Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Ανταλλασεται γνησιο απιστευτο μαματο σουπερ απιστευτο νικελωμενο τιμονι απο GSXαρα 1250 FA με αυτο το μουφα το μαυρο που φοραει το 650αρακι το gsx-ακι το f :lipssealed:

:P :P :tease: :tease: :tease: :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μηηη Γιωργο . Τι πας να κανεις .Μην το αλλαξεις

Το δικο μας το νικελωμενο ειναι μελετημενο σε συγχρονη αεροδυναμικη σηραγγα

artemisio.jpg

εχει μικροτερη αντισταση στον αερα ,βοηθα τα μεγιστα στην αεροδυναμικη του κτηνους και εχει καλυτερο μοχλο ωστε να μπορει να μεταφερει την θηριωδη ροπη του στον δρομο .

:P :P :P :lol: :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ως τώρα θέλετε να μου πάρετε τιμόνι, χερούλι, όργανα, ζελατίνα, εξάτμιση. Τι άλλο ξεχνάω; :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν ως τώρα θέλετε να μου πάρετε τιμόνι, χερούλι, όργανα, ζελατίνα, εξάτμιση. Τι άλλο ξεχνάω; :crazy: :crazy:

Δεν εχεις καταλαβει οτι στο τελος θα σε γδυσουμε τελειως??.....το πολυ πολυ να σου αφησουμε κανενα σωβρακο να φορας μεχρι να γυρισεις σπιτι για να μην τρομαξει κανενα κοριτσακι στο δρομο! :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον 4kings

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που ειναι ο 4Kings να μας πει μια ποιο εμπεριστατωμενη γνωμη για το κτηνος μετα απο τα παραπανω χλμ που εγραψε ..

Ποτε προλαβαινει αυτο το παιδια να πηγαινει βολτες , να σχεδιαζει τατουαζ για το λησταρχο , να προσηλυτιζει κοσμο , μονον αυτος ξερει :crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω τιποτα γιατι εφυγα απο ενα μηχανακι που το ειχε η μιση Ελλαδα και πηρα κατι που κανει τη διαφορα .....μη το μαθουν και ¨"γεμισουμε" στα φαναρια! :P .....εξαλλου ενα ειχε μεινει στο car.gr και το πηρε κολλητος αφου του εδωσα και οδηγησε το κτηνος, ερωτευτηκε και η διαδικασια αλλαγης ηταν μονοδρομος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους!

Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου.

Οι αρχικες 10 ημερες,εγιναν μηνας! Σημερα παρελαβα, αυριο (μαλλον) τοποθετω! Τροποποιήθηκε από τον Ληστης-S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι έφθασε ο καιρός για μια μάζωξη των ληστών.

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν και θα ανέβουν κι άλλο και είναι ότι πρέπει.

Δεν ανοίγω θεματάκι για ΣΚ γιατί θα ήθελα πρώτα να το συζητήσουμε μεταξύ μας εδώ και μετά να το κάνουμε πιο δημόσιο.

Είναι καλή ιδέα λέτε να βρεθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται με τις καλές μας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι μια πρωτη συναντηση για καφεδακι πρεπει να γινει!

Θα ελεγα να μη τραβηχτουμε μακρυα,αλλα, να βρουμε ενα μερος αποδεκτο απ ολους,στα περιξ της πρωτευουσας, και να συναντηθουμε για πρωτη φορα ολοι μαζι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια Νέα Μάκρη νομίζω ότι είναι ένας καλός προορισμός για ξάπλες και λίγες στροφούλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παιδιά ποστάρω κι έδώ για να υπάρχουν τις εντυπώσεις μου από τα καινούργια λάστιχα που πέρασα στη μηχανή.

Πράγματι παίδευα το μυαλό μου.

Έβαλα τα S20 και από την πρώτη βόλτα είδα τη χαρά μου.

Παρά το γεγονός ότι έχουν ακόμη επάνω το προστατευτικό φίλμ που φεύγει μετά τα πρώτα 70-100 χλμ τα λάστιχα δείχνουν τις αρετές τους.

Καταρχήν εισπράτω μια πολύ πιο βαριά αίσθηση της μηχανής μου. Πατάει τόσο καλά που νομίζεις ότι έχει προστεθεί βάρος.

Το πως στρίβει είναι απερίγραπτο και μάλιστα κάτω από όλες τις συνθήκες. Φυσικά δεν τα πιέζω ακόμη, αλλά καταλαβαίνω τις διαφορές ακόμη και στις καθημερινές στροφές μου που τις έπαιρνα με πολύ λίγα χιλιόμετρα. Το ίδιο αισθάνομαι και στα μαλακά φρεναρίσματα-επιβραδύνσεις που έκανα μέχρι στιγμής. Άγκυρες τα νέα μου λαστιχάκια σε συνδιασμό με τις τετραπίστονες μπροστά. Τώρα μάλιστα!

Σας ευχαριστώ όλους τους ηθικούς αυτουργούς, που με πείσατε(και καλά κάνατε)να προχωρήσω σε ένα ss λάστιχο. Είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα τουριστικά ή απλά καθημερινά που είχα φορέσει μέχρι σήμερα.

Έγινα πραγματικά πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι η ευχαρίστηση θα αυξάνει όσο περνούν τα πρώτα χλμ του ρονταρίσματος τους. Περιμένω να έλθει η ώρα να στρίψω λιγάκι και νομίζω ότι θα επανέλθει η παλιά απερίγραπτη αίσθηση του να κρεμιέσαι στο κενό με απόλυτη ασφάλεια. Να έχεις στο μυαλό σου μόνο τι στροφή και ελάχιστα τα γλυστρίματα.

Η κορώνα είναι πράγματι πολύ γρήγορη αλλά δεν με φόβισε καθόλου. Κανένα θέμα από τις γρήγορες αλλαγές κλίσεις. Μόνο απίστευτη ευχαρίστηση και διάθεση για παίχνίδι.

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε s 20 τι μας κάνεις .....

Πάντως αυτή η συνάντηση κατάντησε εθνικό θέμα ρε παιδιά .

Καλοκαιριάζει σε λίγο και ακόμα ούτε καφέ να τα πούμε από κοντά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη καλοπάτητα τα νέα σου λάστιχα. Ευτυχώς έβαλες ss λαστιχάκι, όπως είδες από την αρχή φάνηκε οτι αυτό ήθελες τελικά :tooth:

Για καφεδάκι όπως πάει θα κανονίσουμε με τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου :tooth:

Αύριο θα βρέχει αλλιώς δεν θα είχα πρόβλημα εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ Αλέξανδρε και όλους όσους βοήθησαν τη σκέψη μου.

Εγώ θα πάω για καφέ και βόλτες σήμερα μια κα αύριο θα βρέχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To GSX650F εχει 4πιστονες μπροστα ?

Το GSF650 τι δαγκανες φοραει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To GSX650F εχει 4πιστονες μπροστα ?

Το GSF650 τι δαγκανες φοραει?

Και το GSF 4πιστονες εχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα