HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 έχω ένα glx και μου στάζει λάδια απο την τσιμούχα στον λεβγιέ την άλλαξα και έσταζε έβαλα και φλαντζόκολα και πάλι έσταζε μου ειπε ενας μαστορας που το πηγα οτι έχει χαλάσει το πυράκι και οτι θέλει άνοιγμα και άλλαγμα πράγμα που δεν συμφέρει μπορεί να γίνει εκει τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Ο ''μαστορασ'' που στο ειπε σε κοροιδευει.δν συμφερει δηλαδη να αλλαξεισ τον πυτο του λεβιε???το που 40 ευρο θα σ παει.αν και δυσκολο γτ δν χαλαει ο πυροσ.κατι αλλο παιζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 κανεις? φωτό έχουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 :whistling: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 το έφτιαξα μονος μου με λίγη σιλικόνη, είχαν φαγωθεί λίγο τα κάρτερ οταν μου την ειχαν αλλαξει παλια ε και μαλλον αυτος ηταν ο λογος που εσταζε τωρα απο τις θερμοκρασιες δεν ξερω αμα θα λιωσει η σιλικονη θα δειξει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakias me trela 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 βάλε σιλικόνη....είναι εγγύηση, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες