Jump to content

Recommended Posts

Πάντα το φρέσκο χρώμα δίνει άλλο αέρα στο μηχανάκι. Respect.

Respect και απο εμενα για το νιντζα.Δες μια το δικο μου

scan10002vv.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το χρωμα ειναι το Μ223 της PPG αν θυμαμαι καλα,θα σου πω απο βδομαδα,που θα εχω το κουτι.Το παπι αφου ετοιμαστηκε μεχρι την τελευταια λεπτομερια το πηγα σε φουρνο,και περαστηκε χρωμα και βερνικι.Ο λογος αυτονοητος.Ελεγχομενες συνθηκες,γρηγορο στεγνωμα,χωρις σκουπιδακια.Το να βαψω μονος μου με τετοιο τρελοκαιρο ηταν ρισκο,ασε που κινδυνευα με εξωση απο τη γυναικα :rolleyes:

Παρε το χρωμα μια κοντινη,αφου σε ενδιαφερει

150320121055.jpg

Δεν φανταζεσαι ικανοποιηση οσο το βλεπω να ξαναγεννιεται :cheers: :cheers: :cheers:

σκεφοτομουν μπλε μεταλικο αλλα ανοιχτο , αλλα τωρα που βλεπω το δικο σου - ειδικα στο φως του ηλιου- αλλαξα γνωμη...

Αντε δεστο να το δουμε να το χαρουμε!

Υ.Γ. Με κοβω γιαυτο το χρωματακι και μενα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kυριακη καναμε λιγη δουλιτσα,και μιας και εκανε καλη μερα βγηκαμε στη βεραντα να μαζεψουμε ηλιο :smoke:

170320121065.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργια σωληνακια,βιδωθηκε στη βαση του και ετοιμο

Μοτερακι επανω,συνδεση ηλεκτρικων,κολαρο φιλτρου,εξατμιση

180320121069.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ανακαλυπτω οτι εχω ξεχασει την κλειδαρια του κρανους :mB_faskelo:

Εξω παλι το τεποζιτο,και φτου κι απ την αρχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώχ φίλε μου, μην το βάζεις κάτω, υπομονή πάμε όμορφα αυτό έχει σημασία και ποιός δεν ξέχασε για να σε κατηγορήσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλαμε και το τιμονι,συδεσαμε και τα ηλεκτρικα,και μειναμε καπου εκει.Μου λειπουν καποια πραγματα,και μαλλον την αλλη εβδομαδα που θα τα παρω, τελειωνει το παπακι και παμε γι αλλα

190320121071.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμάσου Θοδωρή.

Στον επόμενο καφέ των τρελοmyBikers αφού ετοιμαστεί θα του κάνεις επίσημη παρουσίαση !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώχ φίλε μου, μην το βάζεις κάτω, υπομονή πάμε όμορφα αυτό έχει σημασία και ποιός δεν ξέχασε για να σε κατηγορήσει?

Την Κυριακη ειχα παρεουλα και με πιασανε στο δουλεμα.Μια δεν τους αρεσε το χρωμα,μια που ξεχασα την κλειδαρια,μια η ιμιτασιον εξατμιση(θα την αλλαξω).Περασαμε σουπερ.Ευχαριστω το αδερφακι μου για τη βοηθεια του :vv:

:shock::drool::wub:

Μανο λεμε ερωτας.Το εχω σκυλομετανοιωσει που το εδωσα.Αλλα πηρα απογονο του,οποτε...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Αλλα πηρα απογονο του,οποτε...........

Ποιο?

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαίωμα να μιλήσει έχει όποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

Να δουλέψει δε κανένας εκτός αν είναι καλοπροαίρετο και στα πλαίσια των πειραγμάτων μεταξύ μας.

Μην μασάς, προσωπικά μου αρέσουν όλα απλά αν η εξάτμιση είναι ιμιτασιόν ενδεχομένως να αρχίσει να χάνει την λάμψη της γρήγορα σε σχέση με την μαμά.

Τώρα για την κλειδαριά που ξεχάστηκε, σιγά. Ποιός δεν ξεχνάει άλλωστε?

Και στο κάτω κάτω εσύ τα κάνεις δεν φορτώνεσαι και σε κανέναν βρε αδερφέ.

Προχώρα και μην ακούς κανέναν ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμάσου Θοδωρή.

Στον επόμενο καφέ των τρελοmyBikers αφού ετοιμαστεί θα του κάνεις επίσημη παρουσίαση !

Σαββα δεν το βλεπω να κατεβαινει απο ταρατσα γιατι δεν εχω προστατευμενο χωρο να το βαλω.Εισαι καλεσμενος με το Μανο να ερθετε να το δειτε και να τα πουμε οταν τελειωσει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά φίλε, θάρθουμε, θα του φτιάξουμε και πατέντα για να το κλειδώνεις, όλα γίνονται.

Ε Μάνο άκουσες έ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά φίλε, θάρθουμε, θα του φτιάξουμε και πατέντα για να το κλειδώνεις, όλα γίνονται.

Ε Μάνο άκουσες έ ?

Ναι ρε φιλε, να σας γνωρισω απο κοντα,γιατι τις συναντησεις σας λογο υποχρεωσεων ολο τις χανω. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ά θα απογοητευτείς Θοδωρή, παλιόγεροι είμαστε, κουβαλάμε μαζί πιεσόμετρα, ορούς και πάνες ακράτειας (γιατί από το πολύ καλαμπούρι μας φεύγουν) ! :tooth:

Μακάρι φίλε μου να τα καταφέρουμε να βρεθούμε! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτανουμε στο τελος σιγα-σιγα.Σελα,η οποια εχει βρεθει και θελει ταπετσερη,καθρεφτες,σχαρα,αυτοκολλητα,και λαστιχα εχουν μεινει πλεον.240320121085.jpg

240320121078.jpg

240320121084.jpg

240320121079.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουκλι.....να το χαρεις το εργαλειο σου :_thumbsup: και μεγαλη προσοχη απο τους αλαφροχεριδες,σαν ξερολουκουμο θα το βλεπουν (βρες απο τωρα χωρο σταθμευσης και μην εμπιστευεσαι τα λουκετα και τις κλειδωνιες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τελευταιες φωτο θα ειναι με το παπι ολοκληρομενο.Ελπιζω να βρω τα πραγματα συντομα. :rolleyes:

Κουκλι.....να το χαρεις το εργαλειο σου :_thumbsup: και μεγαλη προσοχη απο τους αλαφροχεριδες,σαν ξερολουκουμο θα το βλεπουν (βρες απο τωρα χωρο σταθμευσης και μην εμπιστευεσαι τα λουκετα και τις κλειδωνιες)

Ευχαριστω φιλε :victory: Εχουν γνωση οι φυλακες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημερομηνία παραγωγής από το εργοστάσιο της HONDΑ Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 λέμε.

Ειδική παραγγελία !

Εύγε, καταπληκτικό ! :mB_kalo_e::punk::_thumbsup::thumbsup::clapping2::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα