smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 Βρε? Πως στέλνουν εικόνες? Εε!!!!!! Πολλές μαζί έτσι (είναι καμιά εικοσαριά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 Βρε? Πως στέλνουν εικόνες? Εε!!!!!! Πολλές μαζί έτσι (είναι καμιά εικοσαριά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 ο αέρας δεν ενοχλεί στα 100 ούτε στα γυμνά μηχανάκια θα συνηθίσεις γρήγορα και πλέον θα παραπονιέσαι για τον αέρα μόνο από τα 140 και πάνω δείκτη θερμοκρασίας πολλά μηχανάκια δεν έχουν, αρκεί να έχεις λαμπάκι υπερθέρμανσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 Λαμπάκι έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 αντε φιλε βαλε καμια φωτο να την δουμε και εμεις ...... να την χαρουμε........ γραψε μας και πως ηταν στο ταξιδι ??? απο ανεση ....πιαστικες ??? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 Ρε παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες ρίξετε καμιά βοήθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 Πάτα add reply και κατω απο το πλαισιο του μηνυματος, κάνε Browse στον ΗΥ σου, βρες την φωτο και..."Προσθηκη συνημμενου αρχείου"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 Το κάνω αυτό αλλά το αποτέλεσμα είναι λευκή σελίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 αφου κανεις τα παραπανω πατας "Προσθηκη στο μηνυμα"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2007 Τα άσχημα τώρα Ζελατίνα μικρή ,πάνω από τα 100 ο αέρας ενοχλεί (δεν ξέρω αν φταίει και το κράνος σε αυτό η το ότι είμαι 1,87) Μέχρι τώρα αυτά πρόσεξα αν πέσει τίποτε άλλο στην αντίληψη μου θα το αναφέρω Η ζελατίνα του VERSYS είναι ρυθμιζόμενη. Για ρύθμισε τη πρώτα σε ποιό ψηλή θέση κι αν δεν σου κάνει τότε πάρε την πιο ψηλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2007 σήμερα διαπίστωσα κάτι που με στεναχώρησε πάνω στο μηχανάκι :( με μικρές σχέσεις (1-2-3 μπορεί και 4)από της 2700 ως της 3500 στροφές ακούγεται ένα τρίξιμο προφανώς από τα πλαστικά που συντονίζονται :/ τι λέτε για αυτό θα είναι μόνιμο :o η αργότερα θα σταματήσει η χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 μην τρελενεσαι.....καβα ειναι !!! :D πλακα κανω ...ισως πρεπει να τσεκαρεις τις ενωσεις.....αλλιως πατεντα με λαστιχακια στις βιδες και στις ενωσεις ,το ειχα κανει στο τενερε και ηταν μια χαρα....στο dl το εκανα στην ζελατινα και δεν τριζει καθολου...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 ο αέρας δεν ενοχλεί στα 100 ούτε στα γυμνά μηχανάκια θα συνηθίσεις γρήγορα και πλέον θα παραπονιέσαι για τον αέρα μόνο από τα 140 και πάνω Καλά, μην μιλάς εκ μέρους όλων! Εγώ πάνω από τα 110 περίπου δεν τη παλεύω. Λίγο το κρύο, λίγο ο θόρυβος από το κράνος. Τώρα αν φορέσω ένα δεύτερο μπουφάν από πάνω (το δοκίμασα για μερικά χιλιόμετρα και ήταν μια χαρά ζεστό!) και ωτασπίδες θα έχω να αντιμετωπίσω μόνο τον αέρα που πάει να με ξεριζώσει από τη μηχανή... :/ Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, χτες είδα στο δρόμο ένα Versys για πρώτη φορά. Περίμενα στον Αγ. Παύλο στο φανάρι για να βγω στο περιφερειακό και το βλέπω απέναντι να ερχεται στο φανάρι. Δεν φαίνονταν καλά οι γραμμές του γιατί ήταν μαύρο και κόντευε να νυχτώσει εκείνη την ώρα οπότε δεν κατάλαβα τι είναι και σκέφτηκα "τι σκ@ά είναι αυτό;" Το κατάλαβα μόνο όταν πέρασα από κοντά του. Στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά καλύτερο και ΙΜΟ το πορτοκαλοχάλκινο χρώμα του πάει καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Εμενα παντως μου αρεσει πολυ ... ...στην αρχη μου κακοφανηκε λιγο το μπροστα (λες και απο το GS ειναι καλυτερα..χαχααα!!) αλλα τωρα το συνήθισα και το βλεπω αλλιως ! ....στέκεται ετσι καπως πολυ μαχιμα ...tigerιζει λιγο ετσι μαυρο-μαυρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Πάντως ο κολλητός μου που το πήρε είναι πολύ ικανοποιημένος, το μηχανάκι είναι εκπληκτικό,σίγουρα πολύ οικονομικό (αν και βρίσκεται σε φάση στρωσίματος) και αυτό που του έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι είναι εξαιρετικά ευθύβολο (δεν επηρεάζεται εύκολα απ΄τον αέρα). Το μοτέρ δεν έχει καν σκορτσαρίσματα και ανεβάζει άνετα και γρήγορα, το πλαίσιο πολύ καλό και τα φρένα ΑΓΚΥΡΕΣ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 φιλε καλοταξιδο το kwak. Τα περισσότερα απο αυτα που αναφερεις σε άλλες μηχανες εξαφανιζονται με το στρωσιμο. Στην αρχη μου εκανε και μενα εντυπωση στο βεστρομ (θορυβοι απο αλλαγες, τριξιμο κλπ) αλλα τωρα δεν υπάρχουν (όχι ότι συνηθισα πραγματικά εφυγαν) Για τον αέρα..... ε φταις και συ λίγο. 1,87 είσαι ρε φιλε όχι ο πεντροζα. ζελατινουλα αφτερ μαρκετ η λύση. Μονο μη το κανεις πουλμαν. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismarine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2007 το παρελαβα την τριτη κοινως το στρωνω!! πολυ καλη ροπη χαμηλα για αυτο και το επελεξα! δυνατα φρενα παρολο που δεν εχουν στρωσει ! λιγο σκληρο,παρουσιαζει ενα τριγμο καπου κοντα στα οργανα σε συγκεκριμενες στροφες! λοιπων πριν το παρω εκανα test ride δεν ξερω αν ηταν πηραγμενη η μηχανη που οδηγησα ,εχει απιστευτη δυναμη χαμηλα-μεσαιες τοσο μαληστα που νομησα οτι οδηγουσα μηχανη μεγαλητερου κυβησμου! επισης μου φανηκε ποιο γρηγορο απο το v-strom χωρις παρεξηγηση για αυτους που το εχουν. :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2007 το παρελαβα την τριτη κοινως το στρωνω!! πολυ καλη ροπη χαμηλα για αυτο και το επελεξα! δυνατα φρενα παρολο που δεν εχουν στρωσει ! λιγο σκληρο,παρουσιαζει ενα τριγμο καπου κοντα στα οργανα σε συγκεκριμενες στροφες! λοιπων πριν το παρω εκανα test ride δεν ξερω αν ηταν πηραγμενη η μηχανη που οδηγησα ,εχει απιστευτη δυναμη χαμηλα-μεσαιες τοσο μαληστα που νομησα οτι οδηγουσα μηχανη μεγαλητερου κυβησμου! επισης μου φανηκε ποιο γρηγορο απο το v-strom χωρις παρεξηγηση για αυτους που το εχουν. :greece: Καλως όρισες και καλοτάξιδο το μοτέρ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Για πείτε μου είναι δυνατόν να είναι το ένα το πιρούνι με λάδι και το άλλο με ελατήριο? Για το versys μιλάω :/ Πάνω στις μπουκαλες στην μια μόνο έχει βίδα για ρύθμιση της πιέσεις του λαδιού και στην άλλη όχι είναι φυσιολογικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Για πείτε μου είναι δυνατόν να είναι το ένα το πιρούνι με λάδι και το άλλο με ελατήριο? Για το versys μιλάω :/ Πάνω στις μπουκαλες στην μια μόνο έχει βίδα για ρύθμιση της πιέσεις του λαδιού και στην άλλη όχι είναι φυσιολογικό? Με την μια βίδα ρυθμίζεις και τα δυο καλάμια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Φωτο φωτο θέλουμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Προσπάθησα και πριν για να ανεβάσω φοτο αλλά δεν τα κατάφερα Θα το προσπαθήσω πάλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smlakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 yes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Καλορίζικο το motori Από όσο ξέρω στο ένα καλάμι έχει την επαναφορά και στο άλλο την προφόρτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Με γειες και να το χαίρεστε!!! καλά χιλιόμετρα!!! επιτέλους κι ενα Kawa μετά απο χρόνια που κάνει καλές πωλήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες