R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Αν είχε την υπαιτιότητα ο φίλος σου και δεν είχε δίπλωμα, η ασφάλεια δεν θα κάλυπτε τις ζημιές του άλλου που έπαθε τη ζημιά. Ο άλλος πάντως δεν είχε ζημιά στο αυτοκίνητο γιατί τον χτύπησε στο μαρσπιέ, από ΣΤΟΠ και έπεσε κάτω. Αλλά άντε βγάλε άκρη με τις ασφάλιες και και πολλά ακόμα! Πάντα δίπλωμα και ότι χρειάζεται για να κυκλοφορούμε όσο πιο κατωχηρωμένοι γίνεται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) "...δεν ειπα αυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να κλειδωσω το καινουργιο μηχανακι...με την καμια ομως δεν θα ξαναπαρω 50αρι για εναν παπου χωρις ασφαλεια διπλωμα που δεν ακουει και δεν βλεπει ..δεν θα το λειξω το θεμα ..θα το παω δηκαστικος γιατι αυτος ο ανθρωπος αν δεν πληρωσει να καταλαβει τ λαθος του θα ξαναβγει στον δρομο και θα πατησει αλλον 17χρονο.......οσο για μενα οδηγω το συγκεκριμενω μηχανακι 1 χρονο(το οδηγουσα επειδη το ειχε ο αδερφος μου,και τωρα πηρα και ενα δικο μου) και δεν παθενα κατι επειδι ημουν εγω προσεκτικη......ογηγαω χρονια μηχανακια και δεν λεω οτι εχω μεγαλιτερη πειρα απο εσενα αλλα δεν θα σταματησω την οδηγηση για εναν παπου που ειναι με τ ενα ποδι στον ταφο!..." Gmar13 εάν κατάλαβα σωστά είσαι κοπέλα. Κατ' αρχήν δεν συνέκρινα ποτέ την εμπειρία μου, που είναι μικρή, με την δικιά σου. Επίσης, δεν σου είπα ποτέ να λήξεις το θέμα. Ίσα ίσα. Είναι δικαίωμά σου να πας αυτόν το γέρο στο δικαστήριο και πολύ καλά θα του κάνεις!! Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα από όλες αυτές τις διαδικασίες Αλλά μην έχεις αυταπάτες πως είσαι νόμιμη και σωστή οδηγός επειδή είσαι ειρηνικός τύπος και δεν έχεις σκοπό να εμπλακείς σε ατύχημα. Να τα ξεχωρίζουμε τα πράγματα. Κάνε το, αλλά να γνωρίζεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Να γνωρίζεις ότι θα είσαι πάντα ακάλυπτη σε περίπτωση που φταις εσύ, και θα πληρώνετε οικογενειακώς αυτά τα λάθη. Ούτε θέλω να σε υποτιμήσω, ούτε τίποτα τέτοιο. Σε συμβουλεύω και σου λέω ποιο είναι το σωστό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2011 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 "...δεν ειπα αυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να κλειδωσω το καινουργιο μηχανακι...με την καμια ομως δεν θα ξαναπαρω 50αρι για εναν παπου χωρις ασφαλεια διπλωμα που δεν ακουει και δεν βλεπει ..δεν θα το λειξω το θεμα ..θα το παω δηκαστικος γιατι αυτος ο ανθρωπος αν δεν πληρωσει να καταλαβει τ λαθος του θα ξαναβγει στον δρομο και θα πατησει αλλον 17χρονο.......οσο για μενα οδηγω το συγκεκριμενω μηχανακι 1 χρονο(το οδηγουσα επειδη το ειχε ο αδερφος μου,και τωρα πηρα και ενα δικο μου) και δεν παθενα κατι επειδι ημουν εγω προσεκτικη......ογηγαω χρονια μηχανακια και δεν λεω οτι εχω μεγαλιτερη πειρα απο εσενα αλλα δεν θα σταματησω την οδηγηση για εναν παπου που ειναι με τ ενα ποδι στον ταφο!..." Gmar13 εάν κατάλαβα σωστά είσαι κοπέλα. Κατ' αρχήν δεν συνέκρινα ποτέ την εμπειρία μου, που είναι μικρή, με την δικιά σου. Επίσης, δεν σου είπα ποτέ να λήξεις το θέμα. Ίσα ίσα. Είναι δικαίωμά σου να πας αυτόν το γέρο στο δικαστήριο και πολύ καλά θα του κάνεις!! Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα από όλες αυτές τις διαδικασίες Αλλά μην έχεις αυταπάτες πως είσαι νόμιμη και σωστή οδηγός επειδή είσαι ειρηνικός τύπος και δεν έχεις σκοπό να εμπλακείς σε ατύχημα. Να τα ξεχωρίζουμε τα πράγματα. Κάνε το, αλλά να γνωρίζεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Να γνωρίζεις ότι θα είσαι πάντα ακάλυπτη σε περίπτωση που φταις εσύ, και θα πληρώνετε οικογενειακώς αυτά τα λάθη. Ούτε θέλω να σε υποτιμήσω, ούτε τίποτα τέτοιο. Σε συμβουλεύω και σου λέω ποιο είναι το σωστό κατά την ταπεινή μου γνώμη. ναι καλα καταλαβες κοπελα ειμαι αλλα δεν το ειπα στην αρχη και ολοι νομιζαν οτ ειμαι αγορι....τεσπα δεν με πειραζει......πρωτον να σου πω οτι δεν ειμαι καθολου ειρηνικος τυπος αλλα συγκρατηθηκα επειδη ηταν παπους 80 χρονων....δευτερον δεν εχω αυταπατες.ξερω πολυ καλα τι κανω και ολες της συνεπειες..και θελω να το κυνηγησω το θεμα γιατι μου συνεβη κατι παρομοιο περιση(με 50αρι) και εκανα την μαλακια και το αφησα και βγηκα και οτι φταιω και απο πανω .και αυτην την φορα δεν θα τ αφησω και ας κανει χρονια το δικαστηριο..θα τον γαμισω κυριολεκτικα τον κολογερο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 @gmar13 αυριο το πρωι στην τροχαια με τους γονεις σου να κανεις αστικη και ποινικη διωξη.. και θα σε καθοδηγησουν και αυτοι απο εκει και επειτα.. θα παρει καμποσο καιρο το θεμα.. θα δωσεις καταθεση και θα τον καλεσουν και αυτον και μετα δικαστικως.. βαλτε και δικηγορο.. μην ακους τι γραφουν εδω εχω σκασει στα γελοια με μερικους.. αν δεν ξερουν καλυτερα μην γραφουν.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 @gmar13 αυριο το πρωι στην τροχαια με τους γονεις σου να κανεις αστικη και ποινικη διωξη.. και θα σε καθοδηγησουν και αυτοι απο εκει και επειτα.. θα παρει καμποσο καιρο το θεμα.. θα δωσεις καταθεση και θα τον καλεσουν και αυτον και μετα δικαστικως.. βαλτε και δικηγορο.. μην ακους τι γραφουν εδω εχω σκασει στα γελοια με μερικους.. αν δεν ξερουν καλυτερα μην γραφουν.. να σε και παλι καλα πραγματικα με εχεις βοηθησει πολυ.......πηγα στην τροχαια και τωρα περιμενο το χαρτι απο το νοσοκομειο για να κανω την διωξη.......αλλα ο γερος εχει χεστει πανω του γιατι δεν εχει ουτε διπλωμα και μου λεει να τα βρουμε αλλιως....το τριτο τ μακριτερο θα παρει κ αυτος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 τις διαγνωσεις απο τα νοσοκομεια να τα κρατας.. να κοιτας για την σφραγιδα και την υπογραφη του γιατρου.. τους εξηγεις για τι το θες.. στο συνεργειο που θα πας ζητας τιμολογια αποδειξεις οτι και να σου αλλαξει.. αν το κρανος και ο εξοπλισμος σου εχουν ζημια εσυ θα κρατας τις αποδειξεις.. καλο ειναι να κρατας και φωτογραφιες.. αν απο την δουλεια σου ελειψες μερες λογο ατυχηματος ο εργοδοτης να σου δωσει μια βεβαιωση με το ποσο που εχεις χασει.. μετακινησης ολα αποδειξη.. εσυ θα κρινεις αν θες να το τραβηξεις με τον γερο.. ζυγισε τα και δρασε οπως θες.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 να σε και παλι καλα πραγματικα με εχεις βοηθησει πολυ.......πηγα στην τροχαια και τωρα περιμενο το χαρτι απο το νοσοκομειο για να κανω την διωξη.......αλλα ο γερος εχει χεστει πανω του γιατι δεν εχει ουτε διπλωμα και μου λεει να τα βρουμε αλλιως....το τριτο τ μακριτερο θα παρει κ αυτος Λες ότι ο γέρος δεν έχει δίπλωμα... εσύ έχεις; Το 50άρι δε μετράει στην περίπτωσή σου. Στη θέση του γέρου θα μπορούσες να είσαι και εσύ και εγώ και ο οποιοσδήποτε απ' όλους μας που το παίζει τρελό τιμόνι, φοβερός οδηγός και τα ρέστα. Δηλαδή εάν περιμένεις ένα χρόνο να οδηγήσεις την πάπια και οδηγούσες το 50άρι τι θα γίνει; Δεν κάνει και αυτό τη δουλειά του; Προφανώς δεν κάνει την ίδια μόστρα στο σχολείο ή στην καφετέρια στα πιτσιρίκια να βλέπουν μία κοπελίτσα με ένα Crypton. Νομίζω πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Χωρίς να θέλω να σε κρίνω, μιλώντας απλά αντικειμενικά και λογικά. Και να θυμάσαι ότι έχεις ακόμα ένα χρόνο για να βγάλεις δίπλωμα, μέσα στον ένα χρόνο ποτέ δε ξέρεις εάν (κούφια η ώρα!) γίνει κάποιο ατύχημα και φταις εσύ, μετά απλά θα εύχεσαι να ξεμπλέξεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Υποθεση γαμα τα με μεγαλα γραμματα, μπλεξιμο. Σε καθε περιπτωση καλα και γρήγορα ξεμπερδεματα. Παντα ορθια τουδε και στο εξης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Περαστικα φιλε μου. Παρε αντιγραφο δελτιου συμβάντος απο την αστυνομια (πρεπει υποχρεωτικά να σου δωσουν εφοσον υπηρξε τραυματισμος) Παρε αντίγραφο νοσηλείας και εξετασης σου απο το νοσοκομειο που διακομισθηκες Αν υπαρχει αυτοπτης μαρτυρας καλο θα ειναι. Φωτογραφίες απο το μηχανακι και απο το σημειο του ατυχήματος με λεπτομέρειες οπως στοπ,μονοδρομος κτλ. Πήγαινε σε δικηγόρο για τα περαιτέρω και κανε μήνυση για εγκατάλειψη. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ!!!!Καθε μερα μας τσακίζουν και μας σκοτώνουν τετοιοι οδηγοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 ......................θα τον γαμισω κυριολεκτικα τον κολογερο.... . ...........................το τριτο τ μακριτερο θα παρει κ αυτος Πάντως για πιτσιρίκα, σίγουρα έχεις μεγάλο στόμα............ Κρίμα, στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου ή ο παππού σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πάντως για πιτσιρίκα, σίγουρα έχεις μεγάλο στόμα............ Κρίμα, στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου ή ο παππού σου. Ή η ΙΔΙΑ! Γιατί αυτή έχει δίπλωμα; Όχι! Γι' αυτό να μην κρίνει και πολύ γιατί μπορεί σε λίγο να την κρίνουν κάποιοι άλλοι για κάποιο ατύχημα που θα προκαλέσει αυτή. Άνθρωποι είμαστε, αυτά γίνονται, τουλάχιστον δεν ήταν δυστύχημα, αυτό έχει σημασία, η υγεία πάνω απ' όλα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 από τον R6άκιας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Λες ότι ο γέρος δεν έχει δίπλωμα... εσύ έχεις; Το 50άρι δε μετράει στην περίπτωσή σου. Στη θέση του γέρου θα μπορούσες να είσαι και εσύ και εγώ και ο οποιοσδήποτε απ' όλους μας που το παίζει τρελό τιμόνι, φοβερός οδηγός και τα ρέστα. Δηλαδή εάν περιμένεις ένα χρόνο να οδηγήσεις την πάπια και οδηγούσες το 50άρι τι θα γίνει; Δεν κάνει και αυτό τη δουλειά του; Προφανώς δεν κάνει την ίδια μόστρα στο σχολείο ή στην καφετέρια στα πιτσιρίκια να βλέπουν μία κοπελίτσα με ένα Crypton. Νομίζω πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Χωρίς να θέλω να σε κρίνω, μιλώντας απλά αντικειμενικά και λογικά. Και να θυμάσαι ότι έχεις ακόμα ένα χρόνο για να βγάλεις δίπλωμα, μέσα στον ένα χρόνο ποτέ δε ξέρεις εάν (κούφια η ώρα!) γίνει κάποιο ατύχημα και φταις εσύ, μετά απλά θα εύχεσαι να ξεμπλέξεις. εσι απο ολα αυτα που ειπα σταθηκες στον οτι δεν εχω διπλωμα??και για να ξερεις και να μην το παιζεις εξυπνος ξανα σε αλλους μετραει πολυ το γεγονος οτι εχω τουλαχιστον διπλωμα για 50αρι γιατι σημαινει οτι ξερω να οδηγαω...τωρα αν μου κανει μυνηση η τροχαια για το διπλωμα (γιατι μεχρι τωρα δεν μου εχει πει τιποτα) αυτο ειναι αλλο θεμα (ουτος η αλλως μεχρι τοτε θα εχω βγαλει διπλωμα και θα την βγαλω καθαρη)....τωρα για το αλλο που ειπες περι μοστρας και τετοια τα αφηνω ασχολιαστα.... Πάντως για πιτσιρίκα, σίγουρα έχεις μεγάλο στόμα............ Κρίμα, στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου ή ο παππού σου. εχω μεγαλο στομα γιατι οι καταστασεις το επιβαλλουν....εγω ετσι μιλαω και οποιος γουσταρει...δεν θα κατσω να δινω λογαριασμο στον καθενα για το πως μιλαω......και για να ξερεις εχει χτηπησει η μανα μου παπι και εγω την εβρισα και την κατεκρινα....για αυτο σκεψου λιγο πριν γραφεις οτι να ναι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 εσι απο ολα αυτα που ειπα σταθηκες στον οτι δεν εχω διπλωμα??και για να ξερεις και να μην το παιζεις εξυπνος ξανα σε αλλους μετραει πολυ το γεγονος οτι εχω τουλαχιστον διπλωμα για 50αρι γιατι σημαινει οτι ξερω να οδηγαω...τωρα αν μου κανει μυνηση η τροχαια για το διπλωμα (γιατι μεχρι τωρα δεν μου εχει πει τιποτα) αυτο ειναι αλλο θεμα (ουτος η αλλως μεχρι τοτε θα εχω βγαλει διπλωμα και θα την βγαλω καθαρη)....τωρα για το αλλο που ειπες περι μοστρας και τετοια τα αφηνω ασχολιαστα.... εχω μεγαλο στομα γιατι οι καταστασεις το επιβαλλουν....εγω ετσι μιλαω και οποιος γουσταρει...δεν θα κατσω να δινω λογαριασμο στον καθενα για το πως μιλαω......και για να ξερεις εχει χτηπησει η μανα μου παπι και εγω την εβρισα και την κατεκρινα....για αυτο σκεψου λιγο πριν γραφεις οτι να ναι.... Δε με νοιάζει πως το παίρνουν οι άλλοι. Το να έχεις μία πιστοποίηση δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, ακόμα και το δίπλωμα που έχουμε δεν αποδεικνύει έαν ξέρουμε ή όχι να πραγματικά να οδηγούμε. Εγώ σου λέω πως φωνάζεις για τον άλλο, ενώ ούτε εσύ έχεις δίπλωμα για τα κυβικά που οδηγείς, μικρή η διαφορά στα κυβικά, αλλά αυτή η διαφορά μπορεί να σε κάνει να τρέχεις αργότερα. Κοίτα να τελειώνεις όμως με το γέρο να πάρεις πίσω ότι πρέπει, γιατί πολλοί γέροι είναι δολοφόνοι στο τιμόνι, την έχω πατήσει και εγώ από γέρο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Μικρή καλά θα κάνεις να μιλάς λίιιιιιιιγο πιο όμορφα εδώ μέσα σε ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης και γενικά στους ανθρώπους εδώ μέσα. Αυτό που θέλουν όλοι να σου πούν είναι ότι εσύ θες να σκίσεις τον παππού που δεν έχει δίπλωμα αλλά αν ήσουν εσύ στην θέση του και εγω στην δική σου θα ήθελα να σκίσω εσένα που μου έκανες ζημιά και η ασφάλεια σου (και να έχεις) δεν θα με κάλυπτε λόγω ότι δεν έχεις το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ δίπλωμα. θα σε έτρεχα για να πάρω κάποτε τα λεφτά της ζημιάς που εσυ θα είχες προκαλέσει όπως ο παππούς σε σένα αλλά δεν θα ήμουν εγω καλυμμένος εξαιτίας σου. Είσαι 17 είμαι 24 δεν έχουμε τρελή διαφορά ηλικίας αλλά ι τσίτα και η μαγκιά της ηλικίας σου και της εφηβείας δεν χωράει εδώ μέσα. μίλα ήρεμα και όμορφα σε ανθρώπους που μπήκες εδώ για να ζητήσεις την γνώμη τους. Καλά ξεμπερδέματα γενικά και πάντα όρθια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δε με νοιάζει πως το παίρνουν οι άλλοι. Το να έχεις μία πιστοποίηση δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, ακόμα και το δίπλωμα που έχουμε δεν αποδεικνύει έαν ξέρουμε ή όχι να πραγματικά να οδηγούμε. Εγώ σου λέω πως φωνάζεις για τον άλλο, ενώ ούτε εσύ έχεις δίπλωμα για τα κυβικά που οδηγείς, μικρή η διαφορά στα κυβικά, αλλά αυτή η διαφορά μπορεί να σε κάνει να τρέχεις αργότερα. Κοίτα να τελειώνεις όμως με το γέρο να πάρεις πίσω ότι πρέπει, γιατί πολλοί γέροι είναι δολοφόνοι στο τιμόνι, την έχω πατήσει και εγώ από γέρο! εγω ομως φιλε μου και βλεπω και ακουω...ενω αυτος φοραει ακουστικο και γυαλια...και να σου πω και κατι αλλο..εσυ πρωτη φορα στη ζωη σου οδηγησες μηχανι οταν ειχες διπλωμα??ελα τωρα να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας..ολοι τα ιδια κανουν και τωρα κραζουν εμενα....και αφου την εχεις παθει και εσυ απο γερο τοτε θα ξερεις και γιατι φωναζω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Μικρή καλά θα κάνεις να μιλάς λίιιιιιιιγο πιο όμορφα εδώ μέσα σε ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης και γενικά στους ανθρώπους εδώ μέσα. Αυτό που θέλουν όλοι να σου πούν είναι ότι εσύ θες να σκίσεις τον παππού που δεν έχει δίπλωμα αλλά αν ήσουν εσύ στην θέση του και εγω στην δική σου θα ήθελα να σκίσω εσένα που μου έκανες ζημιά και η ασφάλεια σου (και να έχεις) δεν θα με κάλυπτε λόγω ότι δεν έχεις το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ δίπλωμα. θα σε έτρεχα για να πάρω κάποτε τα λεφτά της ζημιάς που εσυ θα είχες προκαλέσει όπως ο παππούς σε σένα αλλά δεν θα ήμουν εγω καλυμμένος εξαιτίας σου. Είσαι 17 είμαι 24 δεν έχουμε τρελή διαφορά ηλικίας αλλά ι τσίτα και η μαγκιά της ηλικίας σου και της εφηβείας δεν χωράει εδώ μέσα. μίλα ήρεμα και όμορφα σε ανθρώπους που μπήκες εδώ για να ζητήσεις την γνώμη τους. Καλά ξεμπερδέματα γενικά και πάντα όρθια. Έτσι μπράβο, γιατί νομίζω ότι πήρε άερα το ντεπόζιτο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 χθες τ μεσημερι φευγοντας απο το σχολειο με το μηχανακι τωρα τι θα γινει ??ποιος θα πληρωση???αν ξερει κανεις τι γινετε μετα ας στειλει ενα μηνυμα...... Δε με νοιάζει πως το παίρνουν οι άλλοι. Το να έχεις μία πιστοποίηση δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, ακόμα και το δίπλωμα που έχουμε δεν αποδεικνύει έαν ξέρουμε ή όχι να πραγματικά να οδηγούμε. Κοπελιά, είσαι τραγική. Τουλάχιστον, κάνε τον κόπο να σεβαστείς τον χώρο που φιλοξένησε επι 3 ημέρες το θέμα σου, και τα μέλη που σου απάντησαν. Αστα τ'αλλα. Να'χαμε να λέγαμε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Μικρή καλά θα κάνεις να μιλάς λίιιιιιιιγο πιο όμορφα εδώ μέσα σε ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης και γενικά στους ανθρώπους εδώ μέσα. Αυτό που θέλουν όλοι να σου πούν είναι ότι εσύ θες να σκίσεις τον παππού που δεν έχει δίπλωμα αλλά αν ήσουν εσύ στην θέση του και εγω στην δική σου θα ήθελα να σκίσω εσένα που μου έκανες ζημιά και η ασφάλεια σου (και να έχεις) δεν θα με κάλυπτε λόγω ότι δεν έχεις το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ δίπλωμα. θα σε έτρεχα για να πάρω κάποτε τα λεφτά της ζημιάς που εσυ θα είχες προκαλέσει όπως ο παππούς σε σένα αλλά δεν θα ήμουν εγω καλυμμένος εξαιτίας σου. Είσαι 17 είμαι 24 δεν έχουμε τρελή διαφορά ηλικίας αλλά ι τσίτα και η μαγκιά της ηλικίας σου και της εφηβείας δεν χωράει εδώ μέσα. μίλα ήρεμα και όμορφα σε ανθρώπους που μπήκες εδώ για να ζητήσεις την γνώμη τους. Καλά ξεμπερδέματα γενικά και πάντα όρθια. οπα βρε μεγαλε εσυ.....ηρεμεισε λιγο και πουλα την μαγκια σου αλλου...να μου μιλας ηρεμα και ωραια γιατι εγω δεν σου μιλισα ετσι...οπως σου μιλαω θα μου μιλας......αν διαβαζες λιγο τα παραπανω κειμενα τοτε θα καταλαβενες γιατι μιλαω ετσι σε μερικους(και δεν εννοω τον παναγιωτη που δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το δικο σου το προβλημα για το πως μιλαμε)...σεβομαι τις αποψεις ολων και δεν θελω να καθομαι να μαλωνω με τον καθεναν εδω μεσα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 εγω ομως φιλε μου και βλεπω και ακουω...ενω αυτος φοραει ακουστικο και γυαλια...και να σου πω και κατι αλλο..εσυ πρωτη φορα στη ζωη σου οδηγησες μηχανι οταν ειχες διπλωμα??ελα τωρα να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας..ολοι τα ιδια κανουν και τωρα κραζουν εμενα....και αφου την εχεις παθει και εσυ απο γερο τοτε θα ξερεις και γιατι φωναζω.... Στα 15 μου όταν προτοοδήγησα μηχανάκι, δεν είχα δίπλωμα λογικό δεν είναι; Αλλά δεν το οδηγούσα σε δρόμους αλλά πήγα σε μία μεγάλη αλάνα και οδήγησα, για την ακρίβεια με πήγαν, οδηγούσα σε τέτοιους χώρους και αλάνες για να συνηθήσω χωρίς να επηρεάζω κανέναν σε περίπτωση που έτρωγα τούμπα, έγινα 18, πήρα το δίπλωμα, πήρα δικό μου και όλα μια χαρά. Σε εμένα η περίπτωση του γέρου ήταν απλή, τελείωσε γρήγορα, χωρίς να χτυπήσει κανείς μας, μόνο το μηχανάκι μου χτύπησε, δεν έπεσα ευτυχώς, αλλά έκανε χοντρή βλακεία ο γέρος... άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του απότομα τη στιγμή που περνούσα δίπλα του και έλεγε ότι έτρεχα κιόλας, σε ένα πέσασμα ούτε 2 μέτρων, που χωρούσα να περάσω ίσα ίσα και με ταχύτητα ούτε 15 χλμ. επειδή είχε κλείσει το δρόμο. Απλά μίλα πιο ήρεμα, αυτό σου λένε πολλά ατόμα εδώ και χαλαρά, όλα λύνονται αφού είσαι εντάξει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Κοπελιά, είσαι τραγική. Τουλάχιστον, κάνε τον κόπο να σεβαστείς τον χώρο που φιλοξένησε επι 3 ημέρες το θέμα σου, και τα μέλη που σου απάντησαν. Αστα τ'αλλα. Να'χαμε να λέγαμε.... τοτε κανε και εσυ τον κοπο να διαβασεις καποια παραπανω κειμενα και τοτε θα καταλαβεις γιατι αντιδραω ετσι......γιατι καποιοι δεν μου απαντησαν, μονο με επικριναν γιατι δεν εχω διπλωμα.....αν εσι αυτο το λες βοηθεια οκ τοτε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν σε ξέρουν κάν αφιέρωσαν λίγο απο τον προσωπικό τους χρόνο για να σου απαντήσουν σημαίνει πολλά και να το εκτιμάς γιατί ο χρόνος αυτός του καθενός θα μπορούσε να πάει αλλού να γίνει κάτι άλλο. Οταν βγαίνεις σε μια κοινότητα και μιλάς άσχημα σε κάποιον άσχετα που δεν ήμουν εγώ αυτός να ξέρεις τα υπόλοιπα μέλη της που εκτιμάν αυτόν τον κάποιον θα βγούν και θα σε σταματήσουν όπως θα έκανες εσύ αν π.χ στον δρόμο μιλούσα άσχημα στην μάνα σου. Δεν είμαι μεγάλος για αυτό ακριβώς τον λόγο σου μίλησα γιατί σε θεωρώ συνομήλικη και γενικά ίση απέναντι μου. είναι διαφορετικό να σου την λέει κάποιος με την ηλικιά του μπαμπά σου και αλλίως κάποιος στην ηλικία σου. Γενικά ηρεμία-ψυχραιμία και θα λυθεί και το πρόβλημα σου και όλα θα γίνουν γενικά. απλά μήν είσαι επιθετική ακόμα και το ότι κάποιοι σε μάλωσαν κρύβει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον προς εσένα παρά ότι άλλο μπορείς να νομίζεις. αν δεν νοιάζονταν δεν θα λέγαν τίποτα σπάσε το κεφάλι σου δικό σου είναι. αλλά το αντίθετο απο ενδιαφέρον κάποιοι σου την είπαν για το δίπλωμα με τον ίδιο τρόπο που θα μίλαγαν στον κολλητό τους ή στο παιδί τους. εκτίμησε το γεγονός ότι ασχολούμαστε και όλα θα πάν καλυτερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmar13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Στα 15 μου όταν προτοοδήγησα μηχανάκι, δεν είχα δίπλωμα λογικό δεν είναι; Αλλά δεν το οδηγούσα σε δρόμους αλλά πήγα σε μία μεγάλη αλάνα και οδήγησα, για την ακρίβεια με πήγαν, οδηγούσα σε τέτοιους χώρους και αλάνες για να συνηθήσω χωρίς να επηρεάζω κανέναν σε περίπτωση που έτρωγα τούμπα, έγινα 18, πήρα το δίπλωμα, πήρα δικό μου και όλα μια χαρά. Σε εμένα η περίπτωση του γέρου ήταν απλή, τελείωσε γρήγορα, χωρίς να χτυπήσει κανείς μας, μόνο το μηχανάκι μου χτύπησε, δεν έπεσα ευτυχώς, αλλά έκανε χοντρή βλακεία ο γέρος... άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του απότομα τη στιγμή που περνούσα δίπλα του και έλεγε ότι έτρεχα κιόλας, σε ένα πέσασμα ούτε 2 μέτρων, που χωρούσα να περάσω ίσα ίσα και με ταχύτητα ούτε 15 χλμ. επειδή είχε κλείσει το δρόμο. Απλά μίλα πιο ήρεμα, αυτό σου λένε πολλά ατόμα εδώ και χαλαρά, όλα λύνονται αφού είσαι εντάξει. για το πως μιλαω το εχω πει και παραπανω οτι αλλοι με προκαλουν να μιλησω ετσι.....τωρα για τους γερους παντα ετσι θα ναι..αφου η αστυνομια δεν κανει κατι και 100 χρονων να πανε δεν προκειτε να σταματησουν να οδηγουν και να περνουν ολα τα μηχανακια παραμαζομα ...εγω σε σταυροδρομι τρακαρα και αυτος λεει οτι ετρεχα ..πες μου εσι τωρα ποσο μπορει να τρεξει ενα μηχανακι σε σταυροδρομι..πρεπει να ειμαι πολυ χαζη για να τρεχω....αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 τοτε κανε και εσυ τον κοπο να διαβασεις καποια παραπανω κειμενα και τοτε θα καταλαβεις γιατι αντιδραω ετσι......γιατι καποιοι δεν μου απαντησαν, μονο με επικριναν γιατι δεν εχω διπλωμα.....αν εσι αυτο το λες βοηθεια οκ τοτε... Το ότι σου απαντάω σήμερα, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθω το θέμα σου απο την ημέρα που ανοίχτηκε..... Και πίστεψε με, οι έπικρίσεις που επικαλείσαι ότι έγιναν, ήταν light. Θες βοήθεια ? Γίνε νόμιμη. Μέχρι τότε, είναι άκυρο να την ζητάς εδω μέσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) για το πως μιλαω το εχω πει και παραπανω οτι αλλοι με προκαλουν να μιλησω ετσι.....τωρα για τους γερους παντα ετσι θα ναι..αφου η αστυνομια δεν κανει κατι και 100 χρονων να πανε δεν προκειτε να σταματησουν να οδηγουν και να περνουν ολα τα μηχανακια παραμαζομα ...εγω σε σταυροδρομι τρακαρα και αυτος λεει οτι ετρεχα ..πες μου εσι τωρα ποσο μπορει να τρεξει ενα μηχανακι σε σταυροδρομι..πρεπει να ειμαι πολυ χαζη για να τρεχω....αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα... Εγώ σε στενάκι πήγαινα με ούτε 15 χλμ και μου είπε ότι έτρεχα ο τύπος! Απλά προσπαθούσε να δικαιολογήσει το λάθος που έκανε, αντί να πει συγνώμη και να πάνε όλα ήρεμα και ωραία. Αλλά η τροχαία είπε ότι και με 100 χλμ. να πήγαινα και να άνοιγε την πόρτα πάλι έφταιγε, στο μεταξύ έλεγε ο πουστράκος είπε ότι έπεσα επάνω στην πόρτα που την είχε ανοιχτή ενώ και αυτό να είχε γίνει πάλι φταίει γιατί ο κώδικας λέει πως ακόμα και ανοιχτή πόρτα απαγορεύεται να μένει έτσι έαν μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, πάντως τότε μας άκουσε όλη η γειτονιά από το βρίσιμο που έφαγε, αντί να δίνει το κάλο παράδειγμα μεγάλος άνθρωπος έλεγε και ψέματα ο μπάρμπας, έχω εμπειρία έλεγε, χαχά, εντάξει σε αυτές τις περιπτώσεις απλά θες να τον κοπανίσεις. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 από τον R6άκιας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Το ότι σου απαντάω σήμερα, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθω το θέμα σου απο την ημέρα που ανοίχτηκε..... Και πίστεψε με, οι έπικρίσεις που επικαλείσαι ότι έγιναν, ήταν light. Θες βοήθεια ? Γίνε νόμιμη. Μέχρι τότε, είναι άκυρο να την ζητάς εδω μέσα. Μα πολύ χαλαρές και light!!! Η κοπέλα δεν καταλαβαίνει το πνεύμα μας εδώ. Τις απαντήσεις που ήθελε τις πήρε. Κάπως αλλιώς δεν μπορούμε νομίζω να φανούμε χρήσιμοι. Προσωπικά, πλέον δεν με ενδιαφέρει να μάθω αν θα "μαμήσει" τον γέρο ή όχι. Οι πιο πολλοί στην ηλικία της που τους κάνουμε παρατηρήσεις σε πιο άγριο τόνο, μας απαντούν "ναι παιδιά, έχετε δίκιο", "θα το βγάζω σύντομα να ηρεμήσω", "το ξέρω ότι είμαι παράνομος και ότι δεν κάνω καλά". Η συγκεκριμένη έχει απίστευτο θράσος, αγένεια, και επιθετικότητα, και δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά που λέμε τα λέμε για να την προστατεύσουμε. Μπορεί να έχει δίκιο, αλλά πριν το διεκδικήσει το έχει ήδη χάσει. Αρκετά ασχοληθήκαμε νομίζω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες