andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Προσφατα αγορασα ενα κινητο με android..Συγκεκριμενα το optimus 2x και τωρα εχω android 2.3.4 Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εχω περασει μερικα mp3 τα οποια στη μουσικη μου τα βγαζει κινεζικα(ακαταλαβιστικα).Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 χμμμμμμμμ οι τίτλοι των τραγουδιών είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες? Πολλές συσκευές και προγράμματα έχουν αυτό το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Θα ρωτησω τον αδερφο μου και θα σου πω οταν ερθει σπιτι.. (ο αδερφος μου ειναι ο νο1 που ασχολειτε με το android στην ελλαδα----> http://www.neo2.gr/w...4%CE%BF-neo2-gr) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 χμμμμμμμμ οι τίτλοι των τραγουδιών είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες? Πολλές συσκευές και προγράμματα έχουν αυτό το θέμα Ναι ανδρεα στα ελληνικα ειναι γραμμενοι..Ομως απο file manager τα διαβαζει μια χαρα. anotherface Ωραια,περιμενω απαντηση απο τον αδερφο σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Γραψε κανα δυο κομματια με greeklish και θα δεις που θα τα διαβαζει. Αλλιως κατεβασε καποιο αλλο music player για android οπως το winamp ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Γραψε κανα δυο κομματια με greeklish και θα δεις που θα τα διαβαζει. Αλλιως κατεβασε καποιο αλλο music player για android οπως το winamp ;) Ειναι αρκετα τα κομματια οποτε δεν ειναι λυση η μετονομασια..Εχω δοκιμασει αλλα music player χωρις αποτελεσμα.Θα δοκιμασω και το winamp να δω τι παιζει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Ειναι σπιτι πριν ερθω εγω και νομιζα πως δεν ηταν εδω.. Το ιδιο μου ειπε.. Φταιει οτι δεν διαβαζει ελληνικα το προγραμα που παιζει μουσικη,οποτε κατεβασε καποιο αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Ειναι σπιτι πριν ερθω εγω και νομιζα πως δεν ηταν εδω.. Το ιδιο μου ειπε.. Φταιει οτι δεν διαβαζει ελληνικα το προγραμα που παιζει μουσικη,οποτε κατεβασε καποιο αλλο.. Αφου ειναι τοσο ψαγμενος με το android,μπορεις να τον ρωτησεις ποιος ειναι ο καλητερος player?? Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Winamp! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Και με το winamp παλι κινεζικα τα διαβαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Iσως τοτε να φταιει η εκδοση του android που εχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Kαλως ηλθες στον κοσμο του Android http://forum.xda-developers.com/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 windows ή linux έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Kαλως ηλθες στον κοσμο του Android http://forum.xda-developers.com/ Ωραιο σιτε..Απο εκει πηρα οδηγιες για root.. windows ή linux έχεις; Στο pc windows..Γιατι?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Αν ήσουν linux, θα έβρισκα ένα λογο, αλλά με windows, δεν! Σε εμένα έπαιζε κομπλε πάντως.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 http://stackoverflow.com/questions/3941523/displaying-greek-characters-in-android Αυτο βοηθα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 http://stackoverflow...ters-in-android Αυτο βοηθα ? Σαν αρχη οχι..Θα το ψαξω λιγο μπας και τα καταφερω..Ευχαριστώ παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Δεν εβγαλα ακρη..Αν εχει καποιος να προτινει κατι αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Άσχετο με το πρόβλημα αλλά δοκίμασε και το acar....γαμώ τα application! καταγράφεις τα πάντα για το μοτοσακό και σου επιστρέφει στατιστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Άσχετο με το πρόβλημα αλλά δοκίμασε και το acar....γαμώ τα application! καταγράφεις τα πάντα για το μοτοσακό και σου επιστρέφει στατιστικά Ωραια εφαρμογη ninja..Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Κατεβασε το media monkey. Ανοιξε τα τραγουδια που θες να περασεις στο κινητο απο το προγραμματακι. Επεξεργασου, τα ID3 Tags (δεξι κλικ, ιδιοτητες απο το προγραμμα) γραφοντας τιτλους κλπ Πατησε αποθηκευση και περασετα στο κινητο. Με αυτο το προγραμμα επεξεργαζομαι ελληνικους τιτλους απο τραγουδια πριν τα περασω σε στικακι για το ηχ/μα του αυτοκινητου η για το κινητο και εμφανιζονται μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατεβασε το media monkey. Ανοιξε τα τραγουδια που θες να περασεις στο κινητο απο το προγραμματακι. Επεξεργασου, τα ID3 Tags (δεξι κλικ, ιδιοτητες απο το προγραμμα) γραφοντας τιτλους κλπ Πατησε αποθηκευση και περασετα στο κινητο. Με αυτο το προγραμμα επεξεργαζομαι ελληνικους τιτλους απο τραγουδια πριν τα περασω σε στικακι για το ηχ/μα του αυτοκινητου η για το κινητο και εμφανιζονται μια χαρα. Ειναι αρκετα τα κομματια που θελουν αλλαγη... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Eνα-ενα. Δυστυχως! (παθων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Προσφατα αγορασα ενα κινητο με android..Συγκεκριμενα το optimus 2x και τωρα εχω android 2.3.4 Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εχω περασει μερικα mp3 τα οποια στη μουσικη μου τα βγαζει κινεζικα(ακαταλαβιστικα).Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?? το 2.3.4 ειναι beta? αν ναι γυρνα το εκει που ηταν! ισως να ειναι προβλημα τις εκδοσης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Δεν ειναι beta... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες