adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Μετά από ένα ατύχημα που άφησε κι εμένα και το μηχανάκι εκτός για δύο μήνες, σήμερα παρέλαβα την καλή μου από το μηχανικό και κάναμε τις πρώτες μας "αναγνωριστικές" βόλτες. Πόσο μου είχε λείψει το κορίτσι μου! Ήμασταν και οι δύο "ψαρωμένοι" στην αρχή, όμως μετά από κάποια χιλιόμετρα σαν να μου είπε "έλα, ας το ξεχάσουμε" και αφήσαμε πίσω μας τα πάντα, σαν τον παλιό καλό καιρό. Και η μέρα ήταν υπέροχη και οι δρόμοι μας χαιρετούσαν "Καλωσήρθατε, περαστικά" και η ζωή είναι ωραία... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Άψογος, να είσαι καλά και να έχεις πάντα καλούς δρόμους με την καλή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Αντε με το καλο,και καλες βολτες ξανα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Καλούς δρόμους σε όλους μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Ωραιος ρε φιλε! Δυστυχως και εγω με το χερι στο γυψο ειμαι και με την μηχανη στο συνεργειο αλλα που θα παει.. Μακαρι να ειναι ετσι και η δικη μου επιστροφη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 όπως λέει και το τραγούδι "είναι ωραίο να πέφτεις, γιατί αν αντέχεις να πέφτεις ίσως μάθεις να πετάς τελικά!" περαστικά στους τραυματίες, καλά χιλιόμετρα σε όσους επέστρεψαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Ωραιος ρε φιλε! Δυστυχως και εγω με το χερι στο γυψο ειμαι και με την μηχανη στο συνεργειο αλλα που θα παει.. Μακαρι να ειναι ετσι και η δικη μου επιστροφη! Χε χε, σε πέρασα! Εγώ έσπασα και τα δύο! Υπομονή φιλαράκι, ούτε θα καταλάβεις για πότε θα περάσει. Μετά θα δεις στην πράξη πως ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει καλύτερο. (Έπρεπε να γράψω βαρύγδουπη παπαριά, δεν άντεξα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Χε χε, σε πέρασα! Εγώ έσπασα και τα δύο! Υπομονή φιλαράκι, ούτε θα καταλάβεις για πότε θα περάσει. Μετά θα δεις στην πράξη πως ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει καλύτερο. (Έπρεπε να γράψω βαρύγδουπη παπαριά, δεν άντεξα). χαχα.. θυμηθηκα περιστατικο απ' το νοσοκομειο, οπου ηταν μια νοσοκομα ολα τα λεφτα και τη ρωταγα τι αλλο χρειαζεται να σπασω για να αναλαβει την φροντιδα μου νταξ δεν ηταν τπτ σοβαρο η δικια μου η περιπτωση οποτε φτηνα τη γλυτωσαμε και παμε για αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 χαχα.. θυμηθηκα περιστατικο απ' το νοσοκομειο, οπου ηταν μια νοσοκομα ολα τα λεφτα και τη ρωταγα τι αλλο χρειαζεται να σπασω για να αναλαβει την φροντιδα μου νταξ δεν ηταν τπτ σοβαρο η δικια μου η περιπτωση οποτε φτηνα τη γλυτωσαμε και παμε για αλλα Έτσι, έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 περαστικα αδερφε κ παντα ολοι ορθιοι...εχμμ.. οι αναβατες εννοω....χε,χε αμεσως εσεις στο πονηρο...!! περαν του αστειου καλο ειναι οι οποιες ατυχιες να μας κανουν πιο σοφους,να μας ξυπνουν συλογισμους κ να μας προβληματιζουν ωστε να ωριμασουμε τοσο ως αναβατες οσο κ ως ανθρωποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Ευχομαι ποτε ξανα. Καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Παντα τετοια!Καλες βολτες και ποτε ξανα στο κρεβατι του πονου σου ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 περαστικά φίλε μου. πάντα με ασφάλεια και χαμόγελο στους δρόμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Μετά από ένα ατύχημα που άφησε κι εμένα και το μηχανάκι εκτός για δύο μήνες, σήμερα παρέλαβα την καλή μου από το μηχανικό και κάναμε τις πρώτες μας "αναγνωριστικές" βόλτες. Πόσο μου είχε λείψει το κορίτσι μου! Ήμασταν και οι δύο "ψαρωμένοι" στην αρχή, όμως μετά από κάποια χιλιόμετρα σαν να μου είπε "έλα, ας το ξεχάσουμε" και αφήσαμε πίσω μας τα πάντα, σαν τον παλιό καλό καιρό. Και η μέρα ήταν υπέροχη και οι δρόμοι μας χαιρετούσαν "Καλωσήρθατε, περαστικά" και η ζωή είναι ωραία... Κλαίω :2funny: :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Χμμ, επανέρχονται στο μυαλό μου άσχημες αναμνήσεις από τον περασμένο χρόνο.... Χαίρομαι που είσαι καλά και το ξεπέρασες φίλε, άντε καλούς και ασφαλής δρόμους από εδώ και στο εξής να έχεις. Μια ερώτηση μόνο, επειδή δεν είχα δει κάποιο σχετικό πόστ, ήθελα να σε ρωτήσω τι ζημιές είχε η μηχανή και αν διορθώθηκαν όλα ή άφησες κάτι, καθώς και την συμπεριφορά της στο δρόμο τώρα. Έτσι απλά, ενημερωτικά και αληθινά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Welcome back Οι πτωσεις μας κανουν πιο σωστους οδηγους. Και εγω ειχα (ευτυχως) χαζοπτωσεις και παρα το ξενερωμα που ετρωγα στην αρχη , με εχουν αλλαξει. Πτωσεις ειχαμε και θα εχουμε ολοι μας.Μακαρι να ειχαμε ολοι μας μονο ανωδυνες χωρις μονιμες παρενεργιες.Αυτες κανουν μονο καλο τελικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μια ερώτηση μόνο, επειδή δεν είχα δει κάποιο σχετικό πόστ, ήθελα να σε ρωτήσω τι ζημιές είχε η μηχανή και αν διορθώθηκαν όλα ή άφησες κάτι, καθώς και την συμπεριφορά της στο δρόμο τώρα. Έτσι απλά, ενημερωτικά και αληθινά. Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Άμεσα χρειάστηκε να αλλαχτούν η μπροστινή μάσκα, φανοστάτης, μανέτα φρένου, μπαγκαζιέρα και ένα λαμάκι πάνω στο οποίο πιάνει το δεξί φλας ή η μάσκα αν θυμάμαι καλά. Ζημιές που άφησα ως είχαν προς το παρόν, αλλά θα φτιαχτούν στο μέλλον για αισθητικούς λόγους, είναι κάποιες έντονες γρατζουνιές στο πλαστικό πίσω δεξιά στην ουρά και στον δεξί καθρέφτη, καθώς και μια ρωγμή στο ταμπλό. Ίσως αλλάξω και το μανιτάρι μιας και δεν ξέρω πως θα φερθεί σε μελλοντική στούκα, προς το παρών δείχνει σταθερό και στη θέση του με αρκετές εκδορές στο καουτσούκ. Με κάνα δυό λακουβίτσες στο τελικό της εξάτμισης δεν θα ασχοληθώ. Μηχανικά δεν είχαμε κανένα θέμα, ευτυχώς. Μας έσωσε το τρίγωνο μανιτάρι, μπαγκαζιέρα, μανέτα. Η συμπεριφορά της στο δρόμο είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που ήταν, δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά. Τυπικό fazer δηλαδή, με ότι αυτό συνεπάγεται... (καυλααααααααααααα ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 από τον adel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες