Jump to content
ALX™

36ωρο εν μέσω κρίσης. (15ο οδοιπορικό αντοχής)

Recommended Posts

...και που να μάθετε ότι δεν θα υπάρχει δρόμος με όριο ταχύτητας πάνω από 70χιλ! :tooth:

Aπό το πρωί μέχρι το βράδυ, εηώπππ από δω...έηώπππ από κει η μηχανή. Στροφιλίκι ατέλειωτο. Δραμαμίνες θα χρειαστούν :tooth:

Και τέτοια είδη δρόμων, ευνοούν την μικρή κατανάλωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραιο το στροφιλικι με μετρο ομως για να μη γινει καρουσελ.36 ωρες στροφες στο τελος βγαινεις αλοιθωρος. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως το 'πες. Ολίγη Πελοπόννησο... ολίγη Στερεά.

Βρώμα η δουλειά...

Ολίγη... + ολίγη = (?).000 χλμ

Θεωρώ σίγουρο το πέρασμα από Ρίο-Αντίριο. Ή μήπως το ανάποδο ? :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα, στο τελευταιο αποσυρθηκα με λαστιχο. Για να δουμε φέτος. Η κυρά μου αγχωθηκε μηπως και δεν γινει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα για μας του Βορρά.... +1000χλμ και μια δ/ν επιπλέον μάλλον....

Αυτό ακριβώς με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχουμε και λέμε 1600χλμ το 36ωρο +1000χλμ πάνε έλα +κόστος συμμετοχής έστω 180 ευρώ έχουμε

υπολογισμένα με κατανάλωση 6λιτρα/100χλμ και μεσο όρο βενζινης 1,8

2800*0,06*1,8= 280 ευρώ βενζίνες

180 συμμετοχή

σύνολο 460 Ευρώ χωρίς έξοδα έστω που είναι μικρά φαγητού καμιά 40ευρώ να πω και αν κάποιος επιλέξει να μην γυρίσει κυριακή βράδυ κατευθειαν αλλά να μείνει αθήνα τότε αυξάνεται και άλλο το κόστος.

Ας μάθουμε λεπτομέρειες και βλέπουμε πάντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο κρίμα θα ήταν και για τα παιδιά που θα ξεκινούσαν απο Νότο αν είχε εκκίνηση και τερματισμό Βόρεια....

Μαζί με διόδια και έξτρα δ/ν γεμίζουμε 600ευρά τουλάχιστον.... Για να δούμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...και που να μάθετε ότι δεν θα υπάρχει δρόμος με όριο ταχύτητας πάνω από 70χιλ! :tooth:

Aπό το πρωί μέχρι το βράδυ, εηώπππ από δω...έηώπππ από κει η μηχανή. Στροφιλίκι ατέλειωτο. Δραμαμίνες θα χρειαστούν :tooth:

Και τέτοια είδη δρόμων, ευνοούν την μικρή κατανάλωση!

Μάνη μου μυρίζει .. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο κρίμα θα ήταν και για τα παιδιά που θα ξεκινούσαν απο Νότο αν είχε εκκίνηση και τερματισμό Βόρεια....

Μαζί με διόδια και έξτρα δ/ν γεμίζουμε 600ευρά τουλάχιστον.... Για να δούμε.....

το ιδανικό θα ήταν η εκκίνηση Αθήνα και τερματισμό Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα. Έτσι μοιράζονται εξημισείας. Εαν όμως θεωρήσουμε ότι η περισσότεροι είναι από νότια τότε είναι σωστό το δρομολόγιο. Τέλος πάντως βλέποντας και κάνοντας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάνη μου μυρίζει .. :whistling:

Μπααα... μην το λες. Μάνη είχαμε πάει το 2009. Δε νομίζω να ξαναπάμε τόσο σύντομα. Οι 36ωροι που έχουν κάνει τουλάχιστον το 36ωρο του '09 που ήταν όλο στην Πελοπόννησο ας ψάξουν να βρουν απάτητα κομμάτια της.

Γενικώς το φετινό θα έχει απάτητα κομμάτια της Πελοποννήσου της Στερεάς της Δυτ. Ελλάδας και της Θεσσαλίας στο μεγαλύτερο μέρος του. Τώρα, ποια είναι αυτά... μόνο οι Guzzαίοι το ξέρουν :D (Θα μου πείτε... "τώρα μας φώτισες! Σαν να μας λες ότι το 36ωρο θα γίνει στην.... Ελλάδα"... αλλά μην νομίζετε ότι ξέρω κι εγώ περισσότερα. Ότι διαβάζω στο Guzzoforum λέω)

Πάντως το φετινό θα έχει μια ωραία καινοτομία που θα βολέψει αρκετούς σε κάποιο θέμα. Θα το μάθετε εν καιρό από τους ίδιους τους διοργανωτές. Επίσης αυτό που ξέρω, είναι ότι φέτος θα έχει ωραία happening και ωραίο παιχνίδι με πολύ γέλιο.

Τέλος ενημέρωσης :D

το ιδανικό θα ήταν η εκκίνηση Αθήνα και τερματισμό Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα. Έτσι μοιράζονται εξημισείας. Εαν όμως θεωρήσουμε ότι η περισσότεροι είναι από νότια τότε είναι σωστό το δρομολόγιο. Τέλος πάντως βλέποντας και κάνοντας...

Γενικώς τα 36ωρα έχουν ως επίκεντρο, περισσότερο την Αττική και τις γύρω κοντινές σε αυτή πόλεις όπου διεξάγονται οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η μισή Ελλάδα κατοικεί στην πρωτεύουσα. Όμως,... επειδή το 36ωρο έχει αρκετούς φίλους βόρειους (Θεσ/κείς Κοζανιώτες, Γιαννιώτες κτλ) φρόντισε ως τώρα να κάνει και κάποια απομακρυσμένα από την Αθήνα 36ωρα (όσων αφορά εκκινήσεις και τερματισμούς)

Στα 10 χρόνια λοιπόν που συμμετέχω στο θεσμό, έχουμε.

2002 Εκκίνηση Αθήνα...διανυκτέρευση Φλώρινα...Τερματισμός Αθήνα.

2003 Εκκίνηση Αθήνα...διανυκτέρευση Αγ.Αθανάσιο (Θεσ/νίκη) Τερματισμό (για τους βόρειους) Λειβαδιά, (για τους Νότιους Αθήνα)

2004 Εκκίνηση Αθήνα...διανυκτέρευση Καρπενήσι... Τερματισμό Αθήνα (σε αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί το είχα κάνει μόνος μου δύο μέρες μετά)

2005 Εκκίνηση Αθήνα...διανυκτέρευση Καλαμπάκα... Τερματισμό Μέγαρα.

2006 Εκκίνηση Χαλκίδα...διανυκτέρευση Χαλκιδική... Τερματισμό Χαλκίδα.

2007 Εκκίνηση Πλαταμώνας...διανυκτέρευση Κομοτηνή... Τερματισμός Πλαταμώνας.

2008 Εκκίνηση Πάχη Μεγάρων... διανυκτέρευση Πάργα... Τερματισμός Πάχη Μεγάρων.

2009 Εκκίνηση Αθήνα...διανυκτέρευση Αρχαία Ολυμπία...Τερματισμός Αθήνα.

2010 Εκκίνηση Ηράκλειο Κρήτης...διανυκτέρευση Αγ.Μαρίνα Χανίων... Τερματισμός Ηράκλειο Κρήτης.

2011 Εκκίνηση Καρπενήσι...διανυκτέρευση Ιωάννινα... Τερματισμός Καμένα Βούρλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου ετυχε το απροοπτο και φετος δεν.... :unsure: :(

Έλα ρε Παναή!!! Φέτο που λέγαμε να κάνουμε ομάδα!?!? Κρίμα ρε γμτ... (όχι ότι εγώ είμαι σίγουρος αλλά ακόμα ελπίζω. Τα είπαμε εξάλλου! Α.... η ρατσί μαμάει κανονικά! Εύγε!!! )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε πανο; και σε ειχα απο τους επικρατεστερους. καλα μην νομιζεις και γω το παλευω μπας και.....

ο νικος; τι λεει;

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Nικος (προς το παρον) θα ερθει.

Και εγω μεχρι προσφατα το ειχα σιγουρακι, αλλα υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο ή καλυτερα χωρις το νοικαρη :wallbash:

Καλοπιοτη να ειναι Αλεξ και το νου σου οχι μηχανη μετα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχουμε και λέμε 1600χλμ το 36ωρο +1000χλμ πάνε έλα +κόστος συμμετοχής έστω 180 ευρώ έχουμε

υπολογισμένα με κατανάλωση 6λιτρα/100χλμ και μεσο όρο βενζινης 1,8

2800*0,06*1,8= 280 ευρώ βενζίνες

180 συμμετοχή

σύνολο 460 Ευρώ χωρίς έξοδα έστω που είναι μικρά φαγητού καμιά 40ευρώ να πω και αν κάποιος επιλέξει να μην γυρίσει κυριακή βράδυ κατευθειαν αλλά να μείνει αθήνα τότε αυξάνεται και άλλο το κόστος.

Ας μάθουμε λεπτομέρειες και βλέπουμε πάντως...

Τα 180 της συμμετοχης τι ακριβως καλυπτουν ? Μου φενονται παρα πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω τόσο ήταν η συμμετοχή πέρσι φέτος μπορεί να είναι λιγότερα δεν ξέρω, υπάρχουν οι παλαιότεροι και ειδικότεροι εγώ ακόμα σκέφτομαι να το κάνω θα δείξει και το οικονομικό πως θα πάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...