Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Απλά από μία "βόλτα" στο Car.gr διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα KymcoJetix. Βρήκα μόλις 2-3 τα οποία έκαναν 700-800€. Έχω ψάξει και Gilera Runner (Παλιο μοντέλο) και έχω βρει με 500-700€. Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αγορά μου. Ως πόσα χιλιόμετρα θεωρείται ότι είναι καλό? Ξέρω ότι τα Gilera αντέχουν και 30.000 χλμ ή ακόμα περισσότερο. Υ.Γ : Η διαφορά στα καύσιμα και τα λάδια είναι τόσο έντονη? Αγορινα μου για ριξε μια ματια εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1571358/. Μπορεις να βρεις αρκετα Runner (καινουριο μοντελο) σε αναλογες τιμες... Δεν ειναι απαραιτητο να περιοριζεσαι στο παλιο μοντελο... Χαχαχαχα... τι ερωτηση ηταν αυτη αν το Runner αντεχει μεχρι 30.000 χλμ η και περισσοτερο; Εδω ξερω ενα παλικαρι που εχει Runner του ΄97 50αρι με 170.000 χλμ και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα... Και το παλαβο της υποθεσης ειναι πως δεν το εχει παει ποτε για service... Σκυλι σου λεω..!! Οσο αναφορα τα χιλιομετρα να ξερεις πως κανενα μηχανακι δεν εχει ημερομηνια ληξης αρκει να του παρεχεις σωστη συντηρηση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Αγορινα μου για ριξε μια ματια εδω http://www.car.gr/cl...s/view/1571358/. Μπορεις να βρεις αρκετα Runner (καινουριο μοντελο) σε αναλογες τιμες... Δεν ειναι απαραιτητο να περιοριζεσαι στο παλιο μοντελο... Χαχαχαχα... τι ερωτηση ηταν αυτη αν το Runner αντεχει μεχρι 30.000 χλμ η και περισσοτερο; Εδω ξερω ενα παλικαρι που εχει Runner του ΄97 50αρι με 170.000 χλμ και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα... Και το παλαβο της υποθεσης ειναι πως δεν το εχει παει ποτε για service... Σκυλι σου λεω..!! Οσο αναφορα τα χιλιομετρα να ξερεις πως κανενα μηχανακι δεν εχει ημερομηνια ληξης αρκει να του παρεχεις σωστη συντηρηση... τα 170k το μοτεράκι του runner δεν γίνεται να τα βγάλει μήπως του έχει κάνει ανακατασκευή 2-3 φορές ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) τα 170k το μοτεράκι του runner δεν γίνεται να τα βγάλει μήπως του έχει κάνει ανακατασκευή 2-3 φορές ? Ρε φιλαρακι τι ανακατασκευη 2-3 φορες; Τι το περασες; Καμια απολυτως ανακατασκευη και ολο μαμα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Ρε φιλαρακι τι ανακατασκευη 2-3 φορες; Τι το περασες; Καμια απολυτως ανακατασκευη και ολο μαμα... κάθε κινητήρας είναι κατασκευασμένος για κάποιο αριθμό χιλιομέτρων , μετά από αυτά τα χιλιόμετρα αρχικά χρειάζεται να αλλαχτούν ελλατήρια πιστονιού , μετά πιστόνι κύλινδρο ρουλεμάν στροφάλου και αργότερα τον ίδιο το στρόφαλο . Ένας δίχρονος κινητήρας είναι αδύνατον να βγάλει τόσα χιλιόμετα με ένα πιστόνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) κάθε κινητήρας είναι κατασκευασμένος για κάποιο αριθμό χιλιομέτρων , μετά από αυτά τα χιλιόμετρα αρχικά χρειάζεται να αλλαχτούν ελλατήρια πιστονιού , μετά πιστόνι κύλινδρο ρουλεμάν στροφάλου και αργότερα τον ίδιο το στρόφαλο . Ένας δίχρονος κινητήρας είναι αδύνατον να βγάλει τόσα χιλιόμετα με ένα πιστόνι Ναι ρε φιλε φυσικα δεν αντιλεγω... Για αυτο ανεφερα και παραπανω πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο το ποσα χλμ εχει καθε μοτορι αρκει να γινονται τα service στην ωρα τους. Αυτα που ανεφερες συμπεριλαμβανονται στα service... Εγω απλως σου ειπα πως δεν αλλαξε κινητηρα το παλικαρι... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά sorry που δεν ξέρω πολλά απο μηχανάκια έχει μισό-1 μήνα που αρχισά να ασχολούμαι και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.Πρώτη μου ερώτηση είναι αν το Kymco Jetix άμα το πάρω 50cc μπορώ να το κάνω μετατροπή σε 125 σίγουρα και πόσο περίπου θα στοιχίσει.Δεύτερη είναι μεχρι πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι και πως να το προσέχω( πλύσιμο,οδήγηση,service κτλ.).Τρίτη ειναι πως καλύτερα 50cc ποιά είναι τα παπιά ή τα Scooter και ποιά ειναι τα ποιό ακριβά οχι μόνο σε τιμή αγοράς αλλά και σε συντήρηση και κατανάλωση.Τεταρτη και τελευταία είναι ποιό αξιζει πιο πολύ κατά την γνώμη σας το Kymco Jetix ή το Daytona Sprinter και που μπορο να το βρώ σε τετοιο χρώμα http://www.google.gr...1t:429,r:0,s:57 Υ.Γ. Ελπίζω να μην σας κούρασα με την άγνοια μου και τις πολλές ερωτήσεις μου.Ευχαριστώ για όλα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2012 από τον Shaco Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 1) Η μετατροπή στα 125 γίνεται αλλά δεν συμφέρει καθόλου . Για να γίνει η μετατροπή χρειάζεσαι κεφαλή γεμάτη cdi , στροφαλομπιέλα 54mm , κυλινδροπίστονο 54mm , καρπυρατέρ 20-24mm , ηλεκτρονική ,δίσκους συμπλέκτη , ανοιγμα καρτερ σε μηχανουργείο , γρανάζια+ αλυσίδα ίσως εξάτμιση και σίγουρα αλλά που δεν θυμάμαι . Το κόστος μόνο τον ανταλακτικών χωρίς εργατικά είναι πάνω απο 300ε και με τα εργατικά το κόστος ξεφεύγει . 2)αυτό δεν ξέρω αν μπορω να το απαντησω 3)τα παπιά είναι πιο οικονομικά 4)Το sprinter μόνο λόγω της τιμής αγοράς αλλιώς το jetix είναι λίγο πιο ποιοτική κατασκευή αλλά και το sprinter είναι οκ. Σε αυτό το χρώμα έβγαινε μόνο το sprinter αλλά όχι πια. Ίσως να έχει ξεμίνει σε κάποια αντιπροσωπία ένα τέτοιο. Κατα γνώμη μου το καλύτερο είναι να πάρει ένα μεταχειρισμένο αφού το 50αρι πάνω από 3 χρόνια δεν νομίζω να το κρατήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Προσωπικα μου αρεσει πολυ το Jetix! Τιμιο και το Sprinter δεν λεω αλλα εμπιστευομαι περισσοτερο την kymco σαν εταιρεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 1) Η μετατροπή στα 125 γίνεται αλλά δεν συμφέρει καθόλου . Για να γίνει η μετατροπή χρειάζεσαι κεφαλή γεμάτη cdi , στροφαλομπιέλα 54mm , κυλινδροπίστονο 54mm , καρπυρατέρ 20-24mm , ηλεκτρονική ,δίσκους συμπλέκτη , ανοιγμα καρτερ σε μηχανουργείο , γρανάζια+ αλυσίδα ίσως εξάτμιση και σίγουρα αλλά που δεν θυμάμαι . Το κόστος μόνο τον ανταλακτικών χωρίς εργατικά είναι πάνω απο 300ε και με τα εργατικά το κόστος ξεφεύγει . Και γιατι να μη παρει ετοιμο μοτερ 125? Ενα μοτερ daytona 125 κανει 260-300€ και ενα lifan 125 γυρο στα 220-280€(αναλογα πιο θα παρεις). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Και γιατι να μη παρει ετοιμο μοτερ 125? Ενα μοτερ daytona 125 κανει 260-300€ και ενα lifan 125 γυρο στα 220-280€(αναλογα πιο θα παρεις). Σαφώς και είναι η πιο εύκολη , αξιόπιστη και οικονομικλή λύση το μοτέρ αλλά δεν θα μπορεί να το δηλώσει. Το καλύτερο είναι να το κρατήσει 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές παρόλα αυτά έχω και άλλες ερωτήσεις.Πρώτον, είναι αξιόπιστο να αλλάξω μοτέρ? και τι είναι το μοτέρ.Δεύτερον, σκέφτομαι να πάρω 50cc μόνο και μόνο γιατί δεν έχω δίπλωμα αν και στα μέρη μου η αστυνομία αν σε δεί με κράνος δεν μπαίνει στον κόπο ούτε να πατήσει κόρνα ή κάτι τέτοιο για να σε σταματήσουν πάλι πρεπει να πηγαίνες με σούζα μπροστά απο το αστυνομικο κέντρο :D ..... οπότε μπορώ να πάρω και 125cc αλλά θέλω να μάθω πως πρέπει να το δηλώσω άμα πάρω 50cc και αν μπορώ να το δηλώσω στο όνομα του πατέρα μου.Τέλος, ήθελα να ρωήσω πιό είναι πιο φθηνό το 50 για 2 χρονια και μετά μετατροπή σε 125 ή 125 απευθείας και τέλος. Υ.Γ. πως να προσέχω το μηχανάκι ( πλύσιμο,οδήγηση,service κτλ.). Δώστε συμβουλές.Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμμη που σας κουράζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές παρόλα αυτά έχω και άλλες ερωτήσεις.Πρώτον, είναι αξιόπιστο να αλλάξω μοτέρ? και τι είναι το μοτέρ.Δεύτερον, σκέφτομαι να πάρω 50cc μόνο και μόνο γιατί δεν έχω δίπλωμα αν και στα μέρη μου η αστυνομία αν σε δεί με κράνος δεν μπαίνει στον κόπο ούτε να πατήσει κόρνα ή κάτι τέτοιο για να σε σταματήσουν πάλι πρεπει να πηγαίνες με σούζα μπροστά απο το αστυνομικο κέντρο :D ..... οπότε μπορώ να πάρω και 125cc αλλά θέλω να μάθω πως πρέπει να το δηλώσω άμα πάρω 50cc και αν μπορώ να το δηλώσω στο όνομα του πατέρα μου.Τέλος, ήθελα να ρωήσω πιό είναι πιο φθηνό το 50 για 2 χρονια και μετά μετατροπή σε 125 ή 125 απευθείας και τέλος. Υ.Γ. πως να προσέχω το μηχανάκι ( πλύσιμο,οδήγηση,service κτλ.). Δώστε συμβουλές.Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμμη που σας κουράζω μοτέρ=http://translate.google.gr/#fr|el|moteur Αν δεν έχεις δίπλωμα δεν παίρνεις τίποτα , αν έχεις για 50cc παίρνεις 50cc, και αν έχεις το Α1 παίρνεις μηχανή μέχρι 33 άλογα . Όταν κλείσεις τα 16 θα πρειπει να υπογράψουν και οι 2 σου γονείς για να βγάλεις δίπλωμα και μετά θα μπορείς να οδηγάς μηχανάκι 50cc. Το μηχανάκι δεν μπορείς να το αγοράσεις στο όνομα σου (ίσως γίνεται με υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς σου) αλλά θα είναι στο όνομα του πατέρα σου ή της μητέρας σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 μοτέρ=http://translate.google.gr/#fr|el|moteur Αν δεν έχεις δίπλωμα δεν παίρνεις τίποτα , αν έχεις για 50cc παίρνεις 50cc, και αν έχεις το Α1 παίρνεις μηχανή μέχρι 33 άλογα . Όταν κλείσεις τα 16 θα πρειπει να υπογράψουν και οι 2 σου γονείς για να βγάλεις δίπλωμα και μετά θα μπορείς να οδηγάς μηχανάκι 50cc. Το μηχανάκι δεν μπορείς να το αγοράσεις στο όνομα σου (ίσως γίνεται με υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς σου) αλλά θα είναι στο όνομα του πατέρα σου ή της μητέρας σου Έγινε φίλε μου αλλά ξέρω πολλούς παράνομους οδηγούς στην ηλικία μου και δεν του έχουν πιάσε,αλλά ο διάβολος έχει πολλά ποδαρια οπως λέμε εδώ στα μέρη μου.Οσο για της άλλες πληροφορίες εγώ γίνομαι 16 τον οκτώβριο με την έναρξη του σχολίκου έτους περίπου υπάρχει κανένας τρόπος να πάρω μηχανάκι το καλοκαίρι εστώ και παράνομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Ξερω και εγω κατι παιδια παρανομους που δεν τους εχουν πιασει ξερω επισης και παιδια που τρακαραν χωρις διπλωμα και αδεια και εχουν χτυπησει και σοβαρα ανθρωπους. Επισης ξερω οτι οι γονεις τους δουλευουν για να πληρωσουν τις ζημειες που προξενησαν. Ξερω επισης οτι αν σε πιασουν χωρις αδεια και διπλωμα θα φας γερη καμπανα με τα λευτα αυτα θα εβγαζες και διπλωμα και θα επαιρνες και μηχανακι. Δεν ειναι λογικη αυτη το "ξερω πολλους παρανομους" ε και τι εγινε? Αμα νομιζεις οτι αξιζει να πληρωνεις λευτα για προστιμο για αδεια και διπλωμα καντο. Εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Φιλε μη το λες οτι δεν σε σταματανε ευκολα. Εμενα με εχουν σταματησει πολλες φορες ετσι στο ακυρο και με εχουν κοιταξει και αριθμους απο το μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες