Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Formula 1 - 2012

Recommended Posts

ζηλεψε το ροσσι που στο λεμαν τον ειδε στο βαθρο και ειπε κατι πρεπει να κανω και εγω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έκτος αγώνας, έξι διαφορετικοί νικητές από πέντε διαφορετικές ομάδες......... Οι έξι πρώτοι τερμάτισαν "τραινάκι"..... Σαν τα Moto GP ένα πράμα, να 'ούμ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα το ιδιο σκεφτομουνα και εγω για το τραινακι!

καρουζελ ενα πραγαμα που λεει και ο ALX

ενταξει για να ειμαστε και ρεαλιστες τι περιμεναμε στο μονακο να αλλαζουν θεσεις συνεχεια!

αυτο δε γινεται!μονο αν εβρεχε εν τελει θα ειχαμε σοου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή εγω έχω θέσει πολύ ψηλά τον πήχη ή έβλεπα έναν τελείως διαφορετικό αγώνα από τον κ.Πουρναράκη :kaaaala:

Βαρετός αγώνας που παραλίγο να με πάρει ο ύπνος 2-3 φορές!!!

Απορώ πως οι σχολιαστές τον βρίσκουν συναρπαστικό επειδή είχαμε έκτο διαφορετικό νικητή :wallbash:

Μακάρι να νίκαγε ο ίδιος σε κάθε αγώνα και να βλέπαμε μάχες, προσπεράσματα, επαφές κλπ κλπ...

Είναι πολλά τα λεφτά, όμως :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GhostDriver μη ξεχνάς ότι έτρεχαν στο Μονακό.

Κατά τα άλλα, το στουρνάρι το δικό μας, χέστηκε από τις φυλλάδες και τις δηλώσεις πέρα δώθε και αρχίζει και δείχνει λίγο δόντια επιτέλους;

Άσχετα αν ο Vettel τον προσπέρασε :P

Για τον Massa λέω.

Πάντως από αυτά που λέγανε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα για μη ανταγωνιστική Ferrari και μάλιστα από πηγές εκ των έσω της ομάδας, είχα φάει μία πίκρα και μία κατάθληψη... Το πίστεψα και τώρα το να βλέπω πρώτο τον Alonso, είναι κάτι το μαγικό!!!

d4ab3124.gifd4ab3124.gif

d4ab3124.gifd4ab3124.gif

Τροποποιήθηκε από τον Schumi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα το Μονακό ή θα προσφέρει θεαματικούς αγώνες ή βαρετούς, αλλά όχι και οι παρουσιαστές να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μου για το δήθεν θέαμα του αγώνα...μόνο εκεί βρίσκω το fail της υπόθεσης!!!

Πέρσι ο Hamilton έκανε παπάδες στο Μονακό και είχαν πέσει όλοι πάνω του...Θέαμα πρόσφερε ο άνθρωπος και μαγκια του. Δυστυχώς φέτος μαζεύτηκε...

Κρίμα για τον Schumacher, δεν του βγαίνει τίποτα φέτος τις Κυριακές :(

Θα είχε κλείσει πολλά στόματα αν το σήκωνε σήμερα!!!

Τροποποιήθηκε από τον TheGhostDriver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φέτος ο Schumacher μου φτάνει που πάει έτσι και οι χρόνοι που κάνουν αποδεικνύουν πολλά. Η ατυχία του τις Κυριακές είναι γεγονός και δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς.

Απλά ο πολύς ο κόσμος που δεν ξέρει και πολλά, λέει κλάιν, δεν κέρδισε τίποτα ακόμα, μάπας είναι από τότε που ξαναγύρισε. Δεν είναι έτσι όμως...

Όσο για τους παρουσιαστές, μην χαλιέσαι φιλαράκο... Οι της F1, τον έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι... Μην δίνεις σημασία. Δεν τον έχεις μάθει τόσα χρόνια;;; :P

Το θέμα ξέρεις πιο είναι όμως;

Από κοντά δεν είναι έτσι... Τον έχω γνωρίσει και έχω συνομιλήσει μαζί του από κοντά στο Grand Prix της Τουρκίας το 2005, την πρώτη χρονιά της Τουρκίας στο καλεντάρι, και δεν είναι τόσο παπαρολόγος από κοντά. Λέει κάποια πολύ σωστά πράγματα. Φόλα Alonso όμως ο τυπάς. Μου έδινε στα νεύρα όταν ήταν ακόμα στη Renault. :P Χώρια ότι μου έριχνε 2 κεφάλια στο ύψος ε... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, ο αγώνας στο Μονακό είναι πολύ ιδιαίτερος. Γίνεται για την ιστορία του που είναι συνυφασμένη με την Φ1. Είναι ανάμεσα στις τρείς κορυφαίες τηλεθεάσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (οι άλλες δύο ο τελικός των 100μ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο τελικός του Μουντιάλ). Δεν έχει προσπεράσματα όπως οι άλλοι και η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια (Olivie Panis νικητής το '96 με μόλις τρία αυτοκίνητα να τερματίζουν τον αγώνα). Και έχεις μέχρι την τελευταία στροφή την αγωνία μήπως και κάποιος ξεφύγει έναν πόντο και απλωθεί στις μπαριέρες..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, ο αγώνας στο Μονακό είναι πολύ ιδιαίτερος. Γίνεται για την ιστορία του που είναι συνυφασμένη με την Φ1. Είναι ανάμεσα στις τρείς κορυφαίες τηλεθεάσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (οι άλλες δύο ο τελικός των 100μ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο τελικός του Μουντιάλ). Δεν έχει προσπεράσματα όπως οι άλλοι και η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια (Olivie Panis νικητής το '96 με μόλις τρία αυτοκίνητα να τερματίζουν τον αγώνα). Και έχεις μέχρι την τελευταία στροφή την αγωνία μήπως και κάποιος ξεφύγει έναν πόντο και απλωθεί στις μπαριέρες..........

Το έβλεπα live... Ακόμα έτρεχαν τα Yamapa του Γιαμαχάκια... Ωραίες εποχές. Όχι για μένα... για τους άλλους. Εγώ με την Φερράρι είδα χαρές από του χρόνου και μετά από χρόνια τίτλους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έβλεπα live... Ακόμα έτρεχαν τα Yamapa του Γιαμαχάκια... Ωραίες εποχές. Όχι για μένα... για τους άλλους. Εγώ με την Φερράρι είδα χαρές από του χρόνου και μετά από χρόνια τίτλους...

AGP_96_SALO_TYRRELL.jpg

Ωραια χρονια τοτε. Χωρις DRS και χωρις κακομαθημενες περσονες τυπου Χαμιλτον.

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φέτος ο Schumacher μου φτάνει που πάει έτσι και οι χρόνοι που κάνουν αποδεικνύουν πολλά. Η ατυχία του τις Κυριακές είναι γεγονός και δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς.

Απλά ο πολύς ο κόσμος που δεν ξέρει και πολλά, λέει κλάιν, δεν κέρδισε τίποτα ακόμα, μάπας είναι από τότε που ξαναγύρισε. Δεν είναι έτσι όμως...

Όσο για τους παρουσιαστές, μην χαλιέσαι φιλαράκο... Οι της F1, τον έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι... Μην δίνεις σημασία. Δεν τον έχεις μάθει τόσα χρόνια;;; :P

Το θέμα ξέρεις πιο είναι όμως;

Από κοντά δεν είναι έτσι... Τον έχω γνωρίσει και έχω συνομιλήσει μαζί του από κοντά στο Grand Prix της Τουρκίας το 2005, την πρώτη χρονιά της Τουρκίας στο καλεντάρι, και δεν είναι τόσο παπαρολόγος από κοντά. Λέει κάποια πολύ σωστά πράγματα. Φόλα Alonso όμως ο τυπάς. Μου έδινε στα νεύρα όταν ήταν ακόμα στη Renault. :P Χώρια ότι μου έριχνε 2 κεφάλια στο ύψος ε... :P

Συμφωνώ σε όλα!!!

Και εγώ τέρμα ferrari και σουμάχερ είμαι (όταν ήταν στη ferrari, γιατί υποστηρίζω ομάδα πρώτα και μετά οδηγό). Στεναχωρήθηκα που έφυγε και χάρηκα με την επιστροφή του. Δεν πίστεψα ποτέ τις κακές γλώσσες που τον θέλανε να φεύγει από τον πρώτο χρόνο κιόλας. Πίστεψα στον Γερμανό και η φετινή του απόδοση με δικαίωσε!!!!

Καλά στους παρουσιαστές έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έδινα και πάντα μου την έδινε ο Πουρναρακης (τηλεοπτικά τουλάχιστον...δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά και δεν μπορώ να έχω γνώμη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ σε όλα!!!

Και εγώ τέρμα ferrari και σουμάχερ είμαι (όταν ήταν στη ferrari, γιατί υποστηρίζω ομάδα πρώτα και μετά οδηγό). Στεναχωρήθηκα που έφυγε και χάρηκα με την επιστροφή του. Δεν πίστεψα ποτέ τις κακές γλώσσες που τον θέλανε να φεύγει από τον πρώτο χρόνο κιόλας. Πίστεψα στον Γερμανό και η φετινή του απόδοση με δικαίωσε!!!!

Καλά στους παρουσιαστές έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έδινα και πάντα μου την έδινε ο Πουρναρακης (τηλεοπτικά τουλάχιστον...δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά και δεν μπορώ να έχω γνώμη)

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την συγκεκριμένη σου άποψη. Είμαι και εγώ υπέρ της και την ενστερνίζομαι πολλά χρόνια τώρα. Όπως και στην F1, έτσι και στα WRC, έτσι και στα MotoGP όπως και σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα που παρακολουθώ, είμαι πρώτα ομάδα και μετά οδηγός. Οι οδηγοί, τέλειοι, καλοί, κακοί ή οι χειρότεροι, έρχονται και φεύγουν. Η ομάδα όμως θα παραμείνει για πάντα.

Είμαι με την Ferrari από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει F1, σπόρος ακόμα, διότι έβλεπε ο πατέρας μου κι αυτός από μικρός, είχε και την τύχη να παρευρεθεί στο Μόντε Κάρλο στο Grand Prix του 1981 (Είχε νικήσει Ferrari).

Από τότε που βλέπω, έχουν περάσει πολλοί οδηγοί άλλοι καλοί και άλλοι κακοί, έχω δει τα πέτρινα χρόνια της Ferrari. Αλλά πάντα υποστήριζα αυτή την ομάδα πάντα.

Φέτος λοιπόν βλέπω έναν Schumacher που μπορεί να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους, έχοντας πλέον ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κερδίσει GP (βλ. Rosberg), αλλά την τύχη να μην είναι καθόλου με το μέρος του. Πιστεύω ότι θα γυρίσει κι αυτουνού φέτος τουλάχιστον σε ένα GP. Με 6 νικητές σε 6 αγώνες, μπορεί κι αυτός να μπει σφήνα σε έναν, γιατί όπως είπα το αμάξι φέτος μπορεί, αλλά σίγουρα μπορεί και αυτός.

Μόλις κατέβασα και είδα τον αγώνα αφού δούλευα το μεσημέρι. Έχω να πω ότι όλοι είχαν την θέληση να κάνουν την κίνηση, αλλά και κανένας δεν ήθελε να διακινδυνεύσει το οτιδήποτε. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του, και ο κάθε πόντος είναι πολύτιμος. Περισσότερο το ξέρουν οι ίδιοι. Για 28 γύρους που ήταν κολλημένοι ο ένας πίσω από τον άλλο, ήμουν και εγώ κολλημένος στην οθόνη... Κόντεψα να φάω και τα δάχτυλά μου.... :P Μπορεί στο τέλος να μην έγινε απλά τίποτα για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον λες βαρετό αγώνα, μόνο και μόνο γιατί στο τέλος δεν πέρασε κανείς, κανέναν (από τους μπροστά)...

Όπως και για τον Schumacher (γρήγορος, αλλά άτυχος και με μικρά λαθάκια), έχω να πω το ίδιο και για τον Perez. Το παιδί πετούσε και αν είχε λίγο τύχη παραπάνω και δεν έκανε κι αυτός λίγα μικρά λαθάκια θα ήταν μέσα στους πόντους πιστεύω, από την τελευταία θέση. Αν είναι κάποτε να φύγει ο Massa, καλώς να έρθει ο Sergio. Μικρός και ταλαντούχος αλλά και πολύ γρήγορος.

Για τον Massa μην περιμένετε να πω τίποτα, γιατί θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που πετάχτηκαν από τον καναπέ όταν για μισό γύρο ήταν πρωταθλητής το 2008... Και χάρη σε αυτή την που#@%@# τη Toyota που να μην σώσει να ξαναδεί αγωνιστικό της αμάξι, το χάσαμε. Ε δε γίνετε να κάνω την κωλοτούμπα. Δεν μου πάει. Να ξέχασε να οδηγάει δεν παίζει. Απλά χέστηκε πάνω του από το ατύχημά του και μετά. Τώρα που τον ταρακούνησαν Ferrari και τύπος, να δούμε... Αλλά ούτε τον κράζω, αλλά ούτε και τον δικαιολογώ. Αυτό που θέλω πάντως είναι αποτελέσματα και γρήγορα. Αν ο Alonso μπορεί, μπορεί και ο Massa και το πρωτάθλημα φέτος θα δείτε που θα κριθεί σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

d4ab3124.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και από όσο είδα από το BBC που βλέπω τους αγώνες, και επειδή το BBC δεν κλείνει το πρόγραμμά του κατευθείαν μετά τον αγώνα για να πάει σε διαφημίσεις και μετά να δείξει "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ή οτιδήποτε, το BBC κρατάει κάνα μισάωρο μετά τον αγώνα για summary, βεβαίως χωρίς διαφημίσεις και ούτε στη διάρκεια του αγώνα.

Από όσο είδα λοιπόν, με το που τελείωσε το βάθρο και οι σαμπάνιες, άρχισε να βρέχει. Τυχεροί ήταν όλοι τους. Ένα ακόμα safety car ή κάτι τέτοιο και θα τους έπιανε βροχή. Τότε θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον με 6 αυτοκίνητα τόσο κοντά...

Αυτή είναι η F1 φέτος κύριοι, στον 4ο γύρο από το τέλος στο Μονακό:

2459b548.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάμιλτον: "Πάντα κάτι πάει στραβά"

Απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα στο Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο εμφανίστηκε ο Λούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε ότι τα λάθη της ομάδας του εξακολουθούν να του κοστίζουν τη στιγμή που ο ίδιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Η McLaren φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει καινούριο συμβόλαιο στον Λούις Χάμιλτον, ο ίδιος πάντως θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, αν η ομάδα του δεν ελαχιστοποιήσει τα λάθη, τα οποία έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς στον Βρετανό.

"Βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, δεν κάνω λάθη και τα πηγαίνω πολύ καλά. Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει ένα Γκραν Πρι που κάτι να μην πάει στραβά. Δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνουμε προς τα πίσω".

Ο Χάμιλτον κατηγόρησε την ομάδα του πως του υπέδειξε λάθος τακτική κατά την εκκίνηση του αγώνα μη επιτρέποντας του να διεκδικήσει αρχικά κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση.

"Ήταν μια από τις χειρότερες εκκινήσεις. Είχα σκοπό να προσπεράσω τον Ρόσμπεργκ και να πιέσω τον Γουέμπερ παρόλα αυτά προτίμησα να ακολουθήσω τις οδηγίες τη ομάδας και να μην το επιχειρήσω. Πρέπει να τους εμπιστεύομαι αλλά αυτό απλά δεν δούλεψε. Τους είπα μετά από αυτό: ¨Δεν γίνεται όλοι να κάνουν καλή εκκίνηση και εμείς όχι. Ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε και την τρίτη θέση¨."

Ο Χάμιλτον ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει ούτε την τρίτη θέση μετά από ένα ακόμα απογοητευτικό πιτ στοπ με τους Φερνάντο Αλόνσο και Σεμπάστιαν Φέτελ να τον προσπερνούν.

"Δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς καθυστέρησα στο πιτ στοπ πάντως έχασα πολύ χρόνο. Ήταν αδύνατο να προλάβω τον Αλόνσο και ο Φέτελ με προσπέρασε επίσης όταν έκανε το δικό του πιτ στοπ. Μετά από αυτό ήταν αδύνατο να διεκδικήσω κάτι περισσότερο".

Ο Βρετανός έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα της McLaren τονίζοντας ότι κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του τίτλου:

"Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει στο εξής να δουλέψει πολύ σκληρά καθώς μένουμε πίσω αγώνα με τον αγώνα. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν βρει έναν ρυθμό και αν δεν είμαστε τυχεροί θα δυσκολευτούμε να μείνουμε με τους πρώτους".

Ο Βρετανός πιλότος πλέον βρίσκεται στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.

«Κόκκινος» συναγερμός στη Red Bull για Webber - Vettel!

Στο επίκεντρο του Τύπου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι πιλότοι της Red Bull Racing, με δημοσιεύματα να συνδέουν τόσο τον Mark Webber όσο και τον Sebastian Vettel με την Ferrari.

Το ενδιαφέρον της Scuderia για τον πιτσιρικά Γερμανό υπάρχει εδώ και καιρό, με τις πληροφορίες μάλιστα που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο να θέλουν τon 2 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Scuderia ούτως ώστε να μετακομίσει εκεί το 2014.

Όσο για τον θριαμβευτή του GP του Monaco, 35χρονο, Mark Webber, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι του χρόνου θα μετακομίσει στη Ferrari, παίρνοντας τη θέση του Felipe Massa.

Μπορεί στη Red Bull να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο Webber να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία βρίσκεται από το 2007, ωστόσο ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Alan Jones (Πρωταθλητής του 1980 με την Williams), συμβουλεύει τον συμπατριώτη του να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Ο Mark έχει ήδη πετύχει κάποια πράγματα που οι περισσότεροι πιλότοι της Formula 1 θα ήθελαν να κάνουν και αυτό είναι οι νίκες στο Monaco. Το άλλο είναι να οδηγήσουν για τη Ferrari», είπε ο Jones και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα το εξετάσει σοβαρά. Τα πάει εξαιρετικά καλά με τον Αlonso και αυτός ίσως είναι ένας καλός λόγος γι' αυτόν να πάει».

Όσον αφορά στα περί ύπαρξης προσύμφωνου συνεργασίας του Vettel με τη Ferrari, o ίδιος ο Γερμανός δήλωσε άγνοια. «Πως είναι δυνατό να ισχύει αν δεν γνωρίζω τίποτα;», σχολίασε στην αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung.

Ο σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του 24χρονου πιλότου από την ομάδα το 2013, αφήνοντας ανοιχτό ωστόσο κάθε ενδεχόμενο για το 2014. «Το 2013 είναι φιξαρισμένο. Για το 2014 υπάρχει στο συμβόλαιό του ρήτρα βάσει της απόδοσης τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα», είπε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάμιλτον: "Πάντα κάτι πάει στραβά"

Απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα στο Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο εμφανίστηκε ο Λούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε ότι τα λάθη της ομάδας του εξακολουθούν να του κοστίζουν τη στιγμή που ο ίδιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Η McLaren φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει καινούριο συμβόλαιο στον Λούις Χάμιλτον, ο ίδιος πάντως θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, αν η ομάδα του δεν ελαχιστοποιήσει τα λάθη, τα οποία έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς στον Βρετανό.

"Βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, δεν κάνω λάθη και τα πηγαίνω πολύ καλά. Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει ένα Γκραν Πρι που κάτι να μην πάει στραβά. Δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνουμε προς τα πίσω".

Ο Χάμιλτον κατηγόρησε την ομάδα του πως του υπέδειξε λάθος τακτική κατά την εκκίνηση του αγώνα μη επιτρέποντας του να διεκδικήσει αρχικά κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση.

"Ήταν μια από τις χειρότερες εκκινήσεις. Είχα σκοπό να προσπεράσω τον Ρόσμπεργκ και να πιέσω τον Γουέμπερ παρόλα αυτά προτίμησα να ακολουθήσω τις οδηγίες τη ομάδας και να μην το επιχειρήσω. Πρέπει να τους εμπιστεύομαι αλλά αυτό απλά δεν δούλεψε. Τους είπα μετά από αυτό: ¨Δεν γίνεται όλοι να κάνουν καλή εκκίνηση και εμείς όχι. Ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε και την τρίτη θέση¨."

Ο Χάμιλτον ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει ούτε την τρίτη θέση μετά από ένα ακόμα απογοητευτικό πιτ στοπ με τους Φερνάντο Αλόνσο και Σεμπάστιαν Φέτελ να τον προσπερνούν.

"Δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς καθυστέρησα στο πιτ στοπ πάντως έχασα πολύ χρόνο. Ήταν αδύνατο να προλάβω τον Αλόνσο και ο Φέτελ με προσπέρασε επίσης όταν έκανε το δικό του πιτ στοπ. Μετά από αυτό ήταν αδύνατο να διεκδικήσω κάτι περισσότερο".

Ο Βρετανός έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα της McLaren τονίζοντας ότι κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του τίτλου:

"Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει στο εξής να δουλέψει πολύ σκληρά καθώς μένουμε πίσω αγώνα με τον αγώνα. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν βρει έναν ρυθμό και αν δεν είμαστε τυχεροί θα δυσκολευτούμε να μείνουμε με τους πρώτους".

Ο Βρετανός πιλότος πλέον βρίσκεται στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.

Κλασσικός ηλίθιος Hamilton που δεν φταίει ποτέ και πάντα φταίνε οι άλλοι...

Μπορεί και ο μοναδικός ανάξιος πρωταθλητής που υπάρχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...........

Μπορεί και ο μοναδικός ανάξιος πρωταθλητής που υπάρχει...

Με μαγείρεμα του τελευταίου γύρου, ένας αυτός και ένας ο James Hunt......

Είπαμε, της κοντής τσουτσούς της φταίει το μαλλί.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μαγείρεμα του τελευταίου γύρου, ένας αυτός και ένας ο James Hunt......

Είπαμε, της ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΗΣ κοντής τσουτσούς της φταίει το μαλλί.........

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Χαμιλτον ειναι κατι σαν τον Στονερ της f1 στο λιγο πιο fail.

που πηγα και εμπλεξα με εσας τους αντιθετους, τους κομπλεξικους :crazy:

μαμω τον αντιχρ.... :lipssealed: μου μαμω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[quote name=yamahakias666 :devil: :devil: :devil: ' timestamp='1338324654' post='1181270]

που πηγα και εμπλεξα με εσας τους αντιθετους, τους κομπλεξικους :crazy:

μαμω τον αντιχρ.... :lipssealed: μου μαμω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ. O Hamilton είναι εντελώς πιο fail. Ο Stoner τουλάχιστον του 2007 το άξιζε κανονικότατα πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ. O Hamilton είναι εντελώς πιο fail. Ο Stoner τουλάχιστον του 2007 το άξιζε κανονικότατα πιστεύω.

Εννοω στη γκρινια και τη μιρλα ρε, και στο φταει ολο το συμπαν ποτε εγω κλπ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω στη γκρινια και τη μιρλα ρε, και στο φταει ολο το συμπαν ποτε εγω κλπ....

Αααα sorry. Μισαντερστούντ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα