pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Ανοίγω εδώ το θέμα νομίζω ότι είναι πιο κοντά αυτή η κατηγορία σε αυτό που θέλω! Πάνε μόνο μερικοί μήνες που έχω την μηχανή και όμως έχω αρχίσει να ξεχνάω λεπτομεριούλες π.χ πότε άλλαξα το τάδε, με τί κόστος και τέτοια, πράγμα ίσως λίγο ασήμαντα απο την μία αλλά θα ήθελα μετά απο 5-10 χρόνια να μπορώ να ξεφυλλίζω ένα βιβλίο και να βλέπω την ιστορία της μότο μου! Ψάχνω κάτι ανάμεσα σε βιβλίο συντήρησης και ημερολόγιο να μπορώ να κρατάω σημειώσεις, θα μπορούσα να το κάνω με ένα απλό άδειο βιβλίο σαν ημερολόγιο απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι πιο οργανωμένο μέσα με κατηγορίες ημερομηνία και τέτοια! Έψαξα λιγάκι στον γούγλι αλλά τίποτα! Σκέφτηκα και για ένα ηλεκτρονικό αρχειάκι αλλά νομίζω θα το συντηρώ πιο σπάνια απο ότι με ένα μολύβι και χαρτί! καμιά πρόταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 μην κανεις τα απλα δυσκολα. ενα μικρο μπλοκακι κ ενα μολυβι κ εισαι οκ γραφεις ημερομηνια-εργασιες-κοστος-ανταλακτικα κ καθαρισες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Προσωπικά, επειδή χάνω το μπούσουλα με 2 μηχανές, έχω φτιάξει ένα ecxelόφυλλο με 2 φύλλα, 1 για κάθε μηχανή. Το κάθε φύλλο έχει 2 στήλες. Η πρώτη λέει τα χιλιόμετρα και δίπλα στην δεύτερη λέει τις εργασίες (πχ.32000χμ αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, και πίσω τακάκια) Μόλις το ενημερώσω, το κάνω αποθήκευση και το έχω backup σε έναν εξωτερικό σκληρό, αλλά και στο κινητό μου για άμεση πρόσβαση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λογικά εκεί θα καταλήξω θα μπώ σε ένα βιβλιοπωλείο και θα πάρω ένα άδειο σημειωματάριο έλεγα όμως μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο οργανωμένο! Αυτό με το εξελόφυλλο θα γίνει δεν παίζει απλά για να είμαι σίγουρος ότι θα το ενημερώνω θέλω πρώτα να έχω ένα χαρτί και μολύβι να τα γράφω επιτόπου όταν κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι το ηλεκτρονικό αρχείο όλο θα λέω να το ενημερώσω και στο τέλος θα ξεχνάω τι έχω κάνει! ενώ αν τα εχω κάπου γραμμένα σε χαρτί καποια στιγμή που θα ξεβαριέμαι θα το ενημερώνω και το αρχείο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2011 από τον pit_hal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis78 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 μην κανεις τα απλα δυσκολα. ενα μικρο μπλοκακι κ ενα μολυβι κ εισαι οκ γραφεις ημερομηνια-εργασιες-κοστος-ανταλακτικα κ καθαρισες!! Το ίδιο ακριβως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Excelάκι Σβήνεις, τροποποιείς κατα βούληση και βελτιώνεις το layout κατα τρόπο που σε εξυπηρετεί. Εγώ έχω στην πρώτη στήλη την ημ/νια, στη δεύτερη τα χλμ, στην τρίτη τις συγκεκριμένες εργασίες, μετά το κόστος και σε μια τελευταία στήλη, σε ποιά χλμ ειναι η επόμενη αντίστοιχη εργασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Να που ένας ένας φανερώνετε τις οργανωτικές σας ικανότητες! καλή ιδέα για την στήλη της επόμενης προγραμματισμένης αλλαγής! Ευχαριστώ παιδιά για τις ιδέες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 καλη ιδεα θα το κανω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 θα σκαναρω και θα ανεβασω αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Ήδη έχω 5-6 βιβλιαράκια.... άφησε το 1 φύλλο κενό. αρχισε απο το 2ο και γραψε. Καλοφάγωτο ! Ημερομηνία / Km / euro και στην απέναντι σελίδα Αλλαγή - επισκευή - ρύθμιση / Που ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Εγώ προσωπικά πάντως έχω στο βιβλίο συντήρησης και εγγυήσεως της μηχανής μου πίσω απ΄την σελίδα που μου σφραγίζει το συνεργείο που γράφει την ημερομηνία και τα χιλιόμετρα όλες τις εργασίες που έγιναν και όλες τις αλλαγές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Κι'έγω τις λεπτομερειες κτλ τις κραταω σε ενα excel αρχειακι το οποιο ενημερωνω την ιδια μερα που γινονται και οι εργασιες ενω μια στο τοσο το κανω και ενα back up για να ειμαι σιγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 excel και απο εμενα. σημειωνω χιλιομετρα, ημερομινιες , aftermarket , κοστος σε καθε σερβις η προιοντος που αγορασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες