Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Σχετικά με το λάστιχο....11.000 χλμ και δεν σου έχει κάνει κιχ; Με τι πιέσεις είσαι; Είσαι από τους λίγους που το έχουν κρατήσει τόσο πάντως. Ακόμα και σε ξένα forums οι πιο πολλοί τα άλλαξαν στις 4-5000 χλμ.

Μια χαρά συμπεριφέρεται με βάση τις δικές μου ανάγκες βεβαίως. Ούτε γλιστρήματα ούτε περίεργες συμπεριφορές και αιφνιδιασμούς.

Ως προς τις πιέσεις "δουλεύω" με 36 μπροστά και 42 πίσω. Εάν μειωθούν οι πιέσεις αυτές, πράγματι βλέπω διαφορετική συμπεριφορά σχεδόν αμέσως και από τις δύο μονάδες διαφορά.

Τώρα για τα Pilot Road 3 μου λένε ότι είναι εξαιρετικό ελαστικό για τους πρώτους 6-8 μήνες και μετά "πέφτουν" απότομα και μάλιστα σε τραγικό επίπεδο. Αυτά θα ήθελα να βάλω κι εγώ στην αλλαγή, αλλά εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον αποτρεπτικό για εμένα. Μια δεύτερη επιλογή στο μυαλό μου είναι τα Pirelli, αλλά μέχρι να έλθει η ώρα θα συμβουλευθώ και πάλι τις εμπειρίες των φίλων εδώ που έχουν κάνει σχετικές αλλαγές.

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το καλύτερο λάστιχο για εμάς είναι νομίζω τα dunlop roadsmart 2 που είναι και νέα .

αυτο λενε ολοι παντως

και εγω εχω κοντα 10.000χλμ και εχω τα μαμα ακομα

και εχω και το 1250 ροπη απο ρελαντι = λαστιχα :hunter:

Τροποποιήθηκε από τον Jeronimo.G

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα άλλαξα τα πατούμενα της καλής μου κι ας ήταν νωρίς. Είπα να μην το διακινδυνέψω.

Έβαλα ss λαστιχάκι βέβαια που ακούει στο όνομα dunlop sportsmart.

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι κοιτάτε για λάστιχα, ρίξτε μια ματιά και στα Bridgestone S20. Σε σχέση με τα Sportsmart έχουν καλύτερη πρόσφυση, λίγο πιο γρήγορη κορώνα, και είναι πιο σταθερά (δεν υπάρχουν κουνήματα στο τιμόνι). Πολύ καλά επίσης στο βρεγμένο. Το μόνο μείον τους είναι η μικρότερη χιλιομετρική απόδοση (σε σχέση με τα Sportsmart πάντα τα οποία βέβαια κρατάνε πολύυυυ για supersport λάστιχο).

Τροποποιήθηκε από τον blueninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έβαλα γιατί ποτέ δεν μου έκατσε καλά η Bridgestone :pinch: :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικα με μανιταρια εχοντας τα r&g ειμαι απολυτος ευχαριστημενος αφου η μηχανη επεσε σταματημενη οταν ενα λεοφωριοτην ακουμπησε στην δεξια μπαγκαζιερα κ επεσε απο την αριστερη πλευρα.το μανιταρι δεν αφησε να χτυπηθει ΤΙΠΟΤΑ αλλο(εκτος της μπαγκαζιερας

1824r.jpg

1823p.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας τρελάνουν ορισμένοι.

Κοιτάζοντας κάποιος φίλος τη μοτό μου, είπε το εξής καταπληκτικό:

"Είναι το μηχανάκι που αγοράζουν όσοι τους έχουν κλέψει τη μεγάλη μηχανή τους και δεν έχουν φράγκα να ξαναπάρουν κάτι σαν αυτό που είχαν. Οπότε για να μην ξεμείνουν από μοτό αγόρασαν ληστή"!!!!!!!!!!!

Έμεινα ένα τέταρτο να τον κοιτάζω... :wallbash::shock::crazy:

Κι όμως εγώ αγόρασα τη μηχανή που ήθελα και όχι αυτή που μπορούσαααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας τρελάνουν ορισμένοι.

Κοιτάζοντας κάποιος φίλος τη μοτό μου, είπε το εξής καταπληκτικό:

"Είναι το μηχανάκι που αγοράζουν όσοι τους έχουν κλέψει τη μεγάλη μηχανή τους και δεν έχουν φράγκα να ξαναπάρουν κάτι σαν αυτό που είχαν. Οπότε για να μην ξεμείνουν από μοτό αγόρασαν ληστή"!!!!!!!!!!!

Έμεινα ένα τέταρτο να τον κοιτάζω... :wallbash::shock::crazy:

Κι όμως εγώ αγόρασα τη μηχανή που ήθελα και όχι αυτή που μπορούσαααααααααα

XΑΧΑ

Ωραίος φίλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έλεγα ότι τη μηχανή αυτή την αγοράζουν όσοι πραγματικά ξέρουν τι θέλουν, χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία για να το αποκτήσουν :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έλεγα ότι τη μηχανή αυτή την αγοράζουν όσοι πραγματικά ξέρουν τι θέλουν, χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία για να το αποκτήσουν :winking:

Αυτό ακριβώς νομίζω ότι έκανα και εγώ καλέ μου άνθρωπε.

Τα υπόλοιπα μου φαίνονται από περιττά έως περίεργα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακαλυψα την ζελατινα της ...ζωης μου , αλλα που θα την βρω να την αγορασω ??

Aκαι νομιζω οτι μπορω να αγορασω μονο το πανω μερος και να το τοποθετησω στη δικη μου ... :unsure:

http://www.mrashop.d...20%2C0%29&spr=D

GSX1250FA_XC1_D.jpg

Λοιπόν πριν από 12 ώρες παρέλαβα και μου τοποθέτησαν αυτή ακριβώς τη ζελατίνα. Αν και φύσαγε θα πω ότι το εργαλείο λύνει κάθε πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά όμορφη πάνω στο μοτόρι, ρυθμίζεται σε άπειρες θέσεις, αφού αλλάζει το ύψος, αλλά και η κλήση του φρυδιού. Αποκλείεται όποιο σωματότυπο και να έχει κάποιος να μη βρει τη θέση που θα τον προφυλάσσει από τον παγωμένο αέρα.

Πραγματικά η ζελατίνα κάθισε πολύ καλά και πραγματικά νομίζω ότι θα την κρατήσω επι μακρόν.

Άξιζε τα χρήματα που δεν είναι και λίγα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν πριν από 12 ώρες παρέλαβα και μου τοποθέτησαν αυτή ακριβώς τη ζελατίνα. Αν και φύσαγε θα πω ότι το εργαλείο λύνει κάθε πρόβλημα. Είναι εξαιρετικά όμορφη πάνω στο μοτόρι, ρυθμίζεται σε άπειρες θέσεις, αφού αλλάζει το ύψος, αλλά και η κλήση του φρυδιού. Αποκλείεται όποιο σωματότυπο και να έχει κάποιος να μη βρει τη θέση που θα τον προφυλάσσει από τον παγωμένο αέρα.

Πραγματικά η ζελατίνα κάθισε πολύ καλά και πραγματικά νομίζω ότι θα την κρατήσω επι μακρόν.

Άξιζε τα χρήματα που δεν είναι και λίγα...

Kαλοριζικη και καλοταξιδη !!!

Την εχω πανω αρκετους μηνες και πλεον ολα ειναι ΟΚ .

Το μονο "προβλημα" που αντιμετωπισα ειναι οτι κουνιοταν αρκετα με τους μακρυους βραχιονες και για ψυχολογικους λογους εβαλα να δοκιμασω τους κοντους που περιεχονται στην συσκευασια .

Να κανω εγω μια ερωτηση τωρα .

Εχει αισθανθει κανεις οτι δεν τον καλυπτει η αναρτηση της μηχανης και θελει κατι παραπανω ?

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο στο Internet κατεληξα στο εξης

Οσοι θελουν κατι καλυτερο σε αισθηση ή αποτελεσματικοτητα απο τα φρενα για τον μεγαλο ληστή ας ξεκινησουν απο εδω :

http://www.brembo.co...-Cylinders.aspx

http://www.hardracin...bo/brembomc.htm

Η καλυτερη τιμη του ειναι περιπου στα 259€ (περιπου 300€ με μεταφορικα) αλλα δεν θυμαμαι το μαγαζι (εξωτερικου)που το βρηκα τοσο .

Βεβαια το βρισκεις ανετα και στο ebay

εξισου καλη δουλεια κανει και η τρομπα που φοραει το b-King .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει αλλάξει κάποιος ατέρμονα κοντέρ ή αισθητήρα κοντέρ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μέσα στην εγγύηση χωρίς χρέωση, κάτι σαν ανάκληση ας πούμε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, σε gsx 1250 fa;

Έχω το gsx 1250 fa (traveller) καινούριο, από τον Σεπτέμβρη του '12 και στείλανε (από Σφακιανάκη) το παραπάνω ανταλλακτικό στον αντιπρόσωπο που αγόρασα τη μηχανή να μου το αλλάξει γιατί μακροπρόθεσμα κάτι γίνεται με τις επαφές και σταματάει να δουλεύει το κοντέρ λένε.

Έχει κανείς κάποια εμπειρία γι αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι τετοιο , ουτε μου εστειλαν καποιο ενημερωτικο δελτιο .

Το δικο μου ειναι μοντελο Σεπτεμβρη 2011.

Mηπως υπαρχει καποια ανακοινωση στα σχετικα site ?

Μαθε αν δε σου κανει κοπο τι συμβαινει και ενημερωσε μας .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι τετοιο , ουτε μου εστειλαν καποιο ενημερωτικο δελτιο .

Το δικο μου ειναι μοντελο Σεπτεμβρη 2011.

Mηπως υπαρχει καποια ανακοινωση στα σχετικα site ?

Μαθε αν δε σου κανει κοπο τι συμβαινει και ενημερωσε μας .

Σε ανακλήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω βρει κάτι που να αφορά σ' αυτό που αναφέρω παραπάνω.

Επειδή ο τοπικός αντιπρόσωπος τυγχάνει να είναι ο ίδιος και "μάστορας", τρομάρα του και επειδή δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, αλλά επειδή είναι θέμα εγγύησης και επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ' αυτόν, γι αυτό και η απορία μου.

Μόλις το τακτοποιήσω όμως θα ρίξω ενημέρωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως το να βρεις μαστορα αξιοπιστο να σε ενημερωνει και με λογικες τιμες ειναι σαν να ψαχνεις βελονα στα αχυρα .

Εγω ακομη δεν το εχω καταφερει .

Ευτυχως εχουμε μια μηχανη που ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ προβληματα :mB_kalo_e:

Αναμενουμε με το καλο νεωτερα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφιερωμενο σε ολους τους λησταρχους .

Don't ask what the bike can do for you , ask what YOU can do with your bike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο μια μικρη στατικη πτωση που ειχα , ειπα να ριξω μια ματια για μανιταρια και βρηκα αυτα :

http://www.ebay.de/itm/R-G-Racing-Crash-Protectors-Suzuki-GSX-1250-FA-Sturzpads-Sturz-Protektoren-/120700600078?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1c1a50ff0e#ht_1472wt_938

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς ελπίζω να είσαι εσύ καλά και να μην χτύπησες πουθενά και να μην έχει μεγάλες υλικές ζημιές η κούκλα.

Παναγιώτη από μια ματιά που είχα ρίξει σε ξένα φόρουμς αυτά είναι τα καλύτερα για τα δικά μας τουλάχιστον μοντέλα δεδομένου οτι το ένα μανιτάρι δένει με το άλλο αλλά είναι ταλαιπωρία να τα βάλεις. Εγώ κοιτούσα για τα Metisse τα οποία έχουν ελατήριο μέσα και απορροφάει τον πρώτο κραδασμό και νομίζω έχουν περίπου τα μισά χρήματα.

Edit: Με την προφόρτιση δεν μπόρεσα να δω διαφορά μιας και πήγαινα κυρία στο δρόμο σήμερα.

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα