Jump to content
konaoummybike

Gilera Runner/Kymco Jetix/Daytona Sprinter - Ποιο απ'όλα?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του mybike.gr!

Ονομάζομαι Κώστας και είμαι από Σέρρες. Είμαι 16 χρονών, έχω δίπλωμα για μηχανάκι 50 κυβικών και σε λίγο θα έχω μαζέψει κάποια χρήματα περίπου στα 600 ευρώ για το πρώτο μου μηχανάκι. Ξέρω ότι το ποσό των χρημάτων δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά στις μέρες μας, είναι λίγο δύσκολο να διαθέσει κανείς πολλά λεφτά για 50αρι.

Έχει ως εξής λοιπόν. Έχω καταλήξει σε αυτά τα 3. Ένα από τα 3 θα είναι η επιλογή μου. Ποιο πιστεύετε θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις και ποιο συμφέρει περισσότερο?

Υ.Γ : Για το Gilera Runner σαφώς και μιλάω για παλιό μοντέλο, εφόσον καινούργιο δεν βρίσκεις κάτω από τα 800 ευρώ. Κάτι τελευταίο, θα ήθελα εκ των προτέρων να σας πω ευχαριστώ και συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός, διότι ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα στο Forum. Απλά θα ήθελα να έχω τις απόψεις στο συγκεκριμένο δικό μου θέμα για το δικό μου υλικό.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μην παρεις gilera κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.Καιει πολυ και μην νομιζεις οτι εχει καμια τρελη διαφορα στα γκαζια απο τα 4χρονα.

Παρε η το jetix η το sprinter(η και το dv καλητερα) δεν εχουν μεγαλες διαφορες απο μεσα το ιδιο ειναι απο εξω μονο αλλαζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ξέρω ότι καίνε περισσότερο, απλά έχω ακούσει ότι δεν είναι αξιόπιστα! (Το Sprinter, το Kymco)

Τροποποιήθηκε από τον konaoummybike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλακιες λενε ολοι οτι δεν ειναι αξιοπιστα.Αν δεν του αλλαζεις λαδια,δεν το συντηρεις κτλ ενοειτε οτι θα βγαλει προβληματα.

Και στο gilera αν δεν βαλεις λαδια(ειναι και 2χρονο) ενοειτε οτι θα κολησει.Με την ιδια λογικη να λεμε και για αυτο οτι δεν ειναι αξιοπιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Kymco ειναι και παραειναι αξιοπιστα..

Ψηφιζω το jetix και απο τα 3 κυριως για λογους αξιοπιστιας.

Το gilera δεν μου αρεσει , καιει κερατα οπως επισης δεν μου αρεσει και το daytona.

Τροποποιήθηκε από τον Newron

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι και γω δν σ προτινω gilera το kymko jetix το κοιταγα και γω αλλα δν μ πολυγεμιζει το ματι ..

το sprinter τωρα ειναι ενα καλο μηχανολογικα μηχανακι και αξιο για τα χρηματα του αλλα σαφως μην περιμενεις πολυ καλο φινιρισμα στα πλαστικα ..τα τριξιματακια του θατα εχει αλλα απο service θα δινεις πολυ λιγα χρηματα..

εν ολιγεις ψηφιζω sprinter ..

καλη επιλογη και ενημερωσε μας σχετικα με την αποφαση σου..!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το gillera το ειχε ενας φιλος μου και υπερτερει σηγουρα σε δυο πραγματα απο ολα τα scooter 50αρια, γκαζια κ πολυ καλο φρεναρισμα.. απο οποια αλλη αποψη κ να το κοιταξεις σε συμβουλευω να μεινεις χιλιομετρα μακρια του.. θα σου καιει παρα πολυ βενζινη κ εκτος αυτο το μηχανακι ειναι μεσα στο προβλημα.. το jetix λιγο που το ξερω πρεπει να ειναι καλο μηχανακι.. για το daytona δεν εχω αποψη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως λένε και τα παιδιά απο πάνω, το gillera όντως θα καίει αρκετά. Αλλά σκέψου επιπλέον το λάδι (+15 περιπου €, αν δεν θές να μυρίζεις). Το κυμκο το έχω οδηγήσει σε 125, καλό παπάκι, και με φρένα άγκυρες. Όσο για το daytona... :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομολογώ ότι περισσότερο μου αρέσει το Kymco Jetix και το Gilera Runner από το Daytona Sprinter. Απλά από μία "βόλτα" στο Car.gr διαπίστωσα, ότι δεν υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα KymcoJetix. Βρήκα μόλις 2-3 τα οποία έκαναν 700-800. Έχω ψάξει και Gilera Runner (Παλιο μοντέλο) και έχω βρει με 500-700. Άρα λοιπόν θα μπορέσω να βρω καλό και αξιόπιστο Kymco Jetix με 600€?

Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αγορά μου. Ως πόσα χιλιόμετρα θεωρείται ότι είναι καλό? Ξέρω ότι τα Gilera αντέχουν και 30.000 χλμ ή ακόμα περισσότερο. Τα Kymco Jetix και Daytona Sprinter ?

Υ.Γ : Η διαφορά στα καύσιμα και τα λάδια είναι τόσο έντονη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε οχι runner. Αν το παρεις θα καει πολυ σαν 50αρι και θα μπεις στο πειρασμο να το πειραξεις και τοτε ειναι που θα πινει 10ευρα (αλκοολικο το ατιμο!)

Νταξ εχει το στυλ αλλα δεν...Εγω σου λεω παπια , και απο αυτες που λες θα σου λεγα daytona...(Θα το πειραξεις λιγο και η καταναλωση δεν θ ααλλαξει σχεδον καθολου) Ασε που δεν θα βρομας... Ασε τα διχρονα τρελο προβλημα - οσο λαδι φραουλιτσα και να βαλεις παλι θα βρωμασ! :mB_kalo_e:

Εγω που μολις εβγαλα διπλωμα (εχω ενα διχρονο dio sr 50 (παλιο της μανας μ) ) δεν λεω καλο ειναι αξιοπιστο και σκυλι αλλα δεν παει , ειναι μικρο και ουτε λογοσ να το πειραξω.

Οποτε με κοβω για παπια παλια ομως οπως glx , τ50 ή c50 τα οποια τα περνεις πανφτηνα μεχρι 150 τα πειραζεις οσο θες για 2 -3 χρονακια και μετα πας για αγορα μεγαλου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε οχι runner. Αν το παρεις θα καει πολυ σαν 50αρι και θα μπεις στο πειρασμο να το πειραξεις και τοτε ειναι που θα πινει 10ευρα (αλκοολικο το ατιμο!)

Νταξ εχει το στυλ αλλα δεν...Εγω σου λεω παπια , και απο αυτες που λες θα σου λεγα daytona...(Θα το πειραξεις λιγο και η καταναλωση δεν θ ααλλαξει σχεδον καθολου) Ασε που δεν θα βρομας... Ασε τα διχρονα τρελο προβλημα - οσο λαδι φραουλιτσα και να βαλεις παλι θα βρωμασ! :mB_kalo_e:

Εγω που μολις εβγαλα διπλωμα (εχω ενα διχρονο dio sr 50 (παλιο της μανας μ) ) δεν λεω καλο ειναι αξιοπιστο και σκυλι αλλα δεν παει , ειναι μικρο και ουτε λογοσ να το πειραξω.

Οποτε με κοβω για παπια παλια ομως οπως glx , τ50 ή c50 τα οποια τα περνεις πανφτηνα μεχρι 150 τα πειραζεις οσο θες για 2 -3 χρονακια και μετα πας για αγορα μεγαλου!

Ναι φίλε το σκέφτηκα και για glx, αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά ρε συ.. Ναι είναι ΣΚΥΛΙ, αλλά εμφανισιακά δεν λέει και πολλά! Αν μπορείτε να μου πείτε για το οικονομικό που ρώτησα παραπάνω, θα με βοηθούσατε πολύ! :)

Υ.Γ: Όσον αφορά το Daytona που μου πρότεινες παραπάνω. Μου αρέσει εμφανησιακά, αλλά έχω ακούσει από πάρα πολλούς, ότι τρίζουν τα πλάστικα και ότι από επιδόσεις... Γιοκ! :/ Για το Kymco δεν είμαι καλά ενημερωμένος..Γι'αυτό ρωτάω κι όλας! (Πάντως εμφανησιακά, πολύ όμορφο μπορώ να πω) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεει;

Φιλε εδω λεει το τ50 Κοιτα εδω...

Και το glx λεει ακομα πιο πολυ , δεν εχω φοτο αλλα ενας φιλος το εχει και του αλλαξει μασκα και τα μπροστ απλαστικα με αστρα και το μηχανακι φυσαει!

Nα βρηκα ενα στη τυχη .. Εχω δει πολυ πιο ωραια ... Δες τι ασχημο εχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει μπορώ να πω τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο.. :P

Φίλε Διονύση μήπως ξέρεις ρε συ αυτό που ρωτάω παραπάνω?

Gilera Runner σε καλή κατάσταση με ενα 500αρι-600αρι βρίσκω? ή kymco με τα ίδια λεφτά.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε βρισκεις ανετα. Κοιτα να το παρεις απτην πολη σου ξερω γω και να μην ειναι πολυ πειραγμενο...

Τωρα αν βρεις κανα καλο στο καρ.gr θα πληρωσεις τα μεταφορικα αλλα δεν στο συνιστω γιατι ειναι ρισκο ρε συ, διοτι δεν μπορεις να κανεις τον ελεγχο σου. Θα σου πει ξερω γω ειναι ενταξει κοιτ ακαι τις φοτο , αλλα μην τους εμπιστευεσαι...

Απο που εισαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε βρισκεις ανετα. Κοιτα να το παρεις απτην πολη σου ξερω γω και να μην ειναι πολυ πειραγμενο...

Τωρα αν βρεις κανα καλο στο καρ.gr θα πληρωσεις τα μεταφορικα αλλα δεν στο συνιστω γιατι ειναι ρισκο ρε συ, διοτι δεν μπορεις να κανεις τον ελεγχο σου. Θα σου πει ξερω γω ειναι ενταξει κοιτ ακαι τις φοτο , αλλα μην τους εμπιστευεσαι...

Απο που εισαι;

Απο που εισαι;

Ξέρω ρε φίλε αυτό σκέφτρομαι κι εγώ! Απλά θέλω μεταχειρισμένο ααπο καποιο μαγαζι γιατί θελω να πληρωσω με δόσεις.. Καλώς ή κακώς.. :/ Από Σέρρες είμαι ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααα παιδιά και μια άλλη ερώτηση αν είναι δυνατό..

Γίνεται να αγοράσω μεταχειρισμένο από άτομο(δηλ. όχι από μαγαζί) και να το αγοράσω με δόσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν αυτοσ που θα το παρεισ ειναι κοντα σου και δεκτει με δοσεισ γινεται! αλλα λιγο χλωμο μου φαινεται...

Απο οπου και να το παρεισ καντου ελεγχο πρωτα, αυτο να θυμασαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε αν αυτοσ που θα το παρεισ ειναι κοντα σου και δεκτει με δοσεισ γινεται! αλλα λιγο χλωμο μου φαινεται...

Απο οπου και να το παρεισ καντου ελεγχο πρωτα, αυτο να θυμασαι.

Αχα.. Ναι θα το φροντίσω. Ψάχνω τώρα απο εδώ να βρω κάποιο και να το πάρω με δόσεις, γιατί σκαστά... Νο money, no honey! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά θα ήθελα να προσθέσω κάτι!!!

Έχω διαπιστώσει ότι είναι πιο κ@ύλα τα παπιά... απλά θέλω να μου λύσετε την απορία σχετικά με τις επιδόσεις.

Τα 50αρια παπιά (βλ. Daytona, Kymco, DV) πάνε καλά? Και σχετικά με τα Gilera?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το gilera ειναι διχρονο εχει καλυτερη επιταχυνση αλλα καει βενζινη και λαδια... Τα 50αρι παπια δεν καινε τιποτα αλλα δεν πανε γιαυτο τα πειραζεις (ουτε παλι θα καινε ;) ) και ειναι κομπλε!

Τροποποιήθηκε από τον DionisisDig

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, να το πειράξω.. Επομένως όμως δεν θα μου βγάλει προβλήματα?

Και δεν θέλει περισσότερα χρήματα? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ είμαι ανάμεσα στο Kymco Jetix και στο Daytona Sprinter ενας φίλος μου έχει το μόνο Injection στα μέρη μου και το συστήνει ανεπιφύλακτα, αλλά το Jetix μου φαινετα ομορφοτερο.Το μειονέκτημα που σιγουρα έχει το Jetix είναι οτι δεν μπορείς να το κάνεις 125 απο 50.( σιγούρο δοκιμασμενο απο κολλητό).Τελος παντων, είμαι και εγώ 16 απο ¨Εβρο και θέλω γνώμη για το Sprider

Υ.Γ το Sprinter που μπορώ να το βρώ σε τετοιο χρώμα ----- http://www.google.gr/imgres?q=daytona+sprinter&um=1&hl=el&sa=N&biw=1068&bih=872&tbm=isch&tbnid=pFmuski4qyLocM:&imgrefurl=http://www.autosmotos.gr/fotos.php%3Ffotovalue%3D2341&docid=-9AYUnyt4_h91M&imgurl=http://www.autosmotos.gr/photos/eikona%252520daytona%252520sprider%252520002.jpg&w=900&h=600&ei=a7B0T7bAG5LU4QT-q6XkDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=128&vpy=142&dur=4538&hovh=183&hovw=275&tx=112&ty=99&sig=109296252650271294506&page=4&tbnh=155&tbnw=210&start=57&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:57

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ είμαι ανάμεσα στο Kymco Jetix και στο Daytona Sprinter ενας φίλος μου έχει το μόνο Injection στα μέρη μου και το συστήνει ανεπιφύλακτα, αλλά το Jetix μου φαινετα ομορφοτερο.Το μειονέκτημα που σιγουρα έχει το Jetix είναι οτι δεν μπορείς να το κάνεις 125 απο 50.( σιγούρο δοκιμασμενο απο κολλητό).Τελος παντων, είμαι και εγώ 16 απο ¨Εβρο και θέλω γνώμη για το Sprider

Υ.Γ το Sprinter που μπορώ να το βρώ σε τετοιο χρώμα ----- http://www.google.gr...1t:429,r:0,s:57

γιατί δεν μπορείς να το κάνεις 125 ? Όλα τα 50αρια παπιά που κυκλοφορούν τώρα "φοράνε" το ίδιου τύπου μοτερακι που μπορείς να το πειράξεις όσο και το μοτερ του glx και του c50 , αυτό που αλλάζει είναι η ποιότητα κατασκευής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ το Sprinter που μπορώ να το βρώ σε τετοιο χρώμα ----- http://www.google.gr...1t:429,r:0,s:57

Χαχαχαχαχα... μηπως το φιλαρακι σου θελει να σου πασαρει το injection;

Μην κανεις το λαθος και κοιταξεις Runner injection...

Μπορει μεν να καινε λιγο και να εχουν καλες επιδοσεις αλλα σου βγαζουν ενα σωρο προβληματα τα οποια ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ αρκετα!!

Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο καταργηθηκαν...

Που λες ενα φιλαρακι μου αγορασε ενα ελαφρως μεταχειρισμενο injection και θα μπορουσα να πω πως ηταν αρκετα ευχαριστημενος απο θεμα καταναλωσης...

Μεχρι που μετα απο 1000κατι χιλιομετρα του παρουσιαστηκε και η πρωτη ζημια των 400Ευρω...

Κοιτα ενα Runner DD να βρεις την υγεια σου...

Στο προτεινω ανεπιφυλακτα...

Αυτο εχω και εγω και ειμαι κατευχαριστημενος...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα