Alexandros96 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Yamaha TW 125!!! Τσέκαρε το ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Νταξ σχετικό είναι αυτό.....το κρανάκι μου το τσίμπησα 189 ευρώ από αμέρικα ενώ εδώ είχε 460 ευρω μονοχρωμο και είναι κατά πολύ πιο "κράνος" από ένα πχ xr1000 που είχε τότε εδώ 500ευρά και έξω 300+ αυτό θέλω να πω κι εγώ. το HJC FG-15 ειναι ένα αξιόλογο κράνος όπως και να το κάνουμε... Δε χρειάζεται ο καθενας μας ντε και σωνει να πάρει arai-soei για να αισθανεται το κεφαλι του ασφαλές. και το μπουφανακι της κολορι μια χαρα ειναι με σκληρες προστασιες σε αγκωνες ωμους ΚΑΙ πλατη μια χαρα υλικό και κοστιζει τα μισα απο το φτηνοτερο dainesse. Και παλι μεσα του μια χαρα ασφαλης ζεστος και στεγνος αισθανομαι. Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι οτι με λίγο παραπάνω ψάξιμο και χωρίς να είμαστε υπερβολικοι στο να παρουμε τον καλυτερο εξοπλισμο που υπαρχει, εξοικονομούνται καποια λεφτα για μηχανακι σε καλυτερη κατασταση, η ακομα και για λογαριασμους σαυτο τον καιρο που σε κανεναν δεν περισσευουν. και όλα τα παραπάνω τα λέω με το πρίσμα οτι έχουμε με καποιον που τωρα θελει να ξεκινησει με τη μηχανη και μαλιστα με χαμηλου κυβισμου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 pegaso strada/trail? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 pegaso strada/trail? Εμένα πάλι μου αρέσει πιο πολύ το xt660z tenere. Πιο all around μηχανή και καίει λιγότερο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Εμένα πάλι μου αρέσει πιο πολύ το xt660z tenere. Πιο all around μηχανή και καίει λιγότερο... τι λέτε ρε τελειωμένοι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Εμένα πάλι μου αρέσει πιο πολύ το xt660z tenere. Πιο all around μηχανή και καίει λιγότερο... Το 1200 θα την βολέψει καλύτερα πιστεύω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Εγώ λέω να περιμένει λίγο να πάρει την 1250. Αλλάζει μοντέλο όπου να ναι... Αλλιώς μπορεί να πάρει με 3000 μεταχείρω την 1200 που θα πέσει η τιμή της... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλως ηρθες. ΕΙμαι 1.65 και 51 κιλα. Η πρωτη μου μηχανη ηταν Kawasaki ER-6F. Εχει στενη σελα με αποτελεσμα τα ποδια να φτανουν πιο ευκολα στο εδαφος σε σχεση με αλλες μοτοσυκλετες. Εγω εφτανα ισα ισα κατω σε αυτη τη μηχανη αλλα δεν παταγα καλα. Ειναι πολυ βαρια που σημαινει πως αν την παρκαρεις σε μερος περιεργο δε θα μπορεις να την μετακινησεις μονη σου, αλλα εφοσον θα ταξιδευεις με παρεα δε θα εχεις τετοιο θεμα γιατι θα σε βοηθανε αλλοι. Τωρα η μηχανη που εχω ειναι super sport, παλι δεν φτανω κατω καλα, μονο με τις μυτες αλλα δεν το θεωρω προβλημα αυτο για να με αποτρεψει να παρω τη μοτοσυκλετα που θελω. Υ.Γ Οποια μοτοσυκλετα και να παρεις βαρια θα σου φαινεται αλλα με τον καιρο, αν μαθεις πως και που να την παρκαρεις θα μπορεις να τις μετακινησεις ευκολα. Επειδη εισαι νεα στον χωρο, καλο ειναι να ενημερωθεις οτι σε περιπτωση που θα σου πεσει η μοτοσυκλετα, οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη, υπαρχει τροπος να την σηκωσεις -> Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον Soichiro Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Suzuki Van Van 200 Το υψος σελας ειναι στα 700mm(70 ποντους) τελειο για το υψο σου , ενο του Serow 225 στα 810mm οπως περιπου και τον υπολοιπον της κατηγορια και χωματοΒΟΛΤΑ παει και στον δρομο ειναι σταθεροτατο. Και εχτρα παει και σε αμμο(το εχω κανει βολτα στην παραλια του Αλεποχωριου και δεν ηθελα να ξεκαβαλησω).. . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον mm 2 1/2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Mε βαση λοιπον την εμπειρια σου, συν τα φυσικα χαρακτηριστικα σου, τα μαξιμουμ κυβικα που μπορω να προτεινω ειναι τα 250. Η επιλογη μοτοσυκλετας με βαση την εμπειρια ειναι μυθος, κι εμενα μου λεγανε μην παρεις 650 ακομα και δικυλινδρο, σαν πρωτη μοτοσυκλετα γιατι θα δυσκολευτεις κτλ. Μια χαρα την πηρα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Την κρατησα 6 μηνες και μετα πηρα το ss. Αν καποιος εχει μεγαλη επιθυμια για κατι και ενημερωθει και σωστα πανω σε αυτο πιστευω οτι δεν εχει προβλημα στην επιλογη. Αυτο που χρειαζεται περισσοτερο απο ολα, ειναι η εμπειρια στον δρομο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Συμβουλή: Πήγαινε σε ένα μαγαζί και δοκίμασε να καβαλήσεις honda cbf125, μετά το yamaha ybr125 που είναι 1 πόντο πιο χαμηλό στη σέλα και κανένα εντούρο - πχ από αυτά που πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω - πάλι σε 125cc Είναι πιστεύω καλά για πρώτη μοτό και σαν "σχολεία" αλλά και σαν απόδοση για "αρχάριο"... Κάτσε επάνω στο κάθε ένα για τουλάχιστον 5 λεπτά με τα χέρια στο τιμόνι και δες πιο σε καλύπτει πιο πολύ σε άνεση (θέση οδήγησης) και να σε κάνει να νιώθεις ότι "το έχεις"..... ότι μπορείς πχ να το κρατήσεις ενώ τη γέρνεις λίγο δεξιά ή αριστερά ή ακόμα καλύτερα για να ανέβει μια φίλη / ένας φίλος σου χωρίς να πέσει η μηχανή μαζί με εσένα κάτω στη διαδικασία... Τουλάχιστον θα καταλήξεις στο στυλ της μηχανής...... ή το πολύ - πολύ να αγοράσεις επιτόπου μια !!! Μπορείς να πας και σε μεταχειρισμένη 125 αν σκοπεύεις να την κρατήσεις λίγο (μέχρι να εξοικειωθείς) και μετά να την πουλήσεις σχετικά σύντομα και να πάρεις μια 250cc Ή αν θες τα 250cc κατευθείαν μπορείς να πας κατευθείαν σε μεταχειρισμένη, καθώς οι καινούργιες ξεπερνούν το budget σου (πάνε κοντά ή και πάνω από τα 5.000) Αλλά για να καταλήξεις πρέπει πρώτα να τις καβαλήσεις και να τις νιώσεις - οχι απαραίτητα να τις πας βόλτα καθώς και μόνο στο μαγαζί θα δείς διαφορές...... Μετά ξαναρωτάς (αν δεν γυρίσεις σπίτι με μοτό) ποιες από αυτές που θες / σου αρέσουν / σου κάνουν, είναι πιο καλές / γερές / ποιοτικές κ.λ.π. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Θα πρέπει βέβαια να αγοράσει και μια σκάλα για να ανεβοκατεβαίνει στην 875mm ύψους σέλα του..... Εκτός και αν είναι καλή στο άλμα επί κοντώ.... Αν τα πάρει μεταχειρισμένα δεν χάνει χρήματα... αν χανει χρηματα;Για δες ποσο θα πουληθει ενα 250 σημερα και δες με 4000 χιλιαρικα τι μπορεις να παρεις εκει που εχουν πεσει οι τιμες.Οσο για την σκαλα αν το θετεις ετσι θα την χρειαστει και στο 250. Η αποψη μου λοιπον ειναι οχι 250,εκτος αν καποιος εχει παρα πολυ περιορισμενο μπατζετ οποτε παει στην κατηγορια αυτη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 αν χανει χρηματα;Για δες ποσο θα πουληθει ενα 250 σημερα και δες με 4000 χιλιαρικα τι μπορεις να παρεις εκει που εχουν πεσει οι τιμες.Οσο για την σκαλα αν το θετεις ετσι θα την χρειαστει και στο 250. Η αποψη μου λοιπον ειναι οχι 250,εκτος αν καποιος εχει παρα πολυ περιορισμενο μπατζετ οποτε παει στην κατηγορια αυτη. Το θέμα δεν είναι τι μπορείς να αγοράσεις με 4000 χιλιάρικα. Είναι τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Μπορεί στα 4000 να μην υπάρχει κάτι που να χρειάζεται, ενώ με 2000 να κάνει καλύτερα την δουλειά της. Όσον αφορά την σκάλα, δεν θα την χρειαστεί σε 250 street.... Οι μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού (125-250) για κάποιον λόγο υπάρχουν στην αγορά. Για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες. Και την αποκλειστικότητα στις ανάγκες αυτής δεν την έχουν εκείνοι που τις χρησιμοποιούν για ως entry level. Στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών οι οποίοι επενδύουν στις μηχανές αυτές και δεν επιθυμούν για πολλούς λόγους μεσαίου ή μεγάλου κυβισμού. Οπότε, εάν η Isis θέλει μέχρι 250άρι τότε κανείς δεν μπορεί να την πείσει να πάρει 650άρι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Θα συμφωνησω με αρκετους για τα ybr,cbf και vtr ή το wolf!Μια χαρά είναι και αρκετά χαμηλά!Σε εβτούρο και τέτοια τα sherpa,serow,και djebel αν βρείς μια χαρά είναι!Φίλη μου στα μέτρα σου οδηγούσε djebel σαν παπί σχεδόν!την βόλευε απίθανα!τα 3 ψευδοεντουρο παραπανω και τα συμμαζευεις φτηνά και πέρνεις και εξοπλισμό τσίλικο και με τον καιρό πέρνεις τον έρωτα της ζωης σου! Καλή τύχη σε ότι διαλέξεις!ξεκίνα πάντως απο χαμηλά έτσι για λίγο για να δείς τα κόλπα και μετα βουρ στα μεγάλα...αν χρειαστει!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 εγω τη βρηκα τη λυση!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 εγω τη βρηκα τη λυση!!! χααχαχ Μιας και μου το θυμησες, υπαρχουν μποτες για μοτοσυκλετιστριες (με ενισχυσεις). Βεβαια δεν τις συνιστω...αλλα ειναι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Το θέμα δεν είναι τι μπορείς να αγοράσεις με 4000 χιλιάρικα. Είναι τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Μπορεί στα 4000 να μην υπάρχει κάτι που να χρειάζεται, ενώ με 2000 να κάνει καλύτερα την δουλειά της. Όσον αφορά την σκάλα, δεν θα την χρειαστεί σε 250 street.... Οι μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού (125-250) για κάποιον λόγο υπάρχουν στην αγορά. Για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες. Και την αποκλειστικότητα στις ανάγκες αυτής δεν την έχουν εκείνοι που τις χρησιμοποιούν για ως entry level. Στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών οι οποίοι επενδύουν στις μηχανές αυτές και δεν επιθυμούν για πολλούς λόγους μεσαίου ή μεγάλου κυβισμού. Οπότε, εάν η Isis θέλει μέχρι 250άρι τότε κανείς δεν μπορεί να την πείσει να πάρει 650άρι... δεν πειθω κανεναν.Απλα λεω το αυτονόητο πεταμενα λεφτα μετα απο 2-3 μηνες.Το οτι θελει 250 δικαίωμα της τα υπολοιπα ειναι θεωρία της τεχνης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) ............... δεν πειθω κανεναν (Δεν μιλάω για σένα προσωπικά). Απλα λεω το αυτονόητο πεταμενα λεφτα μετα απο 2-3 μηνες (Γιατί είναι πεταμένα λεφτά να πάρει κάποιος πχ cbf 250???? Αυτό πες το σε εκείνους που είναι κάτοχοι τέτοιων μηχανών επί πολλά χρόνια και πίνουν νερό στο όνομά τους.).Το οτι θελει 250 δικαίωμα της τα υπολοιπα ειναι θεωρία της τεχνης (Δεν είναι ο καθένας γεννημένος για 600άρες και 1000άρες μηχανές. Και μην υποτιμάς τα 250αράκια διότι έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των μεγαλύτερων). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Με επεισες εισαι ο νικητης με τις αποψεις σου,σταματαω γιατι τα επιχειρηματα μου δεν αρκουν.Αλλωστε οπως λενε δεν μπορεις να τα βαλεις με εναν......θα σε νικησει ριχνοντας σε στο επιπεδο που αυτος θελει.Καλη σου χρονια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Φιλαράκι μου, με παρεξήγησες νομίζω. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πεταμένα λεφτά τα λίγα κυβικά, και γιατί ντε και καλά να πάρει 600+ μιας και, όπως λες, θα μετανιώσει γρήγορα για την αγορά. Ο,τι σου είπα στο δικαιολόγησα πλήρως. Και μιας και επέμεινες, είπα να το κάνω πιο σαφές με επιχειρήματα. Ίσως κάνω λάθος, ίσως και όχι. Μα τελικά δεν υπάρχει σωστό και λάθος διότι η ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Αν όλοι έπρεπε να παίρναμε 600+ κυβικά, τότε ποιος ο λόγος της ύπαρξης τόσων ενδιάμεσων μοντέλων? Με επεισες εισαι ο νικητης με τις αποψεις σου,σταματαω γιατι τα επιχειρηματα μου δεν αρκουν.Αλλωστε οπως λενε δεν μπορεις να τα βαλεις με εναν......θα σε νικησει ριχνοντας σε στο επιπεδο που αυτος θελει.Καλη σου χρονια. Ελπίζω να είχες στο νου σου κανέναν θετικό χαρακτηρισμό.... Δεν επιθυμώ να σε ρίξω σε κάποιο επίπεδο συγκεκριμένο. Πολιτισμένο διάλογο κάνουμε... Καλή χρονιά και σε σένα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Κλασσικά... Πάει να γίνει συζήτηση και αρχίζετε ρε παλικάρια μου τις virtual αντιπαραθέσεις γι' άλλη μια φορά - γιατί πάντα έτσι ρε 'σεις ? Κρίμα δεν είναι ? Απο 'κεί και πέρα, το topic κατέληξε στο (κλασσικό φαινόμενο και αυτό) "πάρε την μηχανή που σου προτείνω εγώ" - ας πάει το κορίτσι να δοκιμάσει μερικά μηχανάκια σε αντιπροσωπείες/μάντρες κτλπ και ας αποφασίσει η ίδια απο 'κει και πέρα, όλα τα άλλα είναι απλά λόγια, αυτη και μόνο αυτή θα καβαλήσει το μηχανάκι, στην τελικη, απο απόψεις/προτάσεις πήρε αρκετές... Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσικά καθαρά προσωπική μου άποψη (προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Καλή χρονιά να'χουμε μάγκες :) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alpo 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το F650GS είναι κάτι που θα την ικανοποιήσει αρκετά. Ότι και να πάρει για αρχή, ακόμα και skouter, (δες πόσο ψηλό και βαρύ είναι ενα beverly...) θα την δυσκολέψει στην αρχή, μιας και δεν έχει οδηγική εμπειρία. Είναι κρίμα να πάρεις κάτι που από την αρχή ξέρεις ότι θα σε περιορίσει σε κάποια πράγματα. Ένα 250αρι σίγουρα είναι καλό για πρώτο μηχανάκι. Αλλά μέχρι εκεί. Ξέρεις ότι μετά από λίγο θα το αλλάξεις. Το πόσο θα είναι αυτό το "λίγο" είναι σχετικό. Μπορεί να είναι 4-5 μήνες, μπορεί και να είναι 1-2 χρόνια. Και το BMW είναι σχετικά εύκολο μηχανάκι. Δε θα την φοβίσει όπως κάποια άλλα street ή ss που ακούστηκαν ποιο πάνω (χαμηλά μεν, αλλά πολύ ποιο δυνατά). Όσο για τα "ενδιάμεσα" μοντέλα.... ναι, έχεις δίκιο. Κι εγώ απορώ για το λόγο ύπαρξής τους. Υ.Γ. Κι εγώ δεν απέχω και πάρα πολύ από τη φίλη μας σε σωματικά χαρακτηριστικά (65 κιλά και 1.72 ύψος) και η πρώτη μου μηχανή ήταν το XT660X. Δυσκολεύτηκα στην αρχή (αχχχ.. αυτές οι δεξιές στροφές..), αλλά εννοείται ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον alpo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Μου θυμίζει το ανέκδοτο που είναι ο παππούς στην μέση σε μια καρέκλα...γέρνει από δεξία...ΑΑΑΑΑΑΑ ο παππους θα πέσει θα πέσει τρέχουν όλοι και τον στηρίζουν και τον φέρνουν στα ίσα..γέρνει από αριστερά...ΑΑΑΑΑΑΑ ο παππους θα πέσει θα πέσει τρέχουν όλοι και τον στηρίζουν και τον φέρνουν στα ίσα..ε μία δυο τρεις φορές τα παίρνει ο παππους και λέει..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλο λαβαζουτρα ας πω κι εγω τη γνωμη μου το θεμα ειναι η κοπελα να εξυπηρετησει τα δικα της θελω, δυνατοτητες. αυτο θα το κανει πιο πολυ με μια μηχανη ελαφρια, ευκολη, οχι πολυ μεγαλη σε κυβικα, χαμηλη. τετοιες ειναι μηχανες οπως cbf 125, 250, cbr125, ybr125, 250 κλπ και να τη βαρεθει γρηγορα λογω οικονομικης κρισης, βενζινης τα μικρα κυβικα κρατανε σε τιμη μεταπωλησης. οποτε σε μια μηχανη 125 , 250 θα μαθει, κι ισως τη βαρεθει γρηγορα σε μια πιο δυσκολη, ψηλοτερη, πιο πολλα κυβικα κλπ , ισως φοβαται , δυσκολευτει πιο πολυ. αρα εχουμε τις-250 που σιγουρα θα τη βολεψουν σιγουρα και τις πιο μεγαλες που ισως το μετανοιωσει. καλυτερα λοιπον να προτιμησει τα σιγουρα...κι αν αλλαξει γνωμη/μαθει αλλαζει μηχανη. στην τελικη αν θελει να γλυτωσει χρηματα παιρνει και την πρωτη μηχανη μεταχειρισμενη... η σωματικη ακεραιοτητα/ζωη ειναι θεμα σημαντικο...οποτε καλυτερα να μαστε προσεκτικοι στο τι προτεινουμε. το θεμα δε μενει δηλ στη συγκριση μηχανων [και πιθανη λογομαχια ατομων]. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον yamahito 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες