efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Σήμερα το πρωί βρήκα την κουλούρα της μηχανής ''πριονισμένη''σε ένα σημείο αλλά ευτυχώς όχι κομμένη και πρέπει να την αντικαταστήσω σύντομα με μια καλύτερη.Ο συναγερμός δε χτύπησε οπότε μάλλον αυτός που πήγε να κάνει πουστιά,δεν πρόλαβε για κάποιο λόγο να την ολοκληρώσει.Η μηχανή είναι κάτω ακριβώς από το σπίτι,δεμένη σε δέντρο. Σκέφτομαι να πάρω μια καλή κουλούρα ή και ένα λουκέτο για το δισκόφρενο και ήθελα να ζητήσω τις απόψεις σας.Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για να πάρει κανείς π.χ. αυτή http://www.e-moto.gr/gr/details.asp?ProductID=3636&moto_models=519 που έχει''δείκτη ασφαλείας 12'',όπως γράφει στο e-moto αντί για αυτή http://www.e-moto.gr/gr/details.asp?ProductID=3631&moto_models=519 που έχει δείκτη ασφαλείας 8;; Κόβονται με ευκολία ακόμα και οι πιο ανθεκτικές/ποιοτικές κουλούρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με τις κουλουρες που ρωτας, αλλα μηπως να αλλαζες θεση παρκινγκ για λιγο καιρο? Σε κανα γειτονα με γκαραζ, πεστου για καμια βδομαδα ξερω γω να σου κανει εξυπηρετηση, αν ξαναπερασει οποιος πηγε να κανει τη φουστια, να μην την δει για μερικες μερες εκει και να ξενερωσει.. Να μου πεις με αυτη τη λογικη θα παει στου παρακατω το μηχανακι, αλλα νταξ δεν γινεται να στησεις καραουλι 24/7, ουτε να γινεις ο μασκοφορος εκδικητης των κλεφτων.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καταρχήν σαν πρώτο μέτρο θα σου έλεγα για λίγο καιρό να την παρκάρεις σε άλλο σημείο. Προφανώς στην έχουν σταμπάρει! Εκ των υστέρων βάλε όσο το δυνατόν πιο πολλά λουκέτα και αλυσίδες (πχ λουκέτο δισκοφρένου μπρος και πίσω, δύο αλυσίδες μια που θα πάρεις και μια αυτή που ήδη ψιλοπριονίσανε). Φαντάζομαι συναγιαρμό έχεις ήδη έτσι; Τηλεειδοποίηση έχει; Τέλος σαν τελευταίο μέτρο είναι η κουκούλα. Αποθαρρύνει τους περισσότερους κλέφτες! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Εγω θα σου προτεινα να παρεις αλυσιδα και οχι κουλουρα. Δες εδω http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=9975244401730551901201246103138230&select=0105b02&ArtikelGrID=151 για να παρεις μια ιδεα τι να ψαχνεις. Η αλυσιδα ειναι πιο δυσκολο να την κοψεις απο οτι την κουλουρα αφου η κουλουρα στο κεντρο της εχει μονο ενα συρματοσκοινο. Για τον δεικτη ασφαλειας που λες παρε πανω απο 15.Πιο πανω απο την μεση για να ειναι καλη. Δες επισης και τα πιστοποιητικα που εχει (FG ART VAT κτλ) Βεβαια ολα αυτα ειναι αναλογα με την τσεπη σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου θα σου προτεινω το εξης.. Την κουλουρα/αλυσιδα μην την περνας μια φορα απτην ροδα αλλα 2 φορες.. Ναι οκ, ενα σημειο να κοπει, θα φυγει ολοκληρη αλλα εχει μικροτερο χωρο ο κλεφτης να την κοψει και ειναι πιο σιγουρο πως θα χτυπησει ο συναγερμος καθως ουσιαστικα η κουλουρα θα σφιγγει την ροδα (αρα και την μοτο) και το τρανταγμα που θα προκαλεσει το εργαλειο που θα χρησιμοποιησει καποιος να στην κοψει θα τρακουνησει τον συναγερμο σιγουρα! (ελπιζω να καταλαβες τι ειπα γιατι τα ειπα λιγο περιεργα) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2012 από τον anotherface 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Εγώ πάλι θα σου έλεγα κάτι κουφό και ψάξτο. Για ένα διάστημα άφηνα το ΚΤΜ έξω. Ένα πρωί βρήκα την αλυσίδα κομμένη και την κλειδαριά της σέλας παραβιασμένη. Η μηχανή στο έλεος του επιδρομέα αλλά δεν εκλάπη! Πριν 2-3 βδομάδες βρήκα το transalp με παραβιασμένο κεντρικό διακόπτη αλλά η μηχανή στη θέση της!! Μήπως,λέω μήπως οι μοτο γκαραζιέρηδες δίνουν μεροκάματο σε αλάνια για να μας φοβίζουν και να πηγαίνουμε τις μοτο μας στα γκαράζ; Χωρίς να έχω αποδείξεις,όλο και περισσότερο γυρνάει εκεί ο νους μου. Βέβαια το διακινδυνεύεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Και αυτο ειναι πιθανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 H αλυσίδα δεν έχει μεγαλύτερη αντοχή από το συρματόσχοινο! ... άσε που το συρματόσχοινο δεν κοβεται με τον παραδοσιακό κόφτη για τις μπετόβεργες και δεν είναι τόσο ευπαθές σε χημικές αντιδράσεις ή αλλαγές θερμοκρασίας λόγο της μη ενιαίας δομής του (πολλά συρματάκια)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Εάν δεν έχεις που να το βάλεις και το αφήνεις έξω, βάλε κουκούλα αδιάβροχη, συναγερμό έχεις, εννοοείται και αλυσίδα ή κουλούρα αν και θα σου πρότεινα και τα 2, πέταλο και κλειδαριά δισκοφρένου. Είναι πολλά αλλά σε περίπτωση που το ξεσκεπάσει ο άλλος εάν δει όλα αυτά θα σου πει άστο ρε φίλε, πάω άλλου, τί είναι τούτο; Θα τον αποθαρρύνει όλο αυτό το κλείδωμα πιστεύω. Νομίζω είναι μία λύση αυτό, αλλά η καλύτερη σε γκαράζ φίλου σου, εγώ σε γκαράζ φίλου το αφήνω και είμαι καλλημένος, είναι στη γειτονιά μου κιόλας οπότε ακόμα καλύτερα. Γενικά να μην φαίνεται το μηχανάκι, γιατί έτσι μπαίνει στο μάτι. Και ο Θεός βοηθός φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Το θέμα δεν είναι να το κάνεις αδύνατο να στο κλέψει, ΟΛΑ κλέβονται! το θέμα είναι να το κάνεις να στο κλέψει δυσκολότερο από το να κλέψει του γείτονα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilator 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Κλειστό γκαράζ φίλε αν έχεις εκεί κοντά και έχεις την ευχέρεια να δίνεις όσα λεφτά είναι τον μήνα. Για μένα πάντως είναι μικρό το αντίτιμο για να κοιμάμαι ήσυχος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είναι ψυχοφθόρο να σηκώνεσαι το πρωί και να μην ξέρεις τι θα αντικρίσεις.Εγώ δυστυχώς δεν έχω άλλη αναλλακτική για το παρκάρισμα.Κάτω ακριβώς από το σπίτι και δεμένο στο δέντρο.Μένω στο δεύτερο και έχω οπτική επαφή αλλά αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι για τους προφανείς λόγους. Billanti,εδώ που φτάσαμε λέω μακάρι να συμβαίνει αυτό που λες,τουλάχιστον με το σενάριο αυτό δεν κινδυνεύει η μηχανή. Anotherface,κατάλαβα αυτό που γράφεις αλλά δεν ξέρω αν θα φτάνει για να ''κουλουριαστεί'' γύρω του 2 φορές.Αυτό που κάνω κάποιες φορές είναι να την παρκάρω όσο γίνεται πιο μακριά από το δέντρο ώστε οριακά να κλειδώνει για να επιτύχω αυτό που λες με το συναγερμό. Για την κουκούλα και τα υπόλοιπα αποτρεπτικά μέτρα που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω,καλά είναι και σίγουρα καθυστερούν λίγο ή πολύ κάποιον που θα πλησιάσει με απειλητικές διαθέσεις αλλά με δύο ''ενστάσεις'':1.Απ'ό,τι έχω καταλάβει,αν κάτι τους μπει στο μάτι,γ@μ@ τα, 2.το πρωί είναι λίγο κουραστικό να κάνεις 5 λεπτά προετοιμασία μέχρι να βάλεις μπροστά και να φύγεις.Το πρώτο φυσικά είναι και το χειρότερο! Για να επιμείνω λίγο σε αυτό που ρώτησα στην αρχή και που σχολίασαν ο bms και ο dirty harry,έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιες ακριβές κουλούρες,αλυσίδας ή συρματόσχοινου;Αξίζουν τα λεφτά τους; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2012 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δες αυτο σαν εξτρα λυση και διαβασε το review. -> http://www.epinions....nt_161032146564 http://www.youtube.com/watch?v=J4GlIufEnAI To επισημο site http://www.masterlock.com Οταν ηθελα να το αγορασω, διαβασα αρκετα καλα σχολια. Ασε που δεν εχει μαλλον κανεις αλλος τετοια στην Ελλαδα και αρα τους ειναι αγνωστο. Ισως να μην ασχοληθουν. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2012 από τον Soichiro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Παρε χειροπεδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, αλλά να σε ενημερώσω.. ( αν αληθεύει, βέβαια ) Συνεπώς,πρόσεξε τι θα αγοράσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Καταρχήν σαν πρώτο μέτρο θα σου έλεγα για λίγο καιρό να την παρκάρεις σε άλλο σημείο. Προφανώς στην έχουν σταμπάρει! Εκ των υστέρων βάλε όσο το δυνατόν πιο πολλά λουκέτα και αλυσίδες (πχ λουκέτο δισκοφρένου μπρος και πίσω, δύο αλυσίδες μια που θα πάρεις και μια αυτή που ήδη ψιλοπριονίσανε). Φαντάζομαι συναγιαρμό έχεις ήδη έτσι; Τηλεειδοποίηση έχει; Τέλος σαν τελευταίο μέτρο είναι η κουκούλα. Αποθαρρύνει τους περισσότερους κλέφτες! Οff topic Ποπο ετσι που μας εχουν καταντισει, για να παμε μια βολτα με την μοτο μας, θα πρεπει να λυνουμε και να βγαζουμε κλειδαριες και κουκουλες μιση ωρα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Οff topic Ποπο ετσι που μας εχουν καταντισει, για να παμε μια βολτα με την μοτο μας, θα πρεπει να λυνουμε και να βγαζουμε κλειδαριες και κουκουλες μιση ωρα.... Κάλλιο μοτοέδενε, παρά μοτογύρευε!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες