wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σχετικά με το λάστιχο....11.000 χλμ και δεν σου έχει κάνει κιχ; Με τι πιέσεις είσαι; Είσαι από τους λίγους που το έχουν κρατήσει τόσο πάντως. Ακόμα και σε ξένα forums οι πιο πολλοί τα άλλαξαν στις 4-5000 χλμ. Μια χαρά συμπεριφέρεται με βάση τις δικές μου ανάγκες βεβαίως. Ούτε γλιστρήματα ούτε περίεργες συμπεριφορές και αιφνιδιασμούς. Ως προς τις πιέσεις "δουλεύω" με 36 μπροστά και 42 πίσω. Εάν μειωθούν οι πιέσεις αυτές, πράγματι βλέπω διαφορετική συμπεριφορά σχεδόν αμέσως και από τις δύο μονάδες διαφορά. Τώρα για τα Pilot Road 3 μου λένε ότι είναι εξαιρετικό ελαστικό για τους πρώτους 6-8 μήνες και μετά "πέφτουν" απότομα και μάλιστα σε τραγικό επίπεδο. Αυτά θα ήθελα να βάλω κι εγώ στην αλλαγή, αλλά εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον αποτρεπτικό για εμένα. Μια δεύτερη επιλογή στο μυαλό μου είναι τα Pirelli, αλλά μέχρι να έλθει η ώρα θα συμβουλευθώ και πάλι τις εμπειρίες των φίλων εδώ που έχουν κάνει σχετικές αλλαγές. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2012 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το καλύτερο λάστιχο για εμάς είναι νομίζω τα dunlop roadsmart 2 που είναι και νέα . αυτο λενε ολοι παντως και εγω εχω κοντα 10.000χλμ και εχω τα μαμα ακομα και εχω και το 1250 ροπη απο ρελαντι = λαστιχα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2012 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα άλλαξα τα πατούμενα της καλής μου κι ας ήταν νωρίς. Είπα να μην το διακινδυνέψω. Έβαλα ss λαστιχάκι βέβαια που ακούει στο όνομα dunlop sportsmart. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2012 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όσοι κοιτάτε για λάστιχα, ρίξτε μια ματιά και στα Bridgestone S20. Σε σχέση με τα Sportsmart έχουν καλύτερη πρόσφυση, λίγο πιο γρήγορη κορώνα, και είναι πιο σταθερά (δεν υπάρχουν κουνήματα στο τιμόνι). Πολύ καλά επίσης στο βρεγμένο. Το μόνο μείον τους είναι η μικρότερη χιλιομετρική απόδοση (σε σχέση με τα Sportsmart πάντα τα οποία βέβαια κρατάνε πολύυυυ για supersport λάστιχο). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2012 από τον blueninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έβαλα γιατί ποτέ δεν μου έκατσε καλά η Bridgestone :pinch: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 σχετικα με μανιταρια εχοντας τα r&g ειμαι απολυτος ευχαριστημενος αφου η μηχανη επεσε σταματημενη οταν ενα λεοφωριοτην ακουμπησε στην δεξια μπαγκαζιερα κ επεσε απο την αριστερη πλευρα.το μανιταρι δεν αφησε να χτυπηθει ΤΙΠΟΤΑ αλλο(εκτος της μπαγκαζιερας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Θα μας τρελάνουν ορισμένοι. Κοιτάζοντας κάποιος φίλος τη μοτό μου, είπε το εξής καταπληκτικό: "Είναι το μηχανάκι που αγοράζουν όσοι τους έχουν κλέψει τη μεγάλη μηχανή τους και δεν έχουν φράγκα να ξαναπάρουν κάτι σαν αυτό που είχαν. Οπότε για να μην ξεμείνουν από μοτό αγόρασαν ληστή"!!!!!!!!!!! Έμεινα ένα τέταρτο να τον κοιτάζω... Κι όμως εγώ αγόρασα τη μηχανή που ήθελα και όχι αυτή που μπορούσαααααααααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Θα μας τρελάνουν ορισμένοι. Κοιτάζοντας κάποιος φίλος τη μοτό μου, είπε το εξής καταπληκτικό: "Είναι το μηχανάκι που αγοράζουν όσοι τους έχουν κλέψει τη μεγάλη μηχανή τους και δεν έχουν φράγκα να ξαναπάρουν κάτι σαν αυτό που είχαν. Οπότε για να μην ξεμείνουν από μοτό αγόρασαν ληστή"!!!!!!!!!!! Έμεινα ένα τέταρτο να τον κοιτάζω... Κι όμως εγώ αγόρασα τη μηχανή που ήθελα και όχι αυτή που μπορούσαααααααααα XΑΧΑ Ωραίος φίλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Εγώ θα έλεγα ότι τη μηχανή αυτή την αγοράζουν όσοι πραγματικά ξέρουν τι θέλουν, χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία για να το αποκτήσουν 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Εγώ θα έλεγα ότι τη μηχανή αυτή την αγοράζουν όσοι πραγματικά ξέρουν τι θέλουν, χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία για να το αποκτήσουν Αυτό ακριβώς νομίζω ότι έκανα και εγώ καλέ μου άνθρωπε. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται από περιττά έως περίεργα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Ανακαλυψα την ζελατινα της ...ζωης μου , αλλα που θα την βρω να την αγορασω ?? Aκαι νομιζω οτι μπορω να αγορασω μονο το πανω μερος και να το τοποθετησω στη δικη μου ... http://www.mrashop.d...20%2C0%29&spr=D Λοιπόν πριν από 12 ώρες παρέλαβα και μου τοποθέτησαν αυτή ακριβώς τη ζελατίνα. Αν και φύσαγε θα πω ότι το εργαλείο λύνει κάθε πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά όμορφη πάνω στο μοτόρι, ρυθμίζεται σε άπειρες θέσεις, αφού αλλάζει το ύψος, αλλά και η κλήση του φρυδιού. Αποκλείεται όποιο σωματότυπο και να έχει κάποιος να μη βρει τη θέση που θα τον προφυλάσσει από τον παγωμένο αέρα. Πραγματικά η ζελατίνα κάθισε πολύ καλά και πραγματικά νομίζω ότι θα την κρατήσω επι μακρόν. Άξιζε τα χρήματα που δεν είναι και λίγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Από που την πήρες και πόσο κόστισε ? ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΗ να είναι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 MotoPissaris 155 ευρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Άουτς .. έτσουξε λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Βάλε και μία φωτό να δούμε πως φαίνεται πάνω στο εργαλείο wolfering. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν πριν από 12 ώρες παρέλαβα και μου τοποθέτησαν αυτή ακριβώς τη ζελατίνα. Αν και φύσαγε θα πω ότι το εργαλείο λύνει κάθε πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά όμορφη πάνω στο μοτόρι, ρυθμίζεται σε άπειρες θέσεις, αφού αλλάζει το ύψος, αλλά και η κλήση του φρυδιού. Αποκλείεται όποιο σωματότυπο και να έχει κάποιος να μη βρει τη θέση που θα τον προφυλάσσει από τον παγωμένο αέρα. Πραγματικά η ζελατίνα κάθισε πολύ καλά και πραγματικά νομίζω ότι θα την κρατήσω επι μακρόν. Άξιζε τα χρήματα που δεν είναι και λίγα... Kαλοριζικη και καλοταξιδη !!! Την εχω πανω αρκετους μηνες και πλεον ολα ειναι ΟΚ . Το μονο "προβλημα" που αντιμετωπισα ειναι οτι κουνιοταν αρκετα με τους μακρυους βραχιονες και για ψυχολογικους λογους εβαλα να δοκιμασω τους κοντους που περιεχονται στην συσκευασια . Να κανω εγω μια ερωτηση τωρα . Εχει αισθανθει κανεις οτι δεν τον καλυπτει η αναρτηση της μηχανης και θελει κατι παραπανω ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο στο Internet κατεληξα στο εξης Οσοι θελουν κατι καλυτερο σε αισθηση ή αποτελεσματικοτητα απο τα φρενα για τον μεγαλο ληστή ας ξεκινησουν απο εδω : http://www.brembo.co...-Cylinders.aspx http://www.hardracin...bo/brembomc.htm Η καλυτερη τιμη του ειναι περιπου στα 259€ (περιπου 300€ με μεταφορικα) αλλα δεν θυμαμαι το μαγαζι (εξωτερικου)που το βρηκα τοσο . Βεβαια το βρισκεις ανετα και στο ebay εξισου καλη δουλεια κανει και η τρομπα που φοραει το b-King . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flexible 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Έχει αλλάξει κάποιος ατέρμονα κοντέρ ή αισθητήρα κοντέρ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μέσα στην εγγύηση χωρίς χρέωση, κάτι σαν ανάκληση ας πούμε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, σε gsx 1250 fa; Έχω το gsx 1250 fa (traveller) καινούριο, από τον Σεπτέμβρη του '12 και στείλανε (από Σφακιανάκη) το παραπάνω ανταλλακτικό στον αντιπρόσωπο που αγόρασα τη μηχανή να μου το αλλάξει γιατί μακροπρόθεσμα κάτι γίνεται με τις επαφές και σταματάει να δουλεύει το κοντέρ λένε. Έχει κανείς κάποια εμπειρία γι αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι τετοιο , ουτε μου εστειλαν καποιο ενημερωτικο δελτιο . Το δικο μου ειναι μοντελο Σεπτεμβρη 2011. Mηπως υπαρχει καποια ανακοινωση στα σχετικα site ? Μαθε αν δε σου κανει κοπο τι συμβαινει και ενημερωσε μας . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flexible 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι τετοιο , ουτε μου εστειλαν καποιο ενημερωτικο δελτιο . Το δικο μου ειναι μοντελο Σεπτεμβρη 2011. Mηπως υπαρχει καποια ανακοινωση στα σχετικα site ? Μαθε αν δε σου κανει κοπο τι συμβαινει και ενημερωσε μας . Σε ανακλήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω βρει κάτι που να αφορά σ' αυτό που αναφέρω παραπάνω. Επειδή ο τοπικός αντιπρόσωπος τυγχάνει να είναι ο ίδιος και "μάστορας", τρομάρα του και επειδή δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, αλλά επειδή είναι θέμα εγγύησης και επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ' αυτόν, γι αυτό και η απορία μου. Μόλις το τακτοποιήσω όμως θα ρίξω ενημέρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οντως το να βρεις μαστορα αξιοπιστο να σε ενημερωνει και με λογικες τιμες ειναι σαν να ψαχνεις βελονα στα αχυρα . Εγω ακομη δεν το εχω καταφερει . Ευτυχως εχουμε μια μηχανη που ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ προβληματα Αναμενουμε με το καλο νεωτερα ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TVlwzxpu4Lk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Αφιερωμενο σε ολους τους λησταρχους . Don't ask what the bike can do for you , ask what YOU can do with your bike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Μετα απο μια μικρη στατικη πτωση που ειχα , ειπα να ριξω μια ματια για μανιταρια και βρηκα αυτα : http://www.ebay.de/itm/R-G-Racing-Crash-Protectors-Suzuki-GSX-1250-FA-Sturzpads-Sturz-Protektoren-/120700600078?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1c1a50ff0e#ht_1472wt_938 ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καταρχάς ελπίζω να είσαι εσύ καλά και να μην χτύπησες πουθενά και να μην έχει μεγάλες υλικές ζημιές η κούκλα. Παναγιώτη από μια ματιά που είχα ρίξει σε ξένα φόρουμς αυτά είναι τα καλύτερα για τα δικά μας τουλάχιστον μοντέλα δεδομένου οτι το ένα μανιτάρι δένει με το άλλο αλλά είναι ταλαιπωρία να τα βάλεις. Εγώ κοιτούσα για τα Metisse τα οποία έχουν ελατήριο μέσα και απορροφάει τον πρώτο κραδασμό και νομίζω έχουν περίπου τα μισά χρήματα. Edit: Με την προφόρτιση δεν μπόρεσα να δω διαφορά μιας και πήγαινα κυρία στο δρόμο σήμερα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες