bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Και που λετε σηκωνομαι σημερα και λεω ωραια μερα παω να μαθω σουζα!Πηγα λοιπον μονος μου σε μια αλανα και αρχιζω να ανεβαζω στροφες αφηνοντας το συμπλεκτη και σηκωνοντας το τιμονι.Στην αρχη το σηκωνα λιγο γιατι φοβομουν, αλλα μετα ξεψαρωσα ο μ@λακας και του δινω μια!Σηκωνεται καπακι η μηχανη και μπαμ!Εγω ευτυχως δεν επαθα τιποτα (να ναι καλα ο εξοπλισμος) αλλα η μηχανη τραυματιστηκε καπως σοβαρα. Απολογισμος: Γδαρθηκαν τα πλαστικα και το γκριπ απο τη δεξια μερια. Εσπασε το πισω φως. Στραβωσε το δεξι μαρσπιε. Και αυτο που με ξενερωσε περισσοτερο ειναι οτι στραβωσε το τιμονι...απο τη δεξια κι αυτο Το θεμα ειναι οτι εκει που γυρνουσα σπιτι (σαν τον καβουρα) σε μια φαση εσβησε και μετα δεν δουλευε η μιζα.Τσεκαρα για νεκρα,κουμπια κλπ αλλα τιποτα.Παιζει να εχει παθει καμια ζημια? Για το τιμονι και το μαρσπιε να παρω κανα σφυρι να το ισιωσω μονος μου ή θελει ειδικη διαχειρηση?Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Για το τιμονι και το μαρσπιε να παρω κανα σφυρι να το ισιωσω μονος μου ή θελει ειδικη διαχειρηση? Μάλλον θέλει μια λίγο πιο γλυκιά αντιμετώπιση., Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 piece of cake.... κοιτα τα καλωδια με μια βαρια 5κιλη εισαι οκ..ακου σφυρι για το τιμονι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Καλα ντε μη βαρατε!Θελει αλλαγη το τιμονι ή ρυθμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 φηλε που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια? αν ειχες εναν εμπειρο μαζι σου δε θα επευτες και θα μαθαινες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Περαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ρυθμιση θελει. Δυσκολο να θελει ολο αλλαγη απο μια τουμπα. Εμενα μετα απο αρκετες τουμπες και μαλιστα με αρκετουτσικα χιλιομετρα ενιωθα στραβο το τιμονι. Τελικα δεν ηταν το τιμονι αυτο καθε αυτο στραβο, αλλα ειχαν ¨"στριψει" οι μπουκαλες λιγακι. Αν και στο δικο σου υποθετω οτι ειναι πιο χοντρες οποτε πιο δυσκολο θα ειναι να το παθει. Για το ισιωμα του τιμονιου, θα απεφευγα να το χτυπησω με σφυρι. Ή θα το ζεσταινα και θα το λυγιζα ή με σταδιακη πιεση δυνατη (πχ σπρωξιμο με το ποδι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Για την μιζα ή την μπαταρια εχετε καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Για την μιζα ή την μπαταρια εχετε καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? μαλλον ξεκουμποσε η κεντρικη ασφαλεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γυριζεις τον διακοπτη και εχεις φωτα κτλ ? Η ασφαλιοθηκη ειναι κατω απο τη σελα , πισω απο το φιλτροκουτι πανω στον λασποτηρα , ενα κουτακι πλαστικο ειναι λιιιγο πιο μικρο απο σπιρτοκουτο , εχει και μια ασφαλεια καβατζα . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 για το τιμονι κολονα της ΔΕΗ και δωστου ισιωμα με το ποδι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ναι ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν.Αρα θελει αλλαγη η ασφαλεια?Για το τιμονι ποσο παει το μαλλι στο μαστορα ξερουμε?Ευχαριστω και παλι! φηλε που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια? αν ειχες εναν εμπειρο μαζι σου δε θα επευτες και θα μαθαινες Αδικο δεν εχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ναι ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν.Αρα θελει αλλαγη η ασφαλεια?Για το τιμονι ποσο παει το μαλλι στο μαστορα ξερουμε?Ευχαριστω και παλι! Ενας ευκολος και πιο απλος τροπος για να ισιωσεις το τιμονι ( απ το να το βαρας με σφυρια,κολωνες κλπ) ειναι να βρεις εναν σωληνα μεταλλικο και να τον ''φορεσεις'' στο γκριπ που εχει το προβλημα. Μετα θα κανεις τις κινησεις που χρειαζεται για να επανελθει στα σωστα σημεια ( μην περιμενεις να το φερεις 100% σωστα) Αυτος ο σωληνας θα ειναι γυρω στα 50cm μηκος και ετσι θα εχεις μεγαλυτερο μοχλο και θα γινει πιο ευκολα η επισκευη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ενας ευκολος και πιο απλος τροπος για να ισιωσεις το τιμονι ( απ το να το βαρας με σφυρια,κολωνες κλπ) ειναι να βρεις εναν σωληνα μεταλλικο και να τον ''φορεσεις'' στο γκριπ που εχει το προβλημα. Μετα θα κανεις τις κινησεις που χρειαζεται για να επανελθει στα σωστα σημεια ( μην περιμενεις να το φερεις 100% σωστα) Αυτος ο σωληνας θα ειναι γυρω στα 50cm μηκος και ετσι θα εχεις μεγαλυτερο μοχλο και θα γινει πιο ευκολα η επισκευη Καλο μου ακουγεται αλλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...ο μαστορας αυτη τη δουλεια θα κανει δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν.Αρα θελει αλλαγη η ασφαλεια?Για το τιμονι ποσο παει το μαλλι στο μαστορα ξερουμε?Ευχαριστω και παλι! Αδικο δεν εχεις... χαχα να γηνω λιγο κακος τωρα? το τσεκαρες το σασι μηπως πηρε? τσεκαρες το υποπλαισιο μηπως πηρε? ρουλεμαν τροχων τσεκαρες? εγω αν ετρωγα καπακι θα εκαμνα παντου ελενχους. με το ματι εξωτερικα δε καταλαβαινεις.εφοσον στραβωσε μπρωστα το τιμονι δεν αποκλειεται να ξεκολησε καποια ραφη στη μανα. α και η κεντρικη ασφαλεια δεν ειναι στην ασφαλειωθηκη αλλα στο ρελε της μιζας που βρισκεται κοντα στη μπαταρια.. κανωνικα η μηχανη θελει οολη λυσημο στα πλαστικα και επισκευη...απο γνώστη ομως.. ελπιζω να μη σηναντησεις κατι πολυ σοβαρο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον kostakis zx10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 χαχα να γηνω λιγο κακος τωρα? το τσεκαρες το σασι μηπως πηρε? τσεκαρες το υποπλαισιο μηπως πηρε? ρουλεμαν τροχων τσεκαρες? εγω αν ετρωγα καπακι θα εκαμνα παντου ελενχους. με το ματι εξωτερικα δε καταλαβαινεις.εφοσον στραβωσε μπρωστα το τιμονι δεν αποκλειεται να ξεκολησε καποια ραφη στη μανα. α και η κεντρικη ασφαλεια δεν ειναι στην ασφαλειωθηκη αλλα στο ρελε της μιζας που βρισκεται κοντα στη μπαταρια.. κανωνικα η μηχανη θελει οολη λυσημο στα πλαστικα και επισκευη...απο γνώστη ομως.. ελπιζω να μη σηναντησεις κατι πολυ σοβαρο Σ'ευχαριστω παλικαρι αλλα οσο και να κοιταξω δεν προκειται να καταλαβω τιποτα μιας και δεν εχω ιδεα. Απ'οτι φαινεται θα περιμενω να το παω τη δευτερα στο μαστορα.Να 'σται καλα ολοι σας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Μόνο το μαρσπιε θα μπορέσεις να φέρεις με σφυρί, τα άλλα μην δοκιμάσεις κάν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 τι την θελεις την σουζα και εσυ μωρε! ειναι καιρος για πλαστικα και τιμονια? περαστικα παντος!ποτε κανεις δεν εμαθε χωρις να φαει τουμπα, επρεπε να το ξερεις αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και που λετε σηκωνομαι σημερα και λεω ωραια μερα παω να μαθω σουζα!Πηγα λοιπον μονος μου σε μια αλανα και αρχιζω να ανεβαζω στροφες αφηνοντας το συμπλεκτη και σηκωνοντας το τιμονι.Στην αρχη το σηκωνα λιγο γιατι φοβομουν, αλλα μετα ξεψαρωσα ο μ@λακας και του δινω μια!Σηκωνεται καπακι η μηχανη και μπαμ!Εγω ευτυχως δεν επαθα τιποτα (να ναι καλα ο εξοπλισμος) αλλα η μηχανη τραυματιστηκε καπως σοβαρα. Απολογισμος: Γδαρθηκαν τα πλαστικα και το γκριπ απο τη δεξια μερια. Εσπασε το πισω φως. Στραβωσε το δεξι μαρσπιε. Και αυτο που με ξενερωσε περισσοτερο ειναι οτι στραβωσε το τιμονι...απο τη δεξια κι αυτο Το θεμα ειναι οτι εκει που γυρνουσα σπιτι (σαν τον καβουρα) σε μια φαση εσβησε και μετα δεν δουλευε η μιζα.Τσεκαρα για νεκρα,κουμπια κλπ αλλα τιποτα.Παιζει να εχει παθει καμια ζημια? Για το τιμονι και το μαρσπιε να παρω κανα σφυρι να το ισιωσω μονος μου ή θελει ειδικη διαχειρηση?Ευχαριστω! Περαστικά!Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι οπότε μην χαλιέσαι. Το τιμόνι αν είναι αλουμινίου απέφυγε να προσπαθήσεις να το λυγίσεις γιατί αν βάλεις παραπάνω απ΄την δύναμη που πρέπει πιθανώς να σου μείνουν δυο κομμάτια αλουμίνιο στο χέρι. Πάνε σε κάνα μάστορα, ρώτα τον αν μπορεί να το ζεστάνει και να το ισιώσει, και αν το κόστος δεν είναι υπερβολικό έχει καλώς.Διαφορετικά αν σου πει κάνα κουλό ποσό συμφέρει πιο πολύ να πας να πάρεις καινούργιο και κάτι σε πιο ενισχυμένο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον Giannis90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ναι ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν.Αρα θελει αλλαγη η ασφαλεια?Για το τιμονι ποσο παει το μαλλι στο μαστορα ξερουμε?Ευχαριστω και παλι! Κοιτα τοτε τις ασφαλιες σου , μπορει να εχει καει , αν δεν ειναι καποια απ'αυτες καμενες τοτε κοιτα και την αλλη την κεντρικη αλλα οταν μου ειχε καει εμενα δε αναβε τιποτα , ουτε φλας , ουτε κορνα , τιποτα οπωτε μαλλον κοιτας εκεινες στην ασφαλειοθηκη , ειναι 2-3 νομιζω μαζι . Τιμονι βαλε ενα καινουριο , κατι σαν 30-40ευρω εχει ενα αλουμινιου (οχι fat bar ) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Μήπως δεν έχει στραβώσει η μπάρα του τιμονιού αλλά θέλει ευθυγράμμιση ξανά το μπροστινό σύστημα; Αν είναι έτσι χαλάρωσε τους σφιγκτήρες πάνω στις μπουκάλες και φερ'το στα ίσια. Με ένα σωλήνα μισού μέτρου μπορεις να ισιώσεις μόνος το μαρσπιέ αν αφαιρέσεις πρώτα το λαστιχο από πάνω του. Το πίσω φανάρι θα το βρεις μεταχειρισμένο στο ebay. Πως τα κατάφερες βρε παιδί; Το klx πολύ δύσκολα παθαίνει τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Μήπως δεν έχει στραβώσει η μπάρα του τιμονιού αλλά θέλει ευθυγράμμιση ξανά το μπροστινό σύστημα; Αν είναι έτσι χαλάρωσε τους σφιγκτήρες πάνω στις μπουκάλες και φερ'το στα ίσια. Με ένα σωλήνα μισού μέτρου μπορεις να ισιώσεις μόνος το μαρσπιέ αν αφαιρέσεις πρώτα το λαστιχο από πάνω του. Το πίσω φανάρι θα το βρεις μεταχειρισμένο στο ebay. Πως τα κατάφερες βρε παιδί; Το klx πολύ δύσκολα παθαίνει τέτοια! Τι να σου πω ρε φιλε το ανεβασα στις 7000 στροφες και χτυπησε αγρια κατω φαινεται.Οσο για το τιμονι θα βγαλω καμια φωτο αυριο να το δειτε. Κοιτα τοτε τις ασφαλιες σου , μπορει να εχει καει , αν δεν ειναι καποια απ'αυτες καμενες τοτε κοιτα και την αλλη την κεντρικη αλλα οταν μου ειχε καει εμενα δε αναβε τιποτα , ουτε φλας , ουτε κορνα , τιποτα οπωτε μαλλον κοιτας εκεινες στην ασφαλειοθηκη , ειναι 2-3 νομιζω μαζι . Τιμονι βαλε ενα καινουριο , κατι σαν 30-40ευρω εχει ενα αλουμινιου (οχι fat bar ) . Αναλογα με το τι θα πει ο μαστορας.Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια με κατατοπισες καλα! Περαστικά!Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι οπότε μην χαλιέσαι. Το τιμόνι αν είναι αλουμινίου απέφυγε να προσπαθήσεις να το λυγίσεις γιατί αν βάλεις παραπάνω απ΄την δύναμη που πρέπει πιθανώς να σου μείνουν δυο κομμάτια αλουμίνιο στο χέρι. Πάνε σε κάνα μάστορα, ρώτα τον αν μπορεί να το ζεστάνει και να το ισιώσει, και αν το κόστος δεν είναι υπερβολικό έχει καλώς.Διαφορετικά αν σου πει κάνα κουλό ποσό συμφέρει πιο πολύ να πας να πάρεις καινούργιο και κάτι σε πιο ενισχυμένο. Στην αρχη χεστηκα λιγο γιατι ετρεξε λιγο βενζινη απο το καπακι του ρεζερβουαρ και λεω τη γ@μησα...αλλα νταξει τωρα γελαω με μενα! τι την θελεις την σουζα και εσυ μωρε! ειναι καιρος για πλαστικα και τιμονια? περαστικα παντος! ποτε κανεις δεν εμαθε χωρις να φαει τουμπα, επρεπε να το ξερεις αυτο! Ετσι ειναι δυστυχως!Για τα πλαστικα δεν με νοιαζει,με το τιμονι φοβηθηκα.Να 'σται καλα παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περαστικά σου και να αισθάνεσαι τυχερός που δεν χτύπησες. Ενα καπάκι, ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα άμα σε πλακώσει η μηχανή. Πολύ συνηθισμένος τραυματισμός από καπάκι είναι ρήξη χιαστών στο γόνατο από την αναπόφευκτη υπερέκταση όταν το τεντωμένο πόδι ακουμππήσει με την φτέρνα στην άσφαλτο. Το μηχανάκι λογικά δεν πρέπει να έχει καμία σοβαρή ζημιά. Αμα πηγαίνει ίσια οι ζημιές σου είναι διακοσμητικού χαρακτήρα. Για το ίσιωμα του τιμονιού με την μέθοδο που περιγράφει ο HLIAS καλό είναι να αφαιρείται το μεταλλικό μπαράκι ωστέ να έρθει ο κεντρικός σωλήνας πιο εύκολα στην θέση του. Ηρεμες αλλά δυνατές κινήσεις θέλει, σιγά σιγά μην το τσακίσεις. Απο εκεί και πέρα ας γίνει η ατυχία σου παράδειγμα ώστε όποιος θέλει να μάθει σούζα το πρώτο πράγμα στο οποίο εξασκείται να είναι ο έλεγχος με το πίσω φρένο. Αν δεν γίνει αυτοματισμός αυτή η κίνηση καλύτερα να μην δοκιμάζετε να το σηκώνετε το μηχανάκι. Αντε καμιά χαζοσούζα στις αλλαγές αλλά αυτό. Οποιος θέλει να μάθει σούζα πρέπει να αποφασίζει ότι το καπάκι απλώς δεν είναι μέσα στο λεξιλόγιο του. Οχι να λέει "πάω να μάθω, θα φάω κάνα-δυο καπάκια αλλά θα μάθω". Ιδιαίτερα σούζες χαμηλών ταχυτήτων με συμπλέκτες, τραβήγματα και τα ρέστα. Πίσω φρένο, πίσω φρένο, πίσω φρένο, είναι κρίμα να χτυπάτε χωρίς λόγο ρε γαμωτο! Περαστικά σου και πάλι και καλά ξεμπερδέματα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 ... Μιλησες πολυ σωστα, η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο τα φανταζεται ενας νεος.Αυτη ειναι η διαφορα με την εμπειρια.Ευτυχως μου εκοψε(?) να αφησω τη μηχανη και ετσι δεν με πλακωσε.Αλλα δεν μου εκοψε να αφησω το γκαζι!Μαλλον θα κανω μια μικρη προσπαθεια με το τιμονι αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Μιλησες πολυ σωστα, η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο τα φανταζεται ενας νεος.Αυτη ειναι η διαφορα με την εμπειρια.Ευτυχως μου εκοψε(?) να αφησω τη μηχανη και ετσι δεν με πλακωσε.Αλλα δεν μου εκοψε να αφησω το γκαζι!Μαλλον θα κανω μια μικρη προσπαθεια με το τιμονι αυριο. αν και ειμαι της σουζας παρ ολλα αυτα στη ζωη μου εχω φαει 2-3 ωραια καπακια με παπια ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες