johnjohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 παιδια οποιος εχει το crypton x μοντελο του 2011 αν μπορει να ανεβασει καμια φωτογραφια η να πουμε καμια ιδεα για το πως να το κανουμε πιο ομορφο...:D θελω να πειραξω (εξωτερικα) το δικο μου και χρειαζομαι καμια ιδεα...ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) του κολλητού μου στα 63μμ Μαλόσι βολτάδικο τελείως προς το παρόν στα 20άλογα (στο δυναμομετρο του Power house - yamaha ) τώρα περιμένω παραλαβή πολυεστερική ουρά κλειστή.. σύντομα και φώτο.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 από τον Stavrosqq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 μουν*ρα ειναι το παπι...και οι ride it μετραν απειρα... αλλα εγω αναφερομουν στο 011 μοντελο με τα γκρι με μαυρο πλαστικα... οπως και να χει ολες οι ιδεες δεκτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 αυτο στα 63μμ βγαζει μηχανικα προβληματα? ή παραμενουν σκυλια τα Χ ακομα και μετα την εγχειρηση? ιδου η απορια μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 βολταδικο τελειως λεει...σιγουρα ομως δεν εχει την αξιοποστια που εχει ενα μανισιο...σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) πηγαινε στο facebook που φανταζομε θα χεις και γραψε στην αναζητηση crypton x εχουν φτιαξει ομαδες και εχουν ανεβασει φωτογραφιες μπορεις να παρεις αρκετες ιδεες επισης υπαρχει και το google για εικονες... http://motomag.gr/mo...cial&Itemid=115 http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/367726/?lang=en Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 τα εχω τσεκαρει ολα αυτα φιλε , οποτε η επομενη κινηση μο ηταν αυτη -_-μου* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 του κολλητού μου στα 63μμ Μαλόσι βολτάδικο τελείως προς το παρόν στα 20άλογα (στο δυναμομετρο του Power house - yamaha ) τώρα περιμένω παραλαβή πολυεστερική ουρά κλειστή.. σύντομα και φώτο.. φιλε να σε ρωτησω η ε3ατμιση τι λεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 του κολλητού μου στα 63μμ Μαλόσι βολτάδικο τελείως προς το παρόν στα 20άλογα (στο δυναμομετρο του Power house - yamaha ) τώρα περιμένω παραλαβή πολυεστερική ουρά κλειστή.. σύντομα και φώτο.. πολυ καλο το εργαλειο. Μπορεις να μου πεις αν εχει κανει κατι με τον ψεκασμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες