Jump to content
gkourmoul1

Υποδήματα καθημερινής χρήσεως

Recommended Posts

Ρε μάγκες, θέλω να αγοράσω παπούτσι για όλη την ώρα. Κάτι οικονομικό (κάτω από 100Ε) για μια κοντινή διαδρομή ώστε να μην αναγκάζομαι να φοράω συνέχεια τα χειμερινά μποτάκια που έχω. Άσε που τα χειμερινά μπορώ να τα φοράω στην καλύτερη μέχρι Απρίλη. Μετά τι γίνεται? Θα φοράω τα αθλητκά μου?

Κάτι τέτοιο μπορεί να φορεθεί καλοκαίρι ή είναι πολύ ζεστό?

probiker%20shorty%20motoraid.jpg9532.jpg

Μήπως είναι προτιμότερο να πάω στην ακόλουθη λύση λιγότερων κυβικών? Θα βολευτώ καλύτερα?

dai_u-turn_black_motoraid.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω παρει τα πρωτα για την ιδια δουλεια που αναφερεις,με 'χουν βολεψει τελεια κ προστατευουν κιολας.σιγουρα οχι οπως μια μποτα αλλα οκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To σωστο ειναι να φορα μποτες/μποτακια για ολη την χρονια για να εισαι προστατευμενος.

Τωρα γνωμη μου, οταν αρχιζει και καλοκαιριαζει μπορεις να βαλεις απλο καθημερινο παπουτσι αθλητικο.

Σιγουρα τα καθημερινα παπουτσια δε προσφερουν προστασιες αλλα ενταξει.

μπορεις να κοιταξεις και στην colori, εχει παπουτσακια οτι θες αν δεν παρεις απλο αθλητικο παπουτσακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω παρει τα πρωτα για την ιδια δουλεια που αναφερεις,με 'χουν βολεψει τελεια κ προστατευουν κιολας.σιγουρα οχι οπως μια μποτα αλλα οκ...

Το καλοκαίρι φοριούνται άνετα? Στο περπάτημα πως είναι? Ζεσταίνουν? Βολικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα οτι μποτακι κ να βαλεις το καλοκαιρι ενα ιδρωματακι θα το χεις...!!

ειναι ομως αρκετα βολικα κ μπορεις ανετα να περπατησεις οσο γουσταρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως φαίνεται θα τσιμπήσω ένα ζευγάρι μποτάκια probike σαν αυτά που έχεις, και ένα φτηνό ζευγάρι χαμηλά scott για το καλοκαίρι που τα έχω βρει σε προσφορά στα 50 ευρά.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.fc-moto.d...Sport-Shoe-0001 αυτά εχω εγώ για καλοκαιρακι ανοιξη είναι ότι καλύτερο και πολύ όμορφα αλλά για τέτοια εποχή δεν κάνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ για το καλοκαίρι έχω πατέντα........

1. καλτσάκι κόντό

2. μποτάκι adidas tae kwon dow (είναι σκέτο πετσί και τρυπιτό σε κάποια σημεία)

3. επιστραγαλίδα της dainese.

Αλλά και αυτά μόνο σε καμιά βόλτα τα βάζω, και δεν νιώθει από ζέστα. Για κάθε μέρα έχω το all star που δεν μασάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά τα χαμηλά παπούτσια που έχετε βάλει δεν παρέχουν καμία προστασία επιπλέον των απλών παπουτσιών πέρα από τα δάχτυλα ίσως. Αν δεν βάλεις ειδικό μποτάκι τουλάχιστον, που δεν είναι πάντα εφικτό, τότε βάλε ό,τι να 'ναι, το ίδιο κάνει...

Εκτός αν το πάρεις γιατί σου αρέσει.

Εγώ για το καλοκαίρι έχω πατέντα........

1. καλτσάκι κόντό

2. μποτάκι adidas tae kwon dow (είναι σκέτο πετσί και τρυπιτό σε κάποια σημεία)

3. επιστραγαλίδα της dainese.

Έτσι! Μάχιμος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω χαμηλό στο στυλ που προανέφερα διότι έχει λεπτή σόλα και καλή αίσθηση στις αλλαγές αλλά και γενικότερα.

Δεν με βολεύουν τα αθλητικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω αυτά http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=863

είναι πολύ βολικά ,άνετα αλλά είναι για καλοκαίρι έτσι!!!

τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου είχα βρει τα Soubirac.

Eιχαν βολέψει κόσμο.

Δε μπορώ να βρω το θέμα, ψάξτο, αξίζει!

Βρήκα το θέμα που λες. Είναι το "μποτάκια πόλης". Αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού μου μιας και ξεπερνούν τα 100 ευρά....

Εγώ έχω αυτά http://www.coloripos...p?ProductID=863

είναι πολύ βολικά ,άνετα αλλά είναι για καλοκαίρι έτσι!!!

τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Δηλαδή το καλοκαίρι δεν σε ζεσταίνουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tιτανομεγιστοτεράστιε φίλτατε gourm πώς είσαστε ? :grin:

λοιπόν, να κάνω και εγώ τις προτάσεις μου :

1) Βering Jag : Tα έχω, ανετότατα ακόμα και για περπάτημα, προστασία στα δάκτυλα, φτέρνα και αστραγάλους. Οχι, δεν είναι τούμπανα καθώς οι προστασίες που διαθέτουν δεν είναι και πολύ σόϊ σε σχέση με τα...

...TCX X-cube τα οποία έχουν πολύ πιο "γερή" (aka "toumpanon") προστασία στους αστραγάλους/δάχτυλα (αμα τα φορέσεις και τα 2 θα καταλάβεις αδερφέ τι εννοώ).

Τα x-cube τα έχω ερωτευτεί, είναι πιο ψηλά απο τα Bering Jag, είναι βολικά στο περπάτημα και αδιάβροχα - αυτό σημαίνει όμως πως το ποδαράκι σου θα ιδρώσει και πιο πολύ...

Εγώ τα φορώ χειμώνα-καλοκαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα (όσον αφορά την εφίδρωση) , τώρα, your mileage may varry που λένε και οι φίλοι μας οι Αμέρικανζ :grin:

Άποψη μου βέβαια αδερφέ, αλλα το να πάς σε χαμηλό είναι δώρον άδωρο, οι αστράγαλοι είναι συνήθως αυτοί που τραυματίζονται πρώτοι σε ενα ατύχημα, οπότε...

Καλές αγορές για οτι και αν αποφασίσεις :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα το θέμα που λες. Είναι το "μποτάκια πόλης". Αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού μου μιας και ξεπερνούν τα 100 ευρά....

Δηλαδή το καλοκαίρι δεν σε ζεσταίνουν?

όχι,

κάθε άλλο είναι πολύ δροσερά για το καλοκαίρι, τα φορούσα συνέχεια,

δεν κάνουν όμως για χειμώνα,ξυλιάζει το πόδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα, χα. Αυτα εχω κι εγω.

Του τα εδειξα, (απο κοντα) αλλα δεν του εκανα καλη παρουσιαση μαλλον και δεν τα θελει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εμεις καναμε το καθηκον μας κ απαντησαμε αφου μας ρωτησε...τωρα εαν παρει βατραχοπεδηλα δικο του θεμα ..χε,χε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε μάγκες, ευχαριστώ! :_thumbsup:

Αυτές ήταν οι απαντήσεις που ήθελα να ακούσω!

Αρχές τις άλλης βδομάδας θα κάνω τις αγορές μου...που θα περιλαμβάνουν ένα ελαφρύ μποτάκι για όλη την ώρα και ένα χαμηλό για καλοκαίρι....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ τα colori(τα δεύτερα στις φωτό σου) έχω, μια χαρά είναι για βόλτες-κοντινά-ταξιδάκια αλλά εαν εννοείς οτι θέλεις ιούλιο μήνα να πηγαίνεις για καφε στο καφε τις γειτονιάς σου δεν κάνουν. βασικά το μόνο που κάνει γι'αυτη την χρήση είναι οι σαγιονάρες αλλά δεν είναι το θέμα μας.

Οτι και να αγοράσεις από οτι υλικό, αυτά που θεωρώ ακατάλληλα για χρήση μοτό(ακόμη και εαν πρεπει να πεταχτείς για τσιγάρα) είναι τα κοντά παπούτσια (βάλε σταρακια καλύτερα)είναι ευνόητος ο λόγος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω το καλοκαιρι κυκλοφορουσα με χειμερινο μπουφαν και μποτες!!!!

οντοπικ: παρε κοντα μποτακια για εμενα οπως αυτα που εβαλες στην 1η φωτο! να εχεις προστασια οσο γινεται, αλλα και ανεση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις βόλτες θα πάρω τα κοντά μποτάκια. Συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να φοράω αυτές τις μπότες κάθε μέρα στην δουλειά ή στην θάλασσα κλπ. Θέλω και κάτι πιο ελαφρύ και ευκολοφόρετο για όλη την ώρα. Και το ιδανικό για μένα (το καλοκαίρι) είναι ένα παπούτσι όπως της τελευταίας φωτογραφίας. Γιαυτό και θα πάρω και τα δύο, έχοντας φυσικά υπόψιν τους κινδύνους για το τελευταίο...

Υ.Γ. Πάρε κανένα καλοκαιρινό διάτρητο μπουφανάκι με την πρώτη ευκαιρία διότι δεν σε βλέπω να βγάζεις 2ο καλοκαίρι... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις βόλτες θα πάρω τα κοντά μποτάκια. Συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να φοράω αυτές τις μπότες κάθε μέρα στην δουλειά ή στην θάλασσα κλπ. Θέλω και κάτι πιο ελαφρύ και ευκολοφόρετο για όλη την ώρα. Και το ιδανικό για μένα (το καλοκαίρι) είναι ένα παπούτσι όπως της τελευταίας φωτογραφίας. Γιαυτό και θα πάρω και τα δύο, έχοντας φυσικά υπόψιν τους κινδύνους για το τελευταίο...

Υ.Γ. Πάρε κανένα καλοκαιρινό διάτρητο μπουφανάκι με την πρώτη ευκαιρία διότι δεν σε βλέπω να βγάζεις 2ο καλοκαίρι... :tooth:

εγω να το παρω, τα χρηματα ποιος θα τα δωσει!!!!! χαχαχα! οντος δεν παλεύεται η ζεστη με το χειμερινο, αλλα τι να κανω να μην φοραω τιποτα? βαζουμε πλωρη για καλοκαιρινο μπουφαν και ninja 250r αυτο το καλοκαιρι! (αν ζησουμε απο το κρατος, και αν ζησουμε απο τιποτα εξωγήινους φυσικα φενομενα και κλπ 2012 βλεπεις)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα