Jump to content
Viper4

Chopper για νέο οδηγό

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Θέλω τα φώτα σας. Κολλητός έχει κόλλημα με τις μηχανές τύπου chopper. Τώρα γιατί μην με ρωτάτε... Έχει κολλήσει λοιπόν και θέλει τέτοια.

Μέχρι στιγμής δεν είχε ποτέ του μηχανή και την θέλει για πρώτη μηχανή.

Τον ενδιαφέρει για μέσα στην Θεσσαλονίκη και για κοντινές εξορμήσεις στα πέριξ.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Honda Steed 400, λιτο μηχανακι, απο τα λιγα που μου αρεσουν, βεβαια ειναι λιγο παλιο, προτεινω 400αρι για λογους οικονομιας.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1705225/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1639061/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να ψάξει και κάτι σε virago 250 ή ακόμα και kawa eliminator 250, με μια μικρό holdback μόνο γιατί είναι παλιά μηχανάκια και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.Βέβαια για να είμαστε και σωστοί , αυτά είναι cruisers, choppers είναι τα θηρία της H-D με τα 236267151626 κυβικά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτά είναι cruisers, choppers είναι τα θηρία της H-D με τα 236267151626 κυβικά :P

Καμια σχεση

Choppers ειναι οι μοτοσυκλετες που δεν εχουν καμια σχεση με τις harley

Ειναι ιδιοκατασκευες οι οποιες μπορει και να εχουν στοιχισει 10 φορες οσο την πιο ακριβη harley, αλλα και πολυ λιγοτερο απο αυτην

Chopper μπορει να ειναι και ενα μαμα μηχανακι με πολλες μετατροπες, =chop δηλαδη

Μην τα κανουμε σαλατα σαν κατι μπαρμπαδες ''ο υιος μου εχει enduro'' και οδηγαει varadero

Oσο για τον φιλο σου, πες του να συνεχιζει να πηγαινει βολτες με το golf του, οι μοτοσυκλετες δεν ειναι για αυτον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oσο για τον φιλο σου, πες του να συνεχιζει να πηγαινει βολτες με το golf του, οι μοτοσυκλετες δεν ειναι για αυτον

τι κολλημα ειναι αυτο?το εχω ξαναματακουσει αυτο απο πολλους "δηθεν" μηχανοβιους και μεγαλωμενους με στυλ "ροδα τσαντα και κοπανα"....σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι δε θα καβαλησει κανενα διαστημοπλοιο μια μηχανη θα παρει ελεος δηλαδη!!!τετοια σνομπαρια ουτε στα καλυτερα night clubs της new york δε συναναντας πλεον!!!συνεταιρικα θα το παρετε η θα σε παρει συνεπιβατη...!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι, μόνο για σένα το αλάνι είναι οι μηχανές... λες και τον ξέρεις τον άνθρωπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ο φίλος σου έχει αρκετές επιλογές αλλά πρέπει να το ψάξει καλά γιατί οι ηλικίες των μηχανών αυτών είναι μεγάλες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτές που εγώ θα του πρότεινα είναι virago 250 & honda magna 250...

Καμια σχεση

Choppers ειναι οι μοτοσυκλετες που δεν εχουν καμια σχεση με τις harley

Ειναι ιδιοκατασκευες οι οποιες μπορει και να εχουν στοιχισει 10 φορες οσο την πιο ακριβη harley, αλλα και πολυ λιγοτερο απο αυτην

Chopper μπορει να ειναι και ενα μαμα μηχανακι με πολλες μετατροπες, =chop δηλαδη

Μην τα κανουμε σαλατα σαν κατι μπαρμπαδες ''ο υιος μου εχει enduro'' και οδηγαει varadero

Με το συμπάθιο, εδώ δεν σε επιράζει εσένα που οδηγάς το versys (που ούτε και η ίδια η kawa δεν ξέρει τι είδος μοτό είναι) γιατί να μην πάρει και ο φίλος ένα τύπου custom;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τέτοιου τύπου μηχανές μήπως τα 250 κυβικά είναι λίγα; ρωτάω γιατί και βαριές σχετικά είναι και με λίγα άλογα. Μήπως δεν θα τον βολέψει για τις εξορμήσεις χαλκιδική πχ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Virago 250 είναι ότι πρέπει για τις χρήσεις αυτές, είναι και μαζεμένο και θα τον βολέψει και μέσα στην πόλη. Άντε καλή αρχή πες του! Όλοι μάθαμε να οδηγούμε μηχανές κτλ. κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας, μην τον αποθαρρήνουν, δε θα πάρει μέρος σε πρωτάθλημα να κυνηγήσει δέκατα. Χαλαρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τέτοιου τύπου μηχανές μήπως τα 250 κυβικά είναι λίγα; ρωτάω γιατί και βαριές σχετικά είναι και με λίγα άλογα. Μήπως δεν θα τον βολέψει για τις εξορμήσεις χαλκιδική πχ;

ειναι αρκετα ελαφριες θα ελεγα!!!

και να σου πω την αμαρτια μου...χαλκιδικη πηγαιναμε με παπακια οταν ημασταν πιτσιρικια λες να μη φτανει με 250 κυβικα μηχανακι?

Τροποποιήθηκε από τον Raven FR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι αρκετα ελαφριες θα ελεγα!!!

και να σου πω την αμαρτια μου...χαλκιδικη πηγαιναμε με παπακια οταν ημασταν πιτσιρικια λες να μη φτανει με 250 κυβικα μηχανακι?

Και με ποδήλατο πάνε κάποιοι... το θέμα είναι να πάει δικάβαλος άνετα και με ασφάλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

virago 250 μια χαρα ειναι, κ για κοντινα ταξιδακια(χαλαρα ε;) θα την ευχαριστηθεις.Μεσα στην πολη δεν ειναι εντουρο αλλα ειναι πιο ευελικτη αποτι νομιζουν οι πιο πολλοι.Την ειχα για κανα μηνα κ πραγματικα δεν περιμενα να με βολεψει τοσο.Το μονο π δε μ αρεσε ειναι οτι ηταν μικρη σε διαστασεις(σημ ειμαι 1,80 ), οχι πως ζοριζομουν αλλα σε τετοιες μηχανες δε πρεπει να εισαι στριμωγμενος, ψιλοχαλαει το feeling που εχεις οταν τις καβαλας.

υγ. Δεν μπορω να καταλαβω καποιους π σχολιαζουν τις επιλογες κ τα γουστα των αλλωνων.Ρε αφτερ εχεις καβαλησει πανω απο μια ωρα τετοια μηχανΗ; απο που κ ως που επικρινεις τους αλλους τοτε; Ακομα κ ναχεις ,π αμφιβαλω, ο αλλος αυτο γουσταρει ,αυτο ταρεσει θα του οριοθετησεις εσυ τα θελω του στα διτροχα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ εγω σε παρομοια κατασταση ειμαι,μηπως δεν ειναι ουτε για μενα οι μηχανες? :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλές είναι και οι 2.5 άρες. Εγώ πήγαινα και Χαλκιδική (χαλαρά γιατί πάνω από 110 την έπαιρνε ο άνεμος) και κάθε μερα έκανα το λιγότερο 35-40 χλμ σε ανοιχτό δρόμο. Στην πόλη όπως είπε και ο συνάδελφος σε προηγούμενο post είναι πιο ευέλικτη από ότι δείχνει. Προσοχή στην κατάστασή τους. Επίσης, πριν πληρώσει την μοτοσυκλέτα που θέλει να πάρει, να πάει πρώτα σε έναν μηχανικό.

Κατά την άποψη μου και με όλο μου το σεβασμό στις απόψεις που ακούστηκαν έως τώρα, ό,τι μοτοσυκλετα και αν καβαλάς μπορείς να πας όπου θες. Αλλάζει ο τρόπος, ο κόπος και ο χρόνος μόνο.

Τροποποιήθηκε από τον Mama_Hina

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιμαι old style μοτοσυκλετιστης

Μερικοι εδω μεσα ειναι new wave, ''τσουλητοι'' οπως τους λεω εγω

Μαλλον δεν ταιριαζουμε, οποτε μην το συνεχιζουμε το θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιμαι old style μοτοσυκλετιστης

Μερικοι εδω μεσα ειναι new wave, ''τσουλητοι'' οπως τους λεω εγω

Μαλλον δεν ταιριαζουμε, οποτε μην το συνεχιζουμε το θεμα

εμεις αυτο στο χωριο μου το λεμε you cant teach an old dog new tricks..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμεις αυτο στο χωριο μου το λεμε you cant teach an old dog new tricks..

Nαι μπορει να ειναι και ετσι, τωρα μαλλον καταλαβαινω καποιους ''γερους'' οταν ημουν 15 χρονων

Γουσταρω να βλεπω να καβαλανε μοτοσυκλετες ανθρωποι που το διτροχο αιμα κυλαει στις φλεβες τους, που γουσταρανε απο την κοιλια της μανας τους οτι διτροχο υπηρχε

Το να αγοραζεις ενα δικυκλο μονο και μονο για να γλυτωνεις την κινηση ή για να κανεις την πλακα σου το καλοκαιρι, εκτος του οτι με εκνευριζει, ειναι και επικινδυνο

Η μοτοσυκλετα ειτε το θελουμε ειτε οχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καποιοι το καταλαβαινουν αργα και μετα βγαινουν με μισος για την μοτοσυκλετα και τους κατοχους, για το κακο που παθανε

Για αυτο λοιπον ας μεινει στην θαλπωρη του καθισματος και ας ξεχασει το ''cruising'' στην παραλιακη

Το παραπανω ισχυει για την περιπτωση του ''κανω την πλακα μου''

Αν εχει αποφασισει να μπει για τα καλα στον χωρο της μοτοσυκλετας, εστω και αργα(γιατι οπως ειπα και πιο πριν, ειναι κατι εμφυτο), τοτε καλως και να τον υποδεχτουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ πως καταλαβες εσυ οτι το παιδι που θελει τσοπερ δεν το εχει εμφυτο κ του προτεινες να αφησει τις μηχανες κ να μεινει με το γκολφ του? :think:

εγω παντως τη μηχανη την πηρα για γλυτωνω σε χρονο,χρημα κ εννοειται για βολτες το καλοκαιρι.κ αω μου επιτρεπεις,θεωρω εσενα η οποιονδηποτε συμμεριζεται τις συγκεκριμενες αποψεις σου,πιο επικινδυνο,επειδη φαινεσαι απολυτος.κ στο δημοσιο δρομο,το απολυτο συνηθως ειναι κακος συμβουλος.ειτε εισαι σε μοτοσυκλετα ειτε σε αυτοκινητο.

ξερω να οδηγω.δεν ξερω να πηγαινω γρηγορα.ξερω να πηγαινω νομιμως,ασφαλως(προς εμενα) κ χωρις να ειμαι δημοσιος κινδυνος.αυτο νομιζω ειναι αυτο που επιβαλλεται.

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok... στο θεμα μας ... magna 250....

χαμηλο κεντρο βαρους ....

χαμηλη σελα ...

ευκολοχρηστη ....

ξεχνας να βαλεις βενζινα...

και να μην ακουω για "δυναμη" και ιππους και κυβικα .... ολη η μαγεια στα Chopper ειναι η ροπη, το "σκαλωμα" οποτε μη νομιζεις πως 35-45 αλογα δεν κανουν τη δουλεια....

Και λαβε υποψην οτι τα Custom-τσοπεροειδη της περασμενης δεκαετιας ΔΕΝ ειχαν ψεκασμο οποτε οτι παρεις απο 400 και πανω θα πινει σαν +300 κυβικα ψεκαστο ...

2007110113251990.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ πως καταλαβες εσυ οτι το παιδι που θελει τσοπερ δεν το εχει εμφυτο κ του προτεινες να αφησει τις μηχανες κ να μεινει με το γκολφ του? :think:

Oταν το εχεις εμφυτο φιλε μου, γνωριζεις παρα πολυ καλα τι μοτοσυκλετα θες να αγορασεις(διοτι εχεις διαβασει 500.000 φορες τα διαφημιστικα φυλλαδια της αγαπημενης σου''), και δευτερον δεν ονειρευεσαι να πηγαινεις ''μες την πολη και στα περιξ'', αλλα θες να γυρισεις ολη την ΓΗ με το λατρεμενο σου διτροχο και να μην σταματησεις αν δεν εχεις μεινει πρωτα απο λεφτα και βενζινη

Ειδες που ειναι μερικα πραγματα που προσεχει καποιος που αγαπαει τις μοτοσυκλετες? :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν το εχεις εμφυτο φιλε μου, γνωριζεις παρα πολυ καλα τι μοτοσυκλετα θες να αγορασεις(διοτι εχεις διαβασει 500.000 φορες τα διαφημιστικα φυλλαδια της αγαπημενης σου''), και δευτερον δεν ονειρευεσαι να πηγαινεις ''μες την πολη και στα περιξ'', αλλα θες να γυρισεις ολη την ΓΗ με το λατρεμενο σου διτροχο και να μην σταματησεις αν δεν εχεις μεινει πρωτα απο λεφτα και βενζινη

Ειδες που ειναι μερικα πραγματα που προσεχει καποιος που αγαπαει τις μοτοσυκλετες? :winking:

αν κ θα ηταν ορθοτερο να το συνεχιζαμε μεσω π.μ. παρολα αυτα θα σου πω οτι εχω διαβασει κ παρακολουθησει οτι συγκριτικο η δοκιμη υπηρχε η βρηκα τεσπα,για την μοτοσυκλετα μου.κ εννοειται θα ηθελα να κανω τον γυρο του κοσμου.επειδη ομως στην ζωη μου υπαρχουν κ αλλα πραγματα οπως υποχρεωσεις,αρκουμαι προς το παρον στον αστικο κ περιαστικο κυκλο μου κ την χαλαρη βολτα μου με την μοτοσυκλετα μου.

αλλο τι θα ηθελα να κανω,κ αλλο τι κανω στην καθημερινοτητα μου.

κ να συμπληρωσω επισης πως καποιες φορες,τρωγοντας ερχεται η ορεξη..οποτε,που ξερεις,μπορει το παιδι με την τσοπερ,να γυρισει ολη την ελλαδα κ τα βαλκανια κ τον γυρο του κοσμου,αν του το επιτρεψουν οι περιστασεις κ το επιθυμησει.. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός από στάση ζωής και τρόπος ζωής η μηχανή είναι και χρηστικό εργαλείο για πολλούς ρε after. Το ότι την θέλουν για συγκεκριμένη χρήση δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι σωστοί οδηγοί ή θα είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.

Και το αντίθετο επίσης! το ότι κάποιος το έχει όνειρο από παιδί και ξέρει ακριβώς τι θέλει να πάρει κλπ που λες εσύ, δεν σημαίνει ότι θα τον κάνει καλύτερο οδηγό. Να σου δείξω τέτοιους όσους θες που είναι άκρως επικίνδυνοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ After : Πολλοί απο εμάς είναι αρκετά γέροι για να ασχολούνται πλέον με ταμπέλες.

Κάνε κάτι επειδή το γουστάρεις - τέλος, απο 'κει και πέρα δεν χρειάζεται να το διαφημίζεις...

Γύφτος/Γαύρος/Μεταλάς/Χιπ-χοπάς/μπουζουκόβιος/κουτάκιας/μηχανόβιος - ήμαρτον ρε μάγκα, που είμαστε, στο γυμνάσιο/Λύκειο ακόμα ?

Καλό θα είναι, όσο γερνάμε να "ανοίγουμε" περισσότερο το κεφάλι μας και όχι το αντίθετο, βέβαια, κάποιοι θα θέλουν να φέρουν πάντα μια ταμπέλα πάνω τους γιατί μόνο μ'αυτόν τον τρόπο νοιώθουν οτι "ανήκουν" κάπου, οπότε...

Ο μάγκας μπορεί να θέλει μηχανάκι για να βολτάρει απλά (ναι, ακομα και στην "παραλιακή" που γράφεις και εσύ), ποιοι στο μόριο είμαστε εμείς που θα του πούμε το αντίθετο ? Αφού ο άνθρωπος ετσι γουστάρει, πως να το κάνουμε τώρα δηλαδή...

Κρίμα ρε μαν, συνήθως είσαι απο τους τύπους που γράφουν σωστά πράματα εδώ μέσα...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok... στο θεμα μας ... magna 250....

χαμηλο κεντρο βαρους ....

χαμηλη σελα ...

ευκολοχρηστη ....

ξεχνας να βαλεις βενζινα...

και να μην ακουω για "δυναμη" και ιππους και κυβικα .... ολη η μαγεια στα Chopper ειναι η ροπη, το "σκαλωμα" οποτε μη νομιζεις πως 35-45 αλογα δεν κανουν τη δουλεια....

Και λαβε υποψην οτι τα Custom-τσοπεροειδη της περασμενης δεκαετιας ΔΕΝ ειχαν ψεκασμο οποτε οτι παρεις απο 400 και πανω θα πινει σαν +300 κυβικα ψεκαστο ...

2007110113251990.jpg

Καλό φαίνεται αλλά στο car.gr που ψάχνω δεν βρίσκω για να του στείλω Link. Προφανώς δεν έχει περπατήσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα