Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Ducati monster 769 BMW F800R Triumph Tiger 800 Kawasaki Versys Ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες, εχω στην κατοχη μου ενα σκουτερακι 125cc, και θελω να αγορασω μια μηχανη για την πολη και χαλαρα ταξιδακια. Εχω βαλει στο ματι τις παραπανω μηχανες και μου αρεσουν και οι τεσσερεις παρα πολυ με μια κλιση προς τις street naked. Θα καταφερει καποια απο αυτες τις τέσσερις μηχανες να βγαλει και μερικα ταξιδακια ελλαδα-ισπανια (με παρα πολλες στασεις) απο παραλια? Πια ειναι η καλυτερη για τετοιου ειδους ταξιδι? Τι πρεπει να κοιταξω? Εχετε καποια καλυτερη να μου προτεινετε για τετοιου ειδους ταξιδι? Ειμαι 30 χρονων, 180 υψος, 74 κιλα. Το budget οπως καταλαβατε κυμαίνεται στα 10Κ-13Κ € Καθε βοηθεια απο τους γνωστες, ευπροσδεκτη. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 προτεινω HONDA HORNET 600,KAWASAKI Z1000 η Z750 αν δεν σου αρεσουν tote BMW F800R αλλα για τοσο μεγαλο ταξιδι παρε κανενα μεγαλο πραμα π.χ FJR 1300,DEAUVILLE,H KANENA MΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΒΜW κοιτανα κανεις καλη επιλογη ...ειναι πολλα τα λεφτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 ..ολες οι μοτο πανε παντου μην σε ανυσηχει.αλλες πιο ευκολα λογω ειδους,αλλες με καποιες παραχωρησεις στην ανεση..ολες πανε! το θεμα ειναι να βρεις εσυ ποια θες,ποια σου κανει κλικ κ καλυπτει τις αναγκες σου. το ταξιδι που αναφερεις δεν ειναι -για μενα παντα- λογος για να αγορασεις μια συγκεκριμενη μοτοσυκλετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Μπαγκάζια θα έχεις πολλά? Μόνο το Triumph και το VERSYS από αυτά που έβαλες... κάνει λίγη Δουλειά.. Εγώ θα σου πρότεινα... BMW GS VARADERO και Vstrom... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 καλητερη μηχανη ειναι αυτη που αρεσει στον καθενα μας σαν καινουργιος θα σου προτεινα το versys ολα οσα ανεφερες δεν εχουν προβλημα σε τετοια ταξιδια μιας κ σου αρεσουν τα γυμνα δε κοιτας κ το er6n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Εγω θα ελεγα το Versys . Ειναι οικονομικο στην καταναλωση. Και καθως εχει χαμηλη τιμη, τα χρηματα που θα μου εμεναν θα τα εβαζα σε βενζινες για αλλα ταξιδια. Αυτο απο πλευρας λογικης. Απο την αλλη, θα επερνα το 800GS . To monsteraki δεν νομιζω να σε βολεψει και τοσο οσο τα αλλα δυο . Σιγουρα με ολα τα μηχανακια πας ταξιδια, απλα με τα το versys , bmw εισαι πιο ανετος. Το φορτωνεις πιο ευκολα και εχεις καλυτερη καληψη απο τον αερα. Ενα αλλο τιμιο μηχανακι θα ηταν το Transalp. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Χαιρομαι πολυ που μου λετε οτι τετοιου ειδους ταξιδια μπορω να τα κανω με οποιαδηποτε μηχανη και οχι με κατι συγκεκριμενο. Μου αναπτερώσατε το ηθικο να ψαξω πραγματικα για την μηχανη που μου αρεσει χωρις να υπολογιζω τον παραγοντα "μεγαλο ταξιδι". Απο μπαγκαζια, μη φανταστειτε πολλα. Το πολυ, πολυ να μπουν οι δυο τρεις βαλιτσες τα προβλεπομενα αξεσουαρ της καθε μηχανης δηλαδη. Τιποτα παραπανω Το er6-n μου αρεσει παρα πολυ, αλλα εχω λεφτα και για κατι παραπανω πιο περιποιημενο και ακριβο. Οι τυπου transalp, v-strom κτλ οντως θα ηταν οτι πρεπει για τετοια ταξιδια, ομως τετοιο ταξιδι θα κανω μια δυο φορες το χρονο. Ολο τον υπολοιπο καιρο θα πρεπει να την κυκλοφορω μεσα στην πολη και μου φαινονται πολυ μεγαλες αυτες για την χαλαροτητα και την ευκολια που θελω στην καθημερινοτητα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 http://madnomad.heliohost.org/ Δες εδω και θα καταλαβεις αμεσως οτι μπορεις να κανεις το ταξιδακι σου ευκολα με τα μηχανακια που προανεφερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Χαιρομαι πολυ που μου λετε οτι τετοιου ειδους ταξιδια μπορω να τα κανω με οποιαδηποτε μηχανη και οχι με κατι συγκεκριμενο. Μου αναπτερώσατε το ηθικο να ψαξω πραγματικα για την μηχανη που μου αρεσει χωρις να υπολογιζω τον παραγοντα "μεγαλο ταξιδι". Απο μπαγκαζια, μη φανταστειτε πολλα. Το πολυ, πολυ να μπουν οι δυο τρεις βαλιτσες τα προβλεπομενα αξεσουαρ της καθε μηχανης δηλαδη. Τιποτα παραπανω Το er6-n μου αρεσει παρα πολυ, αλλα εχω λεφτα και για κατι παραπανω πιο περιποιημενο και ακριβο. Οι τυπου transalp, v-strom κτλ οντως θα ηταν οτι πρεπει για τετοια ταξιδια, ομως τετοιο ταξιδι θα κανω μια δυο φορες το χρονο. Ολο τον υπολοιπο καιρο θα πρεπει να την κυκλοφορω μεσα στην πολη και μου φαινονται πολυ μεγαλες αυτες για την χαλαροτητα και την ευκολια που θελω στην καθημερινοτητα μου. επειγοντος διαβασε αυτο! κ πιο συγκεκριμενα τα ποστ απο 17-20 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2011 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aprilia tuono σε κιτρινο καινούριο 12600. Θα πας άνετα σε σχέση με ένα versus + που όπου και να πας θα σου κοιτάνε ολλοι τιν μοτο σου . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2011 από τον Georgearillas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 μαχιμη μηχανη ειναι και η V-Strom.. δεν θα μασησει ουτε δευτερολεπτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Μηπως πριν τα δυο ταξιδακια το χρονο στην Ισπανια , καναδυο ταξιδακια στην Ελλαδα για αποκτηση εμπειριας? Λεω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 @jimparac σωστοτατο σε βρισκω σε αυτο που του ειπες.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο ταξίδι το 2001 με ένα cbr600. Το πιο άνετο μηχανάκι από αυτά που λες είναι το tiger και μετά το versys. Ισχύει ότι ταξίδι μπορείς να κάνεις με όλες τις μοτοσυκλέτες που περιγράφεις. Το cbr δεν ήταν τουριστικό αλλά οδήγησα ως και 12 ώρες την ημέρα σε επαρχιακούς με λογική σωματική καταπόνηση. Για τον επαρχιακό που λες ότι θα ταξιδεύεις σίγουρα δεν σε πειράζει η έλλειψη ανεμοκάλυψης που έχει το monster και το f800r. Φαντάσου ότι τα 200 χιλιόμετρα της Ιταλικής Ριβιέρας (Γένοβα- Σαν Ρέμο) τα έκανα σε 12 ώρες εκ των οποίων τουλάχιστον οι 9 ήταν καθαρή οδήγηση. Η πιο όμορφη διαδρομή που έχω κάνει με γραφικές παραλιακές πόλεις και χωριά, φιδωτό παραθαλάσσιο δρόμο αλλά περνάς αναγκαστικά μέσα από τις πόλεις και υπάρχει (τουλάχιστον αύγουστο) ένα συνεχές κυκλοφοριακό (μέση ωριαία <25 χιλ/ώρα). Και σε όλο τον υπόλοιπο επαρχιακό μέχρι Ισπανία η μέση ωριαία δεν περνάει τα 60-70 χιλιόμετρα/ ώρα. Απλά πρέπει η θέση οδήγησης να μην είναι σκυφτή και οι γωνίες των γονάτων όχι πολύ μικρές ώστε να μην πιάνεσαι και επιβαρύνεσαι μυοσκελετικά. Και το monster και το f800r είναι μια χαρά από αυτή την άποψη. Από μπαγκάζια εγώ είχα ένα τανκ μπαγκ και ένα σακβουαγιαζ δεμένο στο πίσω κάθισμα. Αν θες να μεταφέρεις και δεύτερο άτομο τότε μάλλον χρειάζεσαι την ευρυχωρία του tiger ή άντε και του versys(οριακά). Εμπειρία ζωής με διαθέσιμα κάμπινγκ παντού στην διαδρομή. Η Νίκαια και οι Κάννες απίστευτα κοσμοπολίτικες και η Ισπανία ωραίες παραλίες με διακόσμηση από κάστρα και απίστευτο τουρισμό (Κόστα Μπράβα). Για ταξίδι σε επαρχιακό τυρανοσαυροι τύπου varadero ειδικά αν ταξιδεύεις σόλο είναι τουλάχιστον περιττοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Με Airbus A300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Κατ΄ αρχήν με την τρανσαλπ δεν θα έχεις πρόβλημα να κινείσαι καθημερινά για την δουλειά σου. Γιαυτό είναι κατασκευασμένη... Εγώ βέβαια θα σου πρότεινα να πας σε κάτι καλύτερο μιας και διαθέτεις πάνω από 10κ. Δες το bmw F800ST ή F800S, steet triple, fz8 fazer, bmw R1200R., cbf1000. To monster είναι πολύ κουραστικό για τέτοιο ταξίδι και δεν φορτώνεται. Βέβαια αν σου αρέσει τόσο πολύ χτύπα το. Η γνώμη μου βέβαια είναι να πάρεις το εργαλείο που σε φτιάχνει να χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο, και να δώσεις λιγότερο σημασία στις 15 μέρες που θα ταξιδεύεις, μιας και όλα το κάνουν σχετικά εύκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 θα συμφωνησω με ενα προλαλησαντα που ειπε για tuono...απλα πηγαινε δες το!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Συμφωνω με τον gourmoul1!!! Σε αυτά τα χρήματα ο,τι και να παρεις θα σε πάει και στο φεγγάρι!Δες ποιο σου αρέσει και διαλέγεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Ειμαι 30 χρονων, 180 υψος, 74 κιλα. Το budget οπως καταλαβατε κυμαίνεται στα 10Κ-13Κ € Όταν είδα τον τίγρη 1050 στην αντιπροσωπεία στημένο με τις βαλίτσες του, σέλα τζελ,χούφτες και ABS με 12μισι χιλιάρικα (γκουχου γκούχου!) ένιωσα ότι θέλω να ανέβω πάνω του και να φύγω! αλλά πολλά τα λεφτά Άρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες