Jump to content
BlackmanGR

Ποδηλάτες του φόρουμ

Recommended Posts

εχεις το sector το eclipse αυτο που κανει 550 ε? θελω να το παρω και εγω αυτο το κουρσακι γιατι ειναι ενα απο το μονα που αντεχη η τσεπη μου..ειναι ανετο η κουραζει? κανει για αρκετα χιλιομετρα και ανηφοριτσες? με το μεγεθος δεν ξερω ακριβος πιο να κοιταξω ειμαι 1,82 και 75 καπου κιλα

στειλε μου πμ το κινητο σου να σε καλεσω,οσα ρωτας δεν γραφονται,ειναι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

dsc06791x.jpg

η συνεχεια του 5 προς γλυκα νερα................

το μονοπάτι 5 είναι αυτό?εγω το έχω πάει από Υμητό και έχω έχω καταλήξει καισαριαννή στην κανελοπούλου πριν την είσοδο της αττικής οδού.Πάει και γλυκα νερά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Θέλω να αγοράσω ένα κολάν(bib shorts) για να το φοράω σε βόλτες μέσα στην πόλη και θα ήθελα τα φώτα σας.Σκέφτομαι ότι θα είναι καλύτερα να μην πάρω απλό σορτσάκι αλλά κάποιο με τιράντες που είναι πιο πρακτικό.Επίσης,θα ήθελα να έχει αξιοπρεπές μαξιλαράκι που να είναι άνετο και να προστατεύει.

Βρήκα κάποια οικονομικά στο ebay όπως αυτό [http://www.ebay.co.u...=item99b2167029] ή αυτόhttp://www.ebay.co.uk/itm/DARE-2b-Upshot-Bibbed-Cycling-Short-Mens-Black...

Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο για την απλή χρήση που θα κάνω εγώ ή είναι καλύτερα να προσανατολιστώ σε κάτι τέτοιο; http://www.wiggle.co...ling-bib-short/

Οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο κολάν ή για μαγαζί δεκτή :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Θέλω να αγοράσω ένα κολάν(bib shorts) για να το φοράω σε βόλτες μέσα στην πόλη και θα ήθελα τα φώτα σας.Σκέφτομαι ότι θα είναι καλύτερα να μην πάρω απλό σορτσάκι αλλά κάποιο με τιράντες που είναι πιο πρακτικό.Επίσης,θα ήθελα να έχει αξιοπρεπές μαξιλαράκι που να είναι άνετο και να προστατεύει.

Βρήκα κάποια οικονομικά στο ebay όπως αυτό [http://www.ebay.co.u...=item99b2167029] ή αυτόhttp://www.ebay.co.uk/itm/DARE-2b-Upshot-Bibbed-Cycling-Short-Mens-Black...

Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο για την απλή χρήση που θα κάνω εγώ ή είναι καλύτερα να προσανατολιστώ σε κάτι τέτοιο; http://www.wiggle.co...ling-bib-short/

Οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο κολάν ή για μαγαζί δεκτή :)

1)παρε με τιραντες (το γιατι θα μας το πεις εσυ μετα την πρωτη βολτα) :secret:

2)το τελευταιο δειχνει πιο ποιοτικο κ ισως εχει κ καλυτερο μαξιλαρακι,κατι που σιγουρα θα εκτιμησεις αμμεσα... :afro:

3)εαν δεν εχεις ξαναπαρει κολαν ποδηλατικο κ επειδη το συγκεκριμενο ρουχο απαιτει σωστη εφαρμογη για να αποδωσει προτιμησε να το αγορασεις απο εδω,τραβα σε καποιο μαγαζι κ δες,δοκιμασε.

κ τελος

4)επειδη θα το φορας εποχες με ζεστη δωσε βαση κ στο υλικο κατασκευης κ τον αερισμο,ειναι κριμα να παρεις κατι φθηνο κ να καουν τα @@ σου με τις πρωτες πεταλιες...

ποσα κιλα εισαι/υψος ?εχω υποψιν μαγαζι απο διαδυκτιο (πηρα περυσι) δοκιμασμενο κ ξερω μεγεθη.

εαν μενεις αθηνα τοτε ισως παραγγειλουμε μαζι...

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δεν έχω ξαναπάρει ποδηλατικό κολάν και δεν ξέρω ακριβώς τα μεγέθη.Μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα να δοκιμάσω.Είμαι 1.91 και 96 κιλά.

Το μαγαζί που λες ποιο είναι;Έμαθα για κάποια αποθήκη που έχει κάποιος γνωστός ποδηλάτης που παλιά δούλευε σε μια γνωστή εταιρεία και τώρα ράβει και πουλάει ρούχα καλής ποιότητας για τη δική του επιχείρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δεν έχω ξαναπάρει ποδηλατικό κολάν και δεν ξέρω ακριβώς τα μεγέθη.Μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα να δοκιμάσω.Είμαι 1.91 και 96 κιλά.

Το μαγαζί που λες ποιο είναι;Έμαθα για κάποια αποθήκη που έχει κάποιος γνωστός ποδηλάτης που παλιά δούλευε σε μια γνωστή εταιρεία και τώρα ράβει και πουλάει ρούχα καλής ποιότητας για τη δική του επιχείρηση.

αν εννοεις αυτον προχωρα αφοβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτόν εννοώ :thumbsup1:

Πέρα από την ποιότητα(τα μαξιλαράκια και η προστασία τους με ενδιαφέρει πιο πολύ) που εγκρίνεις,αν κρίνω από το προηγούμενο μήνυμα,οι τιμές είναι κοντά στα δεδομένα που ψάχνω;Τα ρούχα αυτά υπάρχουν και σε καταστήματα ή για να τα δοκιμάσω πρέπει να τρέχω στο Παγκράτι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτόν εννοώ :thumbsup1:

Πέρα από την ποιότητα(τα μαξιλαράκια και η προστασία τους με ενδιαφέρει πιο πολύ) που εγκρίνεις,αν κρίνω από το προηγούμενο μήνυμα,οι τιμές είναι κοντά στα δεδομένα που ψάχνω;Τα ρούχα αυτά υπάρχουν και σε καταστήματα ή για να τα δοκιμάσω πρέπει να τρέχω στο Παγκράτι;

ναι οι τιμες ειναι στα μετρα σου,οσο για τα μεγεθη δυστηχως πρεπει να πας εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο σημερα το πρωι..καλα ητανε...

DSC01798_zps4f963ea8.jpg

DSC01797_zps0ff145b4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα να μην ξεχνιωμαστε...

χθες μεσσημερι 15.30 απο Αρτεμιδα προς Πορτο Ραφτη κ πισω απο τις ανηφορες (10-12%)

συνολο 39 χιλ

χρονος 1ωρα κ 20 λεπτα (απο τις πιο γρηγορες φορες που το εχω κανει,ευνοικος ανεμος κατα το 60% της διαδρομης)

αρχισαν τα ζεστα....

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρονος 1ωρα κ 20 λεπτα (απο τις πιο γρηγορες φορες που το εχω κανει,ευνοικος ανεμος κατα το 60% της διαδρομης)

Ο μέρφυς θα κοιμόταν, έχω την εντύπωση οτι πάντα κόντρα άνεμο έχω.

Πέρα απο τη ζέστα©, ο ήλιος πυροβολεί, με μπερδεύουν με τον Will Smith μερικές φορές! :mB_kalo_e:

Ας είναι καλά το 50+ αντηλιακό.

Τροποποιήθηκε από τον Vagos_46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε 45' απο τωρα ξεκινα ενα ακομα εργο σεξ με 32° υπο σκιαν κ 6-7 βοφορ...

αντε να δουμε... :yawn:

:sweatdrop: δροσερα ηταν λεμε... :grin:

η γνωστη προχθεσινη διαδρομη απο την αναποδη φορα με κοντρα ανεμο κατα το 60% της πορειας...

1ωρα κ 35 λεπτα

το νου σας στα ποδηλατα σας,μου το φαγανε το δικο μου.

πως που?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ψαχνεις... το κλειδωσα για 30 λεπτα εξω απο ενα μαγαζι , βγηκα εξω και αναγκαστηκα να γυρισω με τα ποδια.

εκοψαν αλυσιδα φανταζομαι παρολο που την πηραν μαλλον μαζι τους.

το ποδηλατο το ξεχναω σιγουρα γαμωτο και μου αρεσε GT Avanche 3.0 SE μαυρο σατινέ με μπλε και ασπρες λεπτομερειες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ψαχνεις... το κλειδωσα για 30 λεπτα εξω απο ενα μαγαζι , βγηκα εξω και αναγκαστηκα να γυρισω με τα ποδια.

εκοψαν αλυσιδα φανταζομαι παρολο που την πηραν μαλλον μαζι τους.

το ποδηλατο το ξεχναω σιγουρα γαμωτο και μου αρεσε GT Avanche 3.0 SE μαυρο σατινέ με μπλε και ασπρες λεπτομερειες...

ω ρε φιλε στραβη...κριμα.εχουμε ξεφυγει εντελως ρε γμτ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εμενα στο ποδηλαταδικο που δουλευω ερχονται ΚΑΘΕ μερα και μου λενε για κλεμενα ποδηλατα... μεγαλη προσοχη !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εμενα στο ποδηλαταδικο που δουλευω ερχονται ΚΑΘΕ μερα και μου λενε για κλεμενα ποδηλατα... μεγαλη προσοχη !!!!

κ εσυ τι κανεις?

παρε ενα τηλ την αστυνομια η΄στην αναγκη ενα παλουκι βρε αδερφε κ μαμησε τους τον αδοξαστο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν καταλαβες.... ερχονται πελατες στο μαγαζι και μου λενε οτι τους εφαγαν το ποδηλατο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν καταλαβες.... ερχονται πελατες στο μαγαζι και μου λενε οτι τους εφαγαν το ποδηλατο.....

α..οκ τοτε..ξεχνα το στυλιαρι... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που ειστε ρε ποδηλατες;

εγω εφτιαξα το mountain που ειχα παρατημενο και εκανα μια βολτα 20χλμ σημερα :)

οποτε το θυμηθω θα ποσταρω την διαδρομη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που ειστε ρε ποδηλατες;

εγω εφτιαξα το mountain που ειχα παρατημενο και εκανα μια βολτα 20χλμ σημερα :)

οποτε το θυμηθω θα ποσταρω την διαδρομη

ωραιος!

εδω ειμαστε κ βαραμε πεταλι αβερτα... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρέ παίδες, τις προάλλες μου έσκασε μια τσιμούχα στην μπροστά ανάρτηση του ΜΤΒ μου, τίποτα πολύ σοβαρό και δεδομένου ότι το ποδήλατο το έχω δέκα χρόνια πάνω κάτω και το χρησιμοποιώ καθημερινά ~15χλμ/ημέρα (δουλειά-σπίτι, ψώνια κτλ), δεν διατίθεμαι να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά που μου ζητάνε οι ποδηλατάδες (120 ευρώ καινούρια ανάρτηση και 60 εργασία, γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για επισκευή), ειδικά όταν ολόκληρο το ποδήλατο μου κόστισε καινούριο τότε 230 ευρώ!!! Προς το παρόν, λίγη βενζινόκολλα στην τσιμούχα, από την κάτω πλευρά, έκανε την δουλειά της, αλλά αν αρχίσουν οι βροχές την κάτσαμε....

Καμιά ιδέα κανείς; Η ανάρτηση που έχω τώρα είναι αυτή.

Έριξα μια ματιά ebay, αλλά τζίφος, δεν βρίσκω κάτι φτηνό, σε λογικά πλαίσια.

Υπάρχει κανείς που να έχει καμιά μεταχειρισμένη, αλλά σε καλή κατάσταση πιρούνι-ανάρτηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολικη επαναφορα σημερα με την 3η προπονηση μεσα στην εβδομαδα μετα απο 1,5 μηνες αποχη λογω καλοκαιριου,αδειων,βαρεμαρας..κτλ..κτλ

κλασικη διαδρομη των 45-47 χιλ στα περιξ με την ανηφορα (7-12%) του Π.Ραφτη να δοκιμαζει τις ανασες μου ξανα...

οι συγκεκριμενες προπονησεις εγιναν με το Τρεκινκ για λογους προσαρμογης κ απο την νεα εβδομαδα η κουρσα πιανει δουλεια...

bikepics-2597618-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα