Jump to content
Harleyman

Harley Davidson

Recommended Posts

εγω που ειμαι ροκας κλπ γιατι δε γουσταρω καθολου αυτα τα μηχανακια?

Γιατι παρόλο που εισαι Νικαιωτης δεν προλαβες τις εποχες της ''Βικτωρια'' ή της FOX στην Αγια Βαρβαρα ή της Hombre στο Χαλανδρι.

Τοτε ηταν μαστ να εχεις τσοπεροειδη.Και που η τυχη βεβαια να εχεις Χάρλυ,αφου οι πιο πολλοι ως αφραγκοι ειχαν κατι BMW R25 με γωνια καστερ 45 μοιρων και κατι πιρουνια με προεκτασεις.

Α...........και ενα τιμονι δυο μετρα πανω απο το τεποζιτο και οταν τους εβλεπες ηταν σαν τον Χριστό στον σταυρό. :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επειδη μου αρεσει πολυ το θεμα να πω ενα μπραβο στον φιλο @Harleyman που ειχε την επνευση να το ανοιξει και του εύχομαι μια μερα να αποκτήσει μια v-rod

2010-harley-davidson-november-19-newsline%202.jpg

2010-harley-davidson-november-19-newsline%201.jpg

Τροποποιήθηκε από τον nikoskallithea

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσουν πολυ ,ο ηχος οι κραδασμοι και η αισθηση που σου δινουν ,εκει ειναι το παιχνιδι ολο και αν το ψαχνεις αλλου απλα το εχασες...

δεν θα μπορουσα ομως να εχω μια ,δεν ταιριαζει καθολου στο στυλ οδηγησης μου ,ισως αν ειχα 4 μηχανακαι, για ξεκ@υλωνω στα αλλα 3

θα μπορουσα ομως να ειχα μια buell ευχαριστως!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι παρόλο που εισαι Νικαιωτης δεν προλαβες τις εποχες της ''Βικτωρια'' ή της FOX στην Αγια Βαρβαρα ή της Hombre στο Χαλανδρι.

Τοτε ηταν μαστ να εχεις τσοπεροειδη.Και που η τυχη βεβαια να εχεις Χάρλυ,αφου οι πιο πολλοι ως αφραγκοι ειχαν κατι BMW R25 με γωνια καστερ 45 μοιρων και κατι πιρουνια με προεκτασεις.

Α...........και ενα τιμονι δυο μετρα πανω απο το τεποζιτο και οταν τους εβλεπες ηταν σαν τον Χριστό στον σταυρό. :spiteful:

επι εποχης πατερα μου αντιθετως αλλα ακουω γι'αυτες τις συνοικιες τοτε....κατι bol'dor ακουγονται κατι kawasaki 900....για τσοπεροειδη ουδεις λογος!!!!πρεπει να ειναι στο συναφι μας το οικογενειακο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επι εποχης πατερα μου αντιθετως αλλα ακουω γι'αυτες τις συνοικιες τοτε....κατι bol'dor ακουγονται κατι kawasaki 900....για τσοπεροειδη ουδεις λογος!!!!πρεπει να ειναι στο συναφι μας το οικογενειακο :P

Ρε συ τα μαγαζια που σου λεω ηταν ροκ στεκια.

Εκει οποιος εσκαγε με γιαπωνεζικο,απλά δεν πηδαγε................................

Η ειχες τσοπερ(εστω και Norton.Matchless,bmw κλπ) και πηδαγες τις ροκουδες,ή μιναρισμα....... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι γιατί προτιμώ μια Boss Hoss??? Που είναι και εντελώς άχρηστες...

LS2StaticRProfile.jpg

όλο το υπόλοιπο μηχανάκι είναι ντεπόζιτο.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ τα μαγαζια που σου λεω ηταν ροκ στεκια.

Εκει οποιος εσκαγε με γιαπωνεζικο,απλά δεν πηδαγε................................

Η ειχες τσοπερ(εστω και Norton.Matchless,bmw κλπ) και πηδαγες τις ροκουδες,ή μιναρισμα....... :kaaaala:

α ναι ρε αυτο το ξερω....χαχαχαχαα....τωρα αν δε σκασεις μυτη με busa tiger tdm gsxr δε κανεις τιποτα....χαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσον αφορά το lifesyle, έχω να σχολιάσω ότι με έχουν σχολιάσει αρνητικά επειδή το f4i είναι καναρινί περλέ (τι να κάνω, έτσι το έβγαζε η μαμά, και με εξαίρεση το χρώμα, που το συνήθισα, ήταν στη χρυσή τομή $/κατάστασης) και είχε (μικρά) chickenstrips, τελικό συμπέρασμα: το θέλω για να βγάλω γκόμενα στην καφετέρια. Και το πε τύπος με περτικαλί Ζ750 με ξηλωμένα καθρέφτες φλας πινακίδες ΚΑΙ μαρσπιέ συναναβάτη, ο μαμιάς της γειτονιάς ένα πράμα.

Ότι γουστάρει καβαλάει ο καθένας, και ότι θέλει το κάνει, και ενίοτε μπορεί και να το κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε, απλά να το πέτυχες με φρεσκοφορεμένα σκληρά τουριστάδικα λάστιχα, να τα chickenstrips. Και γω το βρίσκω παράλογο να βολτάρεις το 300kg, 2500 κ.ε. στην Ακαδημίας σε ώρα αιχμής, αλλά εφόσον δεν αναγκάζεις εμένα να το καβαλήσω, με γεια σου με χαρά σου. Αυτό που στο χωριό μου λένε : μακρυά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι. Άσε που μπορεί ο ίδιος τύπος 2 βδομάδες πριν την Ακαδημίας να ήταν στο Nordcap.

Προσωπικά τώρα, με αναγουλιάζουν κάτι χάρλευ με τριβάλιτσο κολλημένο μόνιμα, μισή πίπιζα για μπικίνι φαίρινγκ , 47 προβολάκια, ήχο και βάρος σοβιετικού τανκ και 8 κεραίες για το ράδιο και το σιμπι. Από την άλλη ένα ψιλοbobber, άντε ένα sportster, θα μου άρεσε να έχω. Δεν θα το έπαιρνα ποτέ για πρώτη μηχανή, αλλά δε θα με χάλαγε αν μου περίσσευαν λεφτά. Έχουν ενδιαφέρουσα αισθητική, ωραίο "αέρα" δηλαδή, δεν ξέρω, τα βλέπω και θέλω να σουλατσάρω χαλαρά μέχρι να μείνω από μπιτζίνα. Θέλω να του βάλω και λίγο χέρι, γιατί καλός ο Αμερικάνος αλλά εγώ ξέρω καλύτερα τι μου αρέσει - και μου αρέσει ας πούμε να φρενάρω - μερικές φορές, δεν είναι και για χόρταση. Γουστάρω και τον ήχο, να μετράω τις πιστονιές στο ρελαντί, και να ακούω το σταδιακό γέμισμα του V στο άνοιγμα.

Βέβαια άλλο τόσο με ψήνει και ο ήχος από το μεγάλο μονοκύλινδρο, και η μεγάλη διαδρομή ανάρτησης, και η θέση "είμαι εδώ πάνω και σας κοιτώ και δείχνετε μικροί από δω". Και η απλή σχεδίαση ενός όχι διαστημικού πλαστικοποιημένου γυμνού, ενός κλασικού στρογγυλοφάναρου γιαπάνικου, άντε και αγγλικού, με το σκελετό φόρα παρτίδα και το καρμπυρατέρ εκεί, έξω, να το φτάνεις, άμα σε χαζεύει κανάς πιτσιρικάς σε κανα φανάρι να κάνεις ξερογκαζιές με το αριστερό στο καρμπυρατέρ και το δεξί στο ντεπόζιτο, να ψαρώσει ο μικρός.

Οπότε τελικά δεν είναι ότι όταν βαρεθώ τα I4 θα πάρω χάρλευ, άντε Indian, απλά μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο βαθμό που μου το κεντρίζει οποιαδήποτε άλλη μηχανή δεν έχω οδηγήσει. Δεν με ενοχλούν, όταν γίνω πλανητάρχης δεν θα ανακαλέσω την άδεια λειτουργίας του εργοστασίου, αλλά δεν τις αγαπάω κιόλας.

Και σαν εικόνα το χέρια πόδια μπροστά μου αρέσει, αλλά μετά έκατσα σε ένα και μου κόπηκε ο βήχας. Το μόνο βολικό σε αυτή τη στάση είναι το ότι δεν χρειάζεται να βάλεις παραπάνω δύναμη από αυτή που ήδη βάζεις για να κρατηθείς εκεί, για να μην φύγεις σε κανα άνοιγμα-φρενάρισμα. Μόνο ο μπαμπάς-πίθηκος από το OCC βολεύεται πραγματικά εκεί, κι αυτό γιατί όταν περπατάει οι κόμποι των δαχτύλων του σέρνονται στο πάτωμα, μιλάμε για χέρι χιμπαντζή.

Πι.Ες.: Έχω να βάψω το καλοριφέρ, και προκειμένου να μην το κάνω ( όχι ότι δεν θέλω, αλλά βαριέεεεεεμαι) είμαι ικανός να γράψω 4 σελίδες παπαρολογίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτή η v-rod ρε παιδι μου είναι έργο τέχνης...! Αχρηστες ξεάχρηστες εμένα δεν θα με χάλαγε να είχα μια. Eστω και για βόλτα μια φορά το μήνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω πως οι περισσότεροι που γεννήθηκαν την 10ετία του 80 και έως ίσως και τις αρχές του 90 που πρόλαβαν να δουν σειρές τύπου renegade ή ένα κάρο αμερικάνικες ταινίες αυτής της εποχής και παλαιότερες που προσπαθούσαν να πλασάρουν αυτό το lifestyle που αναφέρεται παραπάνω (ροκ-χαρλευ-τατουάζ-κτλ) είχαν τουλάχιστον κάποια φορά όνειρο στην παιδική ή και εφηβική ηλικία αυτή να καβαλήσουν ένα harley και να ξεχυθούν στον δρόμο με τις μεγάλες ευθείες και τις σαύρες αριστερά και δεξιά.

Τώρα στην πραγματικότητα εγώ θα γούσταρα να έχω μία έτσι για μια στο τόσο σε φάση όμως customιας. Μου αρέσει πολύ ο ήχος τους :shoot: :shoot: :shoot: και γενικά είμαι υπέρ του τρόπου που πάνε να παρουσιάσουνε..

Βέβαια αυτή μου την ανάγκη τα βάζω μαζί με άλλα θέλω του τύπου "θελω ένα άλογο να κάνω τις βόλτες μου στα λιβάδια..." ή "θέλω ένα ελικόφτερο να πηγαίνω στη σχολή σε δύο λεπτά..." πράγματα που δεν θα κάνω ποτέ με λίγα λόγια... :afro: όχι για τίποτα άλλο απλά δεν έχω στάβλο, ελικοδρόμιο και πάρκιν για την χάρλευ... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα μπορουσα ομως να ειχα μια buell ευχαριστως!!!

an ανοιξουμε ενα λεξικο ...διπλα στη λεξη υπερκτιμημενο πρεπι να βαλουν φωτο απο buell ...

εχει γινει τρελο urban legend αυτο το μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

an ανοιξουμε ενα λεξικο ...διπλα στη λεξη υπερκτιμημενο πρεπι να βαλουν φωτο απο buell ...

εχει γινει τρελο urban legend αυτο το μηχανακι

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ : η άποψη του χρήστη Χ είναι καλυτερότερη απο του χρήστη Ψ...

Stay classy Greece, stay objective... :grin:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

stay objective...

objective εισαι , οταν ανεβαινεις πανω σε ενα μηχανακι και οι διακοπτες τους ειναι διακοπτες 30ετιας ...

objective ειναι οταν ξεκινας να το καβαλας και ενω το μηχανακι εχει ενα φασμα λειτουργιας (οχι αποδοσης ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑς) 5500ΣΑΛ οι 2500 ειναι αχρηστες λογω κακου ψεκασμου ...

objective εισαι οταν καβαλας αυτο το μηχανκι και οι στατικες τριβες των αναρτησεων ειναι τοσο εντονες που δεν εχω συναντηση ουτε σε χωματινο 20 παρατημενο επι δεκαετια ...

objective εισαι οταν πατας αυτο το τοσο πλεον εξεζητημενο φρενο και η αισθηση ειναι χειροτερη και απο το ταμπουροφρενο του c50 ...

πες μου τωρα εσυ ποσο objective ειναι τα κριτηρια που με εκρινες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα με το Buell μπορεις να ακουμπησεις ποτηρι με νερο ζαχαρη νεσκαφε και παγακια και σε 1-2 λεπτα στο ρελαντι εχεις εναν ωραιοτατο φραπε. (True Story)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

objective εισαι , οταν ανεβαινεις πανω σε ενα μηχανακι και οι διακοπτες τους ειναι διακοπτες 30ετιας ...

objective ειναι οταν ξεκινας να το καβαλας και ενω το μηχανακι εχει ενα φασμα λειτουργιας (οχι αποδοσης ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑς) 5500ΣΑΛ οι 2500 ειναι αχρηστες λογω κακου ψεκασμου ...

objective εισαι οταν καβαλας αυτο το μηχανκι και οι στατικες τριβες των αναρτησεων ειναι τοσο εντονες που δεν εχω συναντηση ουτε σε χωματινο 20 παρατημενο επι δεκαετια ...

objective εισαι οταν πατας αυτο το τοσο πλεον εξεζητημενο φρενο και η αισθηση ειναι χειροτερη και απο το ταμπουροφρενο του c50 ...

πες μου τωρα εσυ ποσο objective ειναι τα κριτηρια που με εκρινες

Τώρα τουλάχιστον εχωσες και επιχειρήματα, σ'αυτο θα σου βγάλω το καπέλο.

Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, καλο θα ηταν να εξαφανίσουμε απο προσώπου γής οτιδήποτε δεν είναι "στημένο" όπως γουστάρεις γιατί-έτσι-επειδή.

Μιας που ανοίξαμε την συζήτησε φίλτατε Νίκο, ας εξαφανίσουμε οτι custom-ο-ειδές/chopper-o-ειδές καφεδο-racer "έτσι επειδή" (επειδή δεν μπορούν να συμβαδίσουν τεχνολογικά προφανώς με κάποια άλλα μοτόρια κτλπ).

Να βάλουμε μέσα και τα μηχανάκια με αερόψυξη ?

Ξέρω πως το γ@μο-γενικεύω αλλα...

Το αστείο είναι πως δεν διαφωνω αναγκαστικά με την προηγουμενη σου τοποθέτηση, το θέμα είναι όμως πως ούτε εσύ, ούτε εγώ μπορούμε να χέσουμε στο "πιάτο" του αλλου, κοινώς, οτι γουσταρεις εσύ (ή εγώ) δεν σημαίνει πως θα το γουστάρει και ο παραδίπλα, επίσης, το τι θεωρείς εσύ "αντικειμενικό" είναι "υποκειμενικό" για τον άλλο.

Τα πιο πολλά πράγματα Νικ στη ζωή επίσης θα μπορούσαν να θεωρηθούν "υπερεκτιμημένα", εκεί είναι που μπάινει και η "υποκειμενικότητα" στην μέση.

Δέν είναι ανάγκη να μας αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα βλέπεις, το να τα "χώνουμε" όμως σε οτιδήποτε δεν μας κάνει κέφι για 'μένα είναι off - ιδίως όταν καποιος πάει να περάσει την αποψη του ως γεγονός ("αντικειμενικότητα" κατα τον ίδιο).

Για να μην "παρεξηγηθούμε", ούτε προσπαθώ να σου την πέσω και ουτε είχα ποτέ Buell φιλαράκιδι, το γ@μημένο εκείνο lightning όμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω ιδιαιτερες μηχανες ενω ταυτοχρονα πλην ελαχιστων εως δυο εξαιρεσεων αχρηστες για την ελλαδα.ποτε δεν μου αρεσαν,ποτε δεν θα αγοραζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω πως οι περισσότεροι που γεννήθηκαν την 10ετία του 80 και έως ίσως και τις αρχές του 90 που πρόλαβαν να δουν σειρές τύπου renegade ή ένα κάρο αμερικάνικες ταινίες αυτής της εποχής και παλαιότερες που προσπαθούσαν να πλασάρουν αυτό το lifestyle που αναφέρεται παραπάνω (ροκ-χαρλευ-τατουάζ-κτλ) είχαν τουλάχιστον κάποια φορά όνειρο στην παιδική ή και εφηβική ηλικία αυτή να καβαλήσουν ένα harley και να ξεχυθούν στον δρόμο με τις μεγάλες ευθείες και τις σαύρες αριστερά και δεξιά.

Τώρα στην πραγματικότητα εγώ θα γούσταρα να έχω μία έτσι για μια στο τόσο σε φάση όμως customιας. Μου αρέσει πολύ ο ήχος τους :shoot: :shoot: :shoot: και γενικά είμαι υπέρ του τρόπου που πάνε να παρουσιάσουνε..

Βέβαια αυτή μου την ανάγκη τα βάζω μαζί με άλλα θέλω του τύπου "θελω ένα άλογο να κάνω τις βόλτες μου στα λιβάδια..." ή "θέλω ένα ελικόφτερο να πηγαίνω στη σχολή σε δύο λεπτά..." πράγματα που δεν θα κάνω ποτέ με λίγα λόγια... :afro: όχι για τίποτα άλλο απλά δεν έχω στάβλο, ελικοδρόμιο και πάρκιν για την χάρλευ... :mB_kalo_e:

Βασικα δικε μου γελασα πολυ με το αλογο γιατι το εχω ξαναπει και εγω πολες φορες σαν παραδειγμα ! +1 !

Οσο για τις σειρες ... και με το Sons Of Anarchy ας πουμε .... ψηθηκα να παρω μια HD και ποιος την ακουμπαει να του αμολαω κρανια στα μουτρα ! Και επειδη υποπτευομαι και τον θειο μου

οτι πουλαει οπλα πισο απο την πλατη μου .. κανονισα με τον πατερα μου να τον φαμε και να τον θαψουμε καπου στην νεβαδα ! Οταν τελιωσε το επισοδιο ομως ... πειρα το ιννοβα και πηγα

(ξενερωμενος ομολογο που δεν με ακουγαν 4 τετραγωνα μακρια να κανω μπραπα μπρουφα χρρρ χρρρ ) και πηγα μια βολτα να νιωσω τι συμενει Αθηνα και λακουβες ! :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι γιατι:

1)Ειναι ασχημες, υπερβολικα ασχημες

2)Ο ηχος παρολο που ειανι δυνατος ειναι πολυ ασχημος

3)Χαλια επιδωσεις.

4)Φαινονται αβολες. (Μα πως το κρατανε ετσι αυτο το τιμονι?????)

5)Με τα ιδια λευτα αγοραζεις μια Agusta F4, η οποια εναι τελειως αντιθετη στους 1,2 και 3 λογους

6)Φαινονται λες και ειναι αντικες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη μου αρεσει πολυ το θεμα να πω ενα μπραβο στον φιλο @Harleyman που ειχε την επνευση να το ανοιξει και του εύχομαι μια μερα να αποκτήσει μια v-rod

2010-harley-davidson-november-19-newsline%202.jpg

2010-harley-davidson-november-19-newsline%201.jpg

Να εισαι καλα φιλε μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα τουλάχιστον εχωσες και επιχειρήματα, σ'αυτο θα σου βγάλω το καπέλο.

Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, καλο θα ηταν να εξαφανίσουμε απο προσώπου γής οτιδήποτε δεν είναι "στημένο" όπως γουστάρεις γιατί-έτσι-επειδή.

Μιας που ανοίξαμε την συζήτησε φίλτατε Νίκο, ας εξαφανίσουμε οτι custom-ο-ειδές/chopper-o-ειδές καφεδο-racer "έτσι επειδή" (επειδή δεν μπορούν να συμβαδίσουν τεχνολογικά προφανώς με κάποια άλλα μοτόρια κτλπ).

Να βάλουμε μέσα και τα μηχανάκια με αερόψυξη ?

Ξέρω πως το γ@μο-γενικεύω αλλα...

Το αστείο είναι πως δεν διαφωνω αναγκαστικά με την προηγουμενη σου τοποθέτηση, το θέμα είναι όμως πως ούτε εσύ, ούτε εγώ μπορούμε να χέσουμε στο "πιάτο" του αλλου, κοινώς, οτι γουσταρεις εσύ (ή εγώ) δεν σημαίνει πως θα το γουστάρει και ο παραδίπλα, επίσης, το τι θεωρείς εσύ "αντικειμενικό" είναι "υποκειμενικό" για τον άλλο.

Τα πιο πολλά πράγματα Νικ στη ζωή επίσης θα μπορούσαν να θεωρηθούν "υπερεκτιμημένα", εκεί είναι που μπάινει και η "υποκειμενικότητα" στην μέση.

Δέν είναι ανάγκη να μας αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα βλέπεις, το να τα "χώνουμε" όμως σε οτιδήποτε δεν μας κάνει κέφι για 'μένα είναι off - ιδίως όταν καποιος πάει να περάσει την αποψη του ως γεγονός ("αντικειμενικότητα" κατα τον ίδιο).

Για να μην "παρεξηγηθούμε", ούτε προσπαθώ να σου την πέσω και ουτε είχα ποτέ Buell φιλαράκιδι, το γ@μημένο εκείνο lightning όμως...

παλι καταφευγεις σε βιαστηκα συμπερασματα ...

η αποψη μου για τα τσοπεροειδολαλακια ειναι ακριβως αντιθετη με την αποψη που εχω για τα buell ... για τα buell ο αρνητισμος μου δεν προερχεται απο προσωπικες προτιμησεις ...αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω απο πραγματα που κρινονται στην καθημερινοτητα ... και μεχρι πριν μερικα χρονια αυτη η πραγματικοτητα ειχε ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο κτησης ...

τα προσωπικα μου κριτηρια θα εμπλεκοντουσαν ΑΝ ατην κουβεντα ανακατευα και το ποσο ακυρη θεωρω την επιλογη αυτου του μοτερ γυρω απο το ολο προτζεκτ ...δεν το κανω ομως ...

και τελος για να απαντησω και στην τελευταια σου προταση , συνηθως το τι γουσταρω και το τι οχι προερχεται εφοσων εχω περασει τα ποδια μου απο πανω του ...και εχω βαρεθει να διαβαζω για μηχανακια που παιζουν στις φαντασιωσεις ανθρωπων ειτε λογω καλου μαρκετιν και προμοσιον , ειτε λογω σπανιοτητας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/H-D_History/history_1900s.jsp?locale=en_US

Για οποιον θελει να μαθει την ιστορια της Harley Davidson μπορει να μπει σε αυτο το link ειναι παρα πολυ αναλυτικο και ενδιαφερον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα