SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω ποσα αλογα παιρνει με το προγραμματακι το χτχ. σκεφτομαι να βαλω και εξατμισεις μαζι με λαιμους εχω και φιλτρο.....γενικα αν εκανα ολο το σετακι και χαρτογραφηση ποσο περιπου θα επαιρνε η μηχανη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ε αφου στοκ ειναι 47 αλογα πες με το φιλτρο +1 με ολοσωμες εξατμισεις termigioni αλλα 2 η 3 αλογα παιρνει και σφυρηλατο εμβολο της wossner απο οτι εχω δει τωρα για την χαρτογραφηση δεν ξερω αν γινεται κατι αλλα δεν νομιζω ε υπολογιζε να φτασεις μεχρι 53 αλογα το πολυ κοιτα να κανεις και ροικη εξελιξη κεφαλης και θα εισαι μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 τοσο λιγα? πιστευα θα επιανε μαζι με το προγραμμα τα 60! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Ουτε καν... γυρω στα 44-46 βγαζει τροχο οπωτε τα +/-50 τα εχει στο νερο . Αλλιως lc4690 , με 57-60 τροχο με το καλημερα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 τοσο λιγα? πιστευα θα επιανε μαζι με το προγραμμα τα 60! :/ εγω λεω βαλε δυο τελικα καλα και θα εισαι μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ναι σιγα μην δωσω τοσα λεφτα και γενικα το πειραξω τοσο πολυ για 2-3 αλογα τελικα και φιλτρακι και ειμαι πενα....αποτι βλεπω θα μπουν acrapovich! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ναι σιγα μην δωσω τοσα λεφτα και γενικα το πειραξω τοσο πολυ για 2-3 αλογα τελικα και φιλτρακι και ειμαι πενα....αποτι βλεπω θα μπουν acrapovich! μπα οχι ακραπες τα τερμινιονι σπαν τζαμια αλλα ψαξε το υπαρχουν νομιζω και mivv που κοβεις και κολλας τα τελικα εκει να δεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ναι σιγα μην δωσω τοσα λεφτα και γενικα το πειραξω τοσο πολυ για 2-3 αλογα τελικα και φιλτρακι και ειμαι πενα....αποτι βλεπω θα μπουν acrapovich! Μην κοιτας μονο τα απολυτα νουμερα.. μπορει σε απολυτα νουμερα να εχεις παρει ξερω γω +3 αλογα μαξ, αλλα να σου εχει ανεβασει την καμπυλη ωστε στις εκμεταλλευσιμες στροφες να εχεις πολυ πιο ουσιαστικο κερδος.. Γενικα το λεω αυτο, δεν ξερω τι παιζει με το XTX, ψαξε βρες καμια δυναμομετρηση να παρουμε καμια καλυτερη ιδεα.. Παντως μια διαιτουλα κακο ποτε δεν κανει.. εξατμισεις και καμια μπαταριουλα ειναι ενα σεβαστο ποσο.. Τωρα αν θα σου λειψουν απο κατι αλλο τα λεφτα, γνωμη μου δεν αξιζει.. 10 βολτες θα τις ευχαριστηθεις σιγουρα περισσοτερο απ΄ το πραου πραου.. τωρα αν μπορεις να πας και τις βολτες σου και σου περισσεουν και γαι μοντιφες go ahead ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 αν δεν την βαζεις σε κλειστο γκαράζ απεφυγε τις αφτερμαρκετ εξατμίσεις. τις βάζουν στο ματι οι κλεφτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Βρε παλικάρι σε άλλο τόπικ ψάχνεις φθηνά λάστιχα και εδώ ρωτάς για pc και acrapovic που στο κάτω-κάτω δεν προσφέρουν τίποτα? Βάλε καλά(όχι τα πιο φθηνά δηλαδή) λάστιχα πρώτα και πιο μετά βάζεις και εξάτμιση για να βγάλεις τα γούστα σου... Και με remus κάνεις τη δουλειά σου.. Τις άκουσα από κοντά σε ένα xtx και έπαθα πλάκα.. Δεν είναι ανάγκη να δώσεις ένα σωρό λεφτά για ακράπες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 γενικα το pc3 σ αυτα τα μοτερια δεν κανει τπτ..πεταμενα λεφτα ειναι απο την εννοια οτι ειναι αρκετα ακριβο και δινει 1-2 αλογα..αλλα φτιαχνει υποδειγματικη καμπυλη... αν τα χα βαλει ολα πανω,θα το εβαζα κ αυτο τελευταιο,για να λεω οτι το εχω. φιλτρακι και εξατμιση-ρυθμισμα και εισαι τζετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 τοσο λιγα? πιστευα θα επιανε μαζι με το προγραμμα τα 60! :/ 60?αλογα ειναι οχι στραγαλια πουλα το και παρε κτμ που σου ειπαν κ πιο πανω :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Πούλα το όσο έχει τιμή ακόμα και πάρε ένα γνήσιο motard... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 60?αλογα ειναι οχι στραγαλια πουλα το και παρε κτμ που σου ειπαν κ πιο πανω :tooth: γενικά πολλοί εχουν κανει τα άλογα στραγάλια ακομα και οι κατεμαδες (το ktm690smc βγάζει 53~ άλογα και το 625 33 άλογα απο την κτμ~), για να βγάλεις 60 αλογα στον τροχο θελει πολλά+++++ το χτ, αν κανεις αυτες τις μετατροπές που λες μπορει σαν top end υποδυναμη να μην βγαλεις πολλά αλλα θα κερδίσεις πολυ οι μεσαίες στροφές του κινητήρα ( εκει θελει και εχει την δηναμη το χτ). αυτο το κερδισμα της διναμης δεν μπορεις να το καταλάβεις απλός λέγοντας οτι απο 48hp max θα γινει 52hp για παράδειγμα αν το χτ βγάζει μαξ 48hp στις 8.000 στροφες και 30 στις 6.000 μπορεί αν το δυναμώσεις μονο για top end δύναμη να το κανεις να βγαζει 53hp στις 8000 στροφες αλλα 15hp στις 6.000 και ουσιαστικά θα κερδεις τελική αλλα στα ανοίγματα θα σε πατανε και τα μαμα χτ, αλλα αν οι βελτιωσεις που κανεις σου βγάλουν τοπ εντ 50hp στις 8.000 και 35 στις 6.000 τοτε ειναι τεράστιο το κέρδος δύναμης (τα νουμερα που χρησιμοποίησα ειναι παραδειγματικά και οχι αληθινά και δεν λεω οτι με αυτα που θελεις να βαλεις θα συμβεί αυτο απλα εξηγώ οτι μπορει να μην βγαλεις πολλά μαξ αλογα αλλα μπορει να κερδίσεις πολυ αλλού για αυτο τον λογο σου προτείνουν καμπύλη δυναμομετρησης) ειμαι ανοιχτός για τυχών διορθώσεις ή λάθη γενικά πολλοί εχουν κανει τα άλογα στραγάλια ακομα και οι κατεμαδες (το ktm690smc βγάζει 53~ άλογα και το 625 33 άλογα απο την κτμ~), για να βγάλεις 60 αλογα στον τροχο θελει πολλά+++++ το χτ, αν κανεις αυτες τις μετατροπές που λες μπορει σαν top end υποδυναμη να μην βγαλεις πολλά αλλα θα κερδίσεις πολυ οι μεσαίες στροφές του κινητήρα ( εκει θελει και εχει την δηναμη το χτ). αυτο το κερδισμα της διναμης δεν μπορεις να το καταλάβεις απλός λέγοντας οτι απο 48hp max θα γινει 52hp για παράδειγμα αν το χτ βγάζει μαξ 48hp στις 8.000 στροφες και 30 στις 6.000 μπορεί αν το δυναμώσεις μονο για top end δύναμη να το κανεις να βγαζει 53hp στις 8000 στροφες αλλα 15hp στις 6.000 και ουσιαστικά θα κερδεις τελική αλλα στα ανοίγματα θα σε πατανε και τα μαμα χτ, αλλα αν οι βελτιωσεις που κανεις σου βγάλουν τοπ εντ 50hp στις 8.000 και 35 στις 6.000 τοτε ειναι τεράστιο το κέρδος δύναμης (τα νουμερα που χρησιμοποίησα ειναι παραδειγματικά και οχι αληθινά και δεν λεω οτι με αυτα που θελεις να βαλεις θα συμβεί αυτο απλα εξηγώ οτι μπορει να μην βγαλεις πολλά μαξ αλογα αλλα μπορει να κερδίσεις πολυ αλλού για αυτο τον λογο σου προτείνουν καμπύλη δυναμομετρησης) ειμαι ανοιχτός για τυχών διορθώσεις ή λάθη σορρυ φιλε snoop καταλαθος απάντησα στο δικο σου μνμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ε αφου στοκ ειναι 47 αλογα πες με το φιλτρο +1 με ολοσωμες εξατμισεις termigioni αλλα 2 η 3 αλογα παιρνει και σφυρηλατο εμβολο της wossner απο οτι εχω δει τωρα για την χαρτογραφηση δεν ξερω αν γινεται κατι αλλα δεν νομιζω ε υπολογιζε να φτασεις μεχρι 53 αλογα το πολυ κοιτα να κανεις και ροικη εξελιξη κεφαλης και θα εισαι μια χαρα Αυτα που προτεινεις στο παιδι, ξερεις ποσο κοστιζουν; Και κατι τελευταιο, υπαρχει περιπτωση να κανει ολα τα παραπανω και να μην χρειαστει αλλη χαρτογραφιση; Γινεται και παραγινεται Παρη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Συν οτι πρεπει να παει δυαναμομετρο για να σχδιαστει ενας χαρτης που θα δουλευει οσο καλυτερα γινεται . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 παιδιά πόσο κοστίζει να σου φτιάξει κάποιος χάρτη και όλες αυτές τις αναλύσεις που λέτε? γιατί το δικό μου φοράει pcIII και φίλτρο K&N και σκεφτόμουν να το πάω αλλά εξατμίσεις μαμά όμως και δεν σκοπεύω να αλλάξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 εγω αν ειχα χτχ θα έβαζα για εξάτμιση WRP και Power Commander III, αλλάζει αρκετά σε συμπεριφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Κτμ το μονο που θα επαιρνα ειναι το 654 η το R εκδοση το 640 βγαζει να κερατα του αφου το ειχα και εφυγε σουμπιτο....επισεις ναι προτιμο να δωσω 450 για εξατμισεις γαματες παρα 300 για λαστιχα αν μπορω να βρω και με 250 ειμαι πενα.. επισεις μοταρντ θα ελεγα με τα ολα του εχει και δυναμη και το παιχνιδει το βγαζει και το κυριοτερο απο ολα ειναι αθανατο και πολυ φτηνα ανταλακτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 επισεις ναι προτιμο να δωσω 450 για εξατμισεις γαματες παρα 300 για λαστιχα αν μπορω να βρω και με 250 ειμαι πενα.. Τα λάστιχα θα σε σώσουν όμως και όχι η εξάτμιση. Η μόνη σου σύνδεση με το οδόστρωμα είναι τα λάστιχα και η διαφορά σου δεν θα είναι πάνω από 50-70 ευρώ. Γιατί να τα τσιγουνευτείς και μετά να κλαις και τις γαμάτες εξατμισεις από πιθανή σούπα ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasfr 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Φιλε ειχα xtx με power commander III και φοραγα 2 τελικα της πλακας χωρις λαιμους! Παρολαυτα το μηχανακι ειχε αλλαξει εντελως! Ειχε βγαλει με αυτα τα πραγματα 55 μοτερ δηλαδη δεν πηρε τιποτα σπουδαιο! Απλα αλλαζει ο τροπος λειτουργιας γιατι ελευθερωνεται! Επισης ειχα καταργησει εντελως το φιλτρο! Ειναι σε καλη θεση και δεν ρουφαει σκονες κτλ, φυσικα αν δεν πηγαινεις σε χωματοδρομους συνεχεια! Με τον εγκεφαλο και αφιλτρο, δουλευε πολυ καλα και με τα μαμα τελικα οπου και παλι ηταν αρκετα δυνατο και ενω ηταν σχετικα μαμα ο ηχος, σε πορωνε το ρουφηγμα! Στο προτεινω!!! Αν βαλεις και καλη εξατμιση το μηχανακι δυναμωνει αρκετα, σιγουρα!!Η ρυθμιση στο δυναμομετρο πριν 2 χρονια ηταν 200ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Φιλε ειχα xtx με power commander III και φοραγα 2 τελικα της πλακας χωρις λαιμους! Παρολαυτα το μηχανακι ειχε αλλαξει εντελως! Ειχε βγαλει με αυτα τα πραγματα 55 μοτερ δηλαδη δεν πηρε τιποτα σπουδαιο! Απλα αλλαζει ο τροπος λειτουργιας γιατι ελευθερωνεται! Επισης ειχα καταργησει εντελως το φιλτρο! Ειναι σε καλη θεση και δεν ρουφαει σκονες κτλ, φυσικα αν δεν πηγαινεις σε χωματοδρομους συνεχεια! Με τον εγκεφαλο και αφιλτρο, δουλευε πολυ καλα και με τα μαμα τελικα οπου και παλι ηταν αρκετα δυνατο και ενω ηταν σχετικα μαμα ο ηχος, σε πορωνε το ρουφηγμα! Στο προτεινω!!! Αν βαλεις και καλη εξατμιση το μηχανακι δυναμωνει αρκετα, σιγουρα!! Η ρυθμιση στο δυναμομετρο πριν 2 χρονια ηταν 200ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Η ρυθμιση στο δυναμομετρο πριν 2 χρονια ηταν 200ευρω Καλά ήταν νομίζω.. Για να κάνεις το ίδιο σε αμάξι θα σου πάρει τουλάχιστον τα τριπλά...Βέβαια τα μεταξωτά βρακιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Αυτα που προτεινεις στο παιδι, ξερεις ποσο κοστιζουν; Και κατι τελευταιο, υπαρχει περιπτωση να κανει ολα τα παραπανω και να μην χρειαστει αλλη χαρτογραφιση; Γινεται και παραγινεται Παρη! εεε?ειπα δεν γινεται χαρτογραφηση με σιγουρια απλα δεν νομιζω αλλα τελικα οκ γινεται ε και αφου οπως λενε παραπανω δεν κανει και πολλα. αλλα εγω απλα του προτεινα τι να κανει αν 8ελει να το κανει τουμπανο απο εκει και περα δεν τον αναγκαζω να αγορασει κατι και ναι ξερω ποσο ακριβα ειναι αυτα αλλα οποιος θελει γκαζα αυτα πληρωνει τα περναω και εγω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Παιδια και αλλη ερωτηση...εχω εδω το φιλαρακι μου πηρε και αυτος χτχ με racetech εξατμισεις πανω και βλεπουμε οτι καπου χανει-μπερδευει λιγο και γενικα πεταει πολυ ακαφτη πισω παιζει να υπαρχει θεμα για χαρτογραφηση η να θελει προγραμμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες