βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Γιατί ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική; Γιατί ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!! Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω: - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;...Koρόιδο... ... - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; -Θα πάτε μόνο άντρες; Καλά...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτήν την πόρτα, εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψειςεσύ; Για πολύ ηλίθια με περνάς... Τι τρέχει με σένα κι αυτήν την ####γρια; - Μην ντύνεσαι άδικα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ίδιες όλες...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Σαν να εισαι μπροστα στην κουβεντα ρε παιδι μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Τελικά ο γάμος προφυλλάσει απο πολλά δεινά λοιπόν..! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Βοσκέ, σολάρεις τελευταία................ Καμμιά πρατίνα θα.....φουσκώσουμε ? Κατα το Πάσχα ? Τι λές ? :afro: :afro: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 αν ειχε γυναικα θα ειχε μεινει σπιτι του η αμερικη θα ειχε ανακαλυφθει πολυ αργοτερα και θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο δηλαδη ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 . Καμμιά πρατίνα θα.....φουσκώσουμε ? Κατα το Πάσχα ? Τι λές ? :afro: :afro: σιγά μην περιμένουμε το Πάσχα για να ψήσουμε :grin: εδώ το έχουμε πλέον σε εβδομαδιαία βάση αν ανηφορίσεις,ρίξε σύρμα αν ειχε γυναικα θα ειχε μεινει σπιτι του η αμερικη θα ειχε ανακαλυφθει πολυ αργοτερα και θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο δηλαδη ε? ναι...αυτό είναι μια οπτική που δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Φτου ρε πστη μου! Χάθηκε ο κόσμος να ήταν όλοι οι θαλασσοπόροι παντρεμένοι??? Ούτε ΗΠΑ, ούτε ΟΗΕ, ούτε ΔΝΤ, ούτε Harley :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες