Jump to content
ALX™

36ωρο εν μέσω κρίσης. (15ο οδοιπορικό αντοχής)

Recommended Posts

θυμάμαι ένα από τα πρώτα Τ- ΜΑΧ τα κίτρινα που είχε έρθει, το 2002 ή 2003 και το εβγαλε αέρας το ΣΚ....

Μαζί με τα χιλιάρια....

2002 ήταν και πήγαινε παρέα με κάτι GS 1100 + 1150 (τον θυμάμαι στον πίσω Μπράλο στο γυρισμό που ήταν γεμάτος λακκούβες νυχτιάτικα πως προσπαθούσε να τις αποφύγει!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επιτέλους! Εκδρομείς μαζευτείτε!!!!!!!

Το γεγονός της χρονιάς! Μάθαμε? ΘΑ γίνει? Δεν θα γίνει (μεγάλο)?

ΠοιΑ η διεύθυσνή του? Πόσα ανηφορικά θα έχει? Τι ΤΙΜΗ θα έχει?

Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι! Εχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη................... γιαυτή τη γιορτή του μοτοσυκλετισμού. Άκουσα πως φέτο θα το ονομάσουν "Σιμοτσέλια" και θα ανέβει τρεις φορές το χωριό "Σίμος" .... για αγνώσοτυς λόγους. Στο τέλος της διαδρομής θάχει δωρεάν ΑΒΣ τεστ φρένου........ και επί πληρωμή τεστ τράκτιον κοντρολ σε λαχανί ντουκάτι...... Οποιος καταφέρει να μην πέσει θα χριστεί αρχηγός.

:idea:

(χιούμορ κάνω έτσι.....αλλά Γενάρης, Φλεβάρης, Απρίλης, Μάρτης, Μάης -ίσως- .....ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ΅Σ ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν κάποιος απο τους παλιούς που έχει ξαναπάει μπορεί ας μας κάνει μια λίστα με το τί "πρέπει" να έχει κάποιος μαζί του για την συμμετοχή απο πράγματα (για εγκυκλωπαιδικούς λόγους κυρίως!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν κάποιος απο τους παλιούς που έχει ξαναπάει μπορεί ας μας κάνει μια λίστα με το τί "πρέπει" να έχει κάποιος μαζί του για την συμμετοχή απο πράγματα (για εγκυκλωπαιδικούς λόγους κυρίως!)

http://www.mybike.gr/topic/3492-36%CF%89%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89/ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ Αλεξ! το μικρόβιο υπάρχει οπότε λέω να αρχήσω την προετοιμασία μήπως και καταφέρω να συμμετέχω και εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον! όταν τους ανέφερα στην δουλειά για το 36ωρο και ότι θελω να πάω έστω και αν βάλω διαφημιστικό πάνω στην μότο της δουλειάς για να μου δώσουν 1-2 μέρες άδεια με κοίταζαν σαν εξωγήινο αλλά τέσπα...για φέτος αδύνατο αλλά τα όνειρα γιαυτό υπάρχουν για να τα κυνηγάμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως και εγώ περιμένω με ανυπομονησία, περισσότερες λεπτομέρειες που θα γίνει βασικά για να αποφασίσω εάν θα συμμετέχω, πράγμα το οποίο το θέλω πάρα πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 36ωρα ή πας ή δεν πας! Δεν νομίζω πως παίζει ιδιαίτερα ρόλο η διαδρομή, μετά την αναγκαστική χαλαρότητα της Κρήτης, το φετινό θα είναι σαν το περσινό, βαρβάτο! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...χοντρά χοντρά, βάλε βενζίνες για 2000 χιλ. μαζί με (λίγα) διόδια, η συμετοχή και κάτι να (ελαφρύ) φάς, κατι να πιεις δύο μέρες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παραπάνω είναι τα έξοδα του διημέρου, το μηχανάκι σου επίσης πρέπει να είναι άριστο! Αναλώσιμα (τακάκια, λάστιχα, αλυσίδες γρανάζια) στην μέση της ζωής τους μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

400+ και η μηχανή έτοιμη απ' όλες τις απόψεις. (λάστιχα-σέρβις-φρένα-αλυσογράναζα κτλ)

Αξία εμπειρίας... ανεκτίμητη. :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα πολλα λεφτα για μια βολτα.Οσο σκληροπυρηνικη και να ειναι.

Εαν θες 450 ευρω για τα εξοδα και 2000 χιλιομετρα που θα σε φερουν πιο κοντα στο επομενο σερβις και στο νεο σου ζευγαρι λαστιχα.

Ισως ειναι σαν γιορτη για σενα αλλα να σκεφτεις μηπως σου κοβει το εξωτερικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια διευκρίνηση γιατί κακώς δεν το ανέφερα. Τα χρήματα που έγραψα, αφορούν μεγάλες μοτοσυκλέτες up to 1000cc με σβέλτη οδήγηση. Με μικρότερες είναι σαφέστατα μικρότερο το κόστος στα καύσιμα, (έως πολύ μικρότερο)

Το εξωτερικό είναι κι αυτό ένας τρελός πόθος, αλλά θέλω περισσότερα λεφτά για να το κάνω. Οπότε, αφού δεν έχω να τα δώσω (και ξέρω ότι δεν θα μπορώ), πηγαίνω στο 36ωρο που μου αρέσει, μην χάσω κι αυτό δηλαδή!

Όσο για τα περί σέρβις και αναλώσιμα, ότι βόλτα και να έκανες, θα ερχόταν και πάλι πιο κοντά αυτά. Αντί για μία θα έκανες 2 ή 3 των λιγότερων χιλιομέτρων.

ΥΓ: Και παρόλο που το συζητάω και το περιμένω, φέτος δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα είμαι έτοιμος να πάω (οικονομικά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ: Και παρόλο που το συζητάω και το περιμένω, φέτος δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα είμαι έτοιμος να πάω (οικονομικά)

Kαι δεν είσαι ο μόνος για φέτος :(

Με φίλους που το συζήταγα,για όλους σχεδόν μπαίνει το οικονομικό μπροστά σαν τοίχος!

Μακάρι να τα καταφέρετε γιατί μετά θα πέσει μεγάλη ξενέρα.Γ@μω τον γαπ και τους αλήτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλεξ θα πώ κάτι και ελπίζω να μήν το πάρει κανείς στραβά γιατί πραγματικά το νιώθω με όλη μου την καλή διάθεση. Δεν γνωριζόμαστε απο κοντά αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τί σημαίνει για σένα να πάς και να συμμετέχεις στο 36άωρο.

Προσωπικά για φέτος απλά θα το ονειρεύομαι και θα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να προετοιμαστώ για ίσως το επόμενο( αν υπάρχουμε και είμαστε καλά ώς τότε.)

Αφού λοιπόν δεν θα πάω μπορώ να χαρώ με το να πάει κάποιος άλλος απο δώ μέσα που το πιστεύει και το γουστάρει πολύ.

Δεν βγάζω πολλά 700 το μήνα και αυτά μαύρα αλλά μπορώ να κόψω μια βόλτα ή ένα χαζό έξοδο και να κρατήσω 20 ευρώ στην άκρη, 20 εγώ 5-10 ένας άλλος φίλος άμα μαζευτούμε μερικοί νοματαίοι μπορούμε να μαζέψουμε ένα ποσό (φυσικά όχι όλο της συμμετοχής) αλλά ένα ποσό που θα σε έφερνε πιο κοντά στην συμμετοχή. βάζεις και έσυ όσα μπορέσεις να μαζέψεις και στο τέλος μοιραζόμαστε όλοι την χαρά με μερικές φώτο απο το 36ωρο και ένα χαμόγελο που έχει αξία ανεκτίμητη.

για μένα αυτό είναι αλληλεγγύη ή τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω. 1000 δεν έχω για να συμμετέχω αλλά και τα 20 δεν θα μου λείψουν.

αν ψηθείτε πρώτος εγώ είμαι μέσα για κάτι τέτοιο..

πάρτε το ώς συμμετοχή "My Bike team"...!

μπορεί να μας γονατίζουν αλλά την ψυχή μας δεν μπορούν να μας την πάρουν,ούτε την ανθρωπιά ούτε το να κάνουμε όνειρα..

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To κόστος δεν μπορεί να μειωθεί από τα χιλιόμετρα (=βενζίνες) γιατί τότε δεν θα είναι 36ωρο! Μπορεί να μειωθεί μόνο από τις διαμονές (ή διαμονή αν είναι μία μέρα όπως παλιότερα) και από το φαγητό. Τα οποία φυσικά ποσά δεν θα έχουν και τις τραγικές διαφορές αν πας σε πιο φθηνά ξενοδοχεία με χειρότερο φαγητό. Άντε να πας κάνα 20άρι 30άρι κάτω. Σιγά τα ωά δηλαδή. Οι βενζίνες είναι το μεγάλο έξοδο, αλλά αυτό δεν αλλάζει και δεν θα ήθελε και κανένας να αλλάξει. Όποιος είναι να πάει θα πάει. Δεν θα κολλήσει στα 20-30€. Για να μην πάει θα πρέπει να του λείπουν πολλά.

Αντε παλι τα ιδιααααα....ααααααχαχαχαχχαχαχαχαχα.....ρε, τι 20 και 30 ευρω;; Καποτε η συμμετοχη ηταν 100 και 120 ευρω, τα τελευταια

χρονια εχουν εκτοξευτει στα 180 και 200;;; αν δε κανω λαθος;;; Αν λοιπον βγει μια συμμετοχη το πολυ στα 120 ευρω εχεις για πλακα ενα 60αρι

στην τσεπη, οπου ειτε το θελουμε ειτε οχι στις μερες μας ειναι λεφτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα είναι η πρώτη μου φορά που θα συμμετέχω αν τα καταφέρω τελικά, ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου όμως οτι θα περιμένω την διαδρομή και αυτό καθαρά για λόγους οικονομικούς, άλλο είναι π.χ η εκκίνηση να είναι από Αθήνα(που για τους Αθηναίους βέβαια θα είναι ότι πιο οικονομικό) και ο τερματισμός εκεί οπότε αμέσως αμέσως θελω 3 διανυκτερεύσεις το ελάχιστο και 1000χλμ επιπλέον πάνε έλα και άλλο είναι να είναι κάπου στην μέση εκκίνηση+τερματισμός, βόλος, καρδίτσα ώστε να μπορέσω την κυριακή να γυρίσω κατευθείαν και να γλιτώσω μια διανυκτέρευση,. Και όπως λέει και ο θάνος τα 60 ευρώ είναι λεφτά πλέον και σημαντικά, πόσο μάλλον για μένα που σε περίπτωση που γίνει αθήνα εκκίνηση +τερματισμός είναι τουλάχιστον καμιά 100 ευρώ μόνο οι βενζίνες πάνε έλα για εμένα. Οπότε θα είναι καλό κάπως να συμπιέσουν και το κόστος της συμμετοχής άλλο 120 και άλλο 180. Αλλά όπου και να γίνει εύχομαι να το ευχαριστηθούν όσοι συμμετέχουν και μακάρι να συμμετέχω και εγώ.

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εξωτερικό είναι κι αυτό ένας τρελός πόθος, αλλά θέλω περισσότερα λεφτά για να το κάνω.

Το ξερεις οτι οσα χρονια και αν περασουν δε θα συμφωνησω σε αυτο που λες ποτε!... και ΠΑΝΤΑ θα σε σπρωχνω για το εξω, ρε συ, λες

και δε τα λεμε ρε γμτ, εγω δε πηγα 5 μερουλες εξω;;;; χαλασα 600ευρω! Ολα τα εξοδα σε αυτα τα λεφτα ετσι, μοτοσυκλετα, καραβια, υπνος,

φαγητο, βενζινες. Τι ειναι δηλ καλυτερο;;; το εξω η το 36ωρο που το εχεις κανει απειρες φορες;;;; Εγω πιστευω οτι τελικα το εξω δεν ειναι ποθος

οπως λες, επιθυμια ισως να ειναι, ποθος οχι! αν πραγματικα θα ηταν ποθος θα αφηνες εστω ενα 36ωρο για να πας εστω και 4-5 μερες εξω...

εγω τουλαχιστον ετσι εκανα...smile.png Και ξερεις κατι;;;; οσο υπεροχο ηταν το 36ωρο και εμπειρια ζωης αλλο τοσο υπεροχο και εμπειρια ζωης ηταν και το εξω...

δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις εξω και να πεις μλκια που φετος δε πηγα 36ωρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλεξ θα πώ κάτι και ελπίζω να μήν το πάρει κανείς στραβά γιατί πραγματικά το νιώθω με όλη μου την καλή διάθεση. Δεν γνωριζόμαστε απο κοντά αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τί σημαίνει για σένα να πάς και να συμμετέχεις στο 36άωρο.

Προσωπικά για φέτος απλά θα το ονειρεύομαι και θα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να προετοιμαστώ για ίσως το επόμενο( αν υπάρχουμε και είμαστε καλά ώς τότε.)

Αφού λοιπόν δεν θα πάω μπορώ να χαρώ με το να πάει κάποιος άλλος απο δώ μέσα που το πιστεύει και το γουστάρει πολύ.

Δεν βγάζω πολλά 700 το μήνα και αυτά μαύρα αλλά μπορώ να κόψω μια βόλτα ή ένα χαζό έξοδο και να κρατήσω 20 ευρώ στην άκρη, 20 εγώ 5-10 ένας άλλος φίλος άμα μαζευτούμε μερικοί νοματαίοι μπορούμε να μαζέψουμε ένα ποσό (φυσικά όχι όλο της συμμετοχής) αλλά ένα ποσό που θα σε έφερνε πιο κοντά στην συμμετοχή. βάζεις και έσυ όσα μπορέσεις να μαζέψεις και στο τέλος μοιραζόμαστε όλοι την χαρά με μερικές φώτο απο το 36ωρο και ένα χαμόγελο που έχει αξία ανεκτίμητη.

για μένα αυτό είναι αλληλεγγύη ή τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω. 1000 δεν έχω για να συμμετέχω αλλά και τα 20 δεν θα μου λείψουν.

αν ψηθείτε πρώτος εγώ είμαι μέσα για κάτι τέτοιο..

πάρτε το ώς συμμετοχή "My Bike team"...!

μπορεί να μας γονατίζουν αλλά την ψυχή μας δεν μπορούν να μας την πάρουν,ούτε την ανθρωπιά ούτε το να κάνουμε όνειρα..

Ευχαρίστως ναι... αλλά όχι! (που έλεγε και ο Κωσταντάρας) :D . Με τιμά αυτό που είπες και πρότεινες, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ φίλε μου γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ακόμα και τα 5€ τα σκεφτόμαστε. Να ήταν κάποια μεγάλη ανάγκη...ναι... αλλά για μια βόλτα, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Αν μπορέσω θα πάω... αν δεν μπορέσω... δεν θα πάω (όσο κι αν στεναχωρηθώ)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ ξέρεις καλύτερα απο όλους τί και πώς. αλλά 36ωρο "οδοιπορικό" λέγεται και οδοιπορικό με συνοδοιπόρους βγαίνει καλύτερα και συνοδοιπόροι είμαστε όλοι εδώ μεσα στην ίδια τρέλα. προσωπικά προτιμώ να διαβάσω ένα σεντόνι σου με το πόσο όμορφα πέρασες παρά ένα σεντόνι σου με προβληματισμούς. καλύτερα να έχουμε χαρές να μοιραζόμαστε παρά στεναχώριες.

καταλαβαίνω ότι υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες στην μέση όπως προσωπική υπερηφάνεια αλλά εδώ δεν μιλάμε για ελεημοσύνη αλλα για να στηρίξουμε εναν "φίλο" να κάνει το όνειρο του. και μερικούς απο σας σας νιώθω έτσι και ας μήν βρεθήκαμε ποτέ απο κοντά έχουμε περάσει όμως πολλές ώρες διαβάζοντας ό ένας τον άλλον.

έχω βιώσει την αλληλεγγύη απο τον κολλητό μου στο να κάνω το όνειρο μου πράξη και ξέρω πως είναι. είχε στην άκρη κάτι κομμάτια χαρτί με μελανι πανω (χρήματα τα λένε μερικοί) και μου λέει πάμε ρε μαν να την πάρουμε την μότο αφου την γουστάρεις και μαζί θα χαιρόμαστε.

Σου εύχομαι να μπορέσεις να πάς αλλά αν στραβώσει κάτι και αλλάξεις γνώμη μην διστάσεις, εγώ είπα κάτι και τον λόγο μου τον κρατάω. μέσα απο τις δικές σας συμμετοχές συμμετέχουν και όσοι δεν μπορούνε εκ των πραγμάτων να πάνε.

και ας μήν κολλάμε στα ρημάδια τα λεφτά κάποτε ο κόσμος κολλούσε ότι είχε ο καθένας και περνούσαν όμορφα, τώρα έχουμε κλειστεί όλοι στα καβούκια μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To κόστος δεν μπορεί να μειωθεί από τα χιλιόμετρα (=βενζίνες) γιατί τότε δεν θα είναι 36ωρο! ...............................

Αντε παλι τα ιδιααααα....ααααααχαχαχαχχαχαχαχαχα.....

ΩΩΩΧΧΧΧ οχι παλι.......

Round 76546579619......FIGHT...

Αν αρχισετε παλι τα περσινα θα σας μπαναρω μα το θεο :rotfl:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παει εξω 3 φορες ( Ευρωπη κυριως) τις καλες εποχες, δεν μου λεει κατι να ξανα παω Ευρωπη μιας και μου φαινονται ολα ιδια πλεον, ισως να ξαναπηγαινα Ανατολικη Ευρωπη(?).

Αλλα με το 36ωρο εχω δει την Ελλαδα οπως δεν θα την εβλεπα οσες βολτες και αν εκανα, με εχει παει σε απιστευτης ομορφιας γωνιες της χωρας μας συν οτι κανω αυτο που γουσταρω με ανθρωπους που γουσταρω.

Εχω παει και σε 4-5 πανελληνιες, αλλα εκει δεν ενιωσα ποτε κομματι του συνολου, ειμασταν μονο η παρεα μου ολοι οι αλλοι ηταν ξενοι, δεν κοιταζομασταν με το ταλαιπωρημενο χαμογελο και να επικοινωνουμε με τα ματια.

Σκεψεις που γραφτηκαν.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...