβοτερες τιμες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 shoei xr1100 που πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν κανονικοτατο και κομπλε . απο οτι γνωριζω σχεδον ολα τα προιοντα του ειναι απο την ενχωρια αγορα . επικοινωνια με το καταστημα μονο μεσω e-mail . ειναι περιεργη η πολιτικη του να μην παρουσιαζει τα στοιχεια του ενω εχει κανονικο καταστημα αλλα μονο με αυτον τον τροπο , οπως λεει ο ιδιος , μπορει να κραταει τα εξοδα και τις τιμες χαμηλα . στο φυσικο του καταστημα πουλαει σε ακριβοτερες τιμες . Και πού είναι αυτό το φυσικό του κατάστημα; Nα πάω να το δοκιμάζω το κράνος και μετά να κάνω την παραγγελία ήσυχος μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 1ον καλα θα κανεις να επικοινωνησεις μαζι του. 2ον δε ερω απο που τα φερνει. 3ον ο Τζωρτζ.που λες το ξεκιναει τοσο για δεχτι παζαρι μεχρι 490 500 4ον αποκλειετε να το στελνει μισο το κρανος.450 ειπες θα δωσεις αρα δε παιζει,μια χαρα θα το στειλουν 5ον οπωσδηποτε τσεκαρε νουμερο σε ενα μαγαζι γτ αν κανεις μετα εχεις τρεξιματα και μπορει και να μη βγαλεις ακρη 6ον δεν ξερω απο που τα παιρνει ο μαστορης... 7ον δεν ειμαστε φιλοι τη γνωμη μ σ λεω Με λιγα λογια κανε οτι θες!!! :crazy: Το νούμερο το έχω ήδη τσεκάρει. Απλώς να πάω στο κατάστημα να δώ αν είναι σε καλή κατάσταση το κράνος, μπας και έχει γρατσουνιές, λέμε τώρα, και να μην το πάρω επι τόπου αλλά μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά, πάγια τακτική της εταιρίας του, δεν με πειράζει, και να πάω στο σπιτάκι μου, να το παραλάβω με αντικαταβολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Παραγγειλα μανιταρια για το ερ απο εκει.τα περιμενω απο βδομαδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosthegar 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Το νούμερο το έχω ήδη τσεκάρει. Απλώς να πάω στο κατάστημα να δώ αν είναι σε καλή κατάσταση το κράνος, μπας και έχει γρατσουνιές, λέμε τώρα, και να μην το πάρω επι τόπου αλλά μέσω e-mail για να κραταει τα έξοδα και τις τιμές χαμηλά, πάγια τακτική της εταιρίας του, δεν με πειράζει, και να πάω στο σπιτάκι μου, να το παραλάβω με αντικαταβολή. εγω σε βοηθησα οσο επρεπε . αν θες στειλε του μηνυμα να σου δωσει ο ιδιος τα στοιχεια του αν θελει . εμενα δεν μου εκανε τιποτα το παιδι να του φορτωσω αλλον εναν ''εξυπνακια'' . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 εγω σε βοηθησα οσο επρεπε . αν θες στειλε του μηνυμα να σου δωσει ο ιδιος τα στοιχεια του αν θελει . εμενα δεν μου εκανε τιποτα το παιδι να του φορτωσω αλλον εναν ''εξυπνακια'' . Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου. Ήδη του έστειλα απο χθες e-mail, και αναμένω απάντησή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Πάντως έχει πολύ καλές τιμές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Πώς ξέρω αν το κράνος ας πούμε shoei είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία ή κάνει δικιά του εισαγωγή; Δεν εξηγείται αυτη η διαφορά τιμής σε σχέση με την αντιπροσωπεία κοντά στα 70 με 100 ευρώ. Στο κατάλογο Τζωρτζόπουλου (η αντιπροσωπεία) το έχει 550 ευρώπουλα και στο e-racing 450. Μήπως δεν παραδίδεται με σακούλα/θήκη μεταφοράς, σύστημα αντιθάμβωσης pinlock και υποσιάγονο όπως της αντιπροσωπείας; Για να αγοράζω ένα κράνος πρέπει να το δοκιμάζω και ας είναι δοκιμασμένο απο άλλο κατάστημα, μου δίνει αυτή την δυνατότητα; ... και η αγορά θα γίνει μόνο απο ελληνικό κατάστημα. Ο Τζωρ. είναι ο εισαγωγέας και τιμές καλύτερες δεν του επιτρέπεται να κάνει... μπορείς να δοκιμάζεις εκεί και το διπλανό μαγαζί να μπορεί να σου κάνει έκπτωση όση θέλει.... Μου είχε τύχει και σε άλλο εισαγωγέα (Μπαξ.): καλύτερη τιμή γίνεται? είχα ρωτήσει... και μου λέει "μη φωνάζεις". Κάτι θα κάνουμε αν και δεν μας επιτρέπεται... Α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnalx 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Ποσες μερες κανει να ερθει μια παραγγελια απο το e-racing?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Παλιότερα που είχα παραγγείλει έκανε 2 μέρες να έρθει στη θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnalx 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Παρηγγειλα ενα κρανος ls2 χθες γιαυτο ρωταω, δηλαδη αυριο λογικα περιμενω τηλ.email(?) εγω παντως (επειδη το καταστημα ειναι θεσσ) τους ειπα να παω να το παρω απο εκει για να το δω και απο κοντα το μεγεθος(99% διαλεξα το σωστο), κατασταση, να γλιτωσω και τα εξοδα αποστολης :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες