Jump to content
Αήρ

Προβληματάκι με το GT (το MODENAS εννοώ)...

Recommended Posts

Λοιπόν καλημέρα καταρχήν και συνεχίζω το σείριαλ.

Πήγα χτες στον γκοργκόλη όπως είχα κανονίσει, λέω στο μάστορα όλο το ιστορικό μέχρι σήμερα.

Ο μάστορης μου λέει ξέρουμε τι φταίει, η βελώνα του γκαζιου΄όταν ζεσταθει πολύ το μοτέτ κολάει και δεν ανοίγει, θέλει απλά καθάρισμα και λίγο τρίψιμο στο σημείο που κολάει, και αυτό συμβαίνει γιατί τα υλικά είναι με προδιαγραφές μαλαισίας που έχει μια σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο ενώ εδώ στην Ελλάδα με τις διακυμάνσεις που έχουμε δημιουργίτε το πρόβλημα.

Μου είπε ότι τώρα θα είναι εντάξει και απλά μπορεί να χρειαστει πάλι καθάρισμα μετά από αρκετό καιρό και πολλά χλμ.

Είδομεν, το μηχανάκι πάντος δείχνει να δουλεύει σωστά.

Όσο για το tps μου είπε ότι όντος δεν λειτουργεί σωστά στα πολλά κρύα και τις βροχές ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α, κι ότι είχα αρχίσει να ψάχνω για....... ρέμα..... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει TPS το gt;

Ουαου, δεν το ηξερα....

Καρμπυρατερ και τρς; πως γινεται αυτο;

Αντε μακαρι να λυθει το θεμα :) Να ησυχασεις και να το χαρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε μακάρι νάναι το τέλος του θέματος.

Και με το TPS τι θα κάνουνε δηλαδή δεν το κατάλαβα.

Απλά η διαπίστωση?

Θα απαγορεύσουμε στον καιρό να κάνει κρύο και να βρέχει ή δεν θα κυκλοφορούμε τότε?

Αυτό προσωπικά ούτε με ικανοποίησε ούτε μου άρεσε και ήδη έχω αρχίσει και ανεβάζω στροφές.

Για σκέψου λίγο και το θέμα του mail που λέγαμε γράφοντάς τα όλα αυτά μαζί με το ερώτημα που τε΄θηκε παραπάνω γιατί στις διαφημίσεις δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται ότι πρέπει να πάρουμε το μηχανάκι μόνο για το καλοκαίρι ! :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μαλακία είναι της modenas που έβαλε tps σε καρμπυρατέρ,προφανός για λόγος μάρκετιν χωρίς να τεστάρει αν το μηχανάκι θα δουλεύει σωστά εκτός μαλεσίας...

Βέβαια και η modenas πήρε αυτούσιο το μοτέρ από το Ζ130 το οποίο έχει τα ίδια προβλήματα από ότι ακούω...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιου και νάναι είναι υποχρεωμένοι εφ' όσον έχει εγγύηση να το φτιάξουν γιατί είναι πρόβλημα.

Οπότε επέμενε και μην το αφήσεις έτσι. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαίνεται πρέπει να πάω πάλι μία μέχρι τα δερβενοχώρια να τεστάρω το μηχανάκι αν έχει ακόμα πρόβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιου και νάναι είναι υποχρεωμένοι εφ' όσον έχει εγγύηση να το φτιάξουν γιατί είναι πρόβλημα.

Οπότε επέμενε και μην το αφήσεις έτσι. :winking:

S.O.S.

Γιώργη, αν όντως είναι ακόμα στην Εγγύηση...... και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα, εσύ ξέρεις - φρόντισε ν' αποφύγεις την παρέλευση της 2ετίας χωρίς να έχει φτιαχτεί, γιατί σε σοβαρά τυχόν προβλήματα πολλοί κουτόφραγκοι αντιπρόσωποι φροντίζουν να τρενάρουν σκόπιμα το χρόνο μέχρι να λήξει και μετά να σου λένε ότι είναι εκτός εγγύησης και θα πρέπει να πληρώσεις για όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα περνά ο 1,5 χρόνος.

Πίστεψέ με ότι μερικές φορές δεν φτάνει.

Ο Κώστας έχει δικιο, συγγνώμη αν επιμένουμε αλλά κάτι ξέρουμε από αντίστοιχα μπλεξίματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπάστους τον π^^τσο κανονικά. :angry:

Καλό είναι να έχεις πάρει και χαρτιά κάθε φορά που μπαίνεις που ν' αναφέρουν το πρόβλημα και τί προσπάθειες κάνουν.

Αν δεν έχεις κάτι γραπτό μέχρι τώρα, φρόντισε από δω και πέρα. Πες τους επειδή δε βλέπεις αποτέλεσμα.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια (για καμμιά φωνή να σφίξουνε οι κ^λοι), πάρε με. Τό 'χω κάνει αρκετές φορές και ξέρω τον τρόπο. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ναι κρατάω τις αποδείξεις που μου κόβει κάθε φορά που αναφέρουν την επισκευή.

Μηδενικές είναι βέβαια αφού δεν πληρώνω κάτι...

Γιώργο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα περνά ο 1,5 χρόνος.

Πίστεψέ με ότι μερικές φορές δεν φτάνει.

Ο Κώστας έχει δικιο, συγγνώμη αν επιμένουμε αλλά κάτι ξέρουμε από αντίστοιχα μπλεξίματα.

Το έχω πει ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα το πάω πίσω και θα του το φορέσω καπέλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ναι κρατάω τις αποδείξεις που μου κόβει κάθε φορά που αναφέρουν την επισκευή.

Μηδενικές είναι βέβαια αφού δεν πληρώνω κάτι...

Οκ, κράτα τες γιατί δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρειαστούν.

Το έχω πει ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα το πάω πίσω και θα του το φορέσω καπέλο...

Κάμεραμαν μην ξεχάσεις, αυτό δε χάνεται.... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πάρω το Θωμά μαζί να καταγράψει το γεγονότο και να το ανεβάσει μετά στο youtube...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πάρω το Θωμά μαζί να καταγράψει το γεγονότο και να το ανεβάσει μετά στο youtube... :)

:plaf: Ρε συ, αυτός θα καταγράψει τη διαδρομή μέχρι να πάτε και δε θα υπάρχει tape για το πλάκωμα. :argue::bash:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να φτιαχτεί το πρόβλημα , γιατί την καταγγελία στην υπερεσία καταναλωτή του υπουργείου ανάπτηξης την έχω έτοιμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω να φτιαχτεί το πρόβλημα , γιατί την καταγγελία στην υπερεσία καταναλωτή του υπουργείου ανάπτηξης την έχω έτοιμη...

Ετοίμασε μία και για τη μαμά εταιρεία και αχρείαστη νά 'ναι......

Βρες διεύθυνση και σχετικό τμήμα καταναλωτή, φτιάξε ένα κειμενάκι στ' αγγλικά και βγάλε φωτοτυπίες όλα τα χαρτιά απ' τις άκαρπες επισκέψεις σου στα εξουσιοδοτημένα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο καταναλωτής είναι σεβαστός και τον τιμούν, εδώ γτπ.

Στο λέω γιατί πριν λίγα χρόνια έκανα το ίδιο για αντιπροσωπεία-service της Toyota στέλνοντάς τα στην έδρα (USA, κι όμως καλά διάβασες, η έδρα τους ήταν Αμέρικα αντί Ιαπωνία, δεν ξέρω γιατί και πως) και εντελώς συμπτωματικά λίγους μήνες μετά έκλεισε.....

Το ίδιο παραλίγο να πάθουν και κάποιοι "έξυπνοι" της VW, αλλά για καλή τους τύχη πήρα το Polo φίλης μου εντελώς ανέξοδα χωρίς να πληρώσω για π^π^ριές που ζητάγανε κι έληξε εκεί. Αλλιώς τους έβλεπα να τρέχουνε με τ' αγγούρι στον κ^λο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε τέτοια να πούμε τόσα που θα μπλοκάρουμε τον σέρβερ αν αρχίσουμε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρρυ ρε συ που πετάγομαι στα άσχετα, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό με το tps... Δηλαδή στον κρύο καιρό , όταν ζεσταίνεται το μοτέρ παρουσιάζει το πρόβλημα ? και μετά από 2 μήνες έπρεπε να στο πουν, ενώ και καλά το ήξεραν ? Μακάρι να είναι κομπλέ τώρα το μηχανάκι και να μην ξανάχει πρόβλημα... αλλά αν σου κάνει ξανά τα ίδια μη μασήσεις, στείλε κανένα εξώδικο να φοβηθούν λιγάκι..

Τροποποιήθηκε από τον raven31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρρυ ρε συ που πετάγομαι στα άσχετα, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό με το tps... Δηλαδή στον κρύο καιρό , όταν ζεσταίνεται το μοτέρ παρουσιάζει το πρόβλημα ? και μετά από 2 μήνες έπρεπε να στο πουν, ενώ και καλά το ήξεραν ? Μακάρι να είναι κομπλέ τώρα το μηχανάκι και να μην ξανάχει πρόβλημα... αλλά αν σου κάνει ξανά τα ίδια μη μασήσεις, στείλε κανένα εξώδικο να φοβηθούν λιγάκι..

Φίλε μου έτσι και χειρότερα είναι. έφτιαξαν μηχανάκι το οποίο δουλεύει σωστά μόνο σε καιρικές συμθήκες Μαλεσίας... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου έτσι και χειρότερα είναι. έφτιαξαν μηχανάκι το οποίο δουλεύει σωστά μόνο σε καιρικές συμθήκες Μαλεσίας... :kaaaala:

Πόσο ...Μαλαίσιοι είναι αυτοί που το'φεραν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες που βγήκα Κηφισό, το τέσταρα να δω πως πάει και να τι ανακάλυψα:

Πήγα την 3η μλεχρι 110χλμ/ω, περίπου 9500rpm, και μετά βάζω 4η αλλά το μηχανάκι δεν ανέβαζε άλλο, τι μλκ είναι αυτή, η 4η είναι overdrive;;;

Ααααα και κάτι ακόμα, μετά την τελευταία επισκευή που "έφτιαξε" την βελώνα του γκαζιού, το μηχανάκι έχει αυξήσει την κατανάλωση τουλάχιστον 20%...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ειμαι κι εγω κατοχος του εν λογο παπιου με 9000 χλμ στο κοντερ, θα πω μια μικρη αποψη,εν συγκριση με το χ 135 που το ειχα και αυτο πριν το μοτενας οπως και πολλα αλλα παπια,το μοτενας ειναι πολλυυυυυυ ποιο στιβαρο,καλυτερα φρενα,καλυτερη καταναλωση,δεν τριζει τπτ,ενω ολα τα κρυπτονιδια που περασαν απ τα χερια μου ηταν κουδουνια, εχει μπροστινο συστημα αγκυρα,και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο καποια αλλα ποιο ακριβα,πληρες κοντερ κτλ κτλ,ετσι για να μην λεμε μονο τα αρνητικα.

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντος το gt έχει φοβερά φρένα πολύ καλές αναρτήσεις, πολύ καλο πλαίσιο, πλήρες όργανα (για παί πάντα), αλλά τα πλαστικά, στο δικό μου τουλάχιστον, τρίζουν και μάλιστα μερικές φορές είναι πολύ εκνευριστικό...

Νταξ μπορεί να είμαι προκατηλημένος πια με τις μλκ που μου βγάζει αλλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα