ANDREASVARA 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Έχω και εγώ απο πέρυση ένα ποδηλατάκι (IDEAL ergomax). Το χρεισιμοπειώ σχεδόν κάθε μέρα εκτός τον τελεταίο μήνα λόγο κρύου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) αξιζει να αφιερωσετε 6 λεπτα κ να δειτε ενα βιντεο με τον κορυφαιο ολων Eddy Merckx (κλικ). παρατηρηστε πως ηταν η ποδηλασια 40 περιπου χρονια πριν.. (παρατηρηστε επισης την ενταση κ το παθος των θεατων.) εχει πλανα κ απο Δολομιτες κ μαλιστα καπου στο 4.30-5.00 ποδηλατουν με -2 βαθμους κελσιου στους Tre Cime Di Lavaredo. (η πληροφορια αυτη την βρηκα απο το παρακατω βιντεο που περιεχει επισης αποσπασματα του ιδιου) http://www.youtube.com/watch?v=T8p-wDm5Wbc Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον TRANTEN 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Γουάου, έπος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 ...εμενα γιατι μου φαινεται οτι αν ημουν στο τελος των δυναμεων μου ......στα 2000+ μετρα υψομετρο ...κορνες , μηχανες, πανικος ...... και μου φωναζαν μεσα στα αυτια για να με ενθαρρύνουν κατα την γνωμη τους ....θα κατεβαινα και θα του κοπανουσα με το ποδηλατο?(κοιτα το δευτερο βιντεο περιπου στο 5:30 και μετα) ειμαι παραξενος?..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 ...εμενα γιατι μου φαινεται οτι αν ημουν στο τελος των δυναμεων μου ......στα 2000+ μετρα υψομετρο ...κορνες , μηχανες, πανικος ...... και μου φωναζαν μεσα στα αυτια για να με ενθαρρύνουν κατα την γνωμη τους ....θα κατεβαινα και θα του κοπανουσα με το ποδηλατο?(κοιτα το δευτερο βιντεο περιπου στο 5:30 και μετα) ειμαι παραξενος?..... ευλογη η απορια Παναγιωτη οντως.αλλα εικαζω πως εκεινες τις στιγμες ολο αυτο το νταβαντουρι λειτουργει αναποδα κ βοηθα ψυχολογικα τον αθλητη,του δινει κουραγιο που λεμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) ευλογη η απορια Παναγιωτη οντως.αλλα εικαζω πως εκεινες τις στιγμες ολο αυτο το νταβαντουρι λειτουργει αναποδα κ βοηθα ψυχολογικα τον αθλητη,του δινει κουραγιο που λεμε. Χαχαχα, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα στα αθλήματα αντοχής, είναι τεκμηριωμένο ας πούμε ότι με την κατάλληλη μουσική κάποιος μπορεί να αποδώσει καλύτερα στον διάδρομο ή στην κωπηλατική σε περιβάλλον γυμναστηρίου. Από την άλλη, αν κρίνω από την δική μου εμπειρία, όταν είμαι σε κατάσταση καρδιοαναπνευστικού οργασμού είμαι και πολύ ευερέθιστος. Σαν να είμαι τίγκα στην αδρεναλίνη ένα πράγμα. Γι΄αυτό κιόλας πάντα απορούσα με αυτό που λένε ότι η άσκηση σε ηρεμεί [ΟΚ, ίσως αφού έχεις ηρεμήσει πρώτα]. Άμα μου κόψει κάποιος τον ρυθμό μου, μου μιλήσει, ή γενικά μπει μέσα στην σφαίρα μου, θέλω απλώς να του επιτεθώ! Έχουν πέσει άπειρα βρισίδια με την γυναίκα μου σε φάση να είμαι πάνω στο X-trainer, να στάζω ιδρώτα και να έρθει να ζητήσει κάτι. [Ξέρω, ξέρω, αξιαγάπητος είμαι]. Όταν δε βλέπω τηλεόραση και κόψει το πρόγραμμα για διαφημίσεις, εκεί να δεις μπινελίκι! Αυτοί βέβαια δεν είναι νορμάλ άνθρωποι σαν εμάς! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 λοιπον Ευγενιε μαζευτειτε κ ελατε για support στα τελευταια χιλιομετρα... ετοιμη κ η καρτα για το Brevet της Νεμεας,ας ελπισουμε να μην βρεχει κ να πανε ολα καλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 το νεο promotion video για τον φετινο Giro d' Italia 04-26/05/2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 αναβαση Διονυσου σημερα το απογευμα με 7 μποφορ νοτια...μιλαμε για πολυ sex... ειδικα μετα την ταβερνα προς Πεντελη οι ρυπες ηταν τετοιες που αλλαζες κατευθηνση... γυρισαμε στο τσακ πριν πιασει βροχη κ πλακωσα τις βρεφικες κρεμες για αποκαταστση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 αξιζει να αφιερωσετε 6 λεπτα κ να δειτε ενα βιντεο με τον κορυφαιο ολων Eddy Merckx (κλικ). παρατηρηστε πως ηταν η ποδηλασια 40 περιπου χρονια πριν.. (παρατηρηστε επισης την ενταση κ το παθος των θεατων.) εχει πλανα κ απο Δολομιτες κ μαλιστα καπου στο 4.30-5.00 ποδηλατουν με -2 βαθμους κελσιου στους Tre Cime Di Lavaredo. (η πληροφορια αυτη την βρηκα απο το παρακατω βιντεο που περιεχει επισης αποσπασματα του ιδιου) http://www.youtube.com/watch?v=T8p-wDm5Wbc Πω-πω κάτι προϊστορικά ποδήλατα...Χωρίς λεβιεδομανέτες για ταχύτητες... Μα καλά, πώς άλλαζαν γρήγορα ταχύτητες εκεί κάτω που βρίσκονταν οι λεβιέδες; Και τα πετάλια με ιμάντες; Που είναι τα σχαράκια, SPD, κτλ...; Πω-πω κάτι προϊστορικά ποδήλατα...Χωρίς λεβιεδομανέτες για ταχύτητες... Μα καλά, πώς άλλαζαν γρήγορα ταχύτητες εκεί κάτω που βρίσκονταν οι λεβιέδες; Και τα πετάλια με ιμάντες; Που είναι τα σχαράκια, SPD, κτλ...; Και τα κράνη, δεν φορούσαν τότε κράνη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 αναβαση Διονυσου σημερα το απογευμα με 7 μποφορ νοτια...μιλαμε για πολυ sex... ειδικα μετα την ταβερνα προς Πεντελη οι ρυπες ηταν τετοιες που αλλαζες κατευθηνση... γυρισαμε στο τσακ πριν πιασει βροχη κ πλακωσα τις βρεφικες κρεμες για αποκαταστση... την χρωστουσα κ εδω τα στατιστικα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παραμονή Χριστουγέννων βόλτα* με το ποδήλατο του αδερφού μου το μεσημέρι (το δικό μου σαράβαλο παραμένει τεμαχισμένο :P). Αμέσως μετά πήγα για μπάσκετ και βρέθηκα να παίζω ποδόσφαιρο. :P *σε σχέση με τα χιλιόμετρα μερικών μερικών εδώ μέσα σαν να πήγα μέχρι το περίπτερο ήταν. :$ EDIT: Ελπίζω να μην την έχω ξαναβάλει και να το ξέχασα. :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον GeorgeSlayer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σημερα ειχε βολτουλα μεσα στην πολη μου. Τιποτε ιδιαιτερο, απλως βολτουλα .Πηγα να δω κι εναν φιλο μου που ειχα να τον δω απο το καλοκαιρι.Με την σακαρακα την δικια μου δεν μπορουσα και τιποτα παραπανω Ηθελα να τραβηξω φοτο αλλα αρχιζε και νυχτωνε (6 παρα), ημουνα και μονος.... Next time! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 λοιπον Ευγενιε μαζευτειτε κ ελατε για support στα τελευταια χιλιομετρα... ετοιμη κ η καρτα για το Brevet της Νεμεας,ας ελπισουμε να μην βρεχει κ να πανε ολα καλα. Για δώσε μας καμιά πληροφορία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Για δώσε μας καμιά πληροφορία! κλικ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 40 πρωινα χιλ σημερα προς Ν.Μακρη σε ρυθμους ''ταπας''... ...καθοτι επαιξε ρεκλα το ΣΚ... χρονος 1ωρα κ 15 λεπτα Λουτσα-Ραφηνα-Ν.Μακρη κ πισω,μεσα κ το 5λεπτο για το απαραιτητο εσπρεσακι στα ορθια... μετα 15 λεπτα κολυμπι για αποθαραπεια... σφιξαν σαν μυγδαλα αυτα που θα δινουμε τζαμπα απο τον Ιουνιο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 40 πρωινα χιλ σημερα προς Ν.Μακρη σε ρυθμους ''ταπας''... ...καθοτι επαιξε ρεκλα το ΣΚ... χρονος 1ωρα κ 15 λεπτα Λουτσα-Ραφηνα-Ν.Μακρη κ πισω,μεσα κ το 5λεπτο για το απαραιτητο εσπρεσακι στα ορθια... μετα 15 λεπτα κολυμπι για αποθαραπεια... σφιξαν σαν μυγδαλα αυτα που θα δινουμε τζαμπα απο τον Ιουνιο... Ωραιος !! Δωσε πονο ! Keep goin.... Ελληνας εισαι να ουμε ή ξενος? Οφφ τοπικ Βαρη κάνεις καθολου ή μονο ποδηλατο? Για τρεξιματακι πας καθολου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 βαρη στανταρ 2 φορες την εβδομαδα. ισως 3 αμα βρεχει κ δεν παω για ποδηλατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Από τη χτεσινή βολτούλα στο Ταΰγετο... Είπε κανείς οτί μόνο με τα σκι κάνεις σλάλομ???? Και η αλήθεια είναι πως συνέχισα έτσι μέχρι και το τελευταίο χιόνι της διαδρομής!!!! http://twowheelsonth...1/snowride.html Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον BlackmanGR 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 αρχοντας λεμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 τελευταια βλτο-προπονηση σημερα 50 χιλ κ ειμαστε ετοιμοι για το Μπρεβετ!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Τα λιώνει σιγα σιγά τα χιονάκια εδώ κάτω... 15min θερμοκρασια επανω στο ταΰγετο σημερα... http://twowheelsonthenet.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 http://img191.imageshack.us/img191/3417/72210.jpg Και η δικια μου κουκλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Brevet Νεμεας..(Ελευσινα-Νεμεα-Ελευσινα) 208 χιλ Done! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Έλα πες την αλήθεια, μας κάνεις πλάκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες