ginger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Γεια σας παιδες! Ακουσα οτι το 2012 θα απελευθερωθει και το μονοπωλειο του ΟΠΑΠ και μοιραια θα αυξηθουν οι online εταιριες στοιχηματος που ειναι ηδη αρκετες. Σκοπευω να αρχισω να παιζω κανα στοιχημα οnline ( ποδοσφαιρο - μπασκετ) και τελευταια αρχιζω να διαβαζω σχετικα. Ξερω οτι υπαρχουν και ατομα που επειδη τα παρακολουθουν σωστα βγαζουν παντα χρηματα και γενικα δε χανουν ποτε. Εχω βρει και τα ατου και τα κατα των εταιριων. Αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας αν γινεται. Ποιες εταιριες ειναι οι πιο αξιοπιστες?... τιθεται θεμα να μη μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα σου οταν θελεις? Που εχετε παιξει? Σε ποια ειναι καλυτερο να ξεκινησω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Εχεις λεφτα για πεταμα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Χτες εχασα ενα 20αρικο τιν Τσελσι μου μεσα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 μα και τώρα δεν μπορείς να παίξεις ότι θες online? sportingbet , bwin , william hill κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Θες να σου δώσω αγορίνα μου, μερικά άχαστα... ??? Στανταράκια λέμε...!!! Σίγουρο κέρδος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinorad 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 ναι συμφωνώ, οπως σου είπανε έχει ηδη αρκετα site που να σε καλυπτουν και αξιοπιστα... περα απο τα πιο γνωστα που είπανε και πιο πάνω, εγώ εκανα τελευταία λογαριασμό στην interwettern, και είμαι πολυ ευχαριστημένος...έχει πολυ καλες αποδοσεις, το site είναι ευκολο να το χειριστείς, καλο support..οπότε είναι πολυ καλα αμα θες να ξεκινήσεις απο εκεί...που να περιμενεις το 2012! αργεί! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Γεια σας παιδες! Ακουσα οτι το 2012 θα απελευθερωθει και το μονοπωλειο του ΟΠΑΠ και μοιραια θα αυξηθουν οι online εταιριες στοιχηματος που ειναι ηδη αρκετες. Σκοπευω να αρχισω να παιζω κανα στοιχημα οnline ( ποδοσφαιρο - μπασκετ) και τελευταια αρχιζω να διαβαζω σχετικα. Ξερω οτι υπαρχουν και ατομα που επειδη τα παρακολουθουν σωστα βγαζουν παντα χρηματα και γενικα δε χανουν ποτε. Εχω βρει και τα ατου και τα κατα των εταιριων. Αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας αν γινεται. Ποιες εταιριες ειναι οι πιο αξιοπιστες?... τιθεται θεμα να μη μπορεις να τραβηξεις τα λεφτα σου οταν θελεις? Που εχετε παιξει? Σε ποια ειναι καλυτερο να ξεκινησω? Οι εταιρειες στοιχηματων απο τα κοροιδα σιγουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Betfair μακραν η καλυτερη .......αλλα τωρα δεν παιζω σταματησα .......συμβουλη μην παιξεις!!!!!! ποτε δεν θα βγεις κερδισμενος....... Το ζωντανο στοιχημα ειναι φρουτακια ειναι φιλαρακο. Κρατα τα χρηματα σου και κανε ενα δωρο για τον εαυτο σου.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 κοίτα πλάκα έχει το στοίχημα, να περνάς την ώρα σου. Αλλά όπως σου είπαν και οι άλλοι, πρέπει να προσέχεις. Το να βγάζεις τακτικά μηνιάτικο από το τζόγο δεν αποκλείεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. Και όπως μάλλον θα ξέρεις σίγυρα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Άμα όμως παίζεις με μέτρο, όχι όλη σου την περιουσία, εκεί που ξέρεις και δύο πράγματα για το άθλημα και για τις ομάδες έχεις καλές πιθανότητες να βγάλεις κανα έξτρα. Και κυρίως είναι μια ευχάριστη απασχόληση, εμένα ο τζόγος και το ρίσκο μου αρέσουν. Όσο για τα λεφτά, κοίτα να παίζεις σε μεγάλα, γνωστά σάιτ, ακόμα καλύτερα είναι όταν υπάρχουν και σε άλλες χώρες, αυτό είναι ένα είδος εγγύησης οτι δεν είναι απάτη. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να τραβήξεις τα λεφτά σου αμέσως μετά την εγγραφή σου, ειδικά σε εταιρίες που δίνουν μπόνους όπως η interwetten που σου γράφει ο kokkinorad, αλλά αυτό είναι λογικό, δεν μπορείς να βάλεις 100, να στα διπλασιάσουν και την επόμενη μέρα να σηκώσεις 200!!! αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παίρνεις τα λεφτά σου, απλά έχουν και για αυτούε κανόνες ασφαλείας. Ελπίζω να βοήθησα κάπως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Betfair μακραν η καλυτερη ...... ginger χαλαρα ξεκινα απο κει αλλα πρεπει να διαβασεις για να μαθεις καποια κολπακια που χει, μιας κ ειναι ανταλλακτηριο που σημαινει οτι πονταρεις τα χρηματα σου εναντιον αλλου παικτη. Μπορεις να βγαλεις χρηματα εκει αλλα πρεπει να αφιερωσεις πολυ χρονο στο διαβασμα ομαδων. Η εταιρεια εχει πολυ μεγαλη αξιοπιστια κ πληρωνει αμεσως οταν ζητησεις τα κερδη σου. Ξεκινησα να παιζω εκει αν θυμαμαι καλα το 2003 κ σε βαθος χρονου ειμαι χαμενος αλλα το καλο ειναι οτι δεν εθιστικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Οι εταιρείες δεν έχουν τρελές διαφορές μεταξύ τους όταν πρόκειται για κάποιον αρχάριο που θέλει απλά να ξεκινήσει να παίζει.Εγώ παίζω στη bet365 και στο william hill επειδή τις θεωρώ αξιόπιστες στις πληρωμές,επειδή έχουν λίγο καλύτερες αποδόσεις από τις άλλες και φυσικά επειδή έχουν πολλά προσφερόμενα στοιχήματα σε κάθε ματς.Δίνουν και 100% bonus στην πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ευρώ. Το ανταλλακτήριο(betfair) είναι για πιο προχωρημένους παίκτες και απαιτεί μια σχετική εξοικείωση,κατά τη γνώμη μου. Ρίξε μια ματιά και σ'αυτό το forum,θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. http://www.infobeto.com/forum/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Εγώ πάλι θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από Εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) O παιζων χανει και πινων μεθα.NOΜΟΣ!!! και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις και μλκιες.................ΑΛΛΑ,απο την στιγμη που θελουμε να παιζουμε και να πινουμε :mB_kalo_e: καλο ειναι να το ψαχνουμε λιγο....Επαιζα για αρκετα χρονια στοιχημα και οπαπ και λιγο ιντερνετ.Επειτα απο απειρες <<εργατοωρες>> σε προπατζιδικα,σχετικες κουβεντες με συμφοιτητες και φιλους που παιζαμε μαζι,κατεληξα στο εξης συμπερασμα.Το στοιχημα δεν ειναι για να παιζεις 5-10-20 ευρω με 5-6-7 κτλπ ομαδες και να περιμενεις να σου κατσει.Το στοιχημα ειναι να εχεις φραγκα,ωστε αν χασεις να μη τα κλαις και να μη σ λειπουν την αλλη μερα και σε καλα πρωταθληματα ή αγωνες CHL/UEFA οταν θα εχεις μια εμπνευση τα χωνεις χοντρα διχως φοβο και παθος που λεμε!!με λιγα λογια ειναι για 1-2 φορες τον μηνα με χοντρα λεφτα!!.....Τωρα για το ιντερνετ υπαρχουν οπως ολοι ειπαν πιο πανω απειρες εταιρειες.Ειναι καθαρα προσωπικο μια και οι αποδοσεις/στοιχηματα/μπονους κτλο ειναι πανω κατω τα ιδια πλεον.Η μονη συμβουλη, ΜΑΚΡΙΑ απο το live!!!!!Παιξε οτι θες,με οσα λεφτα θες αλλα μακρια απο το LIVE!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον xrilek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ginger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Παιδες ευχαριστω πολυ ! Δε περιμενα τοσες απαντησεις... Οι αποψεις σας ειναι ολες ευπροσδεκτες και σεβαστες. Ναι γενικα δεν ελπιζω οτι απο το στοιχημα θα βγαλω εκατομμυρια και ουτε σκοπευω να παιξω με λεφτα που θα μου λειψουν απλα εχει την αδρεναλινη του το θεμα. Ετυχα και σε κανα 2 συζητησεις προσφατα αρκετα καλες και μου κινησε το ενδιαφερον. Λοιπον απο οτι καταλαβα οι εταιριες ειναι λιγο πολυ ολες αξιοπιστες αρα αξιζει να παιζεις σε πολλες και να ψαχνεις που οι αποδοσεις ειναι καλυτερες. Θα ξεκινησω απο interwetten. Εχω εναν γνωστο που δουλευει εκει μεσα στην αυστρια και ισως ειναι καλυτερα. Εξαλλου εχει απο τις μεγαλυτερες αποδοσεις. Μετα λεω να τις δοκιμασω λιγο πολυ ολες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ρε παιδια στις 26 παιζει Τσελσι 1,30 - Φουλαμ 11,00 ... Τι γνωμη εχεται;; τις προαλες η Τσελσι με προδωσε και εφερε Χ... αξιζει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ρε παιδια στις 26 παιζει Τσελσι 1,30 - Φουλαμ 11,00 ... Τι γνωμη εχεται;; τις προαλες η Τσελσι με προδωσε και εφερε Χ... αξιζει;; 1,30????ποσα θα πονταρεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 θα παιζα 20αρικο αλλα η τσελσι μου τα χαλαει ωρες ωρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ρε αλεξ δεν αξιζει κατ εμε ενα 20αρικο για 1.30 κερδος μικρο και σε περιπτωση γκελας μεγαλη χασουρα,,,εκτος και αν εισαι αυτου του στυλ παιχτης μεχρι 1.3 οποτε πασο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 ειμαι του λιγα και σιγουρα ... οσο σιγουρα μπορει να ειναι.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 οποτε πασο....ριξε κανα 50αρικο και το νου σου τα εμφραγματα,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 ρε αλεξ δεν αξιζει κατ εμε ενα 20αρικο για 1.30 κερδος μικρο και σε περιπτωση γκελας μεγαλη χασουρα,,,εκτος και αν εισαι αυτου του στυλ παιχτης μεχρι 1.3 οποτε πασο Ρε φιλε,sry κιολας αλλα γιατι να βγαλεις απο την τσεπη σου 20ε για να ρισκαρεις να κερδισεις 6???απο ενα φιλο σου να ζητησεις 6ε π λεει ο λογος θα στα δωσει!!......Αν θες να παιζεις μικρες/σιγουρες αποδοσεις μεχει 1,4 δλδ,καλο ειναι να παιζεις 10-12 παιχνιδια με 15-20 ευρω.Υπαρχουν απειρα τετοια παιχνιδια καθε ΣΚ απο τα οποια στραβωνουν λιγα......(Με αυτο το παιξιμο ειχα βγαλει τους rizoma καθρεφτες και αντιβαρα στο Street Triple ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ginger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Παιδες ελπιζω να ειχατε ομορφα χριστουγεννα με τους ανθρωπους που αγαπατε και φυσικα πολυ πολυ τρελα! Εγω τα περασα πολυ ησυχα, οικογενειακα και με πολυ φαι .. ως συνηθως... @xrilek: Ναι ετσι πιστευω και εγω.. τα συστηματακια ειναι πιο ασφαλη και αποφερουν και πιο πολλα. Το θεμα ειναι να μη παιζει κανεις με λεφτα που θα του λειψουν αλλα ετσι και λιγο να γινεται χαβαλες.. Τωρα oπως φανταζομαι ξερετε, ξεκινησε το NBA στις 25.12. Για σημερα 27.12 εχω παιξει : Orlando Magic: 2.25 Cleveland Cavaliers: 1.45 Charlotte Bobcats: 1.75 απο 20ευρουδακια στο καθενα.. στην interwetten.com εσεις τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 καλές οι αποδόσεις που δίνεις. σήμερα πάντως θα ποντάρω σε Cleveland @ 4,50 στο σάιτ που έδωσες. Πολύ καλή απόδοση! Μέχρι τώρα χάσανε χωρίς μεγάλη διαφορά, τα αποτελέσματα τους αδικουν κατα τη γνώμη μου. Ήταν καλύτεροι από αυτό που αφήνει το σκορ να φανεί. O Kyrie Irving θέλει νομίζω να αποδείξει σιγά-σιγά οτι είναι άξιος συνεχιστής του LeBrown James που τους άφησε για τα λεφτά. Ο Irving έχει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τον κόσμο του Cleveland και θα το προσπαθήσει πολύ. Αυτό που είναι εναντίον τους είναι οτι μάλλον δεν θα έχουν πολύ υποστήριξη σε αυτό το παιχνίδι στην Ιντιάνα από τους οπαδούς τους. Νομίζω όμως οτι θα το παλέψουν δυνατα και θα κερδίσουν και αύριο> Denver γιατι πιστεύω οτι θα κάνουν την έκπληξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 AAAaaaa,basket παροτι ψηλος,ειμαι ασχετος......εχει αρχισει κ με τρωει ξανα να παιξω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες