Jump to content
Sign in to follow this  
Xristaras88

Ερώτηση για αφαίρεση διπλώματος

Recommended Posts

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση! Πέρυσι το δεκέμβρη με είχαν πιάσει με το παπι και είχα πληρώσει το κατώτερο πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Προχθές έτυχε και πάλι με έπιασαν και μου έκοψαν πάλι κλήση (το κατώτερο και πάλι) επειδή ήμουν 0.04 πάνω από το όριο (0.09). Διαβάζω πως αν 2 φορές μέσα στον ίδιο χρόνο σε πιάσουν για την ίδια παράβαση (κάποιες 6 σοβαρές) σου παίρνουν το δίπλωμα! Ισχύει και στην περίπτωσή μου που είναι το πρώτο "σκαλι" στην παράβαση??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω σηγουρα αλλα νομιζω οτι στο παιρνουν για λιγο καιρο.

τα ορια αυτα ειναι οτι να ναι. και ειμαι σηγουρος οτι θα τα μειωσουν και αλλο για να αυξησουν τα κερδοι τους.

προσωπικα εχω οδηγισει πανω απο 10 φορες μεθυσμενος.

με μεγαλες ποσοτητες ποτου και καμια 10αρια διαφορετικα αναμεμειγμενα ποτα.

στον δρομο πηγαινα ισια,αρκετα καλα χωρις λαθοι και με μικρη ταχυτητα.

μολις εβαλα το σταντ τα εβγαλα ολα διπλα στην μηχανη. (σηγουρα ημουν αρκετα πανω απο το 0.9 για να τα βγαλω)

επιδη ησουν 0.04 παραπανο αυτο δεν εχει καμια διαφορα στην οδηγιση. απλα το κρατος που τοσο νοιαζετε για εσενα και θελει να μην χτηπισεις σου κοβει προστημο για να σε συνετισει για το λογο οτι αυτο το 0.04 μπορει να σε σκοτωσει. (μην σου μπει στο μοιαλο οτι απλα θελουν να μαζεψουν λευτα για να τα φανε αυτοι που τα τρωνε τοσα χρονια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειστε ενταξει με τη συνειδηση σας δηλαδη? ειναι τελειως φυσιολογικο να πινεις και να καβαλας ζικ-ζακ... και οι "μπατσοι" ειναι ο εχθρος που μας γραφουν μονο για να βγαλουν το αχτι τους και τη προμηθεια.......

τι αλλο θα διαβασουν τα ματια μου.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

/clap clap !

Τροποποιήθηκε από τον Kalejaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε τι γραφεις?εισαι απαράδεχτος που οδηγεις μεθυσμενος και το λες και σαν κατόρθωμα.

Τροποποιήθηκε από τον ronin1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειστε ενταξει με τη συνειδηση σας δηλαδη? ειναι τελειως φυσιολογικο να πινεις και να καβαλας ζικ-ζακ... και οι "μπατσοι" ειναι ο εχθρος που μας γραφουν μονο για να βγαλουν το αχτι τους και τη προμηθεια.......

Κοίτα η αλήθεια είναι πάρα πολύ χαμηλά τα όρια και αν ήπιες και μια μπύρα (και δύο θα σου πω εγώ) μια χαρά οδηγείς! Σε καμία περίπτωση όπως λέει ο βιδόπουλος εννοείτε! Καταλαβαίνω όμως οτι υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ μικρότερες αντοχές στο αλκοολ οπότε το σέβομαι, αν και θα μπορούσε να είχε βρεθεί μια καλύτερη λύση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας αυξησουν τα ορια.

και ας καταργησουν ηλιθια προστημα για κρανοι και ζωνες.

εγω ξυπναω ενα πρωι και λεω σημερα θα αυτοκτονισω. καβαλαω την μηχανη χωρις κρανος και εκει που εχω σκοπο να πεσω σε εναν τοιχο ερχεται ο αλλος και με γραφει για κρανος. :crazy: ειναι λογικο? ο καθενας εχει δικαιομα να κανει οτι θελει την ζωη του. και κανενας δεν μπορει να του κοβει προστημο επιδη δεν προσεχει τον εαυτο του. και οι ναρκομανοις δεν προσεχουν τους εαυτους τους. γιατι δεν τους κοβουν προστημο?

ας κρατισουν τα προστημα που ειναι γενικα και στοχευουν στην αποφιγη ατυχηματων που μπορουν να κανουν κακο σε τριτα ατομα.

οπως οι παραβιασεις φαναριων.η συμπεριφορα στον δρομο κτλ. σε αυτα λεω ναι.

αλλα το να σε γραφουν για κρανος το βρισκω ηλιθιο.

η μη χρηση του δεν μπορει να προκαλεσει ατυχημα ουτε κακο σε καποιον αλλο. ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του.

τελος παντον τι λεω και εγω. σε αυτη τη χωρα ο καθενας κανει οτι θελει.

ο νομοθετης που εγραψε αυτα μπορει τωρα με μια ferrary να ποιανει τα 300 σε εθνικη αλλα επιδη εχει τα κονε να μην του κανουν τιποτα.

στην περιοχη μου το 50%+ των κλησεων ισως και παραπανω σβινονται. και πληρωνουν μονο οσοι δεν εχουν σχεσεις με αστηνομικους.

ρε φιλε τι γραφεις?εισαι απαράδεχτος που οδηγεις μεθυσμενος και το λες και σαν κατόρθωμα.

δεν το κανω ποια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο ένα θέμα επικής ανευθυνότητας έφτασε στο τέλος του.............. :lock:

Όσοι έχετε κάποια απάντηση στην ερώτηση του φίλου που το άνοιξε, μπορείτε να του την στείλετε με Π.Μ.

Οι υπόλοιποι, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.mybike.gr/topic/23345-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%bf%cf%8c%ce%bb-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1/page__hl__%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CF%8C%CE%BB__fromsearch__1

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...