n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum! Σκεφτομαι σε κανα μηνα να αγορασω παπι και συγκεκριμένα ένα Yamaha F1z.. Εχω μια μικρη εμπειρια με μηχανακια, δηλαδη εχω οδηγησει αρκετες φορες και δεν ειμαι τελειως πρωταρης, ξερω να το χειριζομαι... Εχω βρει ένα και σε καλη τιμη εχει παει φιλος μου να το τσεκαρει αν ειναι κομπλε και σκεφτομαι να το παρω.. Το θεμα μου ειναι αν ειναι αξιοπιστο σαν μηχανακι, γιατι ειναι διχρονο και τα διχρονα βγαζουν προβληματα, και αν ειναι καλο μηχανακι για να μαθω... Θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει εμπειρια με f1z... Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Ποσα δινεις?διχρονο και τοσο παλιο μοντελο?εγω δεν θα το επαιρνα.ασε που δεν εχει και το τρελο γκαζι παρολο που ειναι διχρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 Ειναι το μηχανακι της φωτογραφιας.... Δινω 600 αλλα εχει κατεβει η τιμη απο 800 αφου εχει κατι γρατζουνιτσες... Το μηχανακι σε 1χλμ εχει πιασει τα 120 και σε ανηφορα με δικαβαλο 95... Ειναι του 99'... Ολα αυτα ειναι τσεκαρισμενα εχει παει φιλος μου και το χει παρει βολτα! Και το μηχανακι ειναι μαμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ποσα mm ειναι? Τα f1 συνθος τα κανουν 54mm. ακυρο τωρα ειδα οτι λες ειναι μανησιο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 ρε φιλε επεισει ειναι διχρονο δεν σημαινει οτι βγαζει προβληματα!και απο οτι γραφεις καλα παει για παλιο μηχανακι !και αν δεν το πολυσκιζανε και ειναι καλο παρτο?δηπλομα εχεις ποσο εισαι?γιατι με το 50αρι το διπλομα δεν καληπτεσε..αφτα απο εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Σε λιγους μηνες θα ειμαι 16! Και θα βγαλω διπλομα για 50αρι για να ειμαι λιγο ποιο καλυμενος... Το μηχανακι εχει χαρτια, πινακιδα, περασμενα κτεο, τα παντα... Απλα θα υπαρχει διπλομα 50 αντι για 125... Σκεφτομαι να το παρω σε 1 μηνα γιατι ειναι πολυ μπομπα! Και δεν πιστεύω να υπαρχει προβλημα γιατι θα το κυκλοφορω μεσα στην γειτονια μου και θα ειμαι και με κρανος για να ειμαι ποιο κυριλε και να μην δινω στοχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) 600 ευρω για f1 z ειναι πολυ χαμηλη τιμη. ειναι πολυ γρηγορο και δυνατο μηχανακι. οσο για τα προβληματα που λες οτι μηχανακι και να πειραξεις θα σου βγαλει προβληματα και αυτα μην νομιζεις οτι ειναι τεραστια οπως τα ακους " ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ" και βλακειες... απλα ειναι λογικοτατο οταν ενα μηχανακη που ρυθμιστικε για να ειναι ετσι οπως ειναι φτιαγμενο με αυτα τα κυβικα και με τα ολα του και αρχιζει το πειραζει ο καθε καραγιοζης που θεωρειται μαστορας ειναι λογικο να σου βγαζει προβληματα. Αλλα σου ξαναλεω ειναι πολυ μικροπροβληματα. οσο για τις γρατζουνιτσες δεν ειναι τιποτα αμα ειναι μαμα και ειναι σε καλη κατασταση πηγαινε και τσιβησε το οσο προλαβαινεις ;) δες ενα f1 z απο ενα φιλαρακι μου ;) http://www.car.gr/cl...s/view/2052184/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2012 από τον faithgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Ο κόσμος έχει τρελαθεί.. Καταρχήν το μηχανάκι αξίζει και ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ! Λίγο πιο καλυμένος απο πιά άποψη? Απο τη μπακαλίστικη λογική ότι αν με πιάσουν αστυνόμοι θα έχω κάτι? Άν τρακάρεις ξέρεις πόσο καλυμένος θα είσαι? ΚΑΘΟΛΟΥ! Και επειδή είχα φίλο που έπαθε κι έμαθε σου λέω μην κάνεις τέτοιες χαζομάρες! Πάνε πάρε κανά glx.. Και τα δίχρονα δεν ειναι προβληματικά ρε παιδιά! Αμάν αυτές οι χαζομάρες πιά!(Και δεν το λέω για σένα φίλε, γενικά, το ακούω πολύ γενικά) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Ο κόσμος έχει τρελαθεί.. Καταρχήν το μηχανάκι αξίζει και ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ! Λίγο πιο καλυμένος απο πιά άποψη? Απο τη μπακαλίστικη λογική ότι αν με πιάσουν αστυνόμοι θα έχω κάτι? Άν τρακάρεις ξέρεις πόσο καλυμένος θα είσαι? ΚΑΘΟΛΟΥ! Και επειδή είχα φίλο που έπαθε κι έμαθε σου λέω μην κάνεις τέτοιες χαζομάρες! Πάνε πάρε κανά glx.. Και τα δίχρονα δεν ειναι προβληματικά ρε παιδιά! Αμάν αυτές οι χαζομάρες πιά!(Και δεν το λέω για σένα φίλε, γενικά, το ακούω πολύ γενικά) ειναι τελεια ευκαιρια και αμα δεν το παρει 99% πιθανοτητες να το χασει μετα. φιλε προτινω να το παρεις και να μην το κυκλοφορεις γιατι αμα πεσεις σε ατυχημα πατησεις καμια γρια χωρις να φταις εσυ και σου ζητησει αποζημιωση 200.000 τοτε θα παθεις πλακα. παρτο γιατι ειναι τελεια ευκαιρια και φτιαχνε το εξωτερικα καντο ομορφο και αμα θελεις και εσωτερικα και οταν παρεις το διπλωμα βγαλτο εξω να νιωσεις ;) μην το αφησεις ομως ειναι πολυ καλη ευκαιρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Ειναι το μηχανακι της φωτογραφιας.... Δινω 600 αλλα εχει κατεβει η τιμη απο 800 αφου εχει κατι γρατζουνιτσες... Το μηχανακι σε 1χλμ εχει πιασει τα 120 και σε ανηφορα με δικαβαλο 95... Ειναι του 99'... Ολα αυτα ειναι τσεκαρισμενα εχει παει φιλος μου και το χει παρει βολτα! Και το μηχανακι ειναι μαμα! 1 χιλιομετρο για να πιασει τα 120??? διχρονο??? γιατι μου φενετε παρα πολυ το 1 χιλιομετρο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Ο κόσμος έχει τρελαθεί.. Καταρχήν το μηχανάκι αξίζει και ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ! Λίγο πιο καλυμένος απο πιά άποψη? Απο τη μπακαλίστικη λογική ότι αν με πιάσουν αστυνόμοι θα έχω κάτι? Άν τρακάρεις ξέρεις πόσο καλυμένος θα είσαι? ΚΑΘΟΛΟΥ! Και επειδή είχα φίλο που έπαθε κι έμαθε σου λέω μην κάνεις τέτοιες χαζομάρες! Πάνε πάρε κανά glx.. Και τα δίχρονα δεν ειναι προβληματικά ρε παιδιά! Αμάν αυτές οι χαζομάρες πιά!(Και δεν το λέω για σένα φίλε, γενικά, το ακούω πολύ γενικά) +1000 θα συμφωνήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 +1000 θα συμφωνήσω! αμα δεν το παρει θα χασει την ευκαιρια και κατα 99% να του το παρει αλλος. βρηκε ευκαιρια και πρεπει να το παρει και να το φτιαχνει μεχρι να βγαλει διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ φίλε έλεγα να πάρω 1002 μηχανάκια, ώσπου να πάρω το δίπλωμα, είχα βρεί πόσες ευκαιρίες και δεν πήρα τίποτα, γιατί ήξερα οτι δεν θα κρατιόμουν, θα το οδηγούσα και θα υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος! Τελικά, αφού άλλαξα γνώμη 100 φορές, χαίρομαι που περίμενα να οριμάσω και να δώ οτι το Ζ με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ! Θα μπορούσα να είχα πάρει απο στρογγυλό εώς cbr125... Είπαμε τελικά το Ζ με καλύπτει εμένα.... Να σου πώ οτι προτού το πάρω έκατσα 1-2 μήνες και έλιωσα ττα θέματα με τα 2χρονα, για να είμαι προετοιμασμένος, όχι σαν κι εσένα, που μας λές το κλασσικό, τα δίχρονα=μπελάδες.. Κάτσε να οριμάσεις, να πάρεις το δίπλωμα, προπαντώς, και θα βρεις 50 ευκαιρίες ακόμα.. Πολύ φιλικά.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2012 από τον kost4s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Καλα με φαγατε με τα διχρονα που ειπα πως ειναι προβληματικα, ενταξει... Απλα επειδη εχει βγει η "βρόμα" πως βγαζουν προβληματα το εγραψα και αυτο... Και αυτο που μου λετε για το ατυχημα (αν συμβει) το ξερω οτι δεν με καλυπτει τιποτα... Αλλα ειναι παρα πολυ καλη ευκαιρια το μηχανακι πιστευω και εχω ψηθει ασχημα... Το διπλωμα για τα 50cc δεν θα ειναι λιγο ελαφρυντικο; Γιατι και χαρτια θα εχω και ασφαλεια (στον πατερα μου που ξερω οτι δεν με καλυπτει αλλα θα υπαρχει) και διπλωμα, απλα για μικροτερα κυβικα... Αν πετυχω κανεναν καλο μπορει και να μην μου κανει τιποτα... Αλλα να ξερετε θα το χω μεσα στην γειτονια μου και θα το κυκλοφορω λιγο... Και δεν κανουν πολλες βολτες ΔΙΑΣ κλμ εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Το θέμα δεν είναι να σε γράψει ή όχι ΔΙΑΣ, το θέμα είναι ότι αν κάνεις κανά ατύχημα, δεν σε σώζει ούτε όλη η ομάδα ΔΙΑΣ.. Θα πρέπει να πληρώσεις απο την τσέπη σου πολλάαααααα λεφτά... Δεν αξίζει μιας και είναι και το 1ο σου μηχανάκι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 οσα χαρτια και να εχεις σε περιπτωση τροχαιου αμα δεν εισαι (κυριος) να εχεις τα παντα σωστα τοτε οσα λεφτα και να σου ζητηθουνε απο το ατομο που υποστει το τροχαιο θα πρεπει να τα σκασεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Τα ξερω ολα αυτα εχουν τυχει και σε γνωστο μου κατι τετοια... Αλλα ειναι πολυ ακραια.. Δεν λεω, μπορει να τυχει και δεν με καλυπτει τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Αλλα δεν παύω να πιστεύω πως ειναι καλυτερο ενα μηχανακι 125cc απο ενα 50αρι ειδικα εδω που μενω εγω μεσα στις ανηφορες γιατι δεν θα τραβαει... Μονο μεσα στην γειτονια μου θα το κυκλοφορω ετσι κι αλλιως... Και σε 2 χρονια δεν θα εχω λεφτα για να παρω μεγαλυτερα κυβικα ( αυτο αν παρω 50αρι ).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoos 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 ή κανε αυτο που εκανα εγω.εγω στα 17 ειχα το ΚΧ το 250αρι.ναι μεν δεν καλυπτεσαι απο πουθενα νομικα.αλλα απ την αλλη ποιος μπορει να σε πιασει για να στο πει? τωρα σαν πιο σωστο να κανεις θα σου ελεγα να το παρει το f1.διπλωμα ή οχι ζητημα να υπαρχουν 2-3 ατομα που θελαν ενα 125 πχ στα 16 και περιμεναν τα 18.θα μου πεις ειναι ελαφρυντικο αυτο?καθολου.αλλα οπως το ξερουμε ολοι μας ετσι το ξερει κ η αστυνομια.οποτε με 50αρι διπλωμα+ολα τα χαρτια απ το μηχανακι κομπλε.δυσκολο να εχεις θεμα.το μονο προβλημα σου θα ειναι σε θεμα τρακαρισματος οποτε απλα περιορισε τις μ@λακιες που θα κανεις και λιγη προσοχη παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Nαί φίλε μου, εγώ καί ήθελα στα 16 να πάρω 125, καί μπορούσα.. Αλλά δεν το πήρα.. Φίλε κάνε ότι καταλαβαίνεις, αφού εσύ θα πληρώνεις αμα τρακάρεις όχι εμείς.. Απλά αυτό που λές ότι είναι ακραίο, έτυχε σε φίλο σου, δεν το άκουσες απο κάπου άσχετα, αυτό θα πεί ότι συμβαίνει συχνότερα απόσο νομίζεις.. Τέσπα, δική σου επιλογή, και καλά ξεμπερδέματα αν τυχών την πάθεις σαν τον φίλο σου, κάτι που απεύχομαι(ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Συνονοματε μιτσο αυτα λεω και γω πως δεν προκειται να εχω μπλεξιματα αμα τα εχω ολα τα χαρτια και απλα εχω διπλωμα για λιγοτερα κυβικα... Κωστα αυτος ο γνωστος μου τελοσμαντον γιατι φιλος μου δεν ειναι, το επαθε βραδυ μετα τα μεσανυχτα σε κολοδρομο που ολοι τρεχουν σαν τρελοι, και δεν φοραγε και κρανος.... Στην γειτονια μου ειμαστε πιο ηρεμα και δεν ειμαστε σε φαση να τρεχουν ολοι σαν παλαβοι και οι δρομοι ειναι κομπλε.. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 ν0ρφ παρτο το μηχανακι και φτιαχνε το οπως σου ειπα μεχρι να παρεις το διπλωμα και ολα τα χαρτια... μην το κυκλοφορεις χωρις ασφαλεια θα σε γραψουνε και πανε και οι πινακιδες μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoos 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Nαί φίλε μου, εγώ καί ήθελα στα 16 να πάρω 125, καί μπορούσα.. Αλλά δεν το πήρα.. Φίλε κάνε ότι καταλαβαίνεις, αφού εσύ θα πληρώνεις αμα τρακάρεις όχι εμείς.. Απλά αυτό που λές ότι είναι ακραίο, έτυχε σε φίλο σου, δεν το άκουσες απο κάπου άσχετα, αυτό θα πεί ότι συμβαίνει συχνότερα απόσο νομίζεις.. Τέσπα, δική σου επιλογή, και καλά ξεμπερδέματα αν τυχών την πάθεις σαν τον φίλο σου, κάτι που απεύχομαι(ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ).. μπραβο σου.δεν το λεω καθολου ειρωνικα.αλλα εδω παιζουν και αλλοι παραγωντες.η περιοχη μου εμενα ειναι σαν πιστα απο μονη της.μονο ανηφορες κ στο τελος βουνο+οτι εγω ανεκαθεν ειχα τριψηφιο νουμερο κιλων.οποτε καταλαβαινεις οτι απο 50αρι καλυτερα ποδηλατο.αρα δεν το σκεφτηκα καν ποτε.και απ το να ταλαιπωριεμαι προτημω το παρανομος.στο κατω κατω ολοι καπου την κανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ποδηλατο καλυτερα απτο 50αρι ? λες ε ? καλα εισαι σοβαρος ? επελεξε το παρανομο αμα σε γραψουνε ομως θα πρεπει να γλυψεις πολυ και αμα δεν εχεις τα χαρτακια σου μεσα το παρανομο μηχανακι σου και αντε γεια μετα τα λεφτα που εσκασες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Καλά, οκ.. Παύω να ασχολούμαι, δεν μπορώ άλλο να λέω τα αυτονόητα.. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες