HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Ομορφη και η εξατμιση και η μοτο..!! Αν και νομιζω πως η ανθρακονηματινη θα το ταιριαζε γαντι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos911 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Επειδή είμαι και εγώ σε σκέψη αντικατάστασης του θερμοσίφωνα, μπορείς να δώσει κανα info (από που και πόσο κλπ.) αν σου είναι εύκολο? Άτιμες Yoshi, σας βλέπω στον ύπνο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Επειδή είμαι και εγώ σε σκέψη αντικατάστασης του θερμοσίφωνα, μπορείς να δώσει κανα info (από που και πόσο κλπ.) αν σου είναι εύκολο? Άτιμες Yoshi, σας βλέπω στον ύπνο μου! Καλά εσύ το 1255 βλέπεις στον ύπνο σου ... αλλά τελοσπάντων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Νέο τελικό ! Μ'αρέσει !!! Μάνο, το έχεις δοκιμάσει με την βαλίτσα επάνω??? Λογικα τα καυσαέρια θα πάνε κατευθείαν στην βαλίτσα... Την ίδια φοράω κ εγω αλλά σε carbon και η βαλίτσα έγινε κώλος.... Αν την δοκιμάσεις πες μου μπας και βρω καμια λύση κ εγω... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον woulverin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Μάνο, το έχεις δοκιμάσει με την βαλίτσα επάνω??? Λογικα τα καυσαέρια θα πάνε κατευθείαν στην βαλίτσα... Την ίδια φοράω κ εγω αλλά σε carbon και η βαλίτσα έγινε κώλος.... Αν την δοκιμάσεις πες μου μπας και βρω καμια λύση κ εγω... Μετά από μια βδομάδα που είχα την εξάτμιση πούλησα την μηχανή... Δεν πρόλαβα να χαρώ τον πραγματικά εθυστικό μπάσο ήχο της.... Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω με την βαλίτσα (kappa k33 ειχα) αλλά την έβαλα πάνω με σβηστή μηχανή για να τσεκάρω την θέση της εξάτμισης και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.. μπορεί να κάνω και λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Φαίνεται ότι θα φεύγουν παράλληλα με την βαλίτσα, αλλα στην πραγματικότητα επειδη το κενό είναι πολύ μικρο τα ριχνει επάνω... Τι να πω... Η δική μου έχει δυο τρύπες πλέον και κάποια στιγμή πρέπει να πάρω πολυεστέρα να την φτιάξω... Και είχα και αυτοκόλλητο προστασίας επάνω και με την ροη των καυσαερίων μου έκανε τρύπα εκεί που τελείωνε το αυτοκόλλητο... Άρα, θα κάνω καμια πατέντα στην εξάτμιση αλλιως βαλίτσα δεν παίζει να μείνει πάνω άθικτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 δεν ξέρω ποιες πλαινές έχεις υπάρχουν για τις σειρές k33&v35 τα παρακάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Και πάλι δεν νομίζω να αντέξουν την θερμοκρασία... Αν τα καυσαέρια δεν αλλάξουν ροή με καμιά γωνία inox δεν βλέπω να σώνεται η βαλίτσα... Με αυτοκόλλητο υαλοβαμβακα και ταινια θερμοτητας και πάλι έγινε χάλια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ieronymous 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Καλησπέρα Θα θελα μια εξυπηρέτηση αν είνια δυνατό.Έχω βρει ένα gsx-f (650) αλλά πρίν την αγορά θα θελα να το δω με κάποιον ή που έχει ή ακόμα καλύτερα να ναι και μηχανικός Is there anyone out there? Ευχαριστώ ΥΓ Περιοχή suzuk-ιου Μιχαλακοπούλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο suzuki να το δει μηχανικός; Ποια αγγελία σε ψήνει; Στείλε να πάρουμε μάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ieronymous 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Di_Manolio έγραψε: Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο suzuki να το δει μηχανικός; Ποια αγγελία σε ψήνει; Στείλε να πάρουμε μάτι Ο μηχανικός θα θέλει να του πάω εκεί την μηχανή. Κανείς πλεόν δεν ασφαλίζει τις μηχανές με το παλαί ποτέ ΔΟΚ. Συνεπώς πρέπει να παέι στο μαγαζί. Μηχανικό γνωστό έχω να πάει εκεί δεν μπορεί με τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες