Jump to content
afentishonda

Service με άνοιγμα του μοτέρ

Recommended Posts

Έχω ένα honda supra το οποίο έχει κάνει 120.000χλμ.

Το πήγα σε ένα μάστορα για τυπικό sevice και μου είπε όντως έχει κάποια προβληματάκια

και αν θέλεις να σου αντέξει άλλα 100.000 χλμ πρέπει να ανοιχτεί το μοτέρ για τυχόν αλλαγής καδένα, μπιέλα, εξαρτηματάκια (πολλά μου είπε δεν τα θυμάμαι) κτλ. και θα πάει τουλάχιστον 300 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανοιχτεί το μοτέρ ποτέ σε όλα αυτά τα 120.000 χλμ.

Έγινε αυτό επειδή το προσέχεις με τα λαδάκια και δεν το πιέσεις ιδιαίτερα μου είπε ο μάστορας. Αλλιώς αυτή η εργασία θα γινόταν απαραίτητα νωρίτερα στα 40 με 50.000 χλμ.

Με δουλεύει ή όντως γίνεται αυτή η διαδικασία σε όλα τα παπιά

το άνοιγμα του μοτέρ σε κάποια φάση της ζωής του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έγινε αυτό επειδή το προσέχεις με τα λαδάκια και δεν το πιέσεις ιδιαίτερα μου είπε ο μάστορας. Αλλιώς αυτή η εργασία θα γινόταν απαραίτητα νωρίτερα στα 40 με 50.000 χλμ.

τα χιλιομετρα αυτα τα εκανες ο ιδιος ή το πηρες μεταχειρισμενο?

εαν εχει αυξηθει η καταναλωση λαδιου ειναι λογικο να χρειαζεται ενα καλο σερβις-επισκευη

αλλα ενα δεν καιει πολυ λαδι και ακουγεται καλα το μοτερ μπορει και να μην χρειαζεται αμεσα

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε το και σε εναν αλλο μαστορα.αλλα γενικα εαν δεν καιει λαδι η δεν εχει καποιο προβλημα,δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανοιξεις μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καίει καθολου λάδι και τα χιλιόμετρα τα έκανα ο ίδιος (το αγόρασα καινούργιο).

Να το πάω στον Γκινοσάτη; Είναι καλός;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γκινοσατης εχει πολυ καλο ονομα και [οσο τουλαχιστον εμενα εκει διπλα και ακουγα/γνωριζα] πολυ ποιοτικη εργασια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν καιει λαδι και τα χιλιομετρα τα κανεις εσυ και το προσεχεις,αλλαζοντας λαδια στην ωρα του,τοτε μην το ανοιξεις και ασε τον να λεει οτι θελει αυτος.αν δεν νιωθεις να εχει καποιο προβλημα(120000 χλμ του εχεις κανει,θα ξερεις ποτε κατι συμβαινει) τοτε κατα 99% δεν θα εχει προβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήγα σε διάφορους μάστορες.

Όλοι μου είπαν ότι είναι ΟΚ και ότι έχει κάποια χτυπηματάκια και με το καιρό θα επιδεινωθούν κάτι για στρόφαλο και μπιέλα αλλά δεν θέλει προς το παρόν άνοιγμα του μοτέρ.

Ο μάστορας που είπε να ανοίξει το μοτέρ ενοοούσε ότι η αλλαγή (στρόφαλο, μπιέλα) να τα αλλάξει για προλάβει το κακό (?) και να αντέξει περισσότερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τελικη δεν συμφερει να δωσεις 300Ε για επισκευη.παρε αλλο μοτερ αν πετυχεις καμια καλη ευκαιρια...μπορει να βρεις κανενα με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα και σου μενει και το υπαρχον για πειραματισμους-ανταλλακτικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντος 120.000 χλμ ειναι πολλα αλλα δεν ειναι και τοσο προβλημα αμ δεν καιει λαδι.ακους απο το μοτερ θορυβους η κατι περιεργο??λογικα σου εχει πεσει και η αποδοση???εχω δει αστρεα μοτερ με πανω απο 150.000 χλμ και τα κρατανε εν ζωη με ρεκτιφιε.αν παντως χρειαζετε ανοιγμα εγω θα σου ελεγα καντο αμα ξερεις καποιον καλο μηχανικο που να του εχεισ εμπιστοσινη και το μοτερακι σου θα αντεξει αλλο τοσο!!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα