Jump to content
Sign in to follow this  
portleader

Αγορά μηχανής supermotard.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και χρονιά πολλά. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά μεταχειρισμένης μηχανής, Βασικά ενδιαφέρομαι για MOTARD μηχανή, θα ήθελα την γνώμη σας για δυο μηχανές, YAMAHA xt660x και APRILIA DORSODURO 750, Πιο πολύ μου αρέσει η APRILIA. αλά θέλω να μου πείτε για θέμα αξιοπιστίας και τον δυο, για τι ακούω πολλά για την APRILIA ότι δεν είναι αξιόπιστο. Αυτό που με ενδιαφερθεί πιο πολύ ειναι η αξιοπιστία και να μην πηγαίνω στον μάστορα κάθε μέρα. Όσο για την χρήση της πιο πολύ θα είναι για μέσα στην πόλη. Παρακαλώ ο ποιος γνωρίζει καλά αυτές της μηχανές ας με βοηθήσει. Σ' ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά να έχετε. Μάριος κρητη. :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραία χρυσά και άγια τα μοτοσακά που λες αλλά supermotard δεν είναι

Αν είναι για χρήση εντός πόλεως μάλλον θα σου ελεγα το Xt...πιο οικονομικό, αξιόπιστο και γενικά δεν λέει όχι σε τίποτα. Πάντως με τα εντουρολάστιχα θα το χαρείς περισσότερο.

Το ντουρουντούρου είναι άλλου σε σχέση με το Χτ βέβαια.

Γιατί δεν κοιτάς και το aprilia pegasus strada? Χτ είναι βελτιωμένο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χτχ με την μια(λογω τιμης)

δεν το λενε αδικα μεγαλο παπακι,δεν σπαει δεν χαλαει,δεν ζηταει,

το στηνεις ευκολα,νορμαλ γκαζι,νορμαλ φρενα και αλλα πολλα.

Βασικα καντα μια βολτα να τα δεις και τα 2 και μετα θα ξερεις τι θα παρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνω σας, αλλά για το aprilia τι λέτε δεν αξίζει? δεν είναι τόσο αξιόπιστο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αν αξίζει ένα μηχανάκι, εξαρτάται από τα κριτήρια που θεσπίζει ο κάθε ένας από εμάς.

Με τα δικά σου κριτήρια, οικονομία, αξιοπιστία, μετακίνηση στην πόλη, το ΧΤ είναι τέλειο, το ντούρο χάλια...

Εάν έλεγες, θέλω ένα εκρηκτικό μηχανάκι με ωραία μούρη και δυνατο γκάζι όλοι θα σου έλεγαν πάρε το Ιταλογεννές μοτοσακό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως τη θεση σου θα κοιταγα και το strada..θα παθεις πλακα με τον εξοπλισμο και το στησιμο του..και δοκιμασμενο μοτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bλέπω έχει πέσει φροντιστήριο καφετέριας full...! Φίλε η aprilia μια χαρά εταιρία είναι..! Το dorsoduro και ο πήγασος είναι πάρα πολύ καλά και αξιόπιστα μηχανάκια. Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρησιμοποιεί και η ΔΙΑΣ. Το χτ είναι επίσης πολύ καλό μηχανάκι όμως θεωρώ ότι τα aprilia είναι ανώτερα...! Συγκεκριμένα ο πήγασος (μιας και το ξέρω από πρώτο χέρι) έχει ιδιο κινητήρα με xt όμως τα καλούδια το στήσιμο,και η εμφάνιση του υπερτερούν έναντι του Ιάπωνα....

Τροποποιήθηκε από τον saber rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα εχω και τα δυο,τα χρησιμοποιω και τα δυο.

οι λογοι που χρησιμοποιω το xtx ειναι για δουλεια ενω το dorso για την καυλα μου.

δηλαδη παρτα και τα δυο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ο Demis αλλά πούνε το χρήμα και για τα δυο, και το ένα μας φτάνει. Να στε καλά ρε παιδιά που απαντάτε αλλά ακόμα δεν έχω επιλέξει και τα δυο μου αρέσουν πολύ. βεβαία θα θελα πιο πολύ το aprilia αλλά ποτέ δεν είχα aprilia και το φοβάμαι λήγω για την αξιοπιστία του μιας και θα το έχω για καθημερινή χρήση. :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XTX τοτε και εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Δεν υπονοω πως το aprilia ειναι προβληματικο απλα το ΧΤακι ειναι φτοιαγμενο για καθημερινη χρηση και δοκιμασμενο χρονια τωρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το strada για μεσα στην πολη ειναι λουκουμακι!φρενα στησιμο και καλουδια πολυ καλυτερα απο το χτ.δεν μασαει πουθενα και αν ασχοληθεις μαζι του στα 3 σημεια που υποφερει εισαι αρχοντας,και το βασικο για μενα η πρακτικοτητα του μ το ντουλαπακι στο ντεποζιτο και χωρο κατω απο την σελλα που δεν εχει κανενα αλλο.αυτα.!!

Τροποποιήθηκε από τον gregstrada660

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι ωραίο το strada αλά μου αρέσουν πιο πολύ σε motard στιλ μηχανές.. αλά πια σημεία πρέπει να προσεχείς στο strada έτσι για να ξερό γιατί ποτέ δεν ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να θέλω να το πάρω. Σε ευχαριστώ πάντως gregstrada να σε καλά και καλή χρονιά να έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι ωραίο το strada αλά μου αρέσουν πιο πολύ σε motard στιλ μηχανές.. αλά πια σημεία πρέπει να προσεχείς στο strada έτσι για να ξερό γιατί ποτέ δεν ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να θέλω να το πάρω. Σε ευχαριστώ πάντως gregstrada να σε καλά και καλή χρονιά να έχεις.

τρομπα βενζινης τσεκαρε,κεντρικο διακοπτη και στεγανοτητα στο κοντερ..κατα τ αλλα αν τα φτιαξεις αυτα δεν εχει ανανγκη απο τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

smc 690

γκαζια ελαφρυ πανεμορφο μονοκυλινδρο

τι αλλο θελεις;

200ριζει, ειχα shiver μετα τα 140 φτερο στον ανεμο, για μοταρντ βαρυ ηταν, οποτε; παρε το smc

το shiver ποτε δε το πηγα πανω απο 202.. για πιο λογο να παρεις δυκιλινδρο εφοσον οι επιδοσεις δεν ειναι τεραστια διαφορα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας για το ΧΤ σκέψου λίγο να δεις και το ΧΤR αντί του ΧΤΧ.

Σαν στήσιμο διαφορές δεν έχουν (είναι λίγο βάρκα το ΧΤακι με τις μαμά αναρτίσεις αν αποφασίσεις να το πας τάπα σε στροφιλίκι είτε με στριτάδικο είτε με εντουράδικο λάστιχο).

Αλλα΄το R θα σε πάει εκεί που το Χ θα κολλώσει! Πχ αν έχεις σκοπό να πας σε καμμιά ερημική παραλία που για να φτασεις πρεπει να περάσεις το κατσάβραχο κτλ κτλ. Είναι πιο πρακτικό.

Είχα sm και αν ξαναέπαιρνα (γιατί τα γουστάρω με 1000) θα φρόντιζα να έχω και ένα ζευγάρι ζαντολάστιχα χωμάτινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαβαζουτρα αν ειναι να πας σε ερημικη παραλια για το σκοπο που φανταζομαι..πηγαινε με το αμαξι :mB_kalo_e:

portleaderτο ντορσοντουρο λογω του συστηματος ελεγχου γκαζιου

θα δυσκολευτει σε σουζες κλπ αλλα απο την αλλη θα σου διορθωνει τυχον λαθη στην οδηγηση /γκαζι.

το χτ ειναι πιο φτηνο και νομιζω και πιο σκυλι.

το ντορσοντουρο πανεμορφο, πιο πολλα κυβικα κλπ.

τωρα οσο αφορα την αξιοπιστια της απριλια ο καθενας θα σου πει αλλα...οποτε...

υπαρχουν και τα απριλια πηγασο στραντα[στρητ -μοταρντ]

τρεηλ[ον οφ]

φακτορυ[το πραγματικο μοταρντ απο τους πηγασους...σε στησιμο]

απο εκει και περα αν κοιτας κι αλλα μοταρντ υπαρχουν και drz, fmx, μτ3, δουκες κλπ κλπ

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι να πας σε ερημικη παραλια για το σκοπο που φανταζομαι..πηγαινε με το αμαξι :mB_kalo_e:

Είμαι χίπης γουστάρω μοτοσακό! χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

Οι ερημικές ειναι οι καλές ρεεεεεεεεεεεεε στις άλλες πας απλά από αναγκη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ ρε παικταραδες μπράβο σας για τι βοήθεια. απλώς εδώ στην κρητη είναι πολύ λίγα aprilia dorsoduro για αυτό ρωτάω πιο πολύ για την αξιοπιστία του επειδή δεν ξερό τίποτα για αυτή την μηχανή μονό μια φορά την έχω δει από κοντά και ξετρελάθηκα, πολύ όμορφη είναι η παντερμη... το χτ λίγο πολύ το ξερό αλά το άλλο είναι τέρας μπροστά του. για αυτό θέλω να μάθω πιο πολλά για το dorsoduro... ευχαριστώ πολύ παιδιά και χρονιά πολλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η κρητη δεν ειναι για να να τρεχεις...μικρο οριο ταχυτητας, επικινδυνοι δρομοι, ενα ρευμα κυκλοφοριας στην εθνικη οδο με μιση λ.ε.α, επικινδυνοι οδηγοι κλπ

ισως χρειαστει να το πας και σε κανα χωραφι...οποτε καλυτερο θα ταν ισως να προτιμουσες μια μηχανη μοταρντ με λιγοτερα κυβικα

απο το ντορσοντουρο πχ xtx , drz.

το ντορσοντουρο ή θα πρεπει να το τρεξεις...[που δε συνισταται για κρητη]

ειτε να το ταλαιπωρησεις...ειναι και πολυ ακριβη κι ωραια μηχανη...και θα το σκεφτεσαι κι ο ιδιος να το ταλαιπωρεις...

[φυσικα αν βρεις κανα μεταχειρισμενο με καλη τιμη...αλλαζει καπως το πραγμα].

ή κατι σε ποιο ον/οφ xtr, πηγασος trail

με δυο λογια...προτιμησε κατι πιο ευχρηστο για την περιοχη/χρηση που θα κανεις και πιο φτηνο απο το ντορσοντουρο .

πανεμορφο ειναι το ντορσοντουρο, συμφωνω...αλλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια σας έχει δίκιο ο yamahito πάμε για χτχ μαλών. Να στε όλοι καλά.. :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα