stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 σκέφτομαι κατα το καλοκαίρι να αγοράσω ενα street των 50 κ.ε αλλα δεν εχω ιδεα ξερω μονο το aprilia rs και τo derbi αλλες προτάσεις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 κανεις?????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 rieju rs2 yamaha tzr 50 αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 το TZR εχει σταματησει να κυκλοφορει στην ελλαδα απο οτι ξερω. απο οτι εχω καταλαβει θες κατι σε στυλ πιστιαρικο ετσι? κοιτα ειναι ακριβα μηχανακια διχρονα αλλα απο ταχυτητα πολυ γρηγορα. επισης θελω να μου πεις ποσο καιρο σκεφτεσαι να το κρατησεις και φυσικα ποσο χρονων εισαι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 το TZR εχει σταματησει να κυκλοφορει στην ελλαδα απο οτι ξερω. απο οτι εχω καταλαβει θες κατι σε στυλ πιστιαρικο ετσι? κοιτα ειναι ακριβα μηχανακια διχρονα αλλα απο ταχυτητα πολυ γρηγορα. επισης θελω να μου πεις ποσο καιρο σκεφτεσαι να το κρατησεις και φυσικα ποσο χρονων εισαι :D κοιτα το θέλω τουλαχιστον μεχρι τα 18 τρ ειμαι 15 το μονο που ξερω σε αυτο το στυλ μηχανων ειναι το rs 50 αλλα θελω να δω και κτ αλλο πιο οικονομικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 κανε υπομονή ένα χρόνο πρώτα...βγάλε το δίπλωμα με το καλό και βρες κάνα glxακι με κανα 500ευρω και πάρε μεταχειρισμένο... μην πετάς τα λεφτά σου έτσι εφόσον θα το κρατήσεις μέχρι τα 18... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 κανε υπομονή ένα χρόνο πρώτα...βγάλε το δίπλωμα με το καλό και βρες κάνα glxακι με κανα 500ευρω και πάρε μεταχειρισμένο... μην πετάς τα λεφτά σου έτσι εφόσον θα το κρατήσεις μέχρι τα 18... δεν ειναι κτ σε αυτα που οσαχνω φιλε μου ευχαριστω για τη προταση παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 θα συμφωνησω με το παλικαρι πιο πανω αν ειναι μονο για 2 χρονια να το κρατισεις παρε κατι ποιο οικονομικο γιατι οπως ξερεις ειναι ακριβη και φυσικα διχρονη αρα θα καει πολυ γι αυτο παρε κανα μεταχειρησμενο η εστω ενα καινουριο παπι με λιγοτερα φραγκα και λιγοτερη καταναλωση :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 κοιτα πολυ ευχαριστως το κραταω και πολυ παραπανω απλα δε γουσταρω κτ πανω απο 50 κ.ε για να μαι νομιμος και θελω κτ σε αγωνιστηκη κοψια γτ ειμαι και λιγο πορομενος με τετοια μηχανακια και γουσταρω να πουλαω και λιγη μουρη επιτρεπετε σωστα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 ε ενταξει ρε φιλαρακι εσυ ξερεις αν θες να πουλας μουρι οπως λες παρτο και ταχυτητα θα σου δινει και θα το παιζεισ ποζερας :D απλα να ξερεις οτι εχει πολυ καταναλωση λογο οτι ειναι διχρονο και θα χρειαζεται συχνα να αλλαζεις λαδια αν δεν κανω λαθος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 κοιτα για καταναλωση που εχω αλλαξει δυο κουβεντες με το πατερα μου υποθετει οτι θα καιει λιγα τον εμπιστευομαι γτ ειχει και καμια 20αρια χρονια μηχανη ο ανθρωπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 ε ναι ενταξει ρε φιλε... :D απλα σου λεω θα κανεις 50 χιλιομετρα περιπου με το μηχανακι και μετα βενζινη ενω με ενα τετραχονο 150 περιπου και μετα βενζινη...:P αλλα ενταξει αν σου λεει ο πατερας σου κατι θα ξερει μηχανοβιος ηταν... και εγω σε τετοια θεματα πρωτα τον πατερα μου ρωταω και μετα τους αλλους... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 λιγα δεν καιει..ειδικα μεταχειρο...5-6 λιτρα στην καλυτερη 7-8 με πιο πολυ γκαζακι,που λογικο ειναι μιας και το 50αρι μονο ταπα μπορεις να το πηγαινεις αλλιως.... και με προσοχη ετσι,δεν ειναι παιχνιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 σε σχεση με τα αλλα 50αρια παπια καει παραπανω αλλα ενταξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 και τα αλλα παπια παντως διχρονα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) πολυ καλο σκεπτικο! πριν 2 εβδομαδες αγορασα το καινουργιο το DERBI 50 cc μοντελο 2011. 2700 αρχικη και λογω εκπτωσεων σε τιμη 2300. το μηχανακι παει γαντι ειναι τελειο. πριν παρω το DERBI ειμουνα αναμεσα στο να παρω 50αρι δρομου η το ξερο το DERBI. σκεφτηκα πως θα μου ειναι ποιο δυσκολο στην οδηγηση και πως περισσοτερο μου αρεσει το ξερο. και τα 2 ειναι τελειες επιλογες για 50αρακια δικια σου αποφαση παντως εγω που πηρα το derbi το ξερο παει τελεια ειναι 2χρονο συμπλεκτικο :-) να το :) αυτο ακριβως ειναι πρεπει και καποια μερα να βγαλω φωτογραφια και να ανεβασω το δικο μου :-) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 από τον faithgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 φιλε ευχαριστω πολυ σκεφτομουν και κτ τετοιο τρ τελευταια λογο ανεσησης για μεσα στη πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 ειναι ποιο βολικο και ποιο ανετο για μεσα στην πολη. εγω το εχω με τρακτεροτες ροδες off road τωρα εσυ αποφασιζεις. η 50αρα δρομου θα ειναι ποιο δυσκολη για 50αρη δρομου θα σου λεγα οχι... με αυτο θα σε κομπλε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 και γω αυτο σκεφτηκα εχω και μια τρελα με διαδρομες εκτος δρομου μενω και κοντα σε βουνο οποτε........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) το μηχανακι τελικες εχει 90-95 και καθε 120-140 χιλιομετρα καιει 8 ευρω. αντεχει πολλα χιλιομετρα χωρις προβληματα ειναι πολυ γερο μηχανακι ;) το δικο μ συγκεκριμενα ειναι ετσι με τρακτεροτες ροδες απλα το βρηκα στο ιντερνετ ακριβως το ιδιο πρεπει να βγαλω και το δικο μ φωτο αυτες τις μερες :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 από τον faithgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες