antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Για σας μετά από πολλά χρονιά σκέψεις αναμονής είπα να πάρω δίπλωμα για μηχανή με συμπλέκτη και να πάρω ένα yamaha z ξέρω τι θα πειτε αλλά απο πάρα πολυ μικρός ασχολουμε με αυτοκίνητα και μηχανές. Αφού το συζήτησα εδώ και 4 χρονιά με τον πατέρα μου αποφάσισε μονο παπί για αρχή αν και εγώ ήθελα ξερό σεβαστικά την γνώμη του και την εμπιρια του.και είπαμε για το ζετακι και συμφωνισε μονό αν καταφέρω και μαζέψω τα χρήματα και παρω δίπλωμα και το παπί.τα λεφτά τα μάζεψα και για δίπλωμα μηχανή με συμπλέκτη, αυτοκινήτου αλλά και για το παπί και ένα κράνος που μου αρεσει πολυ..Αυτο που θελνω να ρωτισω ειναι που μπορω να το βρω εργοστασιακο και αν μπορω να το παραγγείλω σε κομμάτια ώστε να το συναρμολογήσω εγω με την βοήθεια του πατερα μου.Και αν μπορώ να το εχω στο ονομα μου ωσ ενηληκα με 0 εισόδημα... εχω οδηγηση αρκετεσ φορές μηχανές από astrea , crm μεχρη cb 400 κρυφα παντα αλλα θεωρώ οτι έκανα μεγαλη βλακεία γιατί ειχα τύψεις και τελικά το είπα στον πατέρα μου και μου έβαλε μιαλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Yamaha Z εργοστασιακό φίλε δεν βρίσκεις πλέον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Yamaha Z εργοστασιακό φίλε δεν βρίσκεις πλέον.. αυτό βλέπω και εγώ και λέω να πάρω το λιγότερο πηραγμενο Ζ που θα βρω.. γίνετε να το παραγγειλω σε κομμάτια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 πρωτον μπορεις να το εχεις στο ονομα σου το μηχανακι ειτε ενηλικας ειτε ανηλικος, δεν πεζει ρολο το εισοδημα στο να γραψεις ενα μηχανακι στο ονομα σου απλα οταν εισαι ανηλικος πρεπει να συμφωνισει ο γονεας, εσυ εισαι ενηληκας αραγε μπορεις μονος σου. δευτερον μπορεις να βρεις εργοστασιακο ζετακι αλλα αρκετα δυσκολα! αμα θα βρεις θα βρεις απο κανεναν παππου η απο κανεναν αρκετα ηλικιωμενο που δεν το κουναει καν και το εχει προς πωληση και οπως καταλαβαινεις οι παλιοι και γενικα οι μεγαλοι τα προσεχαν τα μηχανακια αραγε αμα ψαχτεις θα βρεις ζετ, μπορει να βρεις 1 η 2 αλλα θα βρεις πιστεψε με! ειναι σπανιο αλλα υπαρχουνε ακομα! τωρα σε τι κατασταση θα ειναι δεν ξερω γιατι το θες εργοστασιακο αραγε ισως το βρεις σε πολυ βαρια κατασταση και θα πρεπει να δωσεις λεφτα για φτιαξιμο που θα αξιζουν ομως ;) αλλα μπορει και να ειναι σε μετρια κατασταση! θελεις να ψαχτω και να σε ενημερωσω οταν βρω κατι ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 πρωτον μπορεις να το εχεις στο ονομα σου το μηχανακι ειτε ενηλικας ειτε ανηλικος, δεν πεζει ρολο το εισοδημα στο να γραψεις ενα μηχανακι στο ονομα σου απλα οταν εισαι ανηλικος πρεπει να συμφωνισει ο γονεας, εσυ εισαι ενηληκας αραγε μπορεις μονος σου. δευτερον μπορεις να βρεις εργοστασιακο ζετακι αλλα αρκετα δυσκολα! αμα θα βρεις θα βρεις απο κανεναν παππου η απο κανεναν αρκετα ηλικιωμενο που δεν το κουναει καν και το εχει προς πωληση και οπως καταλαβαινεις οι παλιοι και γενικα οι μεγαλοι τα προσεχαν τα μηχανακια αραγε αμα ψαχτεις θα βρεις ζετ, μπορει να βρεις 1 η 2 αλλα θα βρεις πιστεψε με! ειναι σπανιο αλλα υπαρχουνε ακομα! τωρα σε τι κατασταση θα ειναι δεν ξερω γιατι το θες εργοστασιακο αραγε ισως το βρεις σε πολυ βαρια κατασταση και θα πρεπει να δωσεις λεφτα για φτιαξιμο που θα αξιζουν ομως ;) αλλα μπορει και να ειναι σε μετρια κατασταση! θελεις να ψαχτω και να σε ενημερωσω οταν βρω κατι ?? Άμα βρεις σφύρα κι από δω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Παρε Ζ!! Καει αλλα ειναι μεγαλη πορωση! Πριν κανα 2μηνο πηρα και εγω Ζ! <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 φιλε μου Ζ θα παρω δεν αλλαζω γνωμη οσο και να καιη οσα προβληματα και αν βγαλη...το μονο που θελω ειναι να βρω ενα οσο πιο δυνατον απυραχτο για να ξερω τι εχει πηραχτη και τι οχι επανω του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Παιδια τσεκαρετε εδω περα για ζετακια απειραχτα! προς πωληση και πολυ χαμηλη τιμη! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2034018/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1868754/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2142640/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2093828/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2152529/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1829741/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2098832/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Οσο για τα προβληματα ειναι σαλια... Σιγα τα προβληματα που βγαζουν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Οσο για τα προβληματα ειναι σαλια... Σιγα τα προβληματα που βγαζουν... Δεν βγαζουν κανενα σχεδον προβλημα....και μαμα κροτιδες ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakias me trela 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 zzzzzzzzzzzz kai ta miala sta kagela!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Οσο για τα προβληματα ειναι σαλια... Σιγα τα προβληματα που βγαζουν... τα προβληματα ειναι μικροπροβληματα οπως λεει ο αντρικος... και αυτα λογω υψηλης ταχυτητας και πειραγματος... αλλα ειναι πολυ λιγα και ειναι λογικοτατο να υπαρχουν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 πουλαω και το δικο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 το kymco ειναι ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Άν έχεις εμπειρία απο ξερά, και βγάλεις δίπλωμα, πάρε Ζ να το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ φίλε.. Πολύ καλό παπί, και άν είναι καλά φτιαγμένο θα είναι απροβλημάτιστο.. Αυτό με τα δίχρονα=πρόβλημα, είναι πολύ ψέμα.. Αν θες να είσαι σίγουρος, κάνεις και μια ανακατασκευή και είσαι σίγουρος για το μοτόρι και το κάνεις μαμά.. Πάντως να είσαι σίγουρος οτι θα το ευχαριστηθείς απίστευτα το Ζ...! Αν είσαι τιμόνι φυσικά, και όχι κουλάδι.. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Άν έχεις εμπειρία απο ξερά, και βγάλεις δίπλωμα, πάρε Ζ να το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ φίλε.. Πολύ καλό παπί, και άν είναι καλά φτιαγμένο θα είναι απροβλημάτιστο.. Αυτό με τα δίχρονα=πρόβλημα, είναι πολύ ψέμα.. Αν θες να είσαι σίγουρος, κάνεις και μια ανακατασκευή και είσαι σίγουρος για το μοτόρι και το κάνεις μαμά.. Πάντως να είσαι σίγουρος οτι θα το ευχαριστηθείς απίστευτα το Ζ...! Αν είσαι τιμόνι φυσικά, και όχι κουλάδι.. :) Ξερουμε εμεις φιλε κωστα!! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 το kymco ειναι ?? και το κυμκο αλλα και το Ζ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2097231/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Πάρε κάτι που να έχεις ντεπόζιτο ανάμεσα από τα πόδια σου και που φέρνει πιο πολύ σε στυλ μοτοσυκλέτας! Λάθος κάνει ο μπαμπάς που σου είπε μόνο παπί!Βρες ένα 250cc φιλικό και ξεκίνα! Τα Ζ είναι πιωμένα και τζάμπα θα "ανοιχτείς" και θα σκάσεις τόσα λεφτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Ξερουμε εμεις φιλε κωστα!! :) Αυτό ακριβώς! Γνωρίζουμε οι ήδη Ζετίσιοι! και το κυμκο αλλα και το Ζ http://www.car.gr/cl...s/view/2097231/ Ωραίο το Ζ, και καλή τιμή.. Πάρε κάτι που να έχεις ντεπόζιτο ανάμεσα από τα πόδια σου και που φέρνει πιο πολύ σε στυλ μοτοσυκλέτας! Λάθος κάνει ο μπαμπάς που σου είπε μόνο παπί!Βρες ένα 250cc φιλικό και ξεκίνα! Τα Ζ είναι πιωμένα και τζάμπα θα "ανοιχτείς" και θα σκάσεις τόσα λεφτά! Ναι αλλά το Ζ το διώχνει πιο εύκολα απο μηχανή αν δει οτι το βαρεθεί(που δεν πρόκειται, αλλά λέμε).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 φαινεται να το προσεχες το μηχανακι ψηλε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 καλυτερα και απο γκομενα προσεχω παντα οτι μηχανακι εχω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 φιλε παρε ζ και εγω εχω 61μμ και ειναι πολυ καλο αν και για πρωτο μηχανακι σου προτηνο φχ ειχα παλια και μαμα ειναι πολυ καλο αλλα και να το πηραξεις δεν βγαζει προβληματα..αμα θες τοσο πολυ το ζ παρε ενα φτιαγμενο και καντο μαμα !βαλτου αλλα κιλινδροπιστονα καρμπιλατερ και θα εισαι κομπλε!και τα προβληματα ειναι μουφες εκτος και αμα το πας πανο απο 66χιλιοστα που εκει δεν ειναι και για καθε μερα γιατι ζεστενετε πολυ !καλες αγορες απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 καλυτερα και απο γκομενα προσεχω παντα οτι μηχανακι εχω φιλε παει καλα αυτο? και απο θεμα α3ιοπιστιας τι λεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 ενδιαφερεσαι για το συγκεκριμενο ή γενικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 για τ συγκεκριμενο μιλαω....δεν μπορεις να 3ερεις τ εχει κανει ο αλλοσ στο μηχανακι του οσο α3ιοπιστο και αν ειναι.... μπορει να τ κραταει σαν τα ματια του και να τ βγαζει κα8ε σαββατοκυρικο για μια βολτα και ο αλλος μπορει να τ εχει για καθε μερα να τ πίνει τ αιμα και να μην 3ερει τι σημασια τησ λε3ης σερβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες