wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Το Σάββατο πίεσα λιγάκι παραπάνω, κινήθηκα σε επαρχιακό ανοικτό στοφιλίκι γρήγορα και πραγματικά είδα ότι το μπροστινό άρχισε να δυσανασχετεί. Τα S20 ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και σε γενικές γραμμές και η ανάρτηση. Θα την ήθελα όμως λίγο πιο στιβαρή. Με την προφόρτηση θα βελιτωθεί λιγάκη και εάν ναι θα χάσω σε άνεση στην καθημερινότητά της; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Επειδη το Σαββατο κινηθηκα και γω σε στροφιλικη, προφορτισα το μπροστινο απο τη Παρασκευη στο service που εκανα. Ανταποκριθηκε αρκετα καλα και ειχε καλυτερη αισθηση. Δεν ειχε "πλαδαροτητα"! Μη φοβασαι δε θα χασεις απ τη καθημερινη ανεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Αυτό που μου λες είναι σημαντικό Θα το επιχειρήσω με πρώτη ευκαιρία και θα γράψω νεότερες εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Στο πόσο δηλαδή το βάλατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Στο πόσο δηλαδή το βάλατε; Ελα μου ντε ...με το τσιγκελι τους τα βγαζουμε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 εγώ δεν το έχω βάλει ακόμη!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Παιδια δεν εχω ιδεα. Ο μηχανικος πηρε τη πρω τοβουλια και το εκανε. Θα μαθω και θα σας πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Λοιπον, ρωτησα για τη προφορτηση των μπροστα ελατηριων, και μου ειπε ο μαστορης, οτι δε θυμαται ποσα κλικ του εδωσε αφου το μηδενησε πρωτα. Επισης μου ειπε οτι δεν ειναι ιδιο σε ολες της μηχανες,αφου παιζει μεγαλο ρολο σε τι κατασταση βρισκεται το λαδι που υπαρχει μεσα στις μπουκαλες. Εχω τωρα μια ερωτηση. Πριν το service ειχα στις 6000στρ/ 122χλμ. Τωρα εχω 116χλμ στις ιδιες στροφες. Φταιει μηπως το ελευθερο φιλτρο που εβαλα? Κατι αλλο ισως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με πάσα επιφύλαξη, οι στροφες του μοτερ σε σχεση με τα χιλιομετρα ειναι καθαρα θεμα μεταδοσης. Και 300 αλογα να το κανεις αν δεν αλλαξεις γραναζια ειτε μεταδοσης κινησης, ειτε σασμαν, παλι στις ιδιες στροφες τα ιδια χλμ θα σου βγαζει. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Για τις προφορτισεις εγω ειμαι τερμα σφιχτη πισω και 3 σκαλες πιο σφιχτα απο της μαμας μπροστα. Γιατι σου μηδενισε πρωτα στα μπροστα?? Δε βαριοταν να βιδωνει-ξεβιδωνει???? Edit: Και στριβω αξιοπρεπώς... Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον Surveyor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατι σου μηδενισε πρωτα στα μπροστα?? Δε βαριοταν να βιδωνει-ξεβιδωνει???? Για να ρυθμισεις δεν πρεπει πρωτα να μηδενισεις ? Πως θα ξερεις ποια ειναι η προηγουμενη ρυθμιση? Αν αλλαξεις και ελατηρια (ohlins , WP ) θα στριβεις αξιοπρεπεστερα χωρις φοβο , αλλα με παθος !! Εχω τωρα μια ερωτηση. Πριν το service ειχα στις 6000στρ/ 122χλμ. Τωρα εχω 116χλμ στις ιδιες στροφες. Φταιει μηπως το ελευθερο φιλτρο που εβαλα? Κατι αλλο ισως? χμμμ , παραξενο μου φαινεται ..και δεν μου ακουγεται λογικο να φταιει το φιλτρο . δεν ξερω αν εχει να κανει με την κατασταση της αλυσιδας. Ας περιμενουμε απαντηση απο τους περισσοτερο γνωστες Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Για να ρυθμισεις δεν πρεπει πρωτα να μηδενισεις ? Πως θα ξερεις ποια ειναι η προηγουμενη ρυθμιση? Αν αλλαξεις και ελατηρια (ohlins , WP ) θα στριβεις αξιοπρεπεστερα χωρις φοβο , αλλα με παθος !! Οχι ρε συ. Αφου εχει δείκτες κάθε βίδα ρύθμισης. Στο μανουαλι γραφει και τη μαμα ρυθμιση οποτε εισαι οκ. Και τωρα χωρις φοβο και με παθος στριβω...! Εχω ψηθει παντως για hyperpro streetbox για ακομα περισσοτερο παθος! Τα λεφτα για να τα βαλω δε βλεπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozzy1948 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Λοιπον, ρωτησα για τη προφορτηση των μπροστα ελατηριων, και μου ειπε ο μαστορης, οτι δε θυμαται ποσα κλικ του εδωσε αφου το μηδενησε πρωτα. Επισης μου ειπε οτι δεν ειναι ιδιο σε ολες της μηχανες,αφου παιζει μεγαλο ρολο σε τι κατασταση βρισκεται το λαδι που υπαρχει μεσα στις μπουκαλες. Εχω τωρα μια ερωτηση. Πριν το service ειχα στις 6000στρ/ 122χλμ. Τωρα εχω 116χλμ στις ιδιες στροφες. Φταιει μηπως το ελευθερο φιλτρο που εβαλα? Κατι αλλο ισως? Το λάδι δεν έχει να κάνει με την προφόρτιση. Η προφόρτιση έχει να κάνει με το βάρος του αναβάτη, συνεπιβάτη και αποσκευών. Μήπως σου αφαίρεσε αέρα από τα λάστιχα και γι αυτό δείχνει λιγότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Θα τσεκαρω τον αερα στα λαστιχα,αν και δε νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Παιδιά μήπως έχει κανείς πρόχειρο τον πίνακα με τα προγραμματισμένα σέρβις του gsxf ή του ληστή(νομίζω τα ίδια είναι) για να μην ψάχνω και τραβιέμαι τώρα που τον χρειάζομαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 στα ποσα χλμ εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ανεβαζω φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) 15000 Είσαι κούκλος Κοσμά. Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Να πούμε κι απο εδώ ότι πλέον οι ληστές έχουν το δικό τους στέκι για να τα λένε. http://www.banditfans.gr/index.php Περάστε μια βόλτα για πολλά ενδιαφέροντα και εξειδικευμένα θέματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Πάντως απ'ότι παρατηρώ στο car.gr τα gsf με abs σε τιμή κάτω των 3500 φεύγουν σε 2-3 μέρες μιλάμε Όποιος πρόλαβε το λήσταρχο είδε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Το μοτόρι έφθασε αισίως τις 19 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ. Πρόβλημα κανένα και δουλεύει σαν καινούργιο(φτύστε να μην το ματιάσουμε). Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο δείχνει τις αρετές του, ενώ και η θέση οδήγησης υπογραμμίζει πόσο άνετη και φιλική στον αναβάτη είναι. Πάμε ολοταχώς για το service των 24 χιλιάδων χιλιομέτρων, στο οποίο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει καμία, μα καμία, έκπληξη. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Το μοτόρι έφθασε αισίως τις 19 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ. Πρόβλημα κανένα και δουλεύει σαν καινούργιο(φτύστε να μην το ματιάσουμε). Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο δείχνει τις αρετές του, ενώ και η θέση οδήγησης υπογραμμίζει πόσο άνετη και φιλική στον αναβάτη είναι. Πάμε ολοταχώς για το service των 24 χιλιάδων χιλιομέτρων, στο οποίο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει καμία, μα καμία, έκπληξη. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή. Tα έχουμε πει και απο εκει. Δε σπαει-δε χαλαει. Να σου θυμισω οτι εχω 53000 πλεον και το μονο που ζηταει ειναι σερβις και βενζινη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Tα έχουμε πει και απο εκει. Δε σπαει-δε χαλαει. Να σου θυμισω οτι εχω 53000 πλεον και το μονο που ζηταει ειναι σερβις και βενζινη... Ναι πλέον το πιστεύω και ακόμη περισσότερο το διαπιστώνω. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν σκέπτομαι με τίποτα να το δώσω. Πραγματικό διαμάντι του gsxf. Ξέρω και το άλλο που λες και είμαι μέλος. Απλά είπα να γράψω κι εδώ για κάποιον που κάνει έρευνα αγοράς και θέλει να δει πως συμπεριφέρεται στο μοτόρι στο χρόνο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2013 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wankel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Παιδιά, μπορείτε να αναφέρει όποιος ξέρει τις διαφορές σε εμφάνιση στα μοντέλα του 08-09-10 ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2014 Νέο τελικό ! Μ'αρέσει !!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες