Jump to content

Recommended Posts

Αν κ υπαρχουν πολλα θεματα ειπα να ανοιξω για να χω ενα δικο μου...

το μηχανακι μου ειναι αυτο..

http://img8.imagesha.../dsc01261qf.jpg

http://img600.imageshack.us/img600/5144/dsc0185mo.jpg

http://img838.images...6/dsc0182iv.jpg

http://img32.imagesh...34/dsc0183i.jpg

http://img249.imageshack.us/img249/9343/dsc0184g

οπως καταλαβατε ειναι Honda c50...Αλλα δεν παταει πολυ και ειναι πολυ αργο στην εκκινηση...

Θελω να μπορει να παρει 2 ατομα και να ανεβαινει καμια μικρη ανηφορα...εχετε να προτεινεται ανταλλακτικα; να παει γυρω στα 100cc χωρις αλλαγη μοτερ αν γινεται

Ευχαριστω :)

Τροποποιήθηκε από τον alexdiamond

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σου στιχισει να παει 100cc... Βαλε εναν lifan 110cc που κανει 200 ευροπουλα καινουργιος (και ειναι και αξιοπιστος) και θα εισαι κομπλε!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσε τη motorsport... Βάλτου ένα shark "καρβιλατερ" 20ari (μην καIς πολύ) κύλινδρο 47ari, πιστόνι 47 "Nαριτα" ιαπωνικό...

Μπορείς να βρείς κεφαλή glx 90 η αστραία "ιμιτανσιον" η και αυθεντική...

Αν του βάλεις , και με τις σωστές ρυθμίσεις στο "καρβιλατερ" πιστεύω θα πιάνεις τα 90!

ΑΝ θες πιο πολλά , βάζεις 52κυλινδροπίστονα και 24+ "καρβιλατερ"...

Απτό stelpet.gr βρίσκεις τα 47aria και το "καρβιλατερ" περίπου 70 - 80 ευρώ...

Ρωτα και σε μάστορα να σου πει...Αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μοτερ αμα ειναι θα βαλω αστρεα 100 cc...μετα αν βαλω το μοτερ να βαλω κ οπως ειπε ο Διονυσης πανω; η να μην πειραξω τιποτα αλλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα αλλαξεις μοτερακι αυτα που ειπε ο Διονυσης τα 2ο σετακι ειναι μπομπα!!!

Τροποποιήθηκε από τον n0rf114

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειναι να το κανεις 100cc + να βαλεις καλυτερα λιφαν μοτερ (βεβαια θα χεις προβλημα με την αδεια...) γιατι αν του βαλεις 52αρια

και 26 θα γ@μει αλλα θα καει πολυ... εγω σου προτεινω 72 - να χεις και το μοτερακι το κανονικο με τον αριθμο κινητηρα στην αδεια - και θα χεις καλη καταναλωση (ξερω παιδι με 47αρια κυλινδροπιστονα και 24 κυλινδροπιστονο με 4λιτρα ανα 150χλμ.)και καλη επιδοση...

Αν θες κοντρες και βγαζεισ τα λεφτα απο κει τι να πω; αλλαξτου τα λαμπιονια :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φιλε μου αν ειναι να βαλεις 100αρακι απο astrea μαμα σου λεω να βαλεις και ενα λιγο μεγαλυτερο καρμπυρατερ ειτε 18αρι ειτε στη χειροτερη 20αρι kehin με ενα μεγαλυτερο ζιγκλερ και ειναι κομπλε για να μη σου βγαζει και προβληματα και αν θες αφου θα βαλεις μεγαλυτερο καρμπυρατερ βαλτου και πιο κοντα γραναζια αν δεν σε φτανει η επιταγχυνση που θα χει για να δωσει και αλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Keihin βρηκα απο 130 και πανω..λιγο ακριβα δεν ειναι; για 20αρι χρειαζεται να ανοιξω καρτερ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα καρμπυλατερ 20αρι Keihin απο Innova...40€ ...Τι λετε; του ειπα θα τον απαντησω μεχρι 10/2 και στην αναμονη να με εχει πρωτο και μου ειπε Οκ..γιατι το ζητησε και αλλος...απο οτι με εστειλε λινκ με φωτο αυτο ειναι.

greydot.gifgreydot.gif10011130.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα καρμπυλατερ 20αρι Keihin απο Innova...40€ ...Τι λετε; του ειπα θα τον απαντησω μεχρι 10/2 και στην αναμονη να με εχει πρωτο και μου ειπε Οκ..γιατι το ζητησε και αλλος...απο οτι με εστειλε λινκ με φωτο αυτο ειναι.

greydot.gifgreydot.gif10011130.jpg

φιλε μου του innova ειναι 18αρι keihin και οχι 20αρι και επισης θα μπερδευει!μακρια απο innova καρμπυρατερ καλυτερα να βρεις απο kriss 115 που ειναι επισης 18αρι και γω το ιδιο ψαχνω επι ευκαιριας.Α και επισης αμα βαλεις 18αρι καρμπυρατερ με τον μαμα λαιμο του astrea δεν θα εχεις κανενα προβλημα ενω με 20αρι ειναι πολυ πιθανον εως σιγουρο οτι θα πρεπει να βαλεις και αλλο λαιμο.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε μην το συζητας καν...εκτος αν ξερεις καποιο τροπο να το κανεις να μη μπερδευει εγω δεν ξερω...και απο ατομα με εμπειρια που εχω ρωτησει μου το επιβεβαιωσαν οτι μπερδευει γενικα δεν ειναι καλο καρμπυρατερ γιατι εχει πολλες υποδοχες που δεν μπορεις να καλυψεις οταν το βαζεις σε αλλο μοτερ και θα παιρνει αερα.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις καποιο αλλο καλο που να μην υπερβαινει τα 70-80 € ?

http://www.ebay.com/itm/KEIHIN-21mm-CARBURATOR-HONDA-CT70-XR50-CD50-ST70-SS50-/400265711132?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5d31b20e1c

με φρι μεταφορικά για Ελλάδα.

Το'χω πάρει και ειναι οκ . Θελει ομως γνησια ζιγκλερ για να δουλέψει σωστά.

με τα δικά του δεν....

0333.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μ τσαμπα λεφτα θα δωσεις καλυτερη επιλογη σου ειναι το λιφαν 110 που ειναι τα καλυτερα πλεον μοτερ στα 100-110 κιβικα πηγαινει παρα πολυ καλα και ειναι εργοστασιακο.

τα αλλα θα θελεις και μαστορα να πληρωσεις να τα φτιαξεις ( εχω καταλαβει οτι δν ξερεις και τοσα πολλα ωστε να το φτιαξεις μονος) επισεις οπως ειδα το παπι στις φωτο πρεπει να ειναι πολυ παλιο

και σιγουρα θα πατηναρει δλδ θες σιγουρα σκληρα ελατιρια στην καμπανα μην πω και δισκους η καλυτερη λυση ειναι το λιφαν και σε χρηματα αλλα και σε αποδωση πιστεψεμε θα πεταει το οχημα σου

θα δεις τρελη διαφορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μ τσαμπα λεφτα θα δωσεις καλυτερη επιλογη σου ειναι το λιφαν 110 που ειναι τα καλυτερα πλεον μοτερ στα 100-110 κιβικα πηγαινει παρα πολυ καλα και ειναι εργοστασιακο

ειναι και κινεζικο φιλε μου...αν δεν βρω απο αστρεα εκει θα καταλειξω αλλα θα ψαξω για αστρεα πρωτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/...=item5d31b20e1c

με φρι μεταφορικά για Ελλάδα.

Το'χω πάρει και ειναι οκ . Θελει ομως γνησια ζιγκλερ για να δουλέψει σωστά.

με τα δικά του δεν....

να το παραγγειλω? βγαζει κανα προβλημα;

*ταιριαζουν και σε 6βολτα και σε 12βολτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και θα το ξαναπουμε... Δεν αξιζουν μετατροπες σε 50αρι το μονο που θα κανεις ειναι να τσουλαει λιγο καλυτερα... Βαλε εκει ενα μοτερ απο αστρεα ή ενα λιφαν μονο 110 γιατι το 125 ειναι προβληματικο.. Και εκει θα με θιμιθεις! Μετα κανε μετατροπες σε αυτα αξιζει περισσοτερο! Θα εχεις ενα καλο δυνατο μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και θα το ξαναπουμε... Δεν αξιζουν μετατροπες σε 50αρι το μονο που θα κανεις ειναι να τσουλαει λιγο καλυτερα... Βαλε εκει ενα μοτερ απο αστρεα ή ενα λιφαν μονο 110 γιατι το 125 ειναι προβληματικο.. Και εκει θα με θιμιθεις! Μετα κανε μετατροπες σε αυτα αξιζει περισσοτερο! Θα εχεις ενα καλο δυνατο μηχανακι!

ετσι λες ε; Εχεις καμια αποδειξη η μιλάς ετσι;

Γιατι ξερω c50αρι που γινε 72 με κυλινδροπιστονο και σε ευθεια παταγε 85 - 90...

Απο 70 - 75 που πηγαινει μαμα ειναι πολυ καλη μετατροπη...-Ειδικα για μας τους νεους οδηγους που χουμε το μικρο διπλωματακι...

Φιλικα παντα μη λες στα παιδια οτι δεν αξιζουν οι μετατροπες αν δεν εισαι σιγουρος γτ η εγκατασταση νεου μοτερ ειναι παρανομη...

Αυτος σκεφτεται τι θελει και αποφασιζει!

Τροποποιήθηκε από τον DionisisDig

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει φιλε αλλα οπως και να το κανεις η μετατροπη ενος μοτερ μπορει να βγαλει και προβληματα σε καποιες περιπτωσεις... Και ναι ειναι παρανομο αλλα ποιος δεν το κανει αυτο? Και γω τετοια φαση θελω να παρω με μοτερ αστρα πανω 50 χαρτια... Δεν προκειται να παθω και τιποτα γιατι θα ειμαι κυριλε με το κρανος μου, με ολες τις ποδιτσες του πανω.. Αν του κοβεις του αλλο στο ματι πως εισαι κανενας καγκουρας και κανεις θορυβο και πας χωρις κρανος τοτε δεν την γλιτωνεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενταξει φιλε αλλα οπως και να το κανεις η μετατροπη ενος μοτερ μπορει να βγαλει και προβληματα σε καποιες περιπτωσεις... Και ναι ειναι παρανομο αλλα ποιος δεν το κανει αυτο? Και γω τετοια φαση θελω να παρω με μοτερ αστρα πανω 50 χαρτια... Δεν προκειται να παθω και τιποτα γιατι θα ειμαι κυριλε με το κρανος μου, με ολες τις ποδιτσες του πανω.. Αν του κοβεις του αλλο στο ματι πως εισαι κανενας καγκουρας και κανεις θορυβο και πας χωρις κρανος τοτε δεν την γλιτωνεις...

σωστος γιαυτα που λες αλλα σκεψου...Πιστευεις οτι θα κρατησει το σ50 του πανω απο 5 χρονια;Και πολλα λεω...

Στη ηλικια των 16 το παιρνεις φθηνα το ργαλειο, το πειραζεις ελαφρα μην γ@μει την καταναλωση και κανεις τη δουλεια σου για 2 - 3 χρονια μεχρι να παρεις μεγαλυτερο διπλωμα και μηχανακι! Εγω λεω μετατροπη γιατι ειναι πιο φθηνη και εισαι καλυμενος...

Μπορει να βαλει και μοτερ νεο , απλα να χει παντα την αποδειξη αγορας μαζι του!(Δεν τον καλυπτει 100% αλλα πιστευω θα ναι οκ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο http://www.car.gr/parts/view/2119463/ (Mikuni 24) με ενα 100αρι μοτερ θα βγαζει κανα προβλημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα