Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) αλλα δυστυχως δεν παιρνω απαντησεις...! Τι απαντήσεις να πάρεις φίλε μου? Εσύ έχεις απαντήσει στον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις? Μάθε ότι: Σύνολο 25 μηχανάκια (WR250R και Χ - εντούρο και μοτάρ, δηλαδή) είχαν έρθει στην Ελλάδα το 2008, και μέχρι σήμερα δεν έχουν πουληθεί όλα από την αντιπροσωπεία. Καταλαβαίνεις ότι η πιθανότητα να πετύχεις εδώ μέσα κάτοχο WR250Χ που άλλαξε μπροστινό φτερό είναι ίση με το να πιάσεις το Τζόκερ... Δύο ήμασταν στο mybike κι ο Γιώργης04 έχει εξαφανιστεί Υ.Γ.: Αν ξέρεις καλά αγγλικά, μπορώ να σου πω για ένα καλό αμερικάνικο site Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 μια βοηθεια ζητησα ρε παιδια επειδη δν ειμαι του θεματος και δεν ξερω πολλα πραγματα και το κανατε ολοκληρο θεμα...!!εγω θελψ να σας εμπιστευτω και εσεις μου τι λετε...!!τεσπα ενταξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_9 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν εχεις το μπαγιοκο πας το περνεις(αφου το γουσταρεις) και δε το κουραζουμε μικρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες