Jump to content
Sign in to follow this  
etsi

ρελέ

Recommended Posts

Προσπαθώ να καταλάβω στο jog που στηρίζεται το ρελέ ; Είχα κάποια στιγμή ένα πρόβλημα και έπεφτε κρεμόταν οκ το αλλάξαμε γιατί τα φτυσε και απο τα νερά. Τώρα το είδα κρέμεται πάλι. Έχει κανείς καμια ιδέα πως στηρίζεται καμια φώτο ίσως. Είμαι σε εγγύηση οκ και να χαλάσει από νερά θα το αλλάξουν θα πάω στην yamaha αλλά μέχρι να πάω για να μη χαλάσει πάλι μερες που είναι αν καταλάβω που στηρίζεται ακριβώς να προσπαθήσω να το βάλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσπαθώ να καταλάβω στο jog που στηρίζεται το ρελέ ; Είχα κάποια στιγμή ένα πρόβλημα και έπεφτε κρεμόταν οκ το αλλάξαμε γιατί τα φτυσε και απο τα νερά. Τώρα το είδα κρέμεται πάλι. Έχει κανείς καμια ιδέα πως στηρίζεται καμια φώτο ίσως. Είμαι σε εγγύηση οκ και να χαλάσει από νερά θα το αλλάξουν θα πάω στην yamaha αλλά μέχρι να πάω για να μη χαλάσει πάλι μερες που είναι αν καταλάβω που στηρίζεται ακριβώς να προσπαθήσω να το βάλω.

Τι λές τώρα ρε φίλε, αν κατάλαβε κανένας τι έγραψες ας μου εξηγήσει και εμένα να σου δώσω λύση. Μαμώ τα Ελληνικά σου μαμώ.... Το ρελέ κρέμασε..... που κρέμασε στο πάτωμα ας πούμε; Δηλαδή που βρίσκετε το ρελέ σε ποιο σημείο της μηχανής και κρέμασε...Στη εξάτμιση :wallbash: ; ..Και αν είναι στην εγγύηση γιατί δεν πας καρφί στην αντ/επεί να είσαι και ήσυχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λές τώρα ρε φίλε, αν κατάλαβε κανένας τι έγραψες ας μου εξηγήσει και εμένα να σου δώσω λύση. Μαμώ τα Ελληνικά σου μαμώ.... Το ρελέ κρέμασε..... που κρέμασε στο πάτωμα ας πούμε; Δηλαδή που βρίσκετε το ρελέ σε ποιο σημείο της μηχανής και κρέμασε...Στη εξάτμιση :wallbash: ; ..Και αν είναι στην εγγύηση γιατί δεν πας καρφί στην αντ/επεί να είσαι και ήσυχος.

Δεν σε ζόρισε κανείς να μου απαντήσεις και να δέχομαι τέτοια επίθεση.

Δεν γνωρίζω τους όρους ακριβώς, την πρώτη φορά μου είχαν πει ότι έπεσε στην ποδιά. Θα το πάω στο συνεργείο το θέμα είναι ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ να το πάω τις ώρες που λειτουργούν. Έγραψα παραπάνω μέχρι να το πάω στο συνεργείο να το προστατέψω προσωρινά ΓΙΑΤΙ και στην εγγύηση που είναι θα χρειαστεί καμιά εβδομάδα να φέρουν το ανταλλακτικό αν πάρει νερά και χαλάσει πάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δεν καταλάβατε?

Το ρελέ στηρίζετε κάπου με ένα ελαστικό γαντζάκι πάνω στο σασί της μοτοσυκλέτας(συνήθως)!

Ε, προφανώς κόπηκε το γαντζάκι που στηρίζετε και κρέμασε!

@etsi να πας στην αντιπρσωπεία και να τους ζητήσεις να σου βάλουν το ελαστικό γαντζάκι

1η φωτογραφία με ελαστικό γαντζάκι

6903115.jpg

2η φωτογραφία με μεταλλικό γαντζάκι

P2034104465OES.JPG

Ελπίζω να εννοείς ότι έπαθες κάτι τέτοιο!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ψάχνεις μια λύση καλό είναι να περιγράφεις με ακρίβεια το πρόβλημά σου, διότι αυτός που θέλει να σε βοηθήσει και αυτό προσπαθώ να κάνω (σίγουρα όχι από ζόρι) δεν ξέρει ούτε πως είναι το μηχανάκι σου αλλά ούτε και σχέδιο ηλεκτρολογικό έχει μπροστά του. Συνεπώς εάν έχεις ένα ρελέ που απλά έσπασε απο την βάση στήριξής του και κρέμεται απο τα καλώδια καλό είναι να το πιάσεις με ένα tire up σε κάποιο σημείο στο σασί ή στην ποδιά ή ότι άλλο έχει μακριά από το σημείο που προφανώς βρέχετε όπως κατάλαβα. Τώρα αν το "κουστουμάκι" του jog σου είναι κλειστό και χρειάζεται άνοιγμα για να δεις πού στηρίζετε και αδυνατείς να κάνεις επέμβαση καλό είναι να μην το πειράξεις (άσε να το κάνουν στην αντ/πείς σε κάποιο απο τα επόμενα service) . Προσωρινά βάλε το μέσα σε ένα σακουλάκι και βεβαιώσου ότι το έχεις κλείσει καλά με μονωτική ταινία ώστε να μην μπαίνουν μέσα νερά. Προσοχή πριν το κάνεις αυτό να βεβαιωθείς ότι το ρελε δεν έχει υγρασία και είναι στεγνό. (και μην θίγεσαι δεν είπαμε και τίποτα κακό, τέλειος δεν είναι κανένας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα