Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εδώ και λίγο καιρό ο Τενεκές (3YF) άρχισε το καλλιτεχνικό πατινάζ στην 5η όταν το πίεζα πάνω από τα 130-140 χλμ/h και σιγά σιγά το πρόβλημα επιδεινώθηκε και τώρα πατινάρει και με 3η αν χουφτώσω το γκάζι, οποτε πάμε για αλλαγή δίσκων. Έκανα μια ερευνα στο internet, και από δευτερα θα πέσουν και τηλεφωνα σε καταστήματα για τιμές κλπ, παραθέτω παρακάτω μάρκες και τιμές που βρήκα, και θέλω να μου πείτε τι προτείνετε και εσείς, ποια είναι "καλύτερη" εταιρία, ποιες άλλες παίζουν, αν είναι καλές οι τιμές που βρήκα, που να πάω να ρωτήσω στην Αθήνα, κλπ. Αρχικά να πω ότι θα αλλάξω μονο τους φιμπερένιους (8 τεμάχια) και ένα σετ ελατήρια, μεταλλικούς ελπίζω να μην χρειάζεται, αλλα αυτό το βλέπουμε αφού ανοιχτεί! Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι μετά από ψάξιμο με κωδικούς κλπ είδα ότι φοράει ιδιους με το XT600, TTR600, XT550 κ.α, οπότε τους κωδικούς που θα γράψω παρακάτω για δίσκους μπορούν να τους συμβουλευτούν και κάτοχοι των παραπάνω μηχανών για μελλοντική αγορά. Τι βρήκα: Newfren κωδικός δίσκων F.1838 (στα 52e) κωδικός ελατηρίων MO.064F (?e) Ferodo κωδικός δίσκων FCD 0223 (?e) κωδικός ελατηρίων FSS 0202 (?e) EBC κωδικός δίσκων CK 2297 (?e) κωδικός ελατηρίων CSK 14 (?e) BARNETT κωδικός δίσκων 301-90-10013(6 τμχ) και 301-90-10825(2 τμχ) (όλα 130e ??? ) κωδικός ελατηρίων 501-58-05045 (20e) οι τιμές είναι από ελλάδα, δεν έχω βρει για όλες τις μάρκες αλλα από Δευτερα υπολογίζω και για τις υπόλοιπες. τι θέλω από εσάς? να μου πείτε μαγαζιά, έχω μερικά στο νου μου (πχ Πέρκο για EBC, Premier. e-moto και stelpet για newfren) αλλά όποιος γνωρίζει και αλλα ας πει (για Ferodo πχ)! να μου πείτε άλλες εταιρίες που μου έχουν διαφύγει, να μου πείτε γιατί οι Barnett είναι τόσο ακριβοί!!! και γενικά ότι άλλο θέλετε! μετά θα πάμε στο κατά ποσο αξίζει και είναι εύκολο να τους αλλάξω μόνος μου! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δες και στο Kedo.de Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δες και στο Kedo.de Ωραίος! Βλέπω οτι εχει τα ελατιρια της EBC στα 11.50e, έχει και κατι δίσκους "Clutch Plate Set (8 Plates)" στα 50e αλλά δεν λεει μάρκα, λογικά είναι KEDO? Έχω βρει και στο Louis.de κάτι LUCAS (κωδικός MCC 416-8) αλλά είναι στα 86e + οτι μεταφορικά εχει για Ελλάδα, οπότε δεν τους κοιτάζω. Και στο wemoto.com κάτι δίσκους Kyoto στα 65e και τους EBC στα 80e + 13e ελατήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 wiseco. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 δεν ξερω τι μαρκα να παρεις αλλα οπως σου εχω πει και στην μπυροσυναντηση να τα αλλαξεις μονος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ναι οταν δεν γραφουν μαρκα στο Kedo ειναι ειτε δικα τους ειτε OEM Yamaha. Παντως τα προιοντα τους ειναι γενικα πολυ καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) wiseco. χμ...! αυτοί εδω λογικά http://3pracing.gr/l...LATES-8546.html 88e αλλά ειναι Σσαλονίκα. Θανάση πιστεύεις οτι είναι καλύτεροι από τους newfren πχ, και έχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην τιμή? δεν ξερω τι μαρκα να παρεις αλλα οπως σου εχω πει και στην μπυροσυναντηση να τα αλλαξεις μονος Ηλία θελω πολύ να τους αλλάξω μόνος μου, οχι τόσο για τα εργατικα του μάστορα (να πάρει κανένα 50ρικο?), αλλα όπως σου ειχα πει τότε, για την χαρά της εμπειρίας! :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον Apisteftos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 χμ...! αυτοί εδω λογικά http://3pracing.gr/l...LATES-8546.html 88e αλλά ειναι Σσαλονίκα. Θανάση πιστεύεις οτι είναι καλύτεροι από τους newfren πχ, και έχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην τιμή? Ηλία θελω πολύ να τους αλλάξω μόνος μου, οχι τόσο για τα εργατικα του μάστορα (να πάρει κανένα 50ρικο?), αλλα όπως σου ειχα πει τότε, για την χαρά της εμπειρίας! :) + 125 για την εμπειρία. Εύκολη δουλειά είναι, θες μπόλικα εργαλεία και φλάντζα πλαινή. Θα αλλαξεις και λάδια, φρόντισε να συμπίψουν οι 2 δουλειές. wiseco ή Barnett. Τα άλλα είναι για φούντο. Ομοίως και ελατήρια. Ειδικά αυτά...... Βρες επιτρεπτό όριο πάχους των μεταλλικών, για να μετρήσεις όταν λυθούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 + 125 για την εμπειρία. Εύκολη δουλειά είναι, θες μπόλικα εργαλεία και φλάντζα πλαινή. Θα αλλαξεις και λάδια, φρόντισε να συμπίψουν οι 2 δουλειές. wiseco ή Barnett. Τα άλλα είναι για φούντο. Ομοίως και ελατήρια. Ειδικά αυτά...... Βρες επιτρεπτό όριο πάχους των μεταλλικών, για να μετρήσεις όταν λυθούν. από εργαλεία έχω (σχεδόν) τα πάντα, ένα ροποκλειδο μου λείπει αλλα θα δανειστώ απο τον απέναντι αν χρειαστεί! έχω και το service manual της yamaha 414 σελίδες, που λέει βήμα βημα πως να την λύσεις και να την δέσεις πάλι ολη! (όποιος το θέλει του το στέλνω, είναι στα αγγλικά) τα λάδια ναι θέλουν αλλαγή γιατί έχουν κλείσει 4000+ km και έχουν φάει και όλο το καλοκαίρι στη μάπα, γι αυτό καθυστέρησα και τους δίσκους για να τα κάνω μαζί. όρεξη εχω, χρόνο έχω, αυτό που φοβάμαι ειναι μήπως χρειαστεί κάποιο εξειδικευμένο εργαλείο και κολλήσω... κάτι τέτοιο ας πούμε http://www.ebcbrakes...utch_tool.shtml κατά τα άλλα δεν μασάω! για τους Barnett η τιμή που γράφω παραπάνω (130e) μόνο για φιμπερενιους, είναι λογική??? http://3pracing.gr/listing-BARNETT+FRICTION+PLATES-2835.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) για τους Barnett η τιμή που γράφω παραπάνω (130e) μόνο για φιμπερενιους, είναι λογική??? http://3pracing.gr/l...LATES-2835.html Ακριβοί. 'Νταξ, μην σε πάρω στο λαιμό μου, απλα η πρόταση μου ''κοιτά'' και σε μελλοντική βελτίωση / αντικατάσταση κάνα έμβολο κλπ.... Τότε, ΘΑ χρειαστεί οι δίσκοι + ελατήρια να μπορούν να ''σηκώσουν'' το φορτίο. Καλυτερα να μπουν εξ'αρχής.... :) εργαλείο τέτοιο, δεν νομίζω να χρειαστεί. Θα λύσουν εύκολα οι βίδες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 εργαλείο τέτοιο, δεν νομίζω να χρειαστεί. Θα λύσουν εύκολα οι βίδες. αν κάνω δουλίτσα και με απλά εργαλεία τότε είμαι ok! ψάχνω και στο e-bay τώρα που είναι εύκαιρο και θα επανέλθω με νέες πληροφορίες για τιμές κλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 βάλε γνήσιους δίσκους με γνήσια ελατήρια, 45ε οι δίσκοι και 15 τα ελατήρια περίπου( μπορεί και λιγότερο ανάλογα τον αντιπρόσωπο) ποιο πολύ στοιχίζουν τα λάδια παρά οι δίσκοι. το να τους αλλάξεις μόνος σου είναι παιχνιδάκι, και τπτ απολύτως να μην ξέρεις από μηχανές μπορείς να τους αλλάξεις και μόλις το κάνεις θα γελάς με το πόσο απλό είναι. μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ στο σφίξιμο στις βίδες, δεν θέλουν πολύ δύναμη γτ θα κλοτσήσει το αλουμίνιο, ιδικά τις δυο πάνω βίδες από το καπάκι του φίλτρου. μόλις αισθανθείς οτι έσφιξαν λίγο αστες και θα σφίξουν αργότερα με την θερμοκρασία της μηχανής και απλα την επόμενη μέρα αφού θα είναι πάλη κρύα κανε έναν ελενχο ( τα συνεργία έχουν ροποκλιδα-δυναμοκλιδα και ξέρουν ακριβός πόσο θα τις σφίξουν. αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Αργοτερα θα σου ανεβασω φωτο απο το VTR να δεις πως αλλαζουν. Αγορασε μια φλατζα για το καπακι και εισαι οκ. Το ειδικο κλειδι http://www.ebcbrakes...utch_tool.shtml δεν το χρειαζεσε. Με αυτο το κλειδι κρατας σταθερη την καμπανα για να λυσεις το παξιμαδι της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Λοιπον,θα σου εξηγησω την σειρα εργασιων που χρειαστηκε το δικο μου μοτερ. 1, Αφαιρεση λαδιων. 2, Αφαιρεση υγρων ψυγειου. 3, Ανοιγμα αντλιας νερου. 4. Ξεβιδωμα πλαινου καπακιου συμπλεκτη. 5. Τραβωντας το καπακι,βγαινει και το impeler(φτερωτη αντλιας νερου)το οποιο ειναι θηληκωτο στο γραναζι κινησης του. 6. Ξεβιδωνειςτις βιδες που κρατανε τα ελατηρια των δισκων,αλλα οταν τα βιδωσεις θα χρειαστεις ροποκλειδο και θα πρεπει να γνωριζεις ροπη. 7. Αφαιρεις ολους τους δισκους,αλλα οταν θα βαλεις τους καινουριους να εισαι σιγουρος οτι οι μεταλλικοι μπαινουν με την φορά(πλευρά)που βγηκαν. 8. Πριν κλεισεις καπακι,πατας μια τον συμπλεκτη να δεις αν ολα δουλευουν καλώς. 9. Κληνεις,βαζεις λαδια,υγρα στο ψυγειο,τελέιωσες. Αντλια νερου Αφαιρεση ολου του πλαινου καπακιου Φτανεις εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Τι γραναζι πανω δεξια με την αλυσιδα ειναι αυτο που δινει κινηση στην αντλια νερου. Ξεβιδωνεις τις βιδες που συγκρατουν το καπακι των δισκων. Οριστε ετοιμος. Το αξονακι της αντλιας νερου. Ριξε και ενα καθαρισμα στο τζαμακι. Αλλαξε και την φλαντζα Κλεισε και εισαι ετοιμος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Λοιπον,θα σου εξηγησω την σειρα εργασιων που χρειαστηκε το δικο μου μοτερ. 1, Αφαιρεση λαδιων. 2, Αφαιρεση υγρων ψυγειου. 3, Ανοιγμα αντλιας νερου. 4. Ξεβιδωμα πλαινου καπακιου συμπλεκτη. 5. Τραβωντας το καπακι,βγαινει και το impeler(φτερωτη αντλιας νερου)το οποιο ειναι θηληκωτο στο γραναζι κινησης του. 6. Ξεβιδωνειςτις βιδες που κρατανε τα ελατηρια των δισκων,αλλα οταν τα βιδωσεις θα χρειαστεις ροποκλειδο και θα πρεπει να γνωριζεις ροπη. 7. Αφαιρεις ολους τους δισκους,αλλα οταν θα βαλεις τους καινουριους να εισαι σιγουρος οτι οι μεταλλικοι μπαινουν με την φορά(πλευρά)που βγηκαν. 8. Πριν κλεισεις καπακι,πατας μια τον συμπλεκτη να δεις αν ολα δουλευουν καλώς. 9. Κληνεις,βαζεις λαδια,υγρα στο ψυγειο,τελέιωσες. Ριξε και ενα καθαρισμα στο τζαμακι. Κλεισε και εισαι ετοιμος. Πλήρης ο Μάνος ! Το 7, είναι σημαντικό. ''Πέθανα'' με το τζαμάκι ! Νοικοκύρη μ........! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 βάλε γνήσιους δίσκους με γνήσια ελατήρια, 45ε οι δίσκοι και 15 τα ελατήρια περίπου για να σου πω την αλήθεια, έλεγα να μην παω σε γνήσιους γιατί πίστευα ότι θα είναι πιο ακριβοί από τους aftermarket, και έτσι και αλλιώς και η yamaha από κάποιον άλλο τους παίρνει και βάζει πάνω το λογότυπο της! παίζει να είναι καλύτεροι τις yamaha? θα ρωτήσω και τιμή αύριο Αργοτερα θα σου ανεβασω φωτο απο το VTR να δεις πως αλλαζουν. Αγορασε μια φλατζα για το καπακι και εισαι οκ. Το ειδικο κλειδι http://www.ebcbrakes...utch_tool.shtml δεν το χρειαζεσε. Με αυτο το κλειδι κρατας σταθερη την καμπανα για να λυσεις το παξιμαδι της. από εργαλεία εχω τα πάντα, αυτό το ειδικό με τρόμαξε οταν το είδα, αλλά τελικά είναι για πιο μέσα, οπότε κομπλέ! ροποκλειδο μέχρι να πάρω δικο μου, θα δανειστώ απο το απέναντι μηχανουργείο! ροπή για τις βίδες εχει μέσα το μανουάλι που έχω, καθώς και τις ανοχές για τους μεταλλικούς δίσκους και τα ελατήρια για να τα μετρήσω με ενα μικρομετρο-παχυμετρο! για φλάντζα θα δω μόλις το λύσω, μήπως και έχει απλά φλαντζόκολλα Λοιπον,θα σου εξηγησω την σειρα εργασιων που χρειαστηκε το δικο μου μοτερ. ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!! για τους δίσκους ναι το ξέρω οτι μπαίνουν με συγκεκριμένη φορά, οτι ο πρώτος και ο τελευταίος φιμπερενιος είναι διαφορετικός κλπ αλλά για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα κάνω μ@λ@κια, θα βγουν με σειρά, θα τοποθετηθούν κατω και θα μπουν με την ίδια! θα τραβήξω και φωτο να είμαι σίγουρος! Πλήρης ο Μάνος ! Το 7, είναι σημαντικό. ''Πέθανα'' με το τζαμάκι ! Νοικοκύρη μ........! :mB_kalo_e: δυστυχώς το tenere δεν έχει τζαμάκι για τα λάδια... γαμώ το Hamamatsu μου μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 ''Πέθανα'' με το τζαμάκι ! Νοικοκύρη μ........! :mB_kalo_e: Και να φανταστεις οτι πλενω τα παντα με ηλεκτροκλιν,εκτος βεβαια απο τα ελαστικα τσιμουχακια. Η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 δυστυχώς το tenere δεν έχει τζαμάκι για τα λάδια... γαμώ το Hamamatsu μου μέσα Μην γραφεις τετοια.............................. θα στεναχωρησεις τον φιλο μου τον Γιαμαχακια............... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Πως να χει βρε Απίστευτε τζαμακι αφού έχει ξηρο Κάρτερ? Μόνο μερικά μήχανακία με εμφανές σχετικά δοχείο λαδιού έχουν τζαμάκι πάνω στο δοχείο όμως. Και δεν είναι Χαμαματσου είναι Ιβάτα. Στο Χαμαματσου φτιάχνονται τά μουσικά όργανα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Πως να χει βρε Απίστευτε τζαμακι αφού έχει ξηρο Κάρτερ? Μόνο μερικά μήχανακία με εμφανές σχετικά δοχείο λαδιού έχουν τζαμάκι πάνω στο δοχείο όμως. Και δεν είναι Χαμαματσου είναι Ιβάτα. Στο Χαμαματσου φτιάχνονται τά μουσικά όργανα. :P Ο ανθρωπος αναβάτης ειναι ρε Χριστο,δεν ειναι μπαγλαμαδοπαιχτης............ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Πως να χει βρε Απίστευτε τζαμακι αφού έχει ξηρο Κάρτερ? ε μα αυτό λέω! τι το θέλανε? πρέπει να λύσω διαφορική εξίσωση καθε φορά που θέλω να τα μετρήσω! Ο ανθρωπος αναβάτης ειναι ρε Χριστο,δεν ειναι μπαγλαμαδοπαιχτης............ :P εγώ μια ζωή Ευρωπαίος ήμουν, τώρα πως έμπλεξα με τους Γιάπωνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Λοιπόν παίδες επανέρχομαι στο θέμα, μιας και βρήκα χρόνο μέσα στην εβδομάδα και πήρα μερικά τηλεφωνα για τιμές! Πρώτα απ όλα πήρα τηλέφωνο στη μαμά Yamaha όπως πρότεινε σε προηγούμενο post ο φίλος Σάκης, και όντως είχε δίκιο για τις τιμές, 43e οι δίσκοι, 21e τα ελατήρια. Πήρα στην Πέρκο για Premier, 72e οι δίσκοι, ελατήρια δεν έχουν. Πήρα και στα Stelpet για Newfren, 61e οι δίσκοι ...12e τα ελατήρια!!! Πήρα και σε άλλο ένα που φέρνει και Yamaha, και Newfren, αλλα δεν ήξεραν τιμές εκείνη τη στγμή και θα τους πάρο πάλι αύριο. Ρε σεις, να βάλω μαμά δίσκους με ελατήρια newfren (55e σύνολο!!), και τα ρέστα που θα περισσέψουν να τα κάνω λάδια φίλτρα και ότι άλλο? Στην αρχή δεν είχα ψάξει καν για τους yamaha γιατί πίστευα ότι θα είναι πιο ακριβοί από τους after market, όπως συμβαίνει στο 90% των OEM ανταλλακτικών-αναλώσιμων, αλλά τελικά έχουν οκ τιμή! Τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 πόσα χιλιόμετρα έχει η μηχανή σου?Αν βάλεις τους μαμά άλλα τόσα δεν θα σου βγάλουν ? αν εισαι οκ με το πόσο άντεξαν και με το γεγονός ότι είναι φθηνότεροι μια χαρά δεν είναι τότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Στην αρχή δεν είχα ψάξει καν για τους yamaha γιατί πίστευα ότι θα είναι πιο ακριβοί από τους after market, όπως συμβαίνει στο 90% των OEM ανταλλακτικών-αναλώσιμων, αλλά τελικά έχουν οκ τιμή! Τι λέτε? ...ε, είναι ευκολονόητο ότι οι γνήσιοι έχουν οκ τιμή. Το θέμα είναι τι σε βολεύει. Επίσης σκέψου ΓΙΑΤΙ οι 2 πιο...ακριβές λύσεις έχουν 5πλάσια τιμή απο όλα τ'άλλα... Αν μελλοντικά δεν έχεις κατα νου καμμιά βελτίωση, οι γνήσιοι είναι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες