Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Το Σάββατο πίεσα λιγάκι παραπάνω, κινήθηκα σε επαρχιακό ανοικτό στοφιλίκι γρήγορα και πραγματικά είδα ότι το μπροστινό άρχισε να δυσανασχετεί. Τα S20 ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και σε γενικές γραμμές και η ανάρτηση. Θα την ήθελα όμως λίγο πιο στιβαρή.

Με την προφόρτηση θα βελιτωθεί λιγάκη και εάν ναι θα χάσω σε άνεση στην καθημερινότητά της;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επειδη το Σαββατο κινηθηκα και γω σε στροφιλικη, προφορτισα το μπροστινο απο τη Παρασκευη στο service που εκανα.

Ανταποκριθηκε αρκετα καλα και ειχε καλυτερη αισθηση. Δεν ειχε "πλαδαροτητα"!

Μη φοβασαι δε θα χασεις απ τη καθημερινη ανεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που μου λες είναι σημαντικό

Θα το επιχειρήσω με πρώτη ευκαιρία και θα γράψω νεότερες εντυπώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πόσο δηλαδή το βάλατε;

Ελα μου ντε ...με το τσιγκελι τους τα βγαζουμε .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δεν εχω ιδεα. Ο μηχανικος πηρε τη πρω τοβουλια και το εκανε.

Θα μαθω και θα σας πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, ρωτησα για τη προφορτηση των μπροστα ελατηριων, και μου ειπε ο μαστορης, οτι δε θυμαται ποσα κλικ του εδωσε αφου το μηδενησε πρωτα.

Επισης μου ειπε οτι δεν ειναι ιδιο σε ολες της μηχανες,αφου παιζει μεγαλο ρολο σε τι κατασταση βρισκεται το λαδι που υπαρχει μεσα στις μπουκαλες.

Εχω τωρα μια ερωτηση.

Πριν το service ειχα στις 6000στρ/ 122χλμ. Τωρα εχω 116χλμ στις ιδιες στροφες. Φταιει μηπως το ελευθερο φιλτρο που εβαλα? Κατι αλλο ισως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με πάσα επιφύλαξη, οι στροφες του μοτερ σε σχεση με τα χιλιομετρα ειναι καθαρα θεμα μεταδοσης. Και 300 αλογα να το κανεις αν δεν αλλαξεις γραναζια ειτε μεταδοσης κινησης, ειτε σασμαν, παλι στις ιδιες στροφες τα ιδια χλμ θα σου βγαζει. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.

Για τις προφορτισεις εγω ειμαι τερμα σφιχτη πισω και 3 σκαλες πιο σφιχτα απο της μαμας μπροστα. Γιατι σου μηδενισε πρωτα στα μπροστα?? Δε βαριοταν να βιδωνει-ξεβιδωνει????

Edit: Και στριβω αξιοπρεπώς...

Τροποποιήθηκε από τον Surveyor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι σου μηδενισε πρωτα στα μπροστα?? Δε βαριοταν να βιδωνει-ξεβιδωνει????

Για να ρυθμισεις δεν πρεπει πρωτα να μηδενισεις ? Πως θα ξερεις ποια ειναι η προηγουμενη ρυθμιση?

Αν αλλαξεις και ελατηρια (ohlins , WP ) θα στριβεις αξιοπρεπεστερα χωρις φοβο , αλλα με παθος !!

Εχω τωρα μια ερωτηση.

Πριν το service ειχα στις 6000στρ/ 122χλμ. Τωρα εχω 116χλμ στις ιδιες στροφες. Φταιει μηπως το ελευθερο φιλτρο που εβαλα? Κατι αλλο ισως?

χμμμ , παραξενο μου φαινεται ..και δεν μου ακουγεται λογικο να φταιει το φιλτρο .

δεν ξερω αν εχει να κανει με την κατασταση της αλυσιδας.

Ας περιμενουμε απαντηση απο τους περισσοτερο γνωστες

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να ρυθμισεις δεν πρεπει πρωτα να μηδενισεις ? Πως θα ξερεις ποια ειναι η προηγουμενη ρυθμιση?

Αν αλλαξεις και ελατηρια (ohlins , WP ) θα στριβεις αξιοπρεπεστερα χωρις φοβο , αλλα με παθος !!

Οχι ρε συ. Αφου εχει δείκτες κάθε βίδα ρύθμισης. Στο μανουαλι γραφει και τη μαμα ρυθμιση οποτε εισαι οκ.

Και τωρα χωρις φοβο και με παθος στριβω...! Εχω ψηθει παντως για hyperpro streetbox για ακομα περισσοτερο παθος! Τα λεφτα για να τα βαλω δε βλεπω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, ρωτησα για τη προφορτηση των μπροστα ελατηριων, και μου ειπε ο μαστορης, οτι δε θυμαται ποσα κλικ του εδωσε αφου το μηδενησε πρωτα.

Επισης μου ειπε οτι δεν ειναι ιδιο σε ολες της μηχανες,αφου παιζει μεγαλο ρολο σε τι κατασταση βρισκεται το λαδι που υπαρχει μεσα στις μπουκαλες.

Εχω τωρα μια ερωτηση.

Το λάδι δεν έχει να κάνει με την προφόρτιση. Η προφόρτιση έχει να κάνει με το βάρος του αναβάτη, συνεπιβάτη και αποσκευών. Μήπως σου αφαίρεσε αέρα από τα λάστιχα και γι αυτό δείχνει λιγότερα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μήπως έχει κανείς πρόχειρο τον πίνακα με τα προγραμματισμένα σέρβις του gsxf ή του ληστή(νομίζω τα ίδια είναι) για να μην ψάχνω και τραβιέμαι τώρα που τον χρειάζομαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15000

Είσαι κούκλος Κοσμά. Ευχαριστώ

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πούμε κι απο εδώ ότι πλέον οι ληστές έχουν το δικό τους στέκι για να τα λένε.

http://www.banditfans.gr/index.php

Περάστε μια βόλτα για πολλά ενδιαφέροντα και εξειδικευμένα θέματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως απ'ότι παρατηρώ στο car.gr τα gsf με abs σε τιμή κάτω των 3500 φεύγουν σε 2-3 μέρες μιλάμε :shock:

Όποιος πρόλαβε το λήσταρχο είδε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτόρι έφθασε αισίως τις 19 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ. Πρόβλημα κανένα και δουλεύει σαν καινούργιο(φτύστε να μην το ματιάσουμε).

Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο δείχνει τις αρετές του, ενώ και η θέση οδήγησης υπογραμμίζει πόσο άνετη και φιλική στον αναβάτη είναι.

Πάμε ολοταχώς για το service των 24 χιλιάδων χιλιομέτρων, στο οποίο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει καμία, μα καμία, έκπληξη.

Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτόρι έφθασε αισίως τις 19 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ. Πρόβλημα κανένα και δουλεύει σαν καινούργιο(φτύστε να μην το ματιάσουμε).

Όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο δείχνει τις αρετές του, ενώ και η θέση οδήγησης υπογραμμίζει πόσο άνετη και φιλική στον αναβάτη είναι.

Πάμε ολοταχώς για το service των 24 χιλιάδων χιλιομέτρων, στο οποίο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει καμία, μα καμία, έκπληξη.

Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.

Tα έχουμε πει και απο εκει. Δε σπαει-δε χαλαει. Να σου θυμισω οτι εχω 53000 πλεον και το μονο που ζηταει ειναι σερβις και βενζινη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα έχουμε πει και απο εκει. Δε σπαει-δε χαλαει. Να σου θυμισω οτι εχω 53000 πλεον και το μονο που ζηταει ειναι σερβις και βενζινη...

Ναι πλέον το πιστεύω και ακόμη περισσότερο το διαπιστώνω. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν σκέπτομαι με τίποτα να το δώσω. Πραγματικό διαμάντι του gsxf.

Ξέρω και το άλλο που λες και είμαι μέλος. Απλά είπα να γράψω κι εδώ για κάποιον που κάνει έρευνα αγοράς και θέλει να δει πως συμπεριφέρεται στο μοτόρι στο χρόνο.

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, μπορείτε να αναφέρει όποιος ξέρει τις διαφορές σε εμφάνιση στα μοντέλα του 08-09-10 ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα