Jump to content
steven_04

LAST ΒΟΡΕΙΟΚΑΦΕΣ OF THE YEAR

Recommended Posts

Suzuki εχεις.......πως να το κανουμε? :tease:

Παλιοκάγκουρα, αυτές τις μέρες προτείνω οικογενειακή συνάντηση μετά γυναικών (όσοι έχουν), με απώτερο στόχο να τις ρίξουμε στάχτη στα μάτια (βλ. προετοιμάσια εδάφους για το καλοκαίρι). Κανονίστε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχει κανενα μισαωρακι που επεστρεψα.

Χαρηκα που γνωρισα νεες φατσες οπως επισης και τον συναδελφο μου (μετα απο τοσο καιρο πρωτη φορα τα ειπαμε απο κοντα)

Πολυ κρυο στην επιστροφη -2 βαθμους Κελσιου εδειχνε το θερμομετρο. Το δαγκωσα λιγακι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνονόματε τσακ μπαμ γύρισες!

για μένα ήταν επίσημη πρώτη αλλά έλειπε το προεδρείο και δεν πέρασα την διαδικασία οπότε την γλύτωσα γιατί την επόμενη θα είναι η δεύτερη φορά και δεν πιάνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειπα να καψω λιγο βενζινη παραπανω, να τονωσω τα εσοδα του κρατους :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια ηταν σημερα. Μαζευτηκε κοσμος, ηρθαν νεα προσωπα, γνωρηστηκαμε, τα ειπαμε, αλληλοευχηθηκαμε. Καλες γιορτες σε ολους και καλη χρονια να εχουμε (οσο γινεται αυτο). Sorry που δεν μπορεσα να μιλησω με ολους, προσπαθησα οσο γινεται να τα καταφερω. Ελπιζω σε επομενες συναντησεις να μας ξαναερθετε.

για μένα ήταν επίσημη πρώτη αλλά έλειπε το προεδρείο και δεν πέρασα την διαδικασία οπότε την γλύτωσα γιατί την επόμενη θα είναι η δεύτερη φορά και δεν πιάνει!

Τυχερος ησουν. Αν και ο αρχιεπισκοπος ηταν εκει τον πετυχες στις καλες του (και με μισο προεδρειο) και δεν περασες τα τεστ. Αλλα δεν την γλιτωνεις να ξες...

Ειπα να καψω λιγο βενζινη παραπανω, να τονωσω τα εσοδα του κρατους :tooth:

Ααα ρε Πετρο κομμαντο. Φαινεται η ζελατινα του Varadero κανει καλη δουλεια :P Πες τον αδερφο σου να με παρει αυριο ενα τηλεφωνο γιατι δεν απανταει σε μενα...

@Tre χιλια sorry φιλε, τσαμπα σε ξεσηκωσα. Θα μιλησουμε και θα κανονισουμε. Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα.

Καλες γιορτες σε ολους και ετοιμαστητε για την πρωτη βολτα του 2012...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επι τέλους τα κατάφερα και σας γνώρισα και από κοντά. Είστε ωραίοι και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Και καλού κακού ας έχουμε μαζί μας και καμμιά μπύρα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ να πω ένα μεγάλο συγγνώμη. Ήμουν εκεί νωρίτερα από όλους αλλά σήμερα η δουλειά με ξενέρωσε όσο ποτέ άλλοτε...

8 και 15 είχα ήδη φύγει (Είχαμε πάει νωρίτερα με τον Steven) ... Βλέπω ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Και ότι περάσατε καλά. Αυτό έχει σημασία. Και μακάρι στην επόμενη να μην έχω τα τραβήγματα της δουλειάς. Κομματάκι δύσκολο τις Τετάρτες που κάνουμε τη συνάντηση αλλά θα το προσπαθήσω ξανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω περασατε καλα πιτσουνακια μου....Εγω ημουν πτωμα απο τη δουλεια, και βαρεθηκα να ρθω. Τωρα με τις γιορτες τρωμε σκισιμο. Next time λοιπον..

Και καλού κακού ας έχουμε μαζί μας και καμμιά μπύρα !!!

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολόκληρο μαγαζί και είχε ΜΙΑ ( 1 ) μπύρα !!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Κατι ξερω δλδ που δεν το παω το μερος!!! :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρηκα πολύ που γνώρισα "νέα" άτομα και περάσαμε πολύ όμορφα.Εις το επανιδείν. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά

Τροποποιήθηκε από τον nikos9944

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα