Jump to content
Mpaokaras

Γαντια NordCap

Recommended Posts

καλημερα συμφουρητες....!!

οπως λεει και ο τιτλος γαντια NordCup....ειναι Ιταλικα.ο καταστηματαρχης υποστιριζει οτι ειναι πολυ καλη ποιοτητα αδιαβροχα/αντιανεμικα με προστατευτηκα...η τιμη τους...αρκετα φτηνα...(25 ευρω...)

για πειτε μου την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα γαντια και την συγκεκριμενη μαρκα....ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη μαρκα και βγαζει και μπουφαν και παντελονια και γενικα ολο τον εξοπλισμο του μοτοσικλετιστη...πια ειναι η γνωμη σας για αυτην την μαρκα/για αυτα τα γαντια??περιμενω απαντησεις!!!!!! smile.gif αυτα ειναι τα γαντια:

γαντια

Τροποποιήθηκε από τον themata

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα έχω εγώ, είναι πολύ καλά. Είναι εφαρμοστά και άνετα στο χέρι,

είναι διάτρητα και δεν σκας ούτε ιδρώνεις, ενώ παρέχουν ικανοποιητική προστασία

για την τιμή τους. Πολύ καλά καλοκαιρινά γάντια.

Φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάβροχα.

Αν έχει η ίδια εταιρεία κάτι αντίστοιχο σε χειμωνιάτικο (με τιμή γύρω στα 25-35€)

θα το αγόραζα σίγουρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω εγώ, είναι πολύ καλά. Είναι εφαρμοστά και άνετα στο χέρι,

είναι διάτρητα και δεν σκας ούτε ιδρώνεις, ενώ παρέχουν ικανοποιητική προστασία

για την τιμή τους. Πολύ καλά καλοκαιρινά γάντια.

Φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάβροχα.

Αν έχει η ίδια εταιρεία κάτι αντίστοιχο σε χειμωνιάτικο (με τιμή γύρω στα 25-35€)

θα το αγόραζα σίγουρα!

μαλον εκανα εγω λαθος γιατι βρηκα λινκ...με ιδια γαντια και χειμωνιατικα...ποια λες να ειναι?επιδει βγαζει 2 ιδια καλοκαιρινα/αδιαβροχα

γαντια 1(καλοκαιρινα)

γαντια 2(χειμωνιατικα)

μαλλον τα 2 ειναι...

Τροποποιήθηκε από τον Mpaokaras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω γαντια απο αυτη την εταιρεια αλλα εχω ενα καλοκαιρινο μοτο-παντελονι.

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ εχω να πω αφου ειναι τελειο,με σωστη εφαρμογη,προστασιες,φερμουαρ κτλ κ βεβαια τιμη σουπερ.

Αμμεσα παω κ για μποτες απο την ιδια εταιρεια...

προχωρα αφοβα για μενα,Best value for money!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω γαντια απο αυτη την εταιρεια αλλα εχω ενα καλοκαιρινο μοτο-παντελονι.

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ εχω να πω αφου ειναι τελειο,με σωστη εφαρμογη,προστασιες,φερμουαρ κτλ κ βεβαια τιμη σουπερ.

Αμμεσα παω κ για μποτες απο την ιδια εταιρεια...

προχωρα αφοβα για μενα,Best value for money!!!

ωραια ευχαριστω πολυ...!!!απο μπουφαν αυτης της εταιριας τι λες??εχεις αγορασει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλον εκανα εγω λαθος γιατι βρηκα λινκ...με ιδια γαντια και χειμωνιατικα...ποια λες να ειναι?επιδει βγαζει 2 ιδια καλοκαιρινα/αδιαβροχα

γαντια 1(καλοκαιρινα)

γαντια 2(χειμωνιατικα)

μαλλον τα 2 ειναι...

Ναι τα 2α είναι χειμωνιάτικα, το λέει κιόλας...

Θα τα αγοράσω κι εγώ μια και τα βρήκες! Με 30€ λένε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια ευχαριστω πολυ...!!!απο μπουφαν αυτης της εταιριας τι λες??εχεις αγορασει???

εγω οχι,εχει ομως καλος φιλος (αυτος μου ειπε κ για το παντελονι) κ λεει μια απο τα ιδια.νομιζω το ειχε παρει 90 ευρω μονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ είμαστε :) έχω πάρει τα μισά πράγματα της Nordcap.

Κατ'αρχήν Ιταλικά είναι μόνο τα μακαρόνια Barilla, τα Nordcap είναι Pakistan.

Έχω και τα 2 ζευγάρια γάντια και τα χειμωνιάτικα και τα καλοκαιρινά.

Το Tech είναι το καλοκαιρινό (δικτυωτό πλέγμα) και το Street το χειμωνιάτικο (αδιάβροχο και με ζεστή μαλακή επένδυση)

Το καλοκαιρινό εφθάρει πολύ με την πτώση που είχα τον Σεπτέμβρη, αλλά το χέρι δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ.

Το χειμωνιάτικο είναι πολύ καλό και έχει φάει τρελή μπόρα επί μισή ώρα, από Αίγιο μέχρι Πάτρα χωρίς να βραχούν τα χέρια μου.

Οι μπότες της ίδια εταιρείας ημίψηλες δεν μπάζουν νερό και είναι και ζεστούλες και έχουν και ένα 70άρι €, πολύ ευχαριστημένος.

Έχω δε και το σετάκι αδιάβροχα πάνω και κάτω....περιττό να πω και πολλοστή φορά το πόσο ικανοποιημένος είμαι.

Καταλήγοντας......ΠΑΡΤΑ !!!

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ είμαστε :) έχω πάρει τα μισά πράγματα της Nordcap.

Κατ'αρχήν Ιταλικά είναι μόνο τα μακαρόνια Barilla, τα Nordcap είναι Pakistan.

Έχω και τα 2 ζευγάρια γάντια και τα χειμωνιάτικα και τα καλοκαιρινά.

Το Tech είναι το καλοκαιρινό (δικτυωτό πλέγμα) και το Street το χειμωνιάτικο (αδιάβροχο και με ζεστή μαλακή επένδυση)

Το καλοκαιρινό εφθάρει πολύ με την πτώση που είχα τον Σεπτέμβρη, αλλά το χέρι δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ.

Το χειμωνιάτικο είναι πολύ καλό και έχει φάει τρελή μπόρα επί μισή ώρα, από Αίγιο μέχρι Πάτρα χωρίς να βραχούν τα χέρια μου.

Οι μπότες της ίδια εταιρείας ημίψηλες δεν μπάζουν νερό και είναι και ζεστούλες και έχουν και ένα 70άρι €, πολύ ευχαριστημένος.

Έχω δε και το σετάκι αδιάβροχα πάνω και κάτω....περιττό να πω και πολλοστή φορά το πόσο ικανοποιημένος είμαι.

Καταλήγοντας......ΠΑΡΤΑ !!!

χμμ εχω πολλες καλες γνωμες απο εσας για αυτην την μαρκα,εχετε μεινει ευχαριστημενοι πολοι οποτε τα περνω,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ολων σας

btw δεν ηξερα οτι ειναι πακισταν,μου ειπαν οτι ντεμεκ ειναι ιταλικα,anyway,σας ευχαριστω πολυ ολους!!:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον Mpaokaras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα συμφουρητες....!!

οπως λεει και ο τιτλος γαντια NordCup....ειναι Ιταλικα.ο καταστηματαρχης υποστιριζει οτι ειναι πολυ καλη ποιοτητα αδιαβροχα/αντιανεμικα με προστατευτηκα...η τιμη τους...αρκετα φτηνα...(25 ευρω...)

για πειτε μου την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα γαντια και την συγκεκριμενη μαρκα....ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη μαρκα και βγαζει και μπουφαν και παντελονια και γενικα ολο τον εξοπλισμο του μοτοσικλετιστη...πια ειναι η γνωμη σας για αυτην την μαρκα/για αυτα τα γαντια??περιμενω απαντησεις!!!!!! :) αυτα ειναι τα γαντια:

γαντια

Θα σου το πω πολύ απλά. ΜΑΚΡΙΑ από τα γάντια αυτά. Ναι είναι φτηνά, ναι είναι πολύ ζεστά, ναι έχουν ωραία αίσθηση και προστασία, αλλά έχουν μεγάλο μειονέκτημα. Μόλις ιδρώσει το χέρι σου θα βρωμάει έντονη ποδαρίλα!!! Δεν φαντάζεσαι την βρώμα. Έχει να κάνει με το υλικό της επένδυσης μέσα. Τα έχω σε large και αν θες στα κάνω δώρο. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα με ευχαριστείς μετά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου το πω πολύ απλά. ΜΑΚΡΙΑ από τα γάντια αυτά. Ναι είναι φτηνά, ναι είναι πολύ ζεστά, ναι έχουν ωραία αίσθηση και προστασία, αλλά έχουν μεγάλο μειονέκτημα. Μόλις ιδρώσει το χέρι σου θα βρωμάει έντονη ποδαρίλα!!! Δεν φαντάζεσαι την βρώμα. Έχει να κάνει με το υλικό της επένδυσης μέσα. Τα έχω σε large και αν θες στα κάνω δώρο. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα με ευχαριστείς μετά...

τοσο χαλια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα πιστεύεις την βρώμα....

Κατά τα άλλα είναι και γαμώ τα γάντια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα περίεργης μυρωδιάς, μόνο καθαρό δέρμα μυρίζουν και δεν τα έχω πλύνει ποτέ....ξέρω είμαι μπέχρας !!!

Εμένα δεν έχει τύχει να ιδρώσουν τα χέρια μου, μήπως φόραγες τα χειμωνιάτικα με πολύ ζεστό καιρό, αλλιώς θα υποθέσω ότι τα μπέρδεψες με τις κάλτσες σου χα,χα,χα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λίγες εβδομάδες τα φόρεσα για τελευταία φορά με κρύο. Δεν έχει να κάνει η ζέστη ή το κρύο παρ' όλα αυτά. Αν είσαι στην πόλη μέσα θα ιδρώσεις λίγο κάποια στιγμή και ας είναι χειμώνας. Εγώ γενικώς ζεσταίνομαι και ιδρώνω στα χέρια. Μετά που την πήρα χαμπάρι, τα έπλυνα. Δεν είδα καμία διαφορά. Πολύ βρώμα...

Μετά πήρα με διπλά χρήματα ένα ζευγάρι της dainese μόνο και μόνο διότι ξέρω πως τα υλικά θα είναι τα καλύτερα και δεν θα βρωμάνε τα χέρια μου. Τι να πω. Ίσως να μου έτυχε η συγκεκριμένη παρτίδα ίσως όχι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα τα καλοκαιρινά.... δείχνουν γαμάτα.......αλλά μόλις έπεσα καταλάβα γιατί έχουν 25 ευρω.............

Γνώμη μου...δώσε κανά φράγκο παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσίμπα τα!μια χαρά είναι!τα γάντια εξάλλου τα φτύνουν γρήγορα,όσο επώνυμα και να είναι.έχω ενα ζευγαρι fox εντουραδικα,με καβλαρ και δε συμμαζέυεται,60 ευρώ κόστος,2 1/2 χρόνια ζωής....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω τα εχω εις διπλουν. Απο μοτομαρκετ σινδου τα πηρα οπως και τα αδιαβροχα της ιδιας εταιρειας οπως και μποτες δυο ζευγη (ενα για μενα και ενα για τη Θαλεια).

Ειμαι 100% ικανοποιημενος απο ολα αυτα που πηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια τα γαντια τα πειρα,μπορω να πω πολυ ικανοποιημενος για την 1η μερα.απο κρυο δεν καταλαβενω ΧΡΙΣΤΟ!! οσο για την μιροδια,δεν ιδροσαν τα χερια μου αλα ουτε μιριζουν ασχημα,τωρα απο την 1η μερα δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλα.σαν μειονεκτημα ,ειναι αρκετα χοντρα γαντια,και στο γκαζι δεν εχεις τοσο καλη εσθηση....πιστευω θα τα συνιθησω...στο γκαζι δισκολευομε λιγο το οτι δεν εχω τοσο καλη εσθηση του γκαζιου,αλλα ενταξει πρωτη μερα ειναι,παντος σε θεμα κρυο πραγματικα δεν πιστευα τετια αλλαγη,δεν καταλαβενω τιποτα....οσο για το αδιαβροχο,το δοκιμασα το εβαλα κατω απο την βρυση.χαχαχα:uglystupid2:

και ναι ειναι 100% αδιαβροχα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω κατι nordcap του steven_04 δανεικα κ αγυριστα λεμε ! :tooth::whistling:

καλα ειναι , απο εκει που δεν ειχα καθολου ! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικα και μακαρι να ειναι αλλη παρτιδα...

θα συνηθισεις ευκολα το γκαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικα και μακαρι να ειναι αλλη παρτιδα...

θα συνηθισεις ευκολα το γκαζι.

ευχαριστω πολυ,νασε καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια και είχα την ατυχία να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα γάντια σε δράση, θα πω εδώ το συμπέρασμα μου.

Έχουν άψογη προστασία. Και το πάνω προστατευτικό μέρος (κέβλαρ) δεν έπαθε τίποτα, τα διακοσμητικά από πάνω του έλιωσαν βέβαια.

Το κάτω μέρος παρόλο που δεν το περίμενα είναι άψογο. Παρόλο που στήριζα το βάρος μου στα χέρια ενώ σερνόμουν η προστασία από κάτω είναι άθικτη.

Άθικτα επίσης εννοείται είναι και οι παλάμες και τα δάχτυλα μου.

Τα συνιστώ σε όλους για 3 λόγους:

1. Άψογη προστασία,

2. Ζεστά και αδιάβροχα,

3. Φτηνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω άλλο ένα πλεονεκτημα που -νομίζω- δεν έχει αναφέρει άλλος. Το γεγονός ότι είναι κοντά τα κάνει βολικά στο βάλε-βγάλε στην πόλη, με μειονέκτημα στις πολυ κρύες μέρες μπορεί να βάλει αέρα από πάνω. Πάντως και εγώ που τα χρησιμοποιώ μια χαρά μου φαίνονται, επίσης αν και τα έχω κοντά 1,5 χρόνο, και δεν τα εχω πλύνει, δεν μου βρωμάνε. Θα τα άλλαζα για ένα γάντι με καλύτερη προστασία και καλύτερη αντοχή στο κρύο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεξηγημένη εταιρεία η NordCap, πιθανώς λόγω χαμηλής τιμής προϊόντων.

Για τα λεφτά που ζητάει προσφέρει ανέλπιστα καλά προϊόντα.

Έχω μπότες της και έχουν τραβήξει τα πάνδεινα (δεν τις σέβομαι και ιδιαίτερα μια και μου βγήκαν φθηνές...) χωρίς να "παραπονεθούν" ή να δείξουν σημεία κόπωσης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λίγες εβδομάδες τα φόρεσα για τελευταία φορά με κρύο. Δεν έχει να κάνει η ζέστη ή το κρύο παρ' όλα αυτά. Αν είσαι στην πόλη μέσα θα ιδρώσεις λίγο κάποια στιγμή και ας είναι χειμώνας. Εγώ γενικώς ζεσταίνομαι και ιδρώνω στα χέρια. Μετά που την πήρα χαμπάρι, τα έπλυνα. Δεν είδα καμία διαφορά. Πολύ βρώμα...

Μετά πήρα με διπλά χρήματα ένα ζευγάρι της dainese μόνο και μόνο διότι ξέρω πως τα υλικά θα είναι τα καλύτερα και δεν θα βρωμάνε τα χέρια μου. Τι να πω. Ίσως να μου έτυχε η συγκεκριμένη παρτίδα ίσως όχι....

Γιωργο η μυροδια εχει να κανει και με το σωμα του ανθρωπου.

Και με αυτό εννοω οτι ο ιδρώτας που παραγεται απο ατομο σε ατομο ειναι διαφορετικος.

Προσωπικα οσα γαντια και να φορεσω μετα απο λιγο καιρο μυριζουν, στο πατερα μου δεν εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα