Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 (τροποποιήθηκε) Αφορμή που τοποθετώ αυτό το θέμα εδώ είναι το ότι τα νεύρα μου είναι σε επικίνδυνη κατάσταση (ένα στάδιο πριν τον νευρικό κλονισμό) και διότι το τοποθέτησα και σε άλλο forum και αντιμετωπίστηκε διαφορετικά από ότι περίμενα... Αυτό πραγματικά με προβλημάτισε και ακόμα με προβληματίζει... Μπήκα στο τρυπάκι του ''...ρε μπας και είμαι λάθος;'' Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω και τις δικές σας γνώμες... Πριν 6 μέρες είδα τον παππού (γύρω στα 85) που μένει 2 ορόφους πάνω από μένα να προσπαθεί 15 λεπτά να ξεπαρκάρει το mondeo του στην πρασιά και να γρατζουνάει ένα ολοκαίνουργιο Alfa Romeo 156 (ενοίκου της πολυκατοικίας) και κατόπιν να με φωνάζει κάτω για να με επιπλήξει, επειδή τον ενοχλούσε ''λεει'' η μηχανή και αναγκάστικε να χτυπήσει το alfa.... Άρχισε να φωνάζει σαν υστερικός και πέταξε κάτω από τα νεύρα του ένα ηλίθιο γελοίο καπελάκι (αυτα που φορούσανε οι τεξανοί πετρελαιάδες στις ταινίες) και με προκάλεσε με την παρούσα κατάσταση να ξεπαρκάρω και να παρκάρω το βρωμόκουτο του. Ήρεμος εγώ το έκανα με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκολία και πιστεύω ότι 99 στους 100 οδηγούς θα το κάνανε με μοναδική ευκολία (δείτε και στην φώτο πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος) Στο παρελθόν με είχε κατεβάσει κάτω 5-6 φορές για να μου πει ότι η μηχανή ενοχλεί και ότι τον εμποδίζει....... Είχα κάνει τον μαλάκα και τον αντιμετώπιζα με κατανόηση και του εξηγούσα ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά του...κι ότι δικαιούμε και εγώ μια θέση παρκινγκ όπως και αυτός.... Όση ώρα μου φώναζε χαμογελούσα ειρωνικά και προσπαθούσα να τον ψυχολογίσω και έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια για να μη του σκάσω κανένα κουτουλίδι και βρεθώ σε κανένα δικαστήριο για φόνο εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο...... ΡΕ παιδιά..... κάποια στιγμή που γύρισα τη πλάτη μου και είπα να φύγω γιατί δεν έβγαζα άκρη και είπα να δώσω τόπο στην οργή το ποτήρι ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ και μου είπε το εξής υπέροχο.... ''.....άμα είσαι άντρας έλα εδώ να λογαριαστούμε....και αφού δεν καταλαβαίνεις με το καλό...... ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ....'' Ναι....καλά διαβάσατε.... με απείλησε ότι θα πάρει το πιστολάκι του ο καουμπόι και θα μου κάνει τσαμπουκά..... Γυρνάω πίσω τον πιάνω από τον γιακά, τον σηκώνω 10 εκατοστά από το έδαφος και τον πλακώνω στα χαστούκια (το γελοίο ήτανε όταν του έφυγε η μασέλα) Έχασε το φώς του από τις μπάτσες.... δεν ήθελαν να του σκάσω κλοτσίδια και μπουνίδια για ευνόητους λόγους. Από εκείνη τη μέρα έχουνε περάσει έξι μέρες και όποτε τον συναντάω στο ασανσέρ ή στο πάρκινγκ κάνει πως δε με βλέπει. Επίσης του ξεκαθάρισα, ότι την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει εμένα ή τη μηχανή ή την γυναίκα μου (γιατί της έκανε παράπονα για να με κάνει ντα... ) θα του βάλω το πιστόλι στον κώλο, θα τον τσιμεντώσω σε μισοβάρελο και θα τον πετάξω στον Θερμαϊκό να τον φάνε τα ψάρια.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Σε όλα τα πράγματα και τις καταστάσεις υπάρχει ένα όριο. Όταν ξεπεραστεί, οι αντιδράσεις και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα. Εδώ έχουμε έναν υπερήλικα, που ναι, δικαιούται σεβασμού και ευγενικής συμπεριφοράς, λόγω της ηλικίας του. Ο ίδιος όμως παππούς, με τη συμπεριφορά του, δείχνει ότι δεν έχει δεχτεί την κατάσταση του και νομίζει ότι είναι ''παληκάρι'', που ''οδηγεί'' την κούρσα του όπως παλιά και δεν μπορεί να του ''μπει'' κανένας. Πέστε το όπως θέλετε (άνοια, εγωισμό) αλλά δυστυχώς το φαινόμενο υπάρχει. Κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι γέρασε, με ελάχιστες εξαιρέσεις... Από την άλλη, ο συνάδελφος. ίσως λόγω του χαρακτήρα του, άργησε να ξεπεράσει τα δικά του όρια και να αντιδράσει στο συγκεκριμένο επεισόδιο όπως αντέδρασε, για ΜΕΝΑ (το τονίζω, είναι προσωπική απόψη) φυσιολογικά- αφού μόνο έτσι καταλαβαίνεις, πάρε νάχεις ..... Ισως, αν τον είχε ξεκόψει από την αρχή, που έκανε τις παρατηρήσεις για τη μηχανή να μην γινόταν αυτό αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις,. Τουλάχιστον τώρα, πιστεύω να ηρεμήσει και να σχοληθεί με τη γιαγιά του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Ρε παιδια...ωρες ωρες εχεις να κανεις με κατι ανθρωπους...μα ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ <_< Δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο το πραγμα...στα γονιδια τους ισως,...στο νεφος....δεν μπορω να καταλαβω. Της στραβιας ψω...ης οι τριχες της φταινε.Ο καθενας με τα προβληματα του ξεσπαει σε αλλους και κανει χοντραδες. Δεν σου ριχνω αδικο ρε Vara αλλα ουτε και του παππου.Αυτος το βλεπει το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια.Οταν θα φτασεις τα χρονια του μπορει να κανεις τα ιδια σε κανεναν αλλον νεαρο. Απ την αλλη ομως σε προκαλει κι ολας...εδω τι να πω.Ενταξει. Θα μπορουσε να πετυχει περισσοτερα πραγματα με την ευγενεια νομιζω. Εγω στο καινουριο σπιτι που επιασα τον Φεβρουαριο στην Πετρουπολη,δικαιουμαι θεση παρκινγκ στην πυλωτη για το αυτοκινητο,που ομως ακομα δεν το εχω παρει (αν και θα επρεπε βαση των λεγομενων του ιδιοκτητη να το ειχα απο τον Μαιο). Σ αυτο το σημειο παρκαρει ο ιδιοκτητης του ακινητου κι οπως μου ειχε πει αυτη η θεση θα ειναι η δικια μου οταν τον Μαιο θα εφτιαχνε αλλη θεση γι αυτον ριχνοντας σε ενα σημειο την μαντρα. Με λιγα λογια εγω αυτη την θεση ηδη την πληρωνω στο νοικι,γιατι επ αυτου μιλησαμε οταν κανονιζαμε το οικονομικο. Παντως δεν του εχω πει τιποτα ακομα γιατι ειναι καλο παιδι (λιγο μεγαλυτερος απο μενα σε ηλικια)και περιμενω να δω τι θα κανει.Την μοτο την στριμωχνω σε ενα "νεκρο" σημειο της πυλωτης που δεν ενοχλει κανεναν εκτος απο μενα που παλευω στο βαλε βγαλε. Ο ανθρωπος αυτος τωρα εφυγε διακοπες (πανω απο μηνα που λειπει) και θεωρησα δικαιο και σωστο να παρκαρω πλεον την μοτο μου στο παρκινγκ που μου ανηκει (στην ουσια) απ την στιγμη που λειπει κιολας ο ιδιοκτητης. Κι ετσι αρχισα να την βαζω κανα δυο μερες εκει.Ελα ομως που την τριτη μερα βρισκω εκει παρκαρισμενο το αυτοκινητο ενος αλλου κατοικου της πολυκατοικιας που ΕΧΕΙ και δικη του θεση,αλλα ειναι ποιο βαθια στην πυλωτη. Σκεφτηκα οτι θα το εβαλε για γρηγορα εδω και προσωρινα για σημερα κι ετσι ξαναστριμωχτηκα στο νεκρο σημειο. Ομως δεν τα σκεφτηκα φαινεται καλα τα πραγματα.Φαινεται ο τυπος του καλα ΄ρεσε η ευκολια της θεσης αυτης κι οτι ωρα και να γυρνουσα σπιτι ηταν το αυτοκινητο του εκει!!! Τον εχω δει μερικες φορες αλλα δεν του εχω πει τιποτα.(και το ξερει οτι στην ουσια αυτη η θεση μου ανηκει) Κανω τον λαμακα για να δω.Μονο κατι σποντες εριξα και περιμενα. Ομως η γαιδουρια ειναι γαιδουρια.Αυτο ξερω μονο να πω.Ο τυπος συνεχιζει να παρκαρει σε αυτο το σημειο. Τι να πεις?Να τσακωθεις? Γι αυτο σου λεω.....μαλλον φταιει το νεφος η τα γονιδια.Και στις δυο περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slacker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Λοιπόν, ότι έκανες, έκανες. Αυτό δεν αλλάζει. Τι γίνεται από εδώ και πέρα; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ: - Ο παππούς δεν σε ξαναενοχλεί. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ: - Παραδέχτηκες ήδη σε 2 τουλάχιστον forums πως τον χτύπησες χωρίς να σε έχει χτυπήσει αυτός. Αν το διαβάσουν αυτό λάθος μάτια, μπορεί και να πας «μέσα». - Σου έχει ήδη κάνει μήνυση και δεν το ξέρεις, οπότε μια ωραία πρωία σου έρχεται χαρτάκι από το δικαστήριο. - Βάζει τον γιό του, που έχει 7 μαύρες, 4 κίτρινες και 5 πράσινες ζώνες στο καράτε, ζίου ζίτσου, τάε κβον ντο κτλ να σου ανταποδώσει. Σου στέλνει και μπουκέτο με λουλούδια στο νοσοκομείο, μαζί με μια καρτούλα «Περαστικά»! - Δεν έχει γιο, οπότε προσλαμβάνει 2-3 «μούτρα» για την ίδια δουλειά. - Δεν βάζει να σε δείρουν, αλλά βάζει τα «μούτρα» να σου κάνουν το μηχανάκι… ανταλλακτικά για χλοοκοπτικό! - [Εδώ μπορείς να προσθέσεις κι άλλες ιδέες για το τι θα σκεφτόσουν να του κάνεις εσύ αν αυτός σε είχε χτυπήσει, κι όχι εσύ] ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρίν κάνουμε κάτι, ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά. Μπορούσες να τον σκυλοβρίσεις, να τον απειλήσεις κι εσύ, να του ζαλίζεις τα @@ κάθε μέρα, να καλέσεις κανένα άσυλο να τον μαζέψουν, να φωνάξεις την αστυνομία και να κάνεις καταγγελία ότι απείλησε την ζωή σου κ.α. Εσύ επέλεξες να του… σκονίσεις την μασέλα. Δεν λέω, διαβάζοντάς το εγώ είπα από μέσα μου «Καλά του έκανε», και προφανώς ο άνθρωπος έχει πάθει μαλάκυνση (το λιγότερο). Αλλά για να ζητάς την άποψή μας, μάλλον το βλέπεις λίγο πιο ψύχραιμα τώρα, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια...ωρες ωρες εχεις να κανεις με κατι ανθρωπους...μα ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ <_< Δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο το πραγμα...στα γονιδια τους ισως,...στο νεφος....δεν μπορω να καταλαβω. Της στραβιας ψω...ης οι τριχες της φταινε.Ο καθενας με τα προβληματα του ξεσπαει σε αλλους και κανει χοντραδες. Δεν σου ριχνω αδικο ρε Vara αλλα ουτε και του παππου.Αυτος το βλεπει το θεμα απο αλλη οπτικη γωνια.Οταν θα φτασεις τα χρονια του μπορει να κανεις τα ιδια σε κανεναν αλλον νεαρο. Απ την αλλη ομως σε προκαλει κι ολας...εδω τι να πω.Ενταξει. Θα μπορουσε να πετυχει περισσοτερα πραγματα με την ευγενεια νομιζω. Εγω στο καινουριο σπιτι που επιασα τον Φεβρουαριο στην Πετρουπολη,δικαιουμαι θεση παρκινγκ στην πυλωτη για το αυτοκινητο,που ομως ακομα δεν το εχω παρει (αν και θα επρεπε βαση των λεγομενων του ιδιοκτητη να το ειχα απο τον Μαιο). Σ αυτο το σημειο παρκαρει ο ιδιοκτητης του ακινητου κι οπως μου ειχε πει αυτη η θεση θα ειναι η δικια μου οταν τον Μαιο θα εφτιαχνε αλλη θεση γι αυτον ριχνοντας σε ενα σημειο την μαντρα. Με λιγα λογια εγω αυτη την θεση ηδη την πληρωνω στο νοικι,γιατι επ αυτου μιλησαμε οταν κανονιζαμε το οικονομικο. Παντως δεν του εχω πει τιποτα ακομα γιατι ειναι καλο παιδι (λιγο μεγαλυτερος απο μενα σε ηλικια)και περιμενω να δω τι θα κανει.Την μοτο την στριμωχνω σε ενα "νεκρο" σημειο της πυλωτης που δεν ενοχλει κανεναν εκτος απο μενα που παλευω στο βαλε βγαλε. Ο ανθρωπος αυτος τωρα εφυγε διακοπες (πανω απο μηνα που λειπει) και θεωρησα δικαιο και σωστο να παρκαρω πλεον την μοτο μου στο παρκινγκ που μου ανηκει (στην ουσια) απ την στιγμη που λειπει κιολας ο ιδιοκτητης. Κι ετσι αρχισα να την βαζω κανα δυο μερες εκει.Ελα ομως που την τριτη μερα βρισκω εκει παρκαρισμενο το αυτοκινητο ενος αλλου κατοικου της πολυκατοικιας που ΕΧΕΙ και δικη του θεση,αλλα ειναι ποιο βαθια στην πυλωτη. Σκεφτηκα οτι θα το εβαλε για γρηγορα εδω και προσωρινα για σημερα κι ετσι ξαναστριμωχτηκα στο νεκρο σημειο. Ομως δεν τα σκεφτηκα φαινεται καλα τα πραγματα.Φαινεται ο τυπος του καλα ΄ρεσε η ευκολια της θεσης αυτης κι οτι ωρα και να γυρνουσα σπιτι ηταν το αυτοκινητο του εκει!!! Τον εχω δει μερικες φορες αλλα δεν του εχω πει τιποτα.(και το ξερει οτι στην ουσια αυτη η θεση μου ανηκει) Κανω τον λαμακα για να δω.Μονο κατι σποντες εριξα και περιμενα. Ομως η γαιδουρια ειναι γαιδουρια.Αυτο ξερω μονο να πω.Ο τυπος συνεχιζει να παρκαρει σε αυτο το σημειο. Τι να πεις?Να τσακωθεις? Γι αυτο σου λεω.....μαλλον φταιει το νεφος η τα γονιδια.Και στις δυο περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα. <{POST_SNAPBACK}> Ναι να τσακωθείς! Ρε συ όλες κουφάλες είναι και θέλουνε να βολεύονται. Αυτό δυστυχώς ισχύει παντού και πάντα! Κοιτάνε να γίνεται η δουλειά τους, να βολεύεται ο κώλος τους και δεκάρα τσακιστή για τους υπολοίπους. Μη κάθεσαι να τη φας. Την καλύτερη απάντηση την πήρα από ένα παληκάρι: ''...-Κακώς δείχνω σεβασμό σε κάποιον που δεν το αξίζει. -Γιατί να ειμαι εγω ο καλός και ψύχραιμος όταν ο άλλος είναι μεγαλύτερος σε ηλικία αρα και ωριμότερος και φρονιμότερος ? -Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. -9 στους 10 που τσαμπουκαλέβονται είναι κότες λιράτες. -Δεν αξίζει να καπνίζω μισό πακέτο τσιγαρα μετα για να πνίξω την σύγχυση μου. -Κάθε φορά που φευγω απο "αναίμακτη" αψιμαχία το μετανιώνω 100%...'' Φίλε μου, συνοδηπόρε και συνμοτοσυκλετιστή slacker μάλλον είμαι τυχερός. Από εκείνη τη μέρα έχει κλάσει μαλλί και επιπρόσθετα πριν κατέβω από το σπίτι και γίνει ο τσαμπουκάς πάτησα το rec .... το ξέρω ότι δε θα με σώσει, αλλά τουλάχιστον δε θα πάω σαν το σκυλί στ'αμπέλι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Λογω ηλικιας και μονο κανεις δεν δικαιουται σεβασμο.Γραφτον και παρκαρε τη μηχανη σαν αμαξι.Αν του αρεσει....Αν δεν του αρεσει ας μετακομισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoukas77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Βλεπω σωστα μια 156 και μια 147 στο parking;Αν μη τι αλλο,οι ενοικοι της πολυκατοικιας σου,ξερουν απο αυτοκινητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 προφανώς ο γέρος έχει μείνει στην εποχή "κωλόπαιδα με τα μοτοσακά, τσαντάκιδες"... μάλλον δεν κατανοεί το μυαλουδάκι του ότι η μηχανή σου είναι ΠΙΟ ακριβή από το σκατοκάρο του 1) η μηχανή δικαιούται κανονική θέση, οπότε όπως γράφτηκε, θα την βάζεις ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (μπορείς δηλ. να την βάλεις και παράλληλα στο πεζοδρόμιο και μάλιστα ΟΧΙ κοντά του, αλλά πιο έξω ώστε να φτάνει σχεδόν εκεί που φτάνουν οι έξω πόρτες των αυτοκινήτων), ΕΙΔΙΚΑ αν τον ενοχλεί 2) για μένα δεν έπρεπε να γίνει χειροδικίκια ακριβώς επειδή με τον συγκεκριμένο δεν υπήρχε νόημα - εγώ θα τον σήκωνα μόνο χωρίς τα χαστούκια, πίστεψε με θα αρκούσε 3) αν "κάποιος" κάνει κάτι στη μηχανή, ξες τότε μπορεί "κάποιος" να κάνει και κάτι στο κάρο του - καλό είναι αυτά να αποφεύγονται βέβαια σε ανθρώπους που μένουν στον ίδιο χώρο από περιέργεια: - τι σχολίασε όταν το έβγαλες εύκολα το δικό του; ΔΕΝ είπε τίποτα; έπρεπε να απαιτήσεις σχόλιο - τι έγινε με τον γείτονα με την alpha; ...θέμα δεύτερο, ALX καταλαβαίνω ότι τα πράγματα με τους ιδιοκτήτες vs. ενοικιαστές είναι περίεργα, οπότε στον ιδιοκτήτη σου το πολύ πολύ κάποια στιγμή να τον ρίξεις στο φιλότιμο κάποια στιγμή αν βλέπεις και δεν κάνει τίποτα ("δεν είσαι εντάξει... είχαμε συμφωνήσει θέση, πληρώνω θέση και την έχεις εσύ τόσο καιρό")... όσο για τον άλλον ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τον κόψεις ΑΠΟ ΤΩΡΑ που είναι αρχή - μάλιστα η μηχανή θα μπει έτσι ώστε να πιάνει τον χώρο του υποτιθέμενου αυτοκινήτου, δίνοντας του να καταλάβει ότι ΔΕΝ παίζει το σενάριο (καλύτερα σε συνεννόηση με τον παραπάνω ιδιοκτήτη πάντως - αν τον βρίσκεις εύκολα εκεί που είναι - ευκαιρία μάλιστα να του πετάξεις ένα "η θέση ΜΑΣ" κλπ.) ...τρίτο και γενικό... δεν ξέρω τι φταίει αλλά Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ (-ΟΥΜΕ) ΠΑΙΞΕΙ σήμερα συνάντησα ΤΡΙΑ αυτοκίνητα σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ δρόμους (και τα δυο ΔΕΝ ήταν στενάκια αλλά ΔΡΟΜΟΙ) να πηγαίνουν ανάποδα, έναν με ένα παπί στην ΕΘΝΙΚΗ (χωρίς κράνος) ο οποίος αποφάσισε κοντά σε διασταύρωση (στην οποία και ήθελα να μπω - ήμουν με το κουτί λόγω μεταφορών) να... πάρει το κινητό του οπότε ούτε κοίταξε αριστερά και πίσω του, ενώ άρχισε να ψιλοπηγαίνει και πάνω μου (!) - αυτά ΜΟΝΟ σήμερα δεν ξέρω τι να πω θέλει προσοχή το θέμα γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις - στο παρελθόν (πάλι με αυτοκίνητο), νταλικέρης που πήγε να με σκοτώσει βγαίνοντας με κόκκινο, ΜΕΤΑ ήθελε και τα ρέστα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) επειδή τον έβρισα και επειδή ψιλιάστικα την δουλειά ΠΡΙΝ τον δω... κατέβασα τις ασφάλειες (δεν ξέρω τι υποσυνήδειτα μου μίλησε και μας προστάτεψε και τους δυο... και μιλάμε ότι εκείνη την εποχή έκανα πρωταθλητισμό σε πολεμική τέχνη)... αποτέλεσμα; βάραγε μπουνιές στο τζάμι και τον ουρανό (στον οποίο έκανε γούβα) άλλη φορά, κάποιος πήγε να πιάσει (και ενώ το πράγμα δεν πήγαινε στην χειροδικία καν) το σίδερο που κλειδώνει το τιμόνι, οπότε εγώ περισσότερο εντυπωσιασμένος παρά σοκαρισμένος από την ηλίθια τροπή του πετάω το ανεπανάληπτο "εδώ βριζόμαστε, εσύ θα με σκοτώσεις;"... οπότε σαν να βγήκε από μια περίεργη νιρβάνα το ξανάφησε κάτω... κάτι παθαίνουμε, τι να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2005 Βλεπω σωστα μια 156 και μια 147 στο parking;Αν μη τι αλλο,οι ενοικοι της πολυκατοικιας σου,ξερουν απο αυτοκινητα! <{POST_SNAPBACK}> γιατί; πωπω πια με την Ιταλία σας... σιγά τα ωά :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) από περιέργεια: - τι σχολίασε όταν το έβγαλες εύκολα το δικό του; ΔΕΝ είπε τίποτα; έπρεπε να απαιτήσεις σχόλιο - τι έγινε με τον γείτονα με την alpha; κάτι παθαίνουμε, τι να πω <{POST_SNAPBACK}> Όταν το ξεπάρκαρα και το πάρκαρα το βρωμόκουτο του, χαμογέλασε ειρωνικά και μου είπε επί λέξη ''... εσύ τα κατάφερες γιατί είσαι ήρεμος, ενώ εγώ ήμουνα φουντωμένος και νευριασμένος...'' Απάντηση: ''....ε τότε ρε παπού κακώς οδηγάς όταν είσαι φουντωμένος...'' Παππούς: ''...δε θα μου κάνεις εσύ υποδείξεις για το πως θα οδηγάω. Εγώ οδηγάω 65 χρόνια...'' Απάντηση: ''...εκεί είναι το πρόβλημα ρε παππού ότι οδηγάς 65 χρόνια και ότι τώρα δεν πρέπει να πιάνεις τιμόνι. Κι άμα είσαι φουντωμένος βάζε κωλοδάχτυλο να σου φεύγουνε τα νεύρα...'' Με έβγαλε εκτός εαυτού ρε παιδιά. Τον πήρα με το καλό στην αρχή, αλλά είδα ότι έτσι γίνομαι ρομπέρτα ξεκούμπωτη. Όσο για τον γείτονα με το Alfa 156.... Ο ιδιοκτήτης του 156 και ο παππούς έχουνε συγγένεια (το έμαθα εκ των υστέρων) Είναι θείος του (η σύζυγος του ιδιοκτήτη του 156 έχει θείο τον γέρο) και πιθανολογώ ότι ήθελε να ρίξει σ'εμένα την ευθύνη για να μην γίνουνε αυτοί κώλος (δεδομένου ότι το 156 δεν είχε κλείσει εβδομάδα από την ημερομηνία αγοράς του) Δόλος δηλαδή, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς εμείς οι ''τσαντάκιδες, μηχανόβιοι, αλητάμπουρες'' δεν είμαστε λελέδες και κάτι τέτοιους τους έχουμε για πρόγευμα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2005 Ρε βαραντερο σε σενα βρηκε να πει για οπλα? καλα δεν εχεις αναφερει το επαγγελμα σου? Στην πυρα τον κ*λογερο... ευθανασια δαγκωτη ... κι οταν και γω φτασω σε αυτη την ηλικεια και θελω να οδηγαω, σκοτωστε με και μενα ... ALX και μενα βλακεια μου φαινεται που το αφηνεις ετσι... να κανεις μια φορα τον λαμακα εχει καλως, αλλα οταν γινεται επαννειλημενα πρεπει να μιλησεις ... Δεν λεω να τσακωθεις αλλα με ωραιο τροπο, γυρνωντας απο την δουλεια σου, να πας να του χτυπησεις και να του πεις να βαλει το κουτι του στην δικια του θεση, να βαλεις και συ την BMW στη δικια σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2005 (τροποποιήθηκε) εκτος απο τισ Μπούφλες καλα εκανες Varadero.. Αντε ρε με τα μ****ά που νομίζουν οτι επειδη ειναι 80-90 θα λενε και θα κανουν οτι γουσταρουν!!! Αλλά επρεπε να καλεσεις την αστυνομια να του κανει ελεγχο στο διπλωμα και να του το παρει του ΨΩΛΑ.... (μετα τα 65 ΠΡΕΠΕΙ να υποβαλεται σε επανελεγχο του διπλωματος - θεωρητικά -) θα τσακισει και κανα μοτοσυκλετιστη σε κανα STOP και θα το παιζει αρρωστος μετα!!! Βρωμαει ο τοπος τετοια πτωματα στους 4 τροχους...ασταδιαλα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2005 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 Ρε βαραντερο σε σενα βρηκε να πει για οπλα? καλα δεν εχεις αναφερει το επαγγελμα σου? <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 Άς το αναλύσουμε εδώ να μην χαλάσουμε το άλλο πόστ... :) Καλά σοβαρά τον χτύπησες? Πως και δεν έκανε καμιά μήνυση?αυτοί είναι τρελοί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 Πλάκα μου κάνεις ρε Κατερινάκι? Κότες και μάλιστε λυράτες είναι όλοι αυτοί! Για την ακρίβεια είναι θρασύδειλοι. Χέστηκε επάνω το ραμολιμέντο και από τότε έχουνε περάσει 4 1/2 μήνες και με βλέπει και αλλάζει δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 Πλάκα μου κάνεις ρε Κατερινάκι? Κότες και μάλιστε λυράτες είναι όλοι αυτοί! Για την ακρίβεια είναι θρασύδειλοι. Χέστηκε επάνω το ραμολιμέντο και από τότε έχουνε περάσει 4 1/2 μήνες και με βλέπει και αλλάζει δρόμο. <{POST_SNAPBACK}> Έχεις δίκιο...και τέτοια σκυλια που γαβγίζουν λέει η παροιμία μην τα φοβάσαι... Χαχαχααχχαχαχχαχαχα....τελικά πρέπει για να μας σέβονται να τρώνε και καμιά... ε δεν γίνεται αλλιώς... :/ σεβασμός μηδέν... Βλέπει ο παππούς πως ο Κωστάκης κάνει μια πίσω δύο τρείς δεκατρείς...ε δεν καταλαβαίνει πως το ποτήρι θα ξεχυλίσει? δουλειά δεν είχε ο παππούς με την μότο του Varaderoulinakou ασχολιότανε.. Φαντάζομαι ακόμη τον βλέπεις και σου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 ... ;;;και παίζει και κεινο το παλιό πυ τραγουδούσαμε..."ΠΑΠΟΥ ΠΑΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡ.^&...ΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ" ρε θα μας στειλουν εντελως... Υ.Γ.Το ξαναλεω (το πληκτρολογιο μου γαμωτ....) ΠΑΠΟΥ ΠΑΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝ....ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maiden7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 Μην κολάς πουθενά ρε Varadero καλά ξηγήθηκες του μαλάκα Ανθρωποι αυτού του είδους δεν παίρνουν από λόγια, ούτε από ευγένιες και ανωτερότητες. Είναι ζώα!! Ο γέρος δεν έχει δουλειά να κάνει μου φαίνεται και ασχολείται με την μηχανή σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το πως να στο παίξει νταής και να στη σπάει Έπρεπε να του το κόψεις νωρίτερα του χέστη. τι; νομίζει ότι θα ακούσεις σιδερικό και θα λουφάξεις αλλού για παρκάρισμα;;;; Σοβαρά;;; ποιός είναι δηλαδή ο Κάλαχαν "Go ahead punk make my day" και τέτοια; Εγω είμαι 100% μαζί σου γιατί τώρα σε βλέπει και κάνει τουμπέκα(τι να πεί χωρίς μασέλα ο γύφτος) Sorry που βρίζω αλλά τσαντίζομαι πολυ με αυτά. Το ίδιο έπαθε ένας θείος μου φέτος και έκανε την ίδια μαλακία με ευγένιες στην αρχή. Όταν λοίπόν αγρίεψε και έβαλε τις φωνές σε έναν καραγκιόζη (ήταν ήδη αργά βέβαια) ο άλλος ξέρεις τι έκανε; Πήρε το γιό του και ένα λυκόσκυλο που έχει και μπούκαρε σπίτι του για τσαμπουκά. Το διανοήσε ρε; Αφου το γράφω τώρα και πιάνω κόκκινα... Και ευτυχώς που μένουμε δίπλα γιατί ότα πήγε ο πατέρας μου δίπλα το έβαλε στα πόδια η σκατόκοτα... Καλά έκανες γιατί σε λίγο ο γέρος θα έμπαινε στο σπίτι σου και αν έλειπες τι θα γινόταν....;;;;; Α!!! Σου στέλνω photo γιατί κάθε τι έχει και την αστεία πλευρά του( Πες στο γέρο να την βάζει στο δρόμο για να κρατάει τη θέση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm.prestige 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 <<Απάντηση: ''....ε τότε ρε παπού κακώς οδηγάς όταν είσαι φουντωμένος...'' Παππούς: ''...δε θα μου κάνεις εσύ υποδείξεις για το πως θα οδηγάω. Εγώ οδηγάω 65 χρόνια...'' Απάντηση: ''...εκεί είναι το πρόβλημα ρε παππού ότι οδηγάς 65 χρόνια και ότι τώρα δεν πρέπει να πιάνεις τιμόνι. Κι άμα είσαι φουντωμένος βάζε κωλοδάχτυλο να σου φεύγουνε τα νεύρα...''>> Axaaxaxaxaxax :D :D :D Αυτό ήταν απίστευτη ατάκα!!!! VARAτον και μη κολλάς!Σίγουρα υπάρχουν και πιο πολιτισμένοι μεθόδοι για να λύσεις τέτοιου είδους προβλήματα , αλλά στην παρούσα φάση ο προπάππους πήγαινε γυρέυοντας! Τουλάχιστον δε βγάζει το σκασμό αφου τον βοήθησες μόνο , στην λέει και απο πάνω! Πάντως φίλε μου "τσαντάκια" πρόσεχέ τους , τέτοιους παππούδες διότι , δεν του σηκώνεται , δεν του κάθεται και η κυρά και έτσι (όπως λένε και στο χωριό μου) <δουλειά δεν είχε ο διάολος να κάνει...> Την συντροφική μου συμπαράσταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 ΝΟμιζω οτι εχεις λαθος Ιχνηλατη... οπως και στο φορουμ που λες. Μαζι σου εχουν λαθος και αλλοι(η' εγω και αλλοι) Εχω ενα κολογερο μπαμπα και θελω να ελπιζω οτι μπορει να γινω και γω καποτε ενας κολογερος χωρις τετοια βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2005 κωστα σε καταλαβαινω απολυτα... +10000000 απο μενα. ειναι μερικοι ανθρωποι που νομιζουν οτι τους ανηκει ο κοσμος ολος ασχετα με το τι οδηγουν η ποσων χρονων ειναι...... οι περισσοτεροι απο αυτους οταν πιανουν τιμονι στα χερια τους ειναι κινητες βομβες και δυστυχως συνηθως κανουν κακο μονο στους αλλους και αυτοι την βγαζουν παντα καθαρη λες και πρεπει για καποιο λογο να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο.... παλια στην εποχη της εφηβειας μου οταν τσακωνομασταν με καποιον η καποιους ξεραμε οτι η θα φαμε ξυλο η θα δειρουμε.... σημερα δεν ξερεις καν αν θα την βγαλεις καθαρη.... αυτο με το "σιδερικο" του γερου ειναι συνηθες φαινομενο σημερα απο πολλους "ΑΝΤΡΕΣ" που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους γιατι "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" μονο με τετοια ....... πανε οι παλιες καλες εποχες που οι αντρες ηταν στην πιατσα και οι κοτες στα σπιτια τους.... σημερα ολες οι κοτες εχουν "σιδερωθει" και εχουν βγει παγανια νομιζοντας οτι εχουν πιασει τον παππα απο τα αρχ@@#δια και δεν τους κουναει τπτ..... μεχρι να βρεθει καποιος να τους βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι (να μην πω τπτ αλλο και μας διαβαζουν και γυναικες...) και να τους προσγειωσει ανωμαλα... αυτο εγινε με σενα κωστη και για αυτο ο μαγκακος που "χαιρει σεβασμου" εβαλε την ουρα κατω απο τα σκελια και εκανε την παπια.... αλλα φιλε επειδη κατι τετοιοι δεν εχουν μπεσα ,μολις τους σπασεις τον τσαμπουκα, μαζευονται στο καβουκι τους μεχρι να σε βρουνε σε στιγμη αδυναμιας για να εκδικηθουν.....δεν θα ερθουν ποτε να στην πουνε στα ισα και θα παραφυλανε για να στην κανουν απο πισω σου.. εχε το νου σου κωστη και μην το περνας στην πλακα το ολο θεμα..ειδικα ο γερος που δεν εχει και πολυ ζωη μπροστα του ...τι ειχε τι εχασε... ειναι παρατραβηγμενο το σεναριο ισως για πολλους απο σας και μπορει και να βαλετε και τα γελια και να πειτε τι λεει ο μ@λ@κας...... αλλα εγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.......και ευτυχως που ειχα καταγραψει τηλεφωνημα.......γιατι ακομα μεσα θα ημουν....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2005 ΝΟμιζω οτι εχεις λαθος Ιχνηλατη... οπως και στο φορουμ που λες. Μαζι σου εχουν λαθος και αλλοι(η' εγω και αλλοι) Εχω ενα κολογερο μπαμπα και θελω να ελπιζω οτι μπορει να γινω και γω καποτε ενας κολογερος χωρις τετοια βεβαια <{POST_SNAPBACK}> Που κολλάει το ''ixnlatis'' ? Είναι το nickname που είχα παλιά και ένα ''μαγαζί'' που δεν ξαναπατάω... Δεν καταλαβαίνω που έχω λάθος,αλλά είναι σεβαστή η άποψη σου σε κάθε περίπτωση. Όταν η ανοχή η υπομονή και το φιλοτίμο γίνονται εκμετάλευση και καταπάτηση δικαιωμάτων τότε τι το πιο λογικό από το να επαναστατήσεις αρχικά ειρηνικά και κατόπιν με πόλεμο. Η καλύτερη άμυνα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η επίθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2005 ...καθε πραγμα στον καιρο του... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2005 ...καθε πραγμα στον καιρο του... B) <{POST_SNAPBACK}> κι ο κολιός τον Αύγουστο (αύγουστο έγινε η φάση αν θυμάμαι καλά) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2005 ταχα μου δε θυμαται τωρα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες