Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Μιας που εχουμε μπει στο τρυπακι κατι τετοιο αξιζει τον κοπο εστω να το σκεφτουμε?

Την γεφυρα στα πηρουνια εννοω.

dscf4613.jpg

Στο vstrom εκανε δουλεια και το "εδενε" λιγο το μπροστινο, αλλα το vstrom ειχε ενα πηρουνι τρια μετρα και σαχλοκουδουνιαζε μπροστα οταν αρχιζες να το πιεζεις, στο gsx εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα "δεμενο" και νομιζω οτι δεν την χρειαζεται, βεβαια καλο τεστ δεν εχει γινει ακομα οποτε για αυτα τα πραγματα θα εχω τεκμηριωμενη αποψη σε κανα δυο μηνες που θα το εχω δουλεψει λιγο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν νομίζω οτι η γέφυρα είναι τόσο απαραίτητη. Ίσως να έβαζα αλλά μόνο όταν δεν είχα τίποτα άλλο να βάλω και μου περίσσευαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για to speed sensor υπαρχει τιμη?εαν δεν ειναι στην εγγυηση καλυπτεται,σαν ανακλυση μοντελου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ισχύει και για το 650 ή μόνο για το μεγάλο;

Δεν περνάτε καμιά βόλτα από Λυκαβηττό σήμερα να τα πούμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το 1250 ξερει κανας που γραφει τα δοντια απο τα γραναζια (μπρος-πισω) κ τις ροπες συσφιξης των βιδων κ αξονων?

επισης εχει βαλει κανας μπουζι ιριδιου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμίγκος το μοντέλο σε αυτά τα χρώματα είναι χωρίς abs ε;

3311930_1_b.jpg

Εδω εισαι....με abs!

http://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2012models/2012-Suzuki-GSX650FABS.htm

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1559863/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ούτε εδώ ούτε εδώ γράφουν abs.

Θα μου πεις ότι θέλουν γράφουν...

Επίσης θέλω να καταγγείλω το μέλος Masif-Αλέξανδρο γιατί δεν έχει προσφερθεί από μόνος του να κεράσει test ride! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ούτε εδώ ούτε εδώ γράφουν abs.

Θα μου πεις ότι θέλουν γράφουν...

Επίσης θέλω να καταγγείλω το μέλος Masif-Αλέξανδρο γιατί δεν έχει προσφερθεί από μόνος του να κεράσει test ride! :crazy:

Πως να σου γραψει αφου δεν εχει.... :P :D

32934350b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΤΕΝ εχει αι μπι ες καρντια μου .

Οπως τα λεει ο Γιωργος ειναι .

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδια! Ποσοι απο εσας αλλαξατε τακακια μεχρι τωρα? στα ποσα χιλιομετρα? εχω 16000 χλμ, ολα σε εθνικη. Τα τακακια που τα κοιταξα εχουν ψωμι ακομα αλλα οταν σπρωξω λιγο τη μηχανη ακουγεται κατι σαν γρατσουνισμα. Τι λετε να ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδια! Ποσοι απο εσας αλλαξατε τακακια μεχρι τωρα? στα ποσα χιλιομετρα? εχω 16000 χλμ, ολα σε εθνικη. Τα τακακια που τα κοιταξα εχουν ψωμι ακομα αλλα οταν σπρωξω λιγο τη μηχανη ακουγεται κατι σαν γρατσουνισμα. Τι λετε να ειναι?

Τίποτα δεν είναι. Για λόγους ασφαλείας οι μοτό δεν έχουν ελεύθερο τροχασμό, αλλά τα φρένα ρυθμίζονται να επιβραδύνουν διαρκώς. Έχουν δηλαδή μια μικρή ελάχιστη επαφή με τις πλάκες που προκαλεί το θόρυβο αυτό.

Το ίδιο κάνει και το δικό μου και είχα ρωτήσει πέρσι στο συνεργείο.

Τα τακάκια δεν έχουν "όριο ηλικίας". Εξαρτάται από τη χρήση. Μπορεί να κάνεις και άλλα τόσα χιλιόμετρα(υπερβολή έμφασης) εάν δεν τα ταλαιπωρείς ή τα χλμ γίνονται σε ανοικτούς και γρήγορους δρόμους.

Με τακτικό έλεγχο στο συνεργείο σου δεν θα έχεις κανέα πρόβλημα.

Εγώ έχω 12 χιλιάδες χλμ και βεβαίως τα τακάκια έχουν ακόμη πολύ ψωμί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό το γρατζούνισμα (αν λέμε για το ίδιο) μου το έκανε από την αρχή και όταν πήγα να ρωτήσω στο συνεργείο τι και πως μου είπε οτι θα το κάνει αυτό γιατί είναι μεταλλικά τα τακάκια. Με την πάροδο του χρόνου δεν είναι τόσο έντονο αλλά όχι οτι δεν υπάρχει και καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που λετε το ακους και οταν ρολλαρεις με χαμηλες ταχυτητες και οντως ειναι αυτο που λετε... εγω μιλαω για στιγμιαιο γρατσουνισμα ας πουμε σε μια μικρη κινηση της ροδας και οχι συνεχομενο. δηλαδη σπρωχνω και θα ακουστει στο ιδιο σημειο οσο γυρναει η ροδα. σαν να τριβεται μεταλλο με μεταλλο... δεν ακουγεται συνεχομενα... μονο σε ενα σημειο της ροδας. στο φρεναρισμα παντως που εχω δοκιμασει , οσο δυνατα και να φρεναρω η μηχανη γονατιζει και δεν ακουγεται το παραμικρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τη διευκρίνηση που έδωσες είναι μάλλον δισκόπλακα ή έχει πάρει η ζάντα.

Σε ένα τζιπ που είχα είχαν στραβώσει οι δισκόπλακες όταν μετά από αρκετή εκτός δρόμου οδήγηση μπήκα σε πολύ νερό και όπως ήταν ζεστές πήραν με αποτέλεσμα τέτοια φαινόμενα αλλά και τρέμουλο στο φρενάρισμα.

Αν είναι το στεφάνι του μπροστινού από κάποιο χτύπημα είναι μικρό το κακό και το κόστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον αριστερο καθρεπτη εχετε θεμα??? εμενα μετα τα 180 κλεινει... ειναι μαζικο φαινομενο στα gsx650f, και μονο ο αριστερος, απ'οτι διαβασα σε ενα ξενο φορουμ για το μοτορι μας...

Τροποποιήθηκε από τον woulverin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον αριστερο καθρεπτη εχετε θεμα??? εμενα μετα τα 180 κλεινει... ειναι μαζικο φαινομενο στα gsx650f, και μονο ο αριστερος, απ'οτι διαβασα σε ενα ξενο φορουμ για το μοτορι μας...

Ο δικός μου αριστερός καθρέπτης δεν κλείνει αλλά ένα θεματάκι "σύσφιξης" έχει. Ζήτησα στο συνεργείο να τον σφίξουν ακόμη περισσότερο για να είναι πιο σταθερός και μου είπαν ότι δεν παίρνει άλλο.

Άρα ένα θεματάκι υπάρχει και με το δικό μου, το οποίο ωστόσο δεν μου προκαλεί πρόβλημα ή παρενέργειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ως τώρα κάποιο θέμα είτε με λίγα είτε με πολλά. Σταθερός παραμένει ακόμα κι όταν πιάνω mach3 :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ως τώρα κάποιο θέμα είτε με λίγα είτε με πολλά. Σταθερός παραμένει ακόμα κι όταν πιάνω mach3 :uglystupid2: :uglystupid2:

το τρεχεις και στις κατηφορες? :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα σε ενα "ανοιγμα" στην εθνικη εκλεισε (οχι τελειως) ο δεξιος!

Έχω τόση ροπή που κάνω σούζα με 6η :shoot: :shoot:

Εχει και 6η?? :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα