Jump to content
Palaviarakos

SYM WOLF 250

Recommended Posts

Τι να πω παιδιά, εντάξει καλό μου φαίνεται αλλα είναι αρχή ακόμα. 2 βδομάδες το χω. Εμφάνισιακα κατα τη γνώμη μου είναι πολυ όμορφο, αλλα και μηχανολογικα (χωρίς να γνωρίζω πολλά) καλο μου φαίνεται. Πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι value for money, καθώς εγώ δεν έχω διαπίστωσει κάποια έκπτωση στην ποιότητα. Ακόμα σκεφτείτε ότι για καινούργιο μηχανάκι εχει σχεδόν τιμη μεταχειρισμενου (3800). Θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή. Έτσι και αλλιώς αν δεν πενεψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακωσει!!! Τώρα αν θέλετε να μάθετε κατι άλλο ρωτήστε (και πιθανότατα δεν θα ξέρω να σας πω!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχουν ήδη 2 θέματα σχετικά με το SYM Wolf 250 όπου αναφέρονται όσες πληροφορίες έχουμε μέχρι τώρα. Ρίξε μια ματιά!

http://www.mybike.gr...%CE%B9-sb-125n/

http://www.mybike.gr...84%CE%B1%CF%82/

Και εγώ σκέφτομαι να το πάρω προς την άνοιξη και γι' αυτό είχα αρχίσει το ένα θέμα απ' τα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μας πει καποιος κατοχος τη γνωμη του.

Καλημέρα φίλε μου..είμαι ιδιοκτήτης ενός Sym Wolf 250 και σήμερα έκανα και το πρώτο service..Είναι ένα αρκετά αξιόπιστο μηχανάκι,μ'εχει αφησει μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενο!Ειναι τιμιο και πολυ οικονομικο..μεσα στην πολη αψογη συμπεριφορα,πολυ καταλληλο για αστικη χρηση,αλλά και για καποιες εξορμησουλες μια χαρα επισης!Τωρα ενταξει,αν κανεις ενα μεγαλο ταξιδι στην εθνικη λογικο ειναι να μην το απολαυσεις οπως αν ειχες ενα τετρακυλινδρο π.χ.!Να ξερουμε τι εχουμε,ετσι?Σιγουρα ειναι πολυ ομορφο και καλοκατασκευασμενο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορεί να λες αξιόπιστο ένα μηχανάκι από το 1ο σέρβις.......είναι πολύ νωρίς....

μακάρι να είναι τέλειο.....αλλά είναι νωρίς ακόμα για σίγουρα συμπεράσματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορεί να λες αξιόπιστο ένα μηχανάκι από το 1ο σέρβις.......είναι πολύ νωρίς....

μακάρι να είναι τέλειο.....αλλά είναι νωρίς ακόμα για σίγουρα συμπεράσματα...

Καλά,σιγουρα εχεις δικιο φιλε μου σ'αυτο που λες!Ελπιζω και στην πορεια να μη μ'απογοητευσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε τα έλεγα εγώ θα γίνουμε αγέλη σιγά σιγά... Κάθε μέρα όλο και κάποιος γράφει ότι πήρε ή ότι θα πάρει τον λύκο! Μακάρι να συνεχίσει απροβλημάτιστος για όλους και να δούμε και άλλες παρόμοιες κινήσεις στην παραγωγή και από άλλες εταιρίες! Πάντα όρθιος φίλε και αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα δεις να τρέχουν αρκετά θέματα για το μηχανάκι μας όπου μπορείς να βοηθήσεις και ίσως να βοηθηθείς από πράγματα που έχουμε αναφέρει μέχρι τώρα. :_thumbsup:

π.χ. δες αυτό:

http://www.mybike.gr...B9%CF%84%CE%B5/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ωραία όλα αυτά που λέμε για το wolf αλλα εμένα τώρα που έπιασε ζέστη, για κάποιο λόγο όλο 'προβλήματά' μου βζαγει:

1) Το πλαστικο τζαμακι του κοντέρ έκανε ρωγμές σε αρκετά σημεία απο τη ζέστη!!!

2) Κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα νιώθω κατι να τρίζει λες και κατι είναι σπασμένο!!

Γενικά δεν μπορω να τα αιτιολόγηση αυτα γιατί το προσέχω πολυ το μηχανάκι..

Τι μου προτείνετε να κανω ειδικά για το τζαμακι? Η εγγύηση πιάνει? Οι ρωγμές είναι μεγάλες σχετικά και φαίνονται πολυ άσχημα ( μπορεί να βάλω φωτο πιο μετα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ωραία όλα αυτά που λέμε για το wolf αλλα εμένα τώρα που έπιασε ζέστη, για κάποιο λόγο όλο 'προβλήματά' μου βζαγει:

1) Το πλαστικο τζαμακι του κοντέρ έκανε ρωγμές σε αρκετά σημεία απο τη ζέστη!!!

2) Κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα νιώθω κατι να τρίζει λες και κατι είναι σπασμένο!!

Γενικά δεν μπορω να τα αιτιολόγηση αυτα γιατί το προσέχω πολυ το μηχανάκι..

Τι μου προτείνετε να κανω ειδικά για το τζαμακι? Η εγγύηση πιάνει? Οι ρωγμές είναι μεγάλες σχετικά και φαίνονται πολυ άσχημα ( μπορεί να βάλω φωτο πιο μετα).

Εννοείται να το πας στην αντιπροσωπεία . Από ότι ξέρω κιόλας από τον κολλητό μου που έχει αλλάξει 2 SYM και τώρα έχει και το Wolf η εταιρεία έχει πολύ καλή πολιτική μετά την πώληση . Πιστεύω πως θα στο καλύψουν στην εγγύηση κανονικα . Μην χάνεις χρόνο για το τρίξιμο που λες κιόλας ! Ο κολλητός μου παντως έχει κάνει 6.000 χλμ σε 2 μήνες και το έχει σαν βασικό μέσο μεταφοράς του ,είναι 100% ευχαριστημένος .

Τροποποιήθηκε από τον Harry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε.

Και γω σαν βασικό μέσο το χω.έχω κάνει 4.500 χλ και δεν είχα κανένα θεμα. Τώρα έγιναν αυτα απο το πουθενά!

Ξέρετε τι ακριβώς αλλαγή μπορεί να γίνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχεις ακόμα εγγύηση ???

πόσο και καιρό την έχεις ?

πάνω από χρόνο αποκλείεται !!

Να πας σε επίσημο service και να παραπονεθείς

Αλλαγή άμεσα και να κοιτάξουν το θέμα !!

Δεν επιτρέπεται από τη ζέστη να χαλάσει το "κρύσταλο" / τζαμάκι / πλαστικό του κοντέρ !!!

και μάλιστα το 1ο καλοκαίρι της στην Ελλάδα !!!

αν σου αρχίσουν τα σόυξου-μούξου:

Για μηχανή πες στο πουλήσανε,

λεφτά έδωσες,

μηχανή πρέπει να σου έχουν δώσει - πες τους - όχι παγάκι ούτε κέρινο ομοίωμα !!!

Ρώτα τους ειρωνικά σε τι θερμοκρασία πρέπει να την έχεις

αν η μηχανή πρόκειται να λιώσει όλη σαν το παγάκι λόγο καλοκαιριού !!!

θέλω να ξέρω πες αν θα πρέπει να τη βάζω στο ψυγείο...!!

και αν δεν στο αλλάξουν

επιστρέφεις με παρέα και αρχίζεις να φωνάζεις τι έπαθες

μπροστά σε κόσμο / πελατεία, να καταλάβουν ότι θα έχουν φασαρίες !!!

και μετά ακολουθείς και άλλες οδούς

http://www.efpolis.gr/

http://www.inka.gr/

http://www.newinka.gr/

http://www.kepka.org/

Ξέρετε τι ακριβώς αλλαγή μπορεί να γίνει?

λογικά θα σου αλλάξουν το "τζαμάκι"...

το θέμα είναι ότι αν το τζαμάκι είναι μάπα σαν υλικό, πάλι τα ίδια θα έχεις..

αν είναι μεμονωμένο περιστατικό, λες "πάει στο δ....."

αν το έχουν κι άλλοι ???

γι αυτό ρώτα τους τι παίζει και γιατί δεν βάζουν κρύσταλο

από τη στιγμή που το συγκεκριμένο υλικό / πλαστικό σπάει από μόνο του?

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pedia ego exo pari to symaki ala entaksi exi enfanisi treli etsi ta lefta tou ta aksizi to evala kai karina exo to 125 ala to thema eine oti o kataskeuastis o trompas gt to dini me tapouro kai den to dini me psigio kai me diskofreno mporite na m lisete tin aporia ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalejaios pos anevenoune foto gia na dikso kai ego to moter mou re file

Τροποποιήθηκε από τον akis sym wolf 1234

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εγραφες και ελληνικα θα ηταν πολυ καλυτερα...

και θα επαιρνες και καμια απαντηση...

φιλικα...αλλα :rtfm: κανονες του φορουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα