Jump to content
Sign in to follow this  
manos437

Προτάσεις για μπουφάν !

Recommended Posts

Μετά την αγορά της μηχανής και του κράνους(Shoei xr 1100), σειρά έχει ένα μπουφάν. Δεν έχω ιδέα το τί γινεται σε αυτόν τον τομέα και ζητάω ταπεινά βοήθεια !

Από το κατάστημα που αγόρασα το κράνος δοκίμασα μερικά scott και agvpro. Τα scott καθόντουσαν πάνο μου πάρα πολύ ωραία (αυτό νομίζω ήταν ένα και έκανε 200€) και εμφανισιακά ηταν επισης πολύ καλα.

Τα scott γενικότερα τι λένε απο ποιότητα ;

Το κατάστημα αυτό είχε επίσης dainese. Γι ' αυτά τι ξέρουμε ;

Γενικά αν έχετε να προτείνετε κάτι, είτε απο Ελληνικό ή ξένο μαγαζί ή να μου πείτε προς τι μάρκες να κοιτάω ή τι τεχνολογίες, πείτε το ! Το budget ειναι στα 250€.

Ευχαριστώ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ έχω πάρει το Macna Geo από το motomarket και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι 3ών εποχών και βολεύει.

Το Scott σαν μάρκα δεν το ξέρω για να μπορέσω να σου πω άποψη. Πρώτη φορά την ακούω.

Μπορείς να δεις και στο www.automotoracing.com για τρελές τιμές και δωρεάν μεταφορικά.

Γνωστές μάρκες που έχω πάρει προϊόντα τους και έμεινα ευχαριστημένος είναι bering, dainese, revit.

Ελπίζω να βοήθησα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω πάρει το Macna Geo από το motomarket και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι 3ών εποχών και βολεύει.

Το Scott σαν μάρκα δεν το ξέρω για να μπορέσω να σου πω άποψη. Πρώτη φορά την ακούω.

Μπορείς να δεις και στο www.automotoracing.com για τρελές τιμές και δωρεάν μεταφορικά.

Γνωστές μάρκες που έχω πάρει προϊόντα τους και έμεινα ευχαριστημένος είναι bering, dainese, revit.

Ελπίζω να βοήθησα!

Οντος πολύ καλές τιμές το σιτε αυτό. Παντος τα scott μου φανίνακε πολύ καλά, τώρα περισσότερα από μια πρώτη επαφή δεν ξέρω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μπουφαν ψαχνεις ? μεσατο η 3/4 ?

για 3/4 εχω να σου προτεινω μερικα που ειχα δοκιμασει και τα θεωρω παρα πολυ καλα οπως :

macna geo

dainese gt-500

revit devil

revit dragon

oλα τα παραπανω εμενα μου αρεσαν παρα πολυ και σαν ποιοτητα αλλα και σχεδιαστικα. εχουν προσθαφαιρουμενος επενδυσεις (θερμικη,αδιαβροχη) αλλα το μονο κακο ειναι οτι η πλατη παει ξεχωριστα.

για μενα τοπ value for money ειναι το Μαcna geo. πηγαινε μια απο stelpet , εχει στην θηβων και ενα στον πειραια αν σε βολευει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πήρα απο colori και ως τωρα ειμαι υπερ ευχαριστημένος και απο την ποιοτητα και απο την τιμη.

πήρα το sahara

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1242

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν πολλες κ καλες επιλογες.αρκετες απο αυτες ειναι δοκιμασμενες απο φιλους εδω μεσα,λαβε υποψην σου οσα γραψουν κ βγες μια γυρα να δεις τι σου καθεται καλυτερα τοσο στο ματι οσο κ στο σωμα.

μην ξεχασεις να εχει κ προστασια πλατης καθως -εαν δεν εχει- θα την χρεωθεις εξτρα.

εχω δοκιμασει (3μπουφαν-11 χρονια)τα Bering τα οποια κ μπορω να τα προτεινω σαν εταιρεια καθως τα μοντελα σε αυτα τα λεφτα πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας,αδιαβροχοποιησης κτλ...ειναι best value for money θεωρω.

αν μπορουσα να διαθεσω 100 ευρω παραπανω θα πηγαινα σε Clover.

αν ηθελα να μου περισεψουν χρηματα κ να κανω ομως καλα την δουλεια μου θα επελεγα Nordkap!

καλη επιλογη σε οτι αποφασισεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !

τι μπουφαν ψαχνεις ? μεσατο η 3/4 ?

για 3/4 εχω να σου προτεινω μερικα που ειχα δοκιμασει και τα θεωρω παρα πολυ καλα οπως :

macna geo

dainese gt-500

revit devil

revit dragon

oλα τα παραπανω εμενα μου αρεσαν παρα πολυ και σαν ποιοτητα αλλα και σχεδιαστικα. εχουν προσθαφαιρουμενος επενδυσεις (θερμικη,αδιαβροχη) αλλα το μονο κακο ειναι οτι η πλατη παει ξεχωριστα.

για μενα τοπ value for money ειναι το Μαcna geo. πηγαινε μια απο stelpet , εχει στην θηβων και ενα στον πειραια αν σε βολευει.

Δυστυχώς είμαι απο Κρήτη και εδώ στο Ηράκλειο δεν υπάρχει καθόλου ποικιλία, μονο το μαγαζί που προανέφερα...(scott, dainese, agv pro) αρα η αγορά θα γίνει μάλλον απο το internet, αν και τα scott οπως ειπα μου αρεσανε πολυ.

3/4 προτιμώ, το revit dragon to ξεχώρισα και εγώ χθες απο μια βολτα στα internetika μαγαζια και νομίζω οτι η τιμή του ειναι normal.

στα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν πολλες κ καλες επιλογες.αρκετες απο αυτες ειναι δοκιμασμενες απο φιλους εδω μεσα,λαβε υποψην σου οσα γραψουν κ βγες μια γυρα να δεις τι σου καθεται καλυτερα τοσο στο ματι οσο κ στο σωμα.

μην ξεχασεις να εχει κ προστασια πλατης καθως -εαν δεν εχει- θα την χρεωθεις εξτρα.

εχω δοκιμασει (3μπουφαν-11 χρονια)τα Bering τα οποια κ μπορω να τα προτεινω σαν εταιρεια καθως τα μοντελα σε αυτα τα λεφτα πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας,αδιαβροχοποιησης κτλ...ειναι best value for money θεωρω.

αν μπορουσα να διαθεσω 100 ευρω παραπανω θα πηγαινα σε Clover.

αν ηθελα να μου περισεψουν χρηματα κ να κανω ομως καλα την δουλεια μου θα επελεγα Nordkap!

καλη επιλογη σε οτι αποφασισεις.

Γιατ τα clover κατι εχει παρει το αυτι μου οτι ειναι αρκετα ποιοτικα

Για αυτο τι γνώμη έχετε ; Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι 3/4...

Η τιμή πάντος μου φένεται πολύυυυυυυυυυυυυ δελεαστική για gore tex.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά την αγορά της μηχανής και του κράνους(Shoei xr 1100), σειρά έχει ένα μπουφάν. Δεν έχω ιδέα το τί γινεται σε αυτόν τον τομέα και ζητάω ταπεινά βοήθεια !

Από το κατάστημα που αγόρασα το κράνος δοκίμασα μερικά scott και agvpro. Τα scott καθόντουσαν πάνο μου πάρα πολύ ωραία (αυτό νομίζω ήταν ένα και έκανε 200€) και εμφανισιακά ηταν επισης πολύ καλα.

Τα scott γενικότερα τι λένε απο ποιότητα ;

Το κατάστημα αυτό είχε επίσης dainese. Γι ' αυτά τι ξέρουμε ;

Γενικά αν έχετε να προτείνετε κάτι, είτε απο Ελληνικό ή ξένο μαγαζί ή να μου πείτε προς τι μάρκες να κοιτάω ή τι τεχνολογίες, πείτε το ! Το budget ειναι στα 250€.

Ευχαριστώ !

Για το Macna Geo που είπε ο Μιχάλης παραπάνω, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για εντυπώσεις. Να προσθέσω πως στην τιμή που το αγοράζεις από το ΜΟΤΑΜΑΡΚΕΤ (γύρω στα 250€) δεν το βρίσκεις ούτε στα ξένα ιντερνετομάγαζα (πχ το FCMoto το έχει προσφορά στα 260€ + έξοδα αποστολής, εδώ). Δεν αισθάνεσαι δηλαδή πως σε πιάνουνε Κώτσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μ γτ δε κοιταζεις και dainese με πολυ μικρη διαφορα στο μπατζετ σ.βρισκεις!!στο λεω γτ και εγω ειμαι στο ψαξιμο και κατι εχει παρει το ματι μ...

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Macna Geo που είπε ο Μιχάλης παραπάνω, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για εντυπώσεις. Να προσθέσω πως στην τιμή που το αγοράζεις από το ΜΟΤΑΜΑΡΚΕΤ (γύρω στα 250€) δεν το βρίσκεις ούτε στα ξένα ιντερνετομάγαζα (πχ το FCMoto το έχει προσφορά στα 260€ + έξοδα αποστολής, εδώ). Δεν αισθάνεσαι δηλαδή πως σε πιάνουνε Κώτσο.

Ειναι 3/4 το manca geo σωστα ;

Τροποποιήθηκε από τον manos437

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τώρα, όσα έχω δοκιμάσει (δηλαδή πολλά), έχω καταλήξει σε δύο μάρκες.

Πρώτη η Dainese και μετά η Rev-It

Το Μacna το είδα με καλό μάτι, όπως και κάποια καλά της Held (ακριβά, όμως).

Bering έχω δοκιμάσει ένα μόνο και με απογοήτευσε πλήρως.

Richa κακή ποιότητα.

Nordkap απλά μακριά.

Αν δε δοκιμάσεις μπουφαν μη πάρεις τίποτα. Πολλά λεφτά για να δίνεις σε δοκιμές.

Αν φορέσεις Dainese θα καταλάβεις πόση διαφορά υπάρχει στη ποιότητα με τα low-cost υπόλοιπα.

Μετά κάνεις τον υπολογισμό σου και τις συγκρίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα προσωπικά κορυφαία ποιότητα είχει η Dainese, είναι όμως και ακριβά. Πολύ καλά είναι και τα revit. Τα πιο καλά για τα λεφτά τους πιστεύω ειναι τα Colori, μια από τις καλήτερες εταιρίες σε ποιότητα, τιμή και after sales service. Είναι και Ελληνική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανο μπορεις να πας στο

ΚΤΜ Ηρακλειου Μοιρων εχει dainese πολυ καλη μαρκα αλλα ακριβη.

Λ.Κνωσου ειναι η Honda με τα bering.

Στην Αντιστασεως εκει που πηγες ειχε παλια και τα IXS ρωτα και για αυτο.

Χανιωπορτα στην Yamaha που εκει πηρα το Alpinestar αυτο εδω

(Πες του να σου κανει καλυτερη τιμη και θα σου κανει)

Οι προστασιες του ειναι πολυ καλες εκτος της πλατης που θελει εξτρα.

Το κρυο θα το ξεχασεις με αυτο το μπουφαν,οσο για την βροχη οσες μικρες μπόρες που εχω πετυχει (αφου εδω δεν

βρεχει συχνα) νερο δεν περασε!

Ψαξε καλα πριν παρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αξιοπιστες πηγες, εχω μαθει οτι τα Dainese εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα τους κοινως πληρωνεις πολλα για να παρεις μαπα πραγμα. Επισης ενας καλος μου φιλος εδωσε για δερματινο Dainese καπου 350-400 ευρω (δε θυμαμαι ακριβως) και μετα απο 2 μηνες του φυγαν οι βιδες απο το τιτανιο στους ωμους και του ξηλωθηκε η ραφη σε ενα σημειο.

Προτεινω Rev'it ανεπιφυλακτα και για κορντουρα και για δερμα, εχω και τα δυο, δυο χρονια τωρα και ειναι ακομα αψογα εκτος απο μικροφθορες λογω χρησης. Ειναι πολυ φτηνοτερα απο τα Dainese και πολυ ανωτερα τους σε ποιοτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η colori εκτός του ότι είναι οικονομική και Ελληνική, κάνει και δωρεάν επισκευές σε περίπτωση που φας καμια χύμα και σκιστεί το μπουφάν! Έχουν μονίμως εκπτώσεις 20% στις αναγραφόμενες τιμές! http://www.coloriposto.gr/posto/gr/default.asp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... τα Dainese εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα τους....

Kοινό μυστικό τα κλιπ των φερμουάρ που χαλάνε! Σχεδόν σ'όλα έχω κρίκους από μπρελόκ!

Από εφαρμογή, όμως και σχεδιασμό δε παίζονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αξιοπιστες πηγες, εχω μαθει οτι τα Dainese εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα τους κοινως πληρωνεις πολλα για να παρεις μαπα πραγμα. Επισης ενας καλος μου φιλος εδωσε για δερματινο Dainese καπου 350-400 ευρω (δε θυμαμαι ακριβως) και μετα απο 2 μηνες του φυγαν οι βιδες απο το τιτανιο στους ωμους και του ξηλωθηκε η ραφη σε ενα σημειο.

Προτεινω Rev'it ανεπιφυλακτα και για κορντουρα και για δερμα, εχω και τα δυο, δυο χρονια τωρα και ειναι ακομα αψογα εκτος απο μικροφθορες λογω χρησης. Ειναι πολυ φτηνοτερα απο τα Dainese και πολυ ανωτερα τους σε ποιοτητα.

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάμε απ'το να μιλάμε :D

Κλασσικό παράδειγμα " άκουσα απο γνωστό οτι..." και "επειδή εγώ έχω Χ μάρκα = καλύτερη απο Ψ"...

Συγγνώμη φίλτατε αλλά καλό θα ηταν να μην παραπληροφορούμε και να αρχίζουμε φιλοσοφίες καφενείου απο το υπερπέραν, επειδή "εσύ" άκουσες κάτι ή επειδή κάποιος φίλος/γνωστός σου την έπαθε με Χ,Ψ μάρκα/εταιρία δεν πάει να πει απολύτως τίποτα...

Να αναφέρω πως ούτε μετοχές έχω στην dainese, ούτε καταστηματάρχης είμαι, ούτε όλος ο εξοπλισμός μου είναι απο αυτήν, απλά - προσωπικά - κουράζομαι αφάνταστα όταν πετυχαίνω τις συνήθεις αυτές απόψεις (Ελληνικό προτέρημα απ'ότι φαίνεται) - ασχέτως πάντα απο το αντικείμενο συζήτησης...

Πέρα απο το εξοπλισμό μοτό τώρα, ορίστε μερικά παραδείγματα απο το "ιστορικό" μου :

1) 2 καμμένα PS2

2) 2 καμμένα Xbox360

3) 3 HDTV της samsung που βγήκαν ελαττωματικές

4) 1 HDD της (seagate μάλιστα) που αποδείχθηκε ελαττωματικός.

5) Jeans 100- φευγα ευρώ που "άνοιξαν" (τρύπησαν) μετά απο 2 "μόλις" χρόνια.

6) Διάφορα ρούχα/T-shirts με ραφές που ξέφτισαν μετά απο λίγο καιρό.

Arai Viper GT 500-φευγα ευρώ γνωστού : το σποϊλεράκι στην πίσω μεριά του κράνους την "έκανε" 2 μήνες μόλις μέτα απο την αγορά του...

Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί ad infinitum φίλε soichiro, το ηθικό δίδαγμα όμως είναι : ΟΛΑ τα πράγματα χαλάνε ανεξαρτήτως της επωνυμίας τους (δυστυχώς), ασχέτως του λογοτύπου που φέρουν πάνω τους.

Αν ίσχυε το αντίθετο, αυτή την στιγμή δεν θα είχα ξανα-αγοράσει τίποτα απο Μicrosoft/Sony/Levis/Element/DC/Volcom/samsung κτλπ κτλπ, κοινώς, θα καθόμουν σπίτι κοιτάζοντας τον τοίχο για διασκέδαση και θα φορούσα μόνο φυσική γούνα (βλέπε:τις τρίχες του σώματος μου) και φύλα δέντρων στις εξόδους μου.

Μην είμαστε στενόμυαλοι, μην κατηγοριοποιούμε τόσο εύκολα - αυτό λέω μόνο...

Συγγνώμη για το off-topic κύριοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάμε απ'το να μιλάμε :D

Κλασσικό παράδειγμα " άκουσα απο γνωστό οτι..." και "επειδή εγώ έχω Χ μάρκα = καλύτερη απο Ψ"...

Συγγνώμη φίλτατε αλλά καλό θα ηταν να μην παραπληροφορούμε και να αρχίζουμε φιλοσοφίες καφενείου απο το υπερπέραν, επειδή "εσύ" άκουσες κάτι ή επειδή κάποιος φίλος/γνωστός σου την έπαθε με Χ,Ψ μάρκα/εταιρία δεν πάει να πει απολύτως τίποτα...

Να αναφέρω πως ούτε μετοχές έχω στην dainese, ούτε καταστηματάρχης είμαι, ούτε όλος ο εξοπλισμός μου είναι απο αυτήν, απλά - προσωπικά - κουράζομαι αφάνταστα όταν πετυχαίνω τις συνήθεις αυτές απόψεις (Ελληνικό προτέρημα απ'ότι φαίνεται) - ασχέτως πάντα απο το αντικείμενο συζήτησης...

Πέρα απο το εξοπλισμό μοτό τώρα, ορίστε μερικά παραδείγματα απο το "ιστορικό" μου :

1) 2 καμμένα PS2

2) 2 καμμένα Xbox360

3) 3 HDTV της samsung που βγήκαν ελαττωματικές

4) 1 HDD της (seagate μάλιστα) που αποδείχθηκε ελαττωματικός.

5) Jeans 100- φευγα ευρώ που "άνοιξαν" (τρύπησαν) μετά απο 2 "μόλις" χρόνια.

6) Διάφορα ρούχα/T-shirts με ραφές που ξέφτισαν μετά απο λίγο καιρό.

Arai Viper GT 500-φευγα ευρώ γνωστού : το σποϊλεράκι στην πίσω μεριά του κράνους την "έκανε" 2 μήνες μόλις μέτα απο την αγορά του...

Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί ad infinitum φίλε soichiro, το ηθικό δίδαγμα όμως είναι : ΟΛΑ τα πράγματα χαλάνε ανεξαρτήτως της επωνυμίας τους (δυστυχώς), ασχέτως του λογοτύπου που φέρουν πάνω τους.

Αν ίσχυε το αντίθετο, αυτή την στιγμή δεν θα είχα ξανα-αγοράσει τίποτα απο Μicrosoft/Sony/Levis/Element/DC/Volcom/samsung κτλπ κτλπ, κοινώς, θα καθόμουν σπίτι κοιτάζοντας τον τοίχο για διασκέδαση και θα φορούσα μόνο φυσική γούνα (βλέπε:τις τρίχες του σώματος μου) και φύλα δέντρων στις εξόδους μου.

Μην είμαστε στενόμυαλοι, μην κατηγοριοποιούμε τόσο εύκολα - αυτό λέω μόνο...

Συγγνώμη για το off-topic κύριοι.

Μαλλον δεν καταλαβες αυτα που ειπα στο ποστ μου και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο. Καταρχην οπως ανεφερα...καλος μου φιλος ειχε εμπειρια με το δικο του dainese οποτε δε το εβγαλα απο το μυαλο μου. Και ανεφερα μονο αυτον παροτι εχω ακουσει αλλους 95898589 που ειχαν ιδια εμπειρια. Επισης η αξιοπιση πηγη που λεω, δεν ειναι ο φιλος του μπατζανακη του ξαδερφου ο κουνιαδος...ειναι ατομο που πουλαει τα Dainese. Δεν εχω κανενα λογο να καψω καποια μαρκα και δε θα το κανω αν δεν ειμαι σιγουρη για αυτα που λεω.

Φυσικα ολα χαλανε, αλλα οταν τα πληρωνεις 500 και 1000 ευρω και χαλανε ενω μπορεις να παρεις κατι με 250 το οποιο κατα 90% δε θα σου χαλασει ή δε θα σου χαλασει τοσο γρηγορα.

Αυτη ειναι η αποψη μου για τη συγκεκριμενη μαρκα , εσυ μπορει να εχεις διαφορετικη και καλα κανεις. :)

Τροποποιήθηκε από τον Soichiro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα revit και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια.

Μάλλον σε αυτό κλίνω, αλλά με προβληματίζει που δεν θα το δοκιμάσω εαν το αγοράσω... Να το ρισκάρω λετε ? Ξέρετε αν είναι 3/4 αυτό ?

Επισης και το macna geo μου άρεσε πολύ !

Δίλημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον σε αυτό κλίνω, αλλά με προβληματίζει που δεν θα το δοκιμάσω εαν το αγοράσω... Να το ρισκάρω λετε ? Ξέρετε αν είναι 3/4 αυτό ?

Δίλημα....

Ειναι tour fit αρα προφανως ειναι αρκετα μακρι. Συνηθως μπορεις να το αλλαξεις αν το αγορασεις απο site οπως αυτο αλλα το θεμα ειναι αν θες να μπεις στη διαδικασια αυτη. Επισης μπορει να μη σου καθετε γενικως καλα και να μη φταιει το μεγεθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, ναι όλα χαλάνε, στην κολόρι όμως το πας και στο φτιαχνουν ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίλημα....

Φίλε πολύ καλό μπουφανάκι φαίνεται!! Και τρελή προσφορά!!! Αν χρειαζόμουν μπουφάν αυτήν την στιγμή θα το τσίμπαγα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις εαν αυτό έχει προστασία στην πλάτη ;

Από την περιγραφή δεν καταλαβαίνω :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα